kakav idiotn, malo je rjeti.skojotovski wrote:evo jos jedne papcine s dna kace! lokacija je garaza Merkur-a. majmunu je tesko bilo parkirati auto na predvideno mjesto, a zjape prazna. da je mogao, uĆero bi ga unutra! mamu li vam seljacku! tablice su 424-M-540, skodilak novi
Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
- chuchumbamayumbe
#226 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
- VR6
#227 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
To je u podforumu o autima, vazda je u vrhuskojotovski wrote:znam za "Majstore parkiranja", ali ih nisam mogao pronaci. nestala tema.
a i ovdje se govori o seljacima za volanom
-
skojotovski
#228 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
pa sto ne sutis, manijače 
-
Bellica
#229 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Nisam primijetila niti jedan od ovih automobila koje si naveo,ali bih dodala nesto na ovaj tvoj problem!Pored divljanja na ulicama,uzasno mi smetaju i pjesaci koji ne gledaju u svoj semafor,koji kad vide tramvaj s druge strane samo trce da ga stignu,a nije ga briga kako ko brzo vozi,da li moze zakociti,da li su mu ispravne kocnice...I kad ga udari,vozac kriv,a ne on sto prelazi preko ulice kad mu je upaljeno crveno svjetlo i to obavezno prelazi gdje je saobracajna guzva,a naStupu(ispod mosta)je najgore!Trebalo bi i pjesake kaznjavati!Ja im uvijek stanem,nekad ne bas drage volje,ali eto stanem!Ali opet ako neko vozi brzo,pa ne moze zakociti,udarit ce ga,pa ce i jedan i drugi nastradati i tu bi i jedan i drugi bili odgovorni!A u gradu ne postoji auto koje me ne nervira,brate,postoji lijeva traka pa temo vozi,a ako hoces sporije idi u desnu,pa polako!Ali ja ne dozvoljavam da me iznerviraju!Ako mi smeta neko auto sviram im,ako me obilazi,smanjim brzinu(nevoljno)pa neka ide gdje hoce!Inace dok sam bila pocetnica,imala sam velikih problema zbog onog slova P koje je obavezno nositi na autu 2 godine od dana kad sam dobila dozvolu!Pa ljudi moji,zar su svi drugi vozaci rodjeni sa polozenim vozackim ispitom,zar oni nikada nisu bili pocetnici...?Na svu srecu ne moram vise nositi to slovo P ali imaju drugi ljudi pa bi trebali imati obzira prema njima,isprepadani su i mogu napraviti udes zbog nekoga ko ih pokusa zbuniti!A na skripanje guma,glasnu muziku vise i ne obracam paznju!Uvijek drzim veliko rastojanje izmedju mog i drugog auta ispred mene,jer nikad ne znam kad ce skrenuti u neku ulicicu BEZ ZMIGAVCA ili Bog zna kad ce neko "uletiti"ispred mene s lijeve,a ne rijetko i s desne strane! A ono sto me moze iznervirati su ljudi koji imaju pravo prvenstva prolaza i moram ih cekati da prodju i dok cekam,lijepo on skrene desno,a da je na vrijeme dao zmigavac mogla sam proci ne samo ja nego jos 4 auta iza mene!Ne znam kako ljude natjerati da koriste zmigavce!!!!Ima jos puno stvari koje se desavaju na ulici i koje bi trebalo rijesiti,ali ne znam na koji nacin,uglavnom situacija je losa,pa ni ove kamere niti kazne ne pomazu!U Londonu su odredbe dobro regulisane,cak se i za sviranje iz auta place kazna,policajci su na svakom cosku,kamere iznad svakog semafora,kazne ogromne,pa se Englezi htjeli ili ne moraju pridrzavati kad im je najmanja kazna koliko se sjecam £300,a da ne spominjem kaznene bodove!Jos jedna stvar,kod nas,predstavlja veliki problem! Veliki broj vozaca NEMAJU POJMA o saobracajnim pravilima ili znakovima!Npr.na izlasku iz Sarajeva ovih dana policija regulise saobracaj,ispred mene auto,crveno na semaforu i policajac daje znak da se prodje!Iz lijeve trake svi prosli,a ovaj ispred mene stoji i ceka da se upali zeleno:)U Hrasnom- desna traka u koju se prestrojavaju trolejbusi za Otoku-ima pomocni semafor za desno!Covjek ispred mene,stoji,upali se pomocno svjetlo,ja mu sviram,a on stoji kako stoji,ugasi se pomocno on ode kroz crveno,strasno!!!Na Otoci-raskrsnica gdje se okrecu trolejbusi-onaj ko ne zna pravilo desne strane neka ne ide na tu raskrsnicu!Covjek ima pravo prvenstva prolaza,ja stala da on prodje,a on meni pokazuje da ja idem,ja podjem,on podje,ja stanem,on se naljuti izadje iz auta i kaze "Ko ti dade vozacku???"Ja sam skrenula na Otoku iz pravca Ilidze,a ovaj covjek je isao s parkinga koji se nalazio s moje desne strane!!!Jao kako bih ih ja sviju poslala na polaganje testova i to bi samo mogli proci oni koji budu sve znali 100%!Saobracaj se obustavi radi jednog jedinog covjeka koji ne zna da ima pravo prvenstva prolaza!!!!Strasno!Treba pod hitno naci neko rjesenje,inace cemo svi izgubiti zivce,pa ce nas i male greske drugih vozaca ljutiti i izbacati iz cipela!!!!!!SAAdnan wrote:Evo vec duze hocu da napisem ovaj post..al nesto mi se ne dade, al sad kontam bolje da napisem mozda uspijem sprijeciti da ko nastrada.
Dajte da pokusamo izaci na kraj na nekim vozacima ...seljacima...divljacima u nasem gradu, koji jure ulicama, preskacu iz trake u traku, prolaze kroz crveno..apelujte na policiju da im pisu kazne...busite im gume ...ili ih cekajte na pik.
Napisite ovdje koja su to auta u gradu koja vas najvise nerviraju...ili ako uspijete snimite pa ko god uspije posliej toga da ih bar malo sprijeci da divljaju...dobro je.
Ja licno imam pik na tri auta
CRNI CLIO SPORT ...bez tablica vjecno
PLAVA OPEL ASTRA
ZELENI GOLF PLUS
Ja licno samo cekam da me jednom zakace ili nesto slicno .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- VR6
#230 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Hehe, tebe mnogo toga nervira, dobit ces nervni slom ne uradis li nesto po tom pitanju 
Da ne vozis mozda bordo Golf 2?
-
ins
#231 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Vlasnik crnog Clia Sport ima jedno 10.000 KM neplacenih kazni i jos dug za jedno 10-ak neplacenih rata leasing kuci.... Vrlo visoko kotira da bde slijedeci kojem ce biti oduzet auto. Koji je neregistrovan vec jedno godinu dana.... 
-
irconbih
#232 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Kad ides preko mosta na otoci, taj put ima pravo prvenstva prolaza. Auta koja dolaze na raskrsnicu od zgrada ili Merkura, imaju na raskrsnici znak za pravo prvenstva iliti "obrnuti trokut", tako da ti nemas sta stajati i pustati toga sto ti dolazi s desne ili s koje god strane.Bellica wrote:Na Otoci-raskrsnica gdje se okrecu trolejbusi-onaj ko ne zna pravilo desne strane neka ne ide na tu raskrsnicu!Covjek ima pravo prvenstva prolaza,ja stala da on prodje,a on meni pokazuje da ja idem,ja podjem,on podje,ja stanem,on se naljuti izadje iz auta i kaze "Ko ti dade vozacku???"Ja sam skrenula na Otoku iz pravca Ilidze,a ovaj covjek je isao s parkinga koji se nalazio s moje desne strane!!!
- karanana
#233 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
a oni semafori sto ne rade, sto su ih na toj raskrsnici postavili, izgleda sluze samo za ukras.
-
irconbih
#234 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Kazu, "nema" strujekaranana wrote:a oni semafori sto ne rade, sto su ih na toj raskrsnici postavili, izgleda sluze samo za ukras.
- shuriken
#235 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
aha, zato stalno parkira u Mis Irbinoj kod MUP-a, da bi drotovi mislili da su mu vec oduzeli autoins wrote:Vlasnik crnog Clia Sport ima jedno 10.000 KM neplacenih kazni i jos dug za jedno 10-ak neplacenih rata leasing kuci.... Vrlo visoko kotira da bde slijedeci kojem ce biti oduzet auto. Koji je neregistrovan vec jedno godinu dana....
- JThomas
#236 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
shuriken wrote:aha, zato stalno parkira u Mis Irbinoj kod MUP-a, da bi drotovi mislili da su mu vec oduzeli autoins wrote:Vlasnik crnog Clia Sport ima jedno 10.000 KM neplacenih kazni i jos dug za jedno 10-ak neplacenih rata leasing kuci.... Vrlo visoko kotira da bde slijedeci kojem ce biti oduzet auto. Koji je neregistrovan vec jedno godinu dana....
ali zaista
- simbabimba
#237 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Nemam vremena da sve procitam (a bili bi mi korisno) i ne znam jel neko vec pisao o Blazuju. Pa koji su ono kreteni - pa SVAKI put kad se vracam s mora dozivim na one dvije trake gdje je ogranicenje 60 (na prilazu "autoputu") da mi ablenduju da se sklonim iz "brze trake" u koj btw vozim i ja redovno 80
E necu da se sklonim! Da mi neki papak u gradu tako zaablenduje na glavnoj dzadi
nogom bi ga u gu*icu
mrs na autoput pa cu ti se sklonit debilu - zadnji put smo u grad ulazili oko ponoci OSLJEPILA me seljanka ablendujuci

E necu da se sklonim! Da mi neki papak u gradu tako zaablenduje na glavnoj dzadi
mrs na autoput pa cu ti se sklonit debilu - zadnji put smo u grad ulazili oko ponoci OSLJEPILA me seljanka ablendujuci
- ranger
#238 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
upravo tako...irconbih wrote:Kad ides preko mosta na otoci, taj put ima pravo prvenstva prolaza. Auta koja dolaze na raskrsnicu od zgrada ili Merkura, imaju na raskrsnici znak za pravo prvenstva iliti "obrnuti trokut", tako da ti nemas sta stajati i pustati toga sto ti dolazi s desne ili s koje god strane.Bellica wrote:Na Otoci-raskrsnica gdje se okrecu trolejbusi-onaj ko ne zna pravilo desne strane neka ne ide na tu raskrsnicu!Covjek ima pravo prvenstva prolaza,ja stala da on prodje,a on meni pokazuje da ja idem,ja podjem,on podje,ja stanem,on se naljuti izadje iz auta i kaze "Ko ti dade vozacku???"Ja sam skrenula na Otoku iz pravca Ilidze,a ovaj covjek je isao s parkinga koji se nalazio s moje desne strane!!!
nebi bilo zgoreg da svi ponekad malo testove preletimo
- karanana
#239 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
na listu divljaka dodajte i majmuna koji vozi svijetlo zeleni metalik VW Scirocco, novi model. kupio mu babo shminka auto pa seljacina na marin dvoru sinoc iz krajnje desne kuda tramvaj ide, gotovo pod 90 stepeni okrenu u lijevo i ode u krajnu lijevu da bi skreno nazad prema gradu da obidje jos jedan krug pored sff dronfulja koje jos niko nije pokupio.
Sigurno cemo ga jos vidjati i spominjati, mozda i u crnoj hronici, ali je novi kolacic pa vjerovatno jos nije niko imao bliski susret sa njim.
Sigurno cemo ga jos vidjati i spominjati, mozda i u crnoj hronici, ali je novi kolacic pa vjerovatno jos nije niko imao bliski susret sa njim.
- respo
#240 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
samo da znas u gradu nije najbrza lijeva traka nego srednja lijeva vazi za autoputBellica wrote:
Nisam primijetila niti jedan od ovih automobila koje si naveo,ali bih dodala nesto na ovaj tvoj problem!Pored divljanja na ulicama,uzasno mi smetaju i pjesaci koji ne gledaju u svoj semafor,koji kad vide tramvaj s druge strane samo trce da ga stignu,a nije ga briga kako ko brzo vozi,da li moze zakociti,da li su mu ispravne kocnice...I kad ga udari,vozac kriv,a ne on sto prelazi preko ulice kad mu je upaljeno crveno svjetlo i to obavezno prelazi gdje je saobracajna guzva,a naStupu(ispod mosta)je najgore!Trebalo bi i pjesake kaznjavati!Ja im uvijek stanem,nekad ne bas drage volje,ali eto stanem!Ali opet ako neko vozi brzo,pa ne moze zakociti,udarit ce ga,pa ce i jedan i drugi nastradati i tu bi i jedan i drugi bili odgovorni!A u gradu ne postoji auto koje me ne nervira,brate,postoji lijeva traka pa temo vozi,a ako hoces sporije idi u desnu,pa polako!Ali ja ne dozvoljavam da me iznerviraju!Ako mi smeta neko auto sviram im,ako me obilazi,smanjim brzinu(nevoljno)pa neka ide gdje hoce!Inace dok sam bila pocetnica,imala sam velikih problema zbog onog slova P koje je obavezno nositi na autu 2 godine od dana kad sam dobila dozvolu!Pa ljudi moji,zar su svi drugi vozaci rodjeni sa polozenim vozackim ispitom,zar oni nikada nisu bili pocetnici...?Na svu srecu ne moram vise nositi to slovo P ali imaju drugi ljudi pa bi trebali imati obzira prema njima,isprepadani su i mogu napraviti udes zbog nekoga ko ih pokusa zbuniti!A na skripanje guma,glasnu muziku vise i ne obracam paznju!Uvijek drzim veliko rastojanje izmedju mog i drugog auta ispred mene,jer nikad ne znam kad ce skrenuti u neku ulicicu BEZ ZMIGAVCA ili Bog zna kad ce neko "uletiti"ispred mene s lijeve,a ne rijetko i s desne strane! A ono sto me moze iznervirati su ljudi koji imaju pravo prvenstva prolaza i moram ih cekati da prodju i dok cekam,lijepo on skrene desno,a da je na vrijeme dao zmigavac mogla sam proci ne samo ja nego jos 4 auta iza mene!Ne znam kako ljude natjerati da koriste zmigavce!!!!Ima jos puno stvari koje se desavaju na ulici i koje bi trebalo rijesiti,ali ne znam na koji nacin,uglavnom situacija je losa,pa ni ove kamere niti kazne ne pomazu!U Londonu su odredbe dobro regulisane,cak se i za sviranje iz auta place kazna,policajci su na svakom cosku,kamere iznad svakog semafora,kazne ogromne,pa se Englezi htjeli ili ne moraju pridrzavati kad im je najmanja kazna koliko se sjecam £300,a da ne spominjem kaznene bodove!Jos jedna stvar,kod nas,predstavlja veliki problem! Veliki broj vozaca NEMAJU POJMA o saobracajnim pravilima ili znakovima!Npr.na izlasku iz Sarajeva ovih dana policija regulise saobracaj,ispred mene auto,crveno na semaforu i policajac daje znak da se prodje!Iz lijeve trake svi prosli,a ovaj ispred mene stoji i ceka da se upali zeleno:)U Hrasnom- desna traka u koju se prestrojavaju trolejbusi za Otoku-ima pomocni semafor za desno!Covjek ispred mene,stoji,upali se pomocno svjetlo,ja mu sviram,a on stoji kako stoji,ugasi se pomocno on ode kroz crveno,strasno!!!Na Otoci-raskrsnica gdje se okrecu trolejbusi-onaj ko ne zna pravilo desne strane neka ne ide na tu raskrsnicu!Covjek ima pravo prvenstva prolaza,ja stala da on prodje,a on meni pokazuje da ja idem,ja podjem,on podje,ja stanem,on se naljuti izadje iz auta i kaze "Ko ti dade vozacku???"Ja sam skrenula na Otoku iz pravca Ilidze,a ovaj covjek je isao s parkinga koji se nalazio s moje desne strane!!!Jao kako bih ih ja sviju poslala na polaganje testova i to bi samo mogli proci oni koji budu sve znali 100%!Saobracaj se obustavi radi jednog jedinog covjeka koji ne zna da ima pravo prvenstva prolaza!!!!Strasno!Treba pod hitno naci neko rjesenje,inace cemo svi izgubiti zivce,pa ce nas i male greske drugih vozaca ljutiti i izbacati iz cipela!!!!!!
-
Fozgen
#241 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Nije to samo u Sarajevu, posvuda je tako.
Evo jutros ja prelazim pjesacki na semaforu, upali se onaj zeleni covjeculjak za mene i ja vec nagazio napravio jedno korak i pol do dva a mota lik u tu traku i nekako ono cudno gleda u mene i kao da mu vidim upitnik nad glavom kao konta "Stos ti na cesti" i gleda u mene al mu ne pada na pamet da staje nego i dalje foora svoje a ja gledam i kontam jos ce i izaci iz auta pa mi jos nest rec da se pomlatimo ondje.
A druga stvar nedavno ja sa djevojkom stojim na pjesackom i lik nam staje da prodjemo a papan iza njeg koji mu dolazi hoce da ga zaobidje, nemos nikako da skontas koji su to klikeri kod pojedinih "vozaca" sta li je on kontao kad je lik ispred njeg stao na pjesackom, nije covjek upalio ni jedan zmigavac a kamo li sva 4 nego samo propusta pjesake al jok daj odma da se pretekne.
Evo jutros ja prelazim pjesacki na semaforu, upali se onaj zeleni covjeculjak za mene i ja vec nagazio napravio jedno korak i pol do dva a mota lik u tu traku i nekako ono cudno gleda u mene i kao da mu vidim upitnik nad glavom kao konta "Stos ti na cesti" i gleda u mene al mu ne pada na pamet da staje nego i dalje foora svoje a ja gledam i kontam jos ce i izaci iz auta pa mi jos nest rec da se pomlatimo ondje.
A druga stvar nedavno ja sa djevojkom stojim na pjesackom i lik nam staje da prodjemo a papan iza njeg koji mu dolazi hoce da ga zaobidje, nemos nikako da skontas koji su to klikeri kod pojedinih "vozaca" sta li je on kontao kad je lik ispred njeg stao na pjesackom, nije covjek upalio ni jedan zmigavac a kamo li sva 4 nego samo propusta pjesake al jok daj odma da se pretekne.
-
Basta
#242 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Divlje voznje ce biti sve dok saobracajna policija nebude efikasnija. Pa i na zapadu bi ljudi vozili divlje i izivljavali se da im policija nije jaka i kazne zestoke. Licno sam gledao posle pobjede Sarajeva nad Helsingborom, sjedi faca u passatu i sjeo dijete (6-7 godina) u krilo i dao mu da vrti volan i pritisce sirenu. I sve to se desavalo na ocigled saobracajnog policajca sa jedne strane i obicne murije sa druge strane puta. Pa to nije normalno. Na zapadu bi mu se uzela vozacka, bio bi podvrgnut idiotskom testu i vjerovatno poslan na ponovno polaganje vozackog ispita. A policajci koji su to nijemo posmatrali bi bili suspendovani zbog neizvrsavanja svog posla.
- slavkoimamodilera
#243 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Kako su neki ljudi ogranicenisimbabimba wrote:Nemam vremena da sve procitam (a bili bi mi korisno) i ne znam jel neko vec pisao o Blazuju. Pa koji su ono kreteni - pa SVAKI put kad se vracam s mora dozivim na one dvije trake gdje je ogranicenje 60 (na prilazu "autoputu") da mi ablenduju da se sklonim iz "brze trake" u koj btw vozim i ja redovno 80![]()
E necu da se sklonim! Da mi neki papak u gradu tako zaablenduje na glavnoj dzadinogom bi ga u gu*icu
![]()
![]()
![]()
mrs na autoput pa cu ti se sklonit debilu - zadnji put smo u grad ulazili oko ponoci OSLJEPILA me seljanka ablendujuci![]()
- karanana
#244 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
zar lijeva traka nije preticajna samo na autoputu i na uzbrdo/nizbrdo dionicama? znaci i na ovoj sarajevskoj glavnoj dzadi, lijeva traka je preticajna?
- karanana
#245 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
ma znam, ali idem po slavkovom rezonu. sto kazes, ne znam ni gdje pise da je igdje lijeva traka preticajna, ali hajde to je nekako praksa na autoputu gdje ima kamiiona koji idu 100 a ogranicenje 130. ali da postoji preticajna traka na cesti gdje je ogranicenje 60, e to vallah i billah nisam cuo ranije.micki125 wrote:ni pod razno.karanana wrote:zar lijeva traka nije preticajna samo na autoputu i na uzbrdo/nizbrdo dionicama? znaci i na ovoj sarajevskoj glavnoj dzadi, lijeva traka je preticajna?
-
Bellica
#246 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Ali zato ako ja idem s mosta,a on se spusta niz onu ulicu,koja mislim ide s Mojmila ili Svrakinog sela(nisam sigurna jer ne idem tom ulicom) ima pravo prvenstva prolaza!U svakom slucaju,bilo bi pozeljno malo se prisjetiti onoga sto se trebalo nauciti u auto-skoli!!!irconbih wrote:Kad ides preko mosta na otoci, taj put ima pravo prvenstva prolaza. Auta koja dolaze na raskrsnicu od zgrada ili Merkura, imaju na raskrsnici znak za pravo prvenstva iliti "obrnuti trokut", tako da ti nemas sta stajati i pustati toga sto ti dolazi s desne ili s koje god strane.Bellica wrote:Na Otoci-raskrsnica gdje se okrecu trolejbusi-onaj ko ne zna pravilo desne strane neka ne ide na tu raskrsnicu!Covjek ima pravo prvenstva prolaza,ja stala da on prodje,a on meni pokazuje da ja idem,ja podjem,on podje,ja stanem,on se naljuti izadje iz auta i kaze "Ko ti dade vozacku???"Ja sam skrenula na Otoku iz pravca Ilidze,a ovaj covjek je isao s parkinga koji se nalazio s moje desne strane!!!
-
Bellica
#247 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
Pa nastojim da se ne nerviram toliko,ima i gorih od mene koji otvore prozor pa galame i psuju!Ja to ne radim,uzmem u obzir da se ljudi danas mnogo nerviraju,situacija je losa,ljudi su bili u ratu,ali opet,saobracaj je saobracaj i kad bi se svi pridrzavali bilo bi nam mnogo ljepse i bezbjednije!VR6 wrote:Hehe, tebe mnogo toga nervira, dobit ces nervni slom ne uradis li nesto po tom pitanju
Ne vozim golf 2 bordo boje,imam Renault-a!
- karanana
#248 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
i jos da nadodam, cak i na autoputu gdje i jeste lijeva preticajna, ako ti lola u lijevoj traci blica da se pomaknes, to je lolin prekrsaj i krsenje sigurnosti saobracaja. a onda nemamo sta raspravljati o cestama gdje je ogranicenje 60 pa makar one imale i 5 traka. prema tome slavko u krivu si, a te lole treba namjerno zablokirati pa nek blicaju mamama.
- simbabimba
#249 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
slavkoimamodilera wrote:Kako su neki ljudi ogranicenisimbabimba wrote:Nemam vremena da sve procitam (a bili bi mi korisno) i ne znam jel neko vec pisao o Blazuju. Pa koji su ono kreteni - pa SVAKI put kad se vracam s mora dozivim na one dvije trake gdje je ogranicenje 60 (na prilazu "autoputu") da mi ablenduju da se sklonim iz "brze trake" u koj btw vozim i ja redovno 80![]()
E necu da se sklonim! Da mi neki papak u gradu tako zaablenduje na glavnoj dzadinogom bi ga u gu*icu
![]()
![]()
![]()
mrs na autoput pa cu ti se sklonit debilu - zadnji put smo u grad ulazili oko ponoci OSLJEPILA me seljanka ablendujuci![]()
sta tebe zaboli sto on ide preko ogranicenja? Lijeva traka je PRETICAJNA i ti tu nemas sta da radis osim ako si u preticanju... ako mi ima ista gore od pametnjakovica koji nece da se maknu iz lijeve trake
Boli me briga sto vozi preko ogranicenje nego NECU DA SE SKLONIM kontas? Za tebe sam "pametnjakovic" pa ako se kad gdje susretnemo nemoj da bi mi zaaablendovo slucajno, iznerviraces se opasno
- karanana
#250 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom
lista po pravilniku o voznji