Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nellington wrote:
Uhh, znala je jedna forumašica, pa su je 4 puta banovali jer je pričala o tome
... i mene će opet... ko što gledam... a koja je ta... moram joj poslat pppu...
Ja i tebe, pa kako ćeš kad je banovana
Što se ova naša moderatorica voli smješkati
Pa nije je valjda da je doživotno poslala u celibat... vratit će se... samo ti meni reci koja je...
A čuo sam za ovu što se smješka... da je prelijepo žensko... imaš li ti kakvih informacija...
Kad si ti vidio ružnu djevojku Mirso, Boga ti? Sve su djevojke lijepe na svoj, a neke i na naš način A što se ove banovane tiče, skupila je četiri trajna stana u Banovićima, odustala je vjerovatno od vraćanja
Perverzija je voljeti grasak pored graha zivog. Sto se seksa tice sve sto je ljudsko nije mi strano. Veca mi je perverzija od bilo koje egzibicije kad moram staviti kondom.
sofist wrote:Perverzija je voljeti grasak pored graha zivog. Sto se seksa tice sve sto je ljudsko nije mi strano. Veca mi je perverzija od bilo koje egzibicije kad moram staviti kondom.
Da napravimo stranku... evo izbora... program imamo... "Jebeš kurtone... s njima je sranje..."
zonbirile wrote:po definiciji perverzija u odnosima ne postoji,ako je u skladu sa željama partnera.
Ah... A da li, po toj tvojoj definiciji, zelja partnera moze da bude perverzna?!
Napisite zakljucak kako je perverzija izmisljen pojam i kako u praksi to ne postoji (jer se to radi izmedju osoba cije se zelje poklapaju), pa da se tema zakljuca...
-------------------------------------------------
pa tvoja varijacija na moju opasku je kompletnija.
zonbirile wrote:po definiciji perverzija u odnosima ne postoji,ako je u skladu sa željama partnera.
Ah... A da li, po toj tvojoj definiciji, zelja partnera moze da bude perverzna?!
Napisite zakljucak kako je perverzija izmisljen pojam i kako u praksi to ne postoji (jer se to radi izmedju osoba cije se zelje poklapaju), pa da se tema zakljuca...
Kako jedan moj prijatelj stranac rece (ko treba mogu mu dati i prijevod):
Everything that's nice in life, is either immoral, illegal or unhealthy.
Perverzije su valjda ono prvo, ali su sigurno LIJEPE (za onog ko uziva u njima )
E jbg, znaci ako treba hoce da joj pisam u usta, da mi lize pakas ... to nije perverzija jel?
---------
Nije.
Zasto smatras da je perverzija ? Recimo sport - neko voli stolni tenis, neko plivanje, neko kosarku, neko altetiku, neko gimanstiku - ko je tu perverzan ?
Neko voli doggy style, neko voli misionarski, neko voli sa ugasenim svjetlom, neko voli oralni neko analni neko ne voli seks nikako - ko je tu perverzan, i zasto ?
Jedino sto licno smatram perverzijom su sodomija i nekrofilija, sve drugo sto ravnopravne osobe rade po vlastitom izboru je Ok.
E jbg, znaci ako treba hoce da joj pisam u usta, da mi lize pakas ... to nije perverzija jel?
---------
Jedino sto licno smatram perverzijom su sodomija
A sto bi sodomija (tj. analni sex) bila perverzijom? Mnogi misle da je to povezano s prljavstinom, no ako se prethodno dobro zena ili muskarac isklistiraju, uopce ne mora biti tako.
E jeste neznalice.
Sodomija potiče od riječi - sodom i ja. To je ono kad uzmeš po' čaše bijelog vina a zatim naspeš hladne sode i dobiješ špricer, pa te neko pita čime si pravio špricer - vodom ili sodom, a ti odgovoriš - sodom i ja. I mogu vam reći da je sodomija uz ribu na gradele nešto ekstra dobro.
A uz sodomiju ide u paru i gomorija, od igre riječi go, more i ja. E to kad se sastavi to je špricer na nudističkoj plaži.
Ramzess Veliki wrote:Baš si neozbiljan, više vjeruješ Vikupediji nego meni. Tako nikad ništa nećeš naučiti.
Jok nego vjerujem Bibliji
Kolko znam i tamo i u Kuranu spominju se i neki faraoni, ukljucivsi Ramzesa. Ne znam jel' bas on proganjao Mojsija, tolko dugo nisam ostao na vjeronauku