Veliki Brat 3
Moderator: anex
- jedna tamo
#226 Re: Veliki Brat 3
kaže Karlo Viki sad oćeš da se napušiš malo k.....
jer mu je rekla da joj nekvari odnos sa ukućanima
jer mu je rekla da joj nekvari odnos sa ukućanima
-
Tokio
#227 Re: Veliki Brat 3
Ja gdje nađoše onolike retarde
,čast onom dečku iz BL ,on mi djeluje jedino normalan
-
samo_ovaj_put
#228 Re: Veliki Brat 3
momak ima dva fakulteta i uzor mu jr nikola teslaTokio wrote:Ja gdje nađoše onolike retarde,čast onom dečku iz BL ,on mi djeluje jedino normalan
- Rauber
#229 Re: Veliki Brat 3
Ode Viki osta Kiki
A ja placa u kuci majko draga, ko da je neko mandrkno ned'o Bog
edit: evo i Karlo pokusava da zaplace
A ja placa u kuci majko draga, ko da je neko mandrkno ned'o Bog
edit: evo i Karlo pokusava da zaplace
- karanana
#230 Re: Veliki Brat 3
znao sam ja da ce joj ona shiptarska kapa doci glave.
-
lolo_lolo
#231 Re: Veliki Brat 3
e jesam se sinoc ismijao gledajuci izbacivanje 
- Daphna
#232 Re: Veliki Brat 3
Joj raja, da nema vas na forumu ja ne bih znala šta se dešava u kući
S kim je bila Viki u duelu? Jesu ukućani glasali ili? Dajte mi detalje
-
lolo_lolo
#233 Re: Veliki Brat 3
viki i kikiDaphna wrote:Joj raja, da nema vas na forumu ja ne bih znala šta se dešava u kući![]()
to suze liju
7-3 ukucani izglasali da ispadne viki
nego jesil gledala surviror,gonjali neke lopte po blatu,pravo dobra igra,na kraju ljubicasto pleme dobilo rostilj i mesa nekog
- Daphna
#234 Re: Veliki Brat 3
Auuuuuuuuuuuu... Dvije sestre! Sve se nešto žalimo na moral a evo vidi se da su gledaoci i ukućani moralni! Izbaciše onu, onulolo_lolo wrote:viki i kikiDaphna wrote:Joj raja, da nema vas na forumu ja ne bih znala šta se dešava u kući![]()
to suze liju![]()
7-3 ukucani izglasali da ispadne viki
nego jesil gledala surviror,gonjali neke lopte po blatu,pravo dobra igra,na kraju ljubicasto pleme dobilo rostilj i mesa nekog
Nisam večeras ništa gledala, jbg... Baš mi žao za Survivor. Znala sam da će borba biti dobr, ipak nisu pošteno jeli od kada su došli. A ko je ispao tu? Gordana ili ona druga (zaboravila sam kako se zove) ili još uvijek nije bilo ispadanje? Ima li repriza?
-
lolo_lolo
#235 Re: Veliki Brat 3
neka sa b je ispala
uglavnom,te dvije sto su ispale nalaze se na nekom ostrvu duhova,mozda se i vrate na otok
juce je borba bila odlicno,to se valjaju,udaraju,guraju,bas dobra bitka bila
onaj mali aleksandar,sto ima 19 godina,donio pobjedu ovom ljubvicastom plemenu,a na onom plemenskom savjetu je dao ogrlicu pedji,kako ga ne bi izbacili,i bas mi je zbog toga u ocima porasto
uglavnom,te dvije sto su ispale nalaze se na nekom ostrvu duhova,mozda se i vrate na otok
juce je borba bila odlicno,to se valjaju,udaraju,guraju,bas dobra bitka bila
onaj mali aleksandar,sto ima 19 godina,donio pobjedu ovom ljubvicastom plemenu,a na onom plemenskom savjetu je dao ogrlicu pedji,kako ga ne bi izbacili,i bas mi je zbog toga u ocima porasto
-
kadporastembićukengu
#236 Re: Veliki Brat 3
ova dragica je idiot,moron,ono mati ne rađa dva puta
- jedna tamo
#237 Re: Veliki Brat 3
večeras pravi haos...
ko nije gledao prepričaću
bivše ukućanke u dvorištu: Sandra, Indiana, Viki, Danica i Tanja
ukućani glasali ušla Danica sa najviše glasova i malo sreće (jer je bila izjednačena sa Indianom) i ušla Tanja sa najmanje glasova....
oni njih čekaju..... kad prva ušla...sisata medicinska sestra Mirjana
NEPROPUSTITE MEČ IZMEĐU ĐORĐA I RADIŠE U ČETVRTAK U PONOĆ
eh što se ismijah večeras.....
ajde sve šou i te stvari i sva ta lova koju ONI zarade ali ti ukućani o čemu li samo oni kontaju kad pristanu ući...
uglavnom večeras dobar šou pravo....
ko nije gledao prepričaću
bivše ukućanke u dvorištu: Sandra, Indiana, Viki, Danica i Tanja
ukućani glasali ušla Danica sa najviše glasova i malo sreće (jer je bila izjednačena sa Indianom) i ušla Tanja sa najmanje glasova....
oni njih čekaju..... kad prva ušla...sisata medicinska sestra Mirjana
NEPROPUSTITE MEČ IZMEĐU ĐORĐA I RADIŠE U ČETVRTAK U PONOĆ
eh što se ismijah večeras.....
ajde sve šou i te stvari i sva ta lova koju ONI zarade ali ti ukućani o čemu li samo oni kontaju kad pristanu ući...
uglavnom večeras dobar šou pravo....
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#238 Re: Veliki Brat 3
Može li mi netko objasniti ili prepričati ukratko zašto ukućani ne vole tanju? Ona meni (doduše malo gledam) onako baš cool izgleda
-
lolo_lolo
#239 Re: Veliki Brat 3
moram ti reci da je i meni to strasno cudnoKatarinaKosaca wrote:Može li mi netko objasniti ili prepričati ukratko zašto ukućani ne vole tanju? Ona meni (doduše malo gledam) onako baš cool izgleda
na pocetku su se svi sruzili sa njom,od blizanaca,cak se jedan i pofato sa njom u krevetu,jovana joj najbolja jaranica bila,sa svima ok bila
ono izjave tipa,najbolja,najstalozenija,najstarija pa nam daje savjete.....
i odjednom je nesto puklo
poceli je ogovarati,svadjati se,vjestica,ovakva onakva
i nominirali je prvi put i ona odmah ispala
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#240 Re: Veliki Brat 3
A za šta je optužuju? Ja sam gledala jedan isječak kada ona moli Jovanu da joj objasni promjenu u ponašanju i zašto jej ljuta, Jovana to neće, a svi i dalje ljuti na nju. Većina. Mislim da joj je večeras samo Manuel dao pet bodova za povratak
-
lolo_lolo
#241 Re: Veliki Brat 3
i radisaKatarinaKosaca wrote:A za šta je optužuju? Ja sam gledala jedan isječak kada ona moli Jovanu da joj objasni promjenu u ponašanju i zašto jej ljuta, Jovana to neće, a svi i dalje ljuti na nju. Većina. Mislim da joj je večeras samo Manuel dao pet bodova za povratak
- karanana
#242 Re: Veliki Brat 3
manuel se pali na starije koke, a radisa probava da smunta nekog koliko/toliko blize njegovoj generaciji.lolo_lolo wrote:i radisaKatarinaKosaca wrote:A za šta je optužuju? Ja sam gledala jedan isječak kada ona moli Jovanu da joj objasni promjenu u ponašanju i zašto jej ljuta, Jovana to neće, a svi i dalje ljuti na nju. Većina. Mislim da joj je večeras samo Manuel dao pet bodova za povratak
ma sva mi je nekakva depresivna ona tanja. dobro ju je onaj patuljak skonto i procito poslije 2 dana, unosi nekakvu depresiju.
jebo li ih, sto sexi sandra ne udje. e nisam vidio tu novu sisatu. jeli cemu?
- anastasija
#243 Re: Veliki Brat 3
Ja mislim da ima nesto kod nje sto mi i ne vidimo u dnevnom pregledu.KatarinaKosaca wrote:Može li mi netko objasniti ili prepričati ukratko zašto ukućani ne vole tanju? Ona meni (doduše malo gledam) onako baš cool izgleda
Malo mi je bila cudna kad je grlila Manuela, a i blizanac se iznenadio, mislim da ga j eona prva dohvatila.
Jeste cool, ali malo su mi neobicni i intervjui sto je davala, gde je prical akako je bila sa Sasicem i Lukasom (ovaj prvi je to potrvdio)...
Ali jedno je sigurno-svaka joj cast na hrabrosti, devojka je heroj.
-
lolo_lolo
#244 Re: Veliki Brat 3
medicinska sestrakaranana wrote:manuel se pali na starije koke, a radisa probava da smunta nekog koliko/toliko blize njegovoj generaciji.lolo_lolo wrote:i radisaKatarinaKosaca wrote:A za šta je optužuju? Ja sam gledala jedan isječak kada ona moli Jovanu da joj objasni promjenu u ponašanju i zašto jej ljuta, Jovana to neće, a svi i dalje ljuti na nju. Većina. Mislim da joj je večeras samo Manuel dao pet bodova za povratak
ma sva mi je nekakva depresivna ona tanja. dobro ju je onaj patuljak skonto i procito poslije 2 dana, unosi nekakvu depresiju.
jebo li ih, sto sexi sandra ne udje. e nisam vidio tu novu sisatu. jeli cemu?
moze proci
- jedna tamo
#245 Re: Veliki Brat 3
Tanja mi je najnormalnija osoba u kući...
cura nije depresivna već jednostavno neviče nepriča gluposti i za to nije za šou...
a Dragica već jeste...kaže ona VB-u uzmite žabca ili će umrijeti večeras (jer je Arsa prijetio da će ga raskomadat)
kaže VB Dragice žabac je lutka i on nemože umrijeti
ma hej frikovi teški pacijenti su unutra...a tek onaj Radiša, ja mislim on moli Boga da VB nikad nezavrši da se nevrati nikad u svoje drago najdraže selo
a blizanci katastrofa! momci su ok mirni i sve to, dobri su ljudi ali brate neznaju ni pričati kako treba samo nas brukaju tamo...a štaš
cura nije depresivna već jednostavno neviče nepriča gluposti i za to nije za šou...
a Dragica već jeste...kaže ona VB-u uzmite žabca ili će umrijeti večeras (jer je Arsa prijetio da će ga raskomadat)
kaže VB Dragice žabac je lutka i on nemože umrijeti
ma hej frikovi teški pacijenti su unutra...a tek onaj Radiša, ja mislim on moli Boga da VB nikad nezavrši da se nevrati nikad u svoje drago najdraže selo
a blizanci katastrofa! momci su ok mirni i sve to, dobri su ljudi ali brate neznaju ni pričati kako treba samo nas brukaju tamo...a štaš
-
kaostvorena
#246 Re: Veliki Brat 3
Ne brukaju nas,nego su jedini koji su tamo normalni,i zato su bez-veze,a da su kao sto je npr.Karlo,Jovana,Kristina bili bi interesantniji.Trazi se to da ucesnici budu blesavi,to je bit ovakvih emisija.
Ne pratim svakodnevno,ali kada sam kod kuce rado pogledam.
Ne pratim svakodnevno,ali kada sam kod kuce rado pogledam.
- jedna tamo
#247 Re: Veliki Brat 3
ma oni su meni dosadni pravo....
ja ovo posmatram kao reality i fakat su smor živi nit se s kim druže, nit išta...nisu mi zanimljivi nimalo..vjerovatno ih drže zbog love da što više ljudi zove i tak to...
a Jovana je cura za Amerike nipošto za Balkan, nema pojma sad šta je čeka vani od visoko moralnih ljudi...
Karlo je ok lik samo i on na jedan način nije shvaćen....
a luda je postava ove godine....
ja ovo posmatram kao reality i fakat su smor živi nit se s kim druže, nit išta...nisu mi zanimljivi nimalo..vjerovatno ih drže zbog love da što više ljudi zove i tak to...
a Jovana je cura za Amerike nipošto za Balkan, nema pojma sad šta je čeka vani od visoko moralnih ljudi...
Karlo je ok lik samo i on na jedan način nije shvaćen....
a luda je postava ove godine....
- anastasija
#248 Re: Veliki Brat 3
Svi normalni ljudi, pa tako i Admir i Enis su kao dosadni. Isto tako je bilo sa Indijanom, Danicom.... A jos plus sto oni najvise paznje posvecuju Karlu i Dragici.
Uopste vas ne brukaju.
Znate samo sta je meni bilo smesno-prilog iz zZivinaca, one zene sto beze do kamere kao da ide Godzila, vriste, bas mi je delovalo primitivno.
Uopste vas ne brukaju.
Znate samo sta je meni bilo smesno-prilog iz zZivinaca, one zene sto beze do kamere kao da ide Godzila, vriste, bas mi je delovalo primitivno.
- jedna tamo
#249 Re: Veliki Brat 3
anastasija wrote:Svi normalni ljudi, pa tako i Admir i Enis su kao dosadni. Isto tako je bilo sa Indijanom, Danicom.... A jos plus sto oni najvise paznje posvecuju Karlu i Dragici.![]()
Uopste vas ne brukaju.
čuj to zar je moguće?
- anastasija
#250 Re: Veliki Brat 3
Sta?jedna tamo wrote:anastasija wrote:Svi normalni ljudi, pa tako i Admir i Enis su kao dosadni. Isto tako je bilo sa Indijanom, Danicom.... A jos plus sto oni najvise paznje posvecuju Karlu i Dragici.![]()
Uopste vas ne brukaju.
čuj to zar je moguće?
Za to trcanje? Jeste moguce je, bilo prilog kod Irine u emisiji.