rookfash
Redukcije vode
-
mrgreen
#226 Re: Redukcije vode
dobro je, ja mislila samo nama ukidaju
rookfash
rookfash
-
timurv123
#227 Re: Redukcije vode
Ma od cega ga ciste?? Sta ga imaju cistit vodom. Da je to jednom sedmicno, pa haj, nego svaki dan, pitkom vodom. Valja ba svaku ulicu oprat u gradu cijelom! Sinoc mi nestalo i vode i struje, pa jbt isto ko daa u dzungli zivim, ko da sam Tarzan!?!?!?!Sorel wrote:Ljudi čiste grad i tebi to smeta? Šta je reć?
Fakat me nervira što nema vode. Od 24h do 6h je neeejma. Negdje ima i ne nestaje a gore u centru nema nikako.
K'o da je rat.
-
timurv123
#228 Re: Redukcije vode
mene to ne zanima. nije moj problem. ja sam redovan platisa i jedina stvar koju zahtjevam je da imam vode u svako doba dana i noci, jer je to osnovni zivotni resurs!!!Black swan wrote:jeste li vi razmišljali o povećanju broja zgrada i kuća
i neulaganju novaca u postojeću mrežu
to je nespojivo i biće još gore
jer odoše pare na plate i regrese
-
vrbas1979
#229 Re: Redukcije vode
Kratko, jasno, precizno.timurv123 wrote:mene to ne zanima. nije moj problem. ja sam redovan platisa i jedina stvar koju zahtjevam je da imam vode u svako doba dana i noci, jer je to osnovni zivotni resurs!!!Black swan wrote:jeste li vi razmišljali o povećanju broja zgrada i kuća
i neulaganju novaca u postojeću mrežu
to je nespojivo i biće još gore
jer odoše pare na plate i regrese
Evo večerao i moram ruke brisati maramicom, nema vode. Džaba i dalje "sljepće" po prstima.
Trebati ću i pišnuti prije spavanja, ima li neko da donira bokal vode da malo plaknem ruke nakon nužde?
Ima li kod Lagumdžije, Sulejmana, Fahre, Nikšića, Izetbegovića i inih vode da zaišćem koji litar da mi naspu u bidon?
*bem ti ovaj grad koji se raspada u svakom smislu!
Danas voda, sutra struja, plin, grijanje, kanalizacija, telefon, TV... nećemo imati ništa, ali računi će uredno stizati.
* bem ti sve nas koji ovo uredno trpimo i šutimo.
-
domaci.ba
#230 Re: Redukcije vode
da je jednu casu tekuce vode hahahahaha redukcija rules
- Neradnik
#231 Re: Redukcije vode
a sto sad stvarno zatvaraju vodu zna li neko ili se bas mora nazvat na telefon i pitat te retardirane individue koji kurac zatvaraju ljudima vodu. 
padavina je bilo i ima ih evo danima u cemu je onda problem posto su se vadili na to?
padavina je bilo i ima ih evo danima u cemu je onda problem posto su se vadili na to?
- Troll_Happens
#232 Re: Redukcije vode
Haha za naivne je izgovor nema padavina nema vode pa nezivimo u kamenom dobu da zavisimo od catrnje i kisnice bljak. Lud je ko nasjeda na ove price.....Gospodin_bez_kravate wrote:a sto sad stvarno zatvaraju vodu zna li neko ili se bas mora nazvat na telefon i pitat te retardirane individue koji kurac zatvaraju ljudima vodu.
- Zatamnjena stakla
#233 Re: Redukcije vode
Nema vode? Šta sad 
Treba 10 hiljada ljudi doć' ispred VOD da im jbmo mame
Ali niko to neće tako da, snađite se gospodo 
Treba 10 hiljada ljudi doć' ispred VOD da im jbmo mame
-
anonimus0007
#235 Re: Redukcije vode
redukcije opet počele, pri ovolikim padavinama. bojim se i pomisliti šta će na ljeto biti.
-
lajkujMe
#237 Re: Redukcije vode
-
nuki_cika
#238 Re: Redukcije vode
Kod mene više nema redukcija
Pustili nam u rad još jednu pumpu tako da je došao kraj i ovim belajima.
Hvala načalniku koji je u rekordnom roku riješio problem vodosnadbjevanja
Mislim na semira
Pustili nam u rad još jednu pumpu tako da je došao kraj i ovim belajima.
Hvala načalniku koji je u rekordnom roku riješio problem vodosnadbjevanja
Mislim na semira