Hej Juli ... pa o tome ti pricam... ja cu biti kamerman glavni... a mima nek bude rasvjeta♥ Julianna ♥ wrote:Pa dobro Daisy, nego kakve su tvoje želje? Dogovorićemo se, mislim ljudi smo...
E ne može Flick samo slike, znaš kakve se fotomontaže s njima mogu uraditi. Neću to..bolje da neko snimi
Sex na plaži
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
daisy007
#226 Re: Sex na plaži
-
♥ Julianna ♥
#227 Re: Sex na plaži
I ja sam za osamu, ne bi brate da mi neko trči iznad glave il da dođe policija, valja nam platit 100 eura x 4. Znaš šta sve možeš za te pare
Bolje na osamu, a euri ostanu u džepu...
Ne možeš ti bit kamerman, ti ćeš imati prećeg posla..
-
♥ Julianna ♥
#228 Re: Sex na plaži
Her Flick wrote:jedva cekam, ali necu skroz napuhati dusek, da bude tvrd (mislim da dusek perverznjakinje) nego onako da bude malo meksi da mozemo svi ljepo odskakivati
-
land
#229 Re: Sex na plaži
Upravo se vratio sa odmora i sex na plazi je neizbjezan
Bar je tako meni ja stvarno obozavam sex na plazi bilo danju ili nocu
-
♥ Julianna ♥
#230 Re: Sex na plaži
land wrote:Upravo se vratio sa odmora i sex na plazi je neizbjezan
Eh land, ne može to tako u dvije rečenice, heloouuu. Daj detalje, kakva je plaža bila, jesi li nosio dušek, jel vas ko vidio...?
-
*mima*
#231 Re: Sex na plaži
Lijepo se ponasajte...........gledaju vas vehabije............sram da vas bude.
-
daisy007
#232 Re: Sex na plaži
Blago nama.... Ali flick ja volim pod zvjezdama navecer u morrruuuuHer Flick wrote:naravno sve sam ja to vec skontao i isplanirao♥ Julianna ♥ wrote:I ja sam za osamu, ne bi brate da mi neko trči iznad glave il da dođe policija, valja nam platit 100 eura x 4. Znaš šta sve možeš za te pareBolje na osamu, a euri ostanu u džepu...
ih koliko vina se moze kupiti za te pare
@daisy ne sikiraj se ti za kamere i rasvjetu imaju stalici za te stvari sve fino namontiramo iz svih uglova i ne sikiraj se
a rasvjeta nam nece ni trebati jer cemo se tim aktivnostima baviti po danu a navece cemo cugati, pjevati u z gitaru igrati zaloga itd itd
-
daisy007
#233 Re: Sex na plaži
Mima i Flick nemojte ove bradate patuljke spominjati, bilo bi steta da nam slatki zoomic zatvori ovako finu i skakljivu i veselu ljetnu temumima wrote:Lijepo se ponasajte...........gledaju vas vehabije............sram da vas bude.
-
daisy007
#235 Re: Sex na plaži
Stoo jesi li ljubomoranHer Flick wrote:daisy007 wrote:Mima i Flick nemojte ove bradate patuljke spominjati, bilo bi steta da nam slatki zoomic zatvori ovako finu i skakljivu i veselu ljetnu temumima wrote:Lijepo se ponasajte...........gledaju vas vehabije............sram da vas bude.
eki slatki zumic, sto mu se to ulizujes tita ti
-
*mima*
#236 Re: Sex na plaži
daisy007 wrote:
Stoo jesi li ljubomoran??? Kako ti baris Julijanu pa ja mogu crknut od muke djaba sve
E nek si mu rekla draga...............
-
daisy007
#237 Re: Sex na plaži
Malo je malo jeHer Flick wrote:i btw ja sam mislio da sam te vec zbario
ovo sad neki novi momenti
reci mi ako se trebam vise potruditi
-
daisy007
#238 Re: Sex na plaži
Slabo si ga Zadavo moj FlickHer Flick wrote:ihhhh Julianna je daaaaaaaaaaaaavno zbarena
vise sam tebe bario neki dan nego ijednu, kod tebe svaka druga cek dok upoznas cojka mi umene, pa necu snjim na plazu
juliani sam samo rekao da mi se svidja njen stil pisanja i gotovo ,zbarena
-
♥ Julianna ♥
#239 Re: Sex na plaži
Eh daisy, ne znaš šta propuštaš. Nema mjesta ljubomori, Flick i ja smo samo drugovi
Čuj ja zbarena...nisam uopšte, morala sam samo biti fina prema tebi da me naučiš roniti bez dihaljke
Čuj ja zbarena...nisam uopšte, morala sam samo biti fina prema tebi da me naučiš roniti bez dihaljke
-
daisy007
#240 Re: Sex na plaži
Ih nisam ja jos odustala moja Juli.. ja evo pakujem rekvizite... vi sam' recite kad se polijece... I nek nam hadzinica za puta napravi dobru maslanicu ... Ja bas budem gladna poslije cijelodnevnih aktivnosti... Moze i kakav kolac nek se nadje♥ Julianna ♥ wrote:Eh daisy, ne znaš šta propuštaš. Nema mjesta ljubomori, Flick i ja smo samo drugovi![]()
-
♥ Julianna ♥
#241 Re: Sex na plaži
Nemoj u ovo hadžinicu petljat, nema više mjesta na dušeku 
I ne može se punog stomaka na dušek
Last edited by ♥ Julianna ♥ on 11/08/2009 12:18, edited 1 time in total.
-
*mima*
#242 Re: Sex na plaži
Samo ti zovi hadjinicu........nes se moc pomac od njene klope kad se najedes.
- Ateista
#243 Re: Sex na plaži
Jeli ovo jos jedna od onih tema sa puno suplje a nista konkretno?
Hocemo akciju!
Hocemo akciju!
-
daisy007
#244 Re: Sex na plaži
Ma hadzinica samo da nas "otpremi" i polije vode za nama... i spakuje uzinu♥ Julianna ♥ wrote:Nemoj u ovo hadžinicu petljat, nema više mjesta na dušeku
Ah nisam naglasila kojih aktivnosti, mislila sam Juli poslije aktivnosti na duseku, nesto budem gladna i jedu mi se kolaci
Moja Juli garant si na dijeti, dok se slabo snalazis
-
*mima*
#245 Re: Sex na plaži
hadzinica wrote:u pravu simima wrote:Samo ti zovi hadjinicu........nes se moc pomac od njene klope kad se najedes.
Ma dje si ti legendo?
-
daisy007
#246 Re: Sex na plaži
Pa Mima sta ce Flick raditi vec da pomaze da se te kalorije sagore ...hadzinica wrote:u pravu simima wrote:Samo ti zovi hadjinicu........nes se moc pomac od njene klope kad se najedes.
-
daisy007
#247 Re: Sex na plaži
Citat ces ti o akciji poslije vikenda.. a imat cemo i video zapis...Ateista wrote:Jeli ovo jos jedna od onih tema sa puno suplje a nista konkretno?![]()
Hocemo akciju!
-
*mima*
#248 Re: Sex na plaži
Flickeeeee...................da ti nije puno .....ti sam a vidi nas.....
- Cholina_Lokica
#249 Re: Sex na plaži
a znas i sam da ovdje nikad nista od akcijeAteista wrote:Jeli ovo jos jedna od onih tema sa puno suplje a nista konkretno?![]()
Hocemo akciju!