Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zena nema poso
osim ako on nije doktor svemira s 3000 milje ne vidim soluciju njezinih frustracija
podstanarstvo 300
rezije 200
gorivo odlazak na posao topli??? 250
higijena hrana??? 700
ona ne radi valja ganjat poso nekog castit i potplatit 200 do 15000
pomagat mamu??? lijekovi minimalno 150 mjesecno
ona ne radi
beba???
odjeca
ona ne radi a postavlja uvjete... to je ta vagina
Black swan wrote:zena nema poso
osim ako on nije doktor svemira s 3000 milje ne vidim soluciju njezinih frustracija
podstanarstvo 300
rezije 200
gorivo odlazak na posao topli??? 250
higijena hrana??? 700
ona ne radi valja ganjat poso nekog castit i potplatit 200 do 15000
pomagat mamu??? lijekovi minimalno 150 mjesecno
ona ne radi
beba???
odjeca
ona ne radi a postavlja uvjete... to je ta vagina
Moja životna priča.Udala sam se za sina jedinca i nisam imala svekrvu vec svekra.Bio mi je desna ruka u svemu,ucio me kuhati jela koja nisam znala,pomagao kod odgoja djece i nikada mi nije palo na pamet da tražim od muža da se osamostalimo.Svi su imali svoje obaveze i zaduženja ,niko nije vodio glavnu riječ,a i ta intima,ne znam sto je to toliko strašno pa da neko smeta pri istoj?Intima je za četiri zida,jel tako?Niko tu ne smeta.Vaspitanje djece je bila isključivo moja briga i sve je frceralo dobro.I onda se desi da izgubim muža.Jel tad trebalo da se odreknem svekra?NIKAKO! I dalje smo zivjeli u skladu i slozi i dosao je dan kada je i svekar otišao.I sada žalim da li sam mogla više učiniti i poštovati oca moga supruga,djeda moje djece.
Ljudi nađite kompromis u životu,djelite ljubav i imat ce te je zauzvrat,bit ce te bogati,u duši.Život je jedan i režirajte ga što bolje možete.A roditelji naših muževa budu i odu,kao što ce mo i mi jednog dana.
argentaria wrote:Moja životna priča.Udala sam se za sina jedinca i nisam imala svekrvu vec svekra.Bio mi je desna ruka u svemu,ucio me kuhati jela koja nisam znala,pomagao kod odgoja djece i nikada mi nije palo na pamet da tražim od muža da se osamostalimo.Svi su imali svoje obaveze i zaduženja ,niko nije vodio glavnu riječ,a i ta intima,ne znam sto je to toliko strašno pa da neko smeta pri istoj?Intima je za četiri zida,jel tako?Niko tu ne smeta.Vaspitanje djece je bila isključivo moja briga i sve je frceralo dobro.I onda se desi da izgubim muža.Jel tad trebalo da se odreknem svekra?NIKAKO! I dalje smo zivjeli u skladu i slozi i dosao je dan kada je i svekar otišao.I sada žalim da li sam mogla više učiniti i poštovati oca moga supruga,djeda moje djece.
Ljudi nađite kompromis u životu,djelite ljubav i imat ce te je zauzvrat,bit ce te bogati,u duši.Život je jedan i režirajte ga što bolje možete.A roditelji naših muževa budu i odu,kao što ce mo i mi jednog dana.
svaka cast.....nazalost ste rijetkost takve......tvoja djeca ce to znati cijeniti akobogda
ma ne znam sto fino ne zive kod punice, sto se mora uvijek svekrvama privaljivati
eto svekrvi niej dosta sto je cijeli zivot hizmetila oko tog muskinja, mozda hoce zena svog mira malo, da prozivi u rahatluku jos koju godinu
MedenoSrce wrote:ma ne znam sto fino ne zive kod punice, sto se mora uvijek svekrvama privaljivati
eto svekrvi niej dosta sto je cijeli zivot hizmetila oko tog muskinja, mozda hoce zena svog mira malo, da prozivi u rahatluku jos koju godinu
spreca wrote:
pa valjda treba postovati i one koji su rodili tog muza ili zenu
pa moze ih postovati i kad su u odvojenoj stambenoj jedinici
i to mnogo kvalitetnije
Današnje "mlade" (pod navodnicima jer današnje mlade nisu mlade kao nekad 17-20god koje dalje svekrva odgoji i nauci ono sto majka nije uspjela nego su danasnne udavace u vecini slucajeva u 30-tim godinama ufatile zadnji voz a znaju samo cimbur napraviti a za sogan dolmu i kadun butice nikad nisu ni cule jer samo sta su radile u zadnjih 15 godina je gledanje sapunica gdje je svako druga: "tjemero muco mia mor" i gdje snahe imaju kucne pomocnice, cistacice, dadilje, vozace...)
Da nastavim, današnje udavače bi da poštuju svekrvu po principu "cule se ne vidjele se" da svekriva zivi par desetina kilometara dalje da se cuju telefonom a da se vide od bajrama do bajrama ili po mogucnosti da su mladenci u gradu a svekrva na selu pa da svekrva spremi i zimnicu! To je idealna svekrvvica koju bi pozeljela svaka današnja udavača
bumerangss wrote:
Da nastavim, današnje udavače bi da poštuju svekrvu po principu "cule se ne vidjele se" da svekriva zivi par desetina kilometara dalje da se cuju telefonom a da se vide od bajrama do bajrama ili po mogucnosti da su mladenci u gradu a svekrva na selu pa da svekrva spremi i zimnicu! To je idealna svekrvvica koju bi pozeljela svaka današnja udavača
ako ima takva svekrva moze meni jedna
sina nek zadrzi
bumerangss wrote:
ako ima takva svekrva moze meni jedna
sina nek zadrzi
argentaria wrote:Moja životna priča.Udala sam se za sina jedinca i nisam imala svekrvu vec svekra.Bio mi je desna ruka u svemu,ucio me kuhati jela koja nisam znala,pomagao kod odgoja djece i nikada mi nije palo na pamet da tražim od muža da se osamostalimo.Svi su imali svoje obaveze i zaduženja ,niko nije vodio glavnu riječ,a i ta intima,ne znam sto je to toliko strašno pa da neko smeta pri istoj?Intima je za četiri zida,jel tako?Niko tu ne smeta.Vaspitanje djece je bila isključivo moja briga i sve je frceralo dobro.I onda se desi da izgubim muža.Jel tad trebalo da se odreknem svekra?NIKAKO! I dalje smo zivjeli u skladu i slozi i dosao je dan kada je i svekar otišao.I sada žalim da li sam mogla više učiniti i poštovati oca moga supruga,djeda moje djece.
Jedna poucna.
Jednog dana sin pokupi svog starog iznemoglog i bolesnog oca i odnese u sumu tamo ga ostavi krene kuci........kaze njemu otac.......sine samo da ti nesto kazem, i ja sam svog ovako donio u sumu i ostavio......sin se malo zamisli pokupi oca i vrati ga kuci gdje je zivio do kraja zivota
svaka cast! Da mi je naci jednu takvog razmisljanja odmah bih je zenio taman da ni amper-čorbu ne zna napraviti