jes jes stostakomi wrote:
jesu li bili bez titla?
pa ti se nudio doći kući da ti našteluje titlove... i još štošta![]()
![]()
![]()
ako je tako
taj sam bio ja
a ja kao nisam ni znala gdje su i sta titolovi http://www.divx-titlovi.com/
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jes jes stostakomi wrote:
jesu li bili bez titla?
pa ti se nudio doći kući da ti našteluje titlove... i još štošta![]()
![]()
![]()
ako je tako
taj sam bio ja
komi wrote:lažno predstavljanje je dio mog imidža
edin goran igor muzafer pantelija prokopije![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaahsanjas wrote:sexyvanjica wrote:Draga Arny75, da ti ispricam pricu sa druge strane.Cisto da vidis kako to izgleda.Zivim u dijaspori,u Svicarskoj.Prije neku godinu upoznam momka koji mi se pravo svidio,abgm i ja njemu.Malo po malo upoznamo se,upoznam se sa njegovima,sa njegovom sestrom,krenu izlasci i zgotivimo se.U vezi smo vec dvije godine.Medzutim u zadnje vrijeme primjetim da je sav nekako drugciji.Jednostavno osjetim, neko culo se ukljucilo,detektor,radar.Izbjegavaju me i on i sestra.Odem do njega(posto njegovi imaju restoran u jednom manjem mjestu),kad tamo njega nema.Otiso frajer do mora.Ja prvo probam da ga pozovem, a on nije dostupan.Saljem mu poruke, kad vidim da mu poruke nisu isporucene.Otiso frajer do mora i iskljucio mobitel.Javlja se sutra, izvinjava,ljubavi moja,duso,izvini,ko fol otiso sa jaranom do Italije.Ja poslije saznam da je otiso do mora,sa jos dvojicom jarana.Meni tu pukne zivac i krenem da ga ispitujem.Kontam otiso nesto barit,a meni slaze spiku.Ma nije,pravda se,kune se,ne bi on,nije on takav,ljubavi moja,znas da samo tebe volim i bla, bla.Samo nesto munta od pocetka.I on i sestra mu.Jos kad smo se upoznali slago me za ime.On jadan konto da sam Hrvatica jer mi je ime medjunarodno, pa se predstavio drugim imenom.Zamjenio prvo slovo, pa umjesto "S" reko "N"Arni75 wrote: Moli me da ga ne zaboravim, da mu se javljam, da se cuvam......, a ja na sedmom nebu.
Da li sam ja bila toliko naivna i nasjela, ili je on bio tako dobar glumac.A poslije slozio pricu kako ja nisam dobro cula.Ostavila sam ga, a on me i dalje juri, salje poruke, samo mene voli.Ko fol, sta ce njemu neka iz Bosne.One samo hoce papire, nema tu ljubavi,nasa ljubav je iskrena,sa mnom ima buducnost jer smo isti,kontamo se,volimo se.Pusti ba suplje,ofiran si.Takvi su nasi momci po dijaspori.Neizivljeni.Sve bi htjeli.A Bogami ni cure nisu bolje.Vecina je takva,vjeruj mi.Ja sam se dvaput opekla.Moj ti savjet da ti njega zaboravis.Sta ce ti takav.Danas sutra ce te prevarit cim mu se ukaze prilika.Ja ti draga moja nase u dijapori izbjegavam.To sam sebi zacrtala.:)Sad sam se ja zadala,spakovala kofere i pravac Bosna.Ima dobrih momaka kolko hoces.De ba, nemoj patit.Noga i gotovo, nek se on pusi.Odooooh u zivot.
PS-Princevi na bijelom konju ne postoje.Osvjesti se duso.
vanja senad je sto nas ofiras na forumu
Her Flick wrote:samo se ti smijjj mimamima wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neka sam ja ispao naivan a ti glumica
Jedna se odmakne, druga se namakne.HAVANA wrote:Jedan se otego ,drugi se protego
ponaša se ko horoz u kokošinjcu, nije li to drsko s njegove stranebabyline wrote:koji autoritet ovaj mr. flick
babyline wrote:koji autoritet ovaj mr. flick
Paz' da ti Helga ne prebije i druguHer Flick wrote:Super Hik wrote:ponaša se ko horoz u kokošinjcu, nije li to drsko s njegove stranebabyline wrote:koji autoritet ovaj mr. flick![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stas kad volim svaku koku da kljucnem
Bas da je bilo za bravo i nije ,vjeruj miKorisnicko ime wrote: Bravo Katy! I meni se to trenutno desava...znam da sam u pravu da dosadasnja veza ne ide a znam i da moja objasnjenja druga osoba ne shvata ili ne zeli da shvati (jer pola godine joj to pokusavam objasniti) i jedini nacin je potpuni prekid komunikacije...
Znam da to nije najelegantniji nacin prekida ali u ovom slucaju je jedini...i ja toj osobi zelim sve najbolje u zivotu, ali ne sa mnom...
U pravu si .Takvog nekog mozes svuda upoznati.Arni75 wrote:Dosta vas stavlja akcenat na to sto sam ga upoznala na netu.
Licno mislim da to i nema bas neke veze. Zivimo u istom gradu,mogli smo se upoznati bilo gdje i da se desi isto.
Osoba je onakva kakva je, pa upoznali je mi na bilo koji naci, ona ce prije ili kasnije pokazati svoje pravo lice, sto se desilo i sa ovim likom.
Oplakahkomi wrote:pa i u vezama treba koristiti onu titovu
živi kao da ćete ostariti zajedno a budi spreman kao da ćete sutra raskinuti![]()
najgore je što starijim treba to govoriti
Katy wrote:U pravu si .Takvog nekog mozes svuda upoznati.Arni75 wrote:Dosta vas stavlja akcenat na to sto sam ga upoznala na netu.
Licno mislim da to i nema bas neke veze. Zivimo u istom gradu,mogli smo se upoznati bilo gdje i da se desi isto.
Osoba je onakva kakva je, pa upoznali je mi na bilo koji naci, ona ce prije ili kasnije pokazati svoje pravo lice, sto se desilo i sa ovim likom.
Ipak,vjerujem da svi stavljaju akcenat na to jer ipak je drugacije kad gledas nekog ravno u oci dok ti nesto govori.
Ili osjetis govor tijela ,reagovanje u odredjenim situacijama koje se ne moze kao na internetu prikriti zacas.
Zbog toga treba biti jako oprezan.
I u pravu si i za to da bez obzira koliko trajalo svako pokaze svoje pravo lice.
Mozda nisam sad u toku ali cini mi se da sam procitala negdje u proslim postovima da ti se nakon nekog vremena
i javio.Smijem li sebi uzeti za pravo da te pitam ; pa, koji je razlog naveo svom nejavljanju? Jesi sigurna da si u pravu sto si ga odbila?
Nemoj me pogresno shvatiti ali ovdje imamo samo tvoju stranu price.
Svejedno kako se ovo sve zavrsi ja ti zelim puno srece i ljubavi u buducnosti
pustopoljina wrote:Katy wrote:U pravu si .Takvog nekog mozes svuda upoznati.Arni75 wrote:Dosta vas stavlja akcenat na to sto sam ga upoznala na netu.
Ipak,vjerujem da svi stavljaju akcenat na to jer ipak je drugacije kad gledas nekog ravno u oci dok ti nesto govori.
Ili osjetis govor tijela ,reagovanje u odredjenim situacijama koje se ne moze kao na internetu prikriti zacas.
Zbog toga treba biti jako oprezan.
I u pravu si i za to da bez obzira koliko trajalo svako pokaze svoje pravo lice.
Mozda nisam sad u toku ali cini mi se da sam procitala negdje u proslim postovima da ti se nakon nekog vremena
i javio.Smijem li sebi uzeti za pravo da te pitam ; pa, koji je razlog naveo svom nejavljanju? Jesi sigurna da si u pravu sto si ga odbila?
Nemoj me pogresno shvatiti ali ovdje imamo samo tvoju stranu price.
Svejedno kako se ovo sve zavrsi ja ti zelim puno srece i ljubavi u buducnosti
pa...ovaj...NIJE SE JAVIO. tako ce nam i razlog nejavljanja ostati misterija.