Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
video

#226 Re: Televizija OBN

Post by video »

kakavdanakneiskustvu wrote:
simi44 wrote:Bas mi nesto danas pade na pamet.
Sjeca li se iko kako su se zvale one dvije voditeljice sto su vodile Music Talents 2003??Ona plava se zove neda a ona druga??Neki dan sam sreo jednu curu, ista ona. i gdje nestadose njih dvije, ko da ih je zemlja progutala.?

neda tadić,jedno vrijeme radila na bht,amela kurbegović je valjda druga ako na nju misliš,ona je čini mi se radila poslije na tv sa
Prva radi jos na BHRT a i druga radi jos na TV SA, s tim da nije Amela vec Leila.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#227 Re: Televizija OBN

Post by Pera Trta »

simi44 wrote:Bas mi nesto danas pade na pamet.
Sjeca li se iko kako su se zvale one dvije voditeljice sto su vodile Music Talents 2003??Ona plava se zove neda a ona druga??Neki dan sam sreo jednu curu, ista ona. i gdje nestadose njih dvije, ko da ih je zemlja progutala.?
Te voditeljice su ti na OBN-u i Hayatu potrošna roba. Zar nisi primijetio da se mjenjaju godišnje?
ariella

#228 Re: Televizija OBN

Post by ariella »

dakle ovi sto brane srebrenicu vjerovatno su izbjeg;ice koje su prvo pobjegle a sad pametuju,ne odaje se pocast lezeci u krevetu i prebacujuci tv kanale vec nek odu na protestni mars ako im je toliko stalo kobajagi.nek tv pustaju program kakav zele.sve tv kod nas su odron nema najbolje ali je obn trenutno definitivno najgora.ko gleda smece poput big mama house koga to interesuje i sl emisije.nakpametnije im je bilo dok su pustali strane serije.a ove drzavne traze pretplatu non stop a pustaju filmove iz tridesetih samo sto ne pustaju nijeme.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#229 Re: Televizija OBN

Post by Pera Trta »

ariella wrote:dakle ovi sto brane srebrenicu vjerovatno su izbjeg;ice koje su prvo pobjegle a sad pametuju,ne odaje se pocast lezeci u krevetu i prebacujuci tv kanale vec nek odu na protestni mars ako im je toliko stalo kobajagi.nek tv pustaju program kakav zele.sve tv kod nas su odron nema najbolje ali je obn trenutno definitivno najgora.ko gleda smece poput big mama house koga to interesuje i sl emisije.nakpametnije im je bilo dok su pustali strane serije.a ove drzavne traze pretplatu non stop a pustaju filmove iz tridesetih samo sto ne pustaju nijeme.
Izgleda mi da si ti jedna od onih OBN-ovih manekenki. :roll:
strong69

#230 Re: Televizija OBN

Post by strong69 »

ariella wrote:dakle ovi sto brane srebrenicu vjerovatno su izbjeg;ice koje su prvo pobjegle a sad pametuju,ne odaje se pocast lezeci u krevetu i prebacujuci tv kanale vec nek odu na protestni mars ako im je toliko stalo kobajagi.nek tv pustaju program kakav zele.sve tv kod nas su odron nema najbolje ali je obn trenutno definitivno najgora.ko gleda smece poput big mama house koga to interesuje i sl emisije.nakpametnije im je bilo dok su pustali strane serije.a ove drzavne traze pretplatu non stop a pustaju filmove iz tridesetih samo sto ne pustaju nijeme.
Pismena djevojka. Prvarijecpiseseuvijekvelikimpisanimslovomaizatackestavljaserazmakakadskontamstasihtjelarecimozdaprokomentarisemtvojpostkojiodiseinteligencijomienergijom.

Zbunio sam i forum :)
StupskaBitanga

#231 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Jesen na OBN
Stoka show
Big mama house
Rat bendova
Stol za 4
Nedeljno popodne sa Adrijanom Kurtišaj
Europa league
Super milijunaš
preuzeto sa http://www.obn.ba
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#232 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

StupskaBitanga wrote:Jesen na OBN
Stoka show
Big mama house
Rat bendova
Stol za 4
Europa league
Super milijunaš
:run: odron za odronom...stoka je nenadmasan. I ne mogu da vjerujem da ce opet biti BMH. Mogli bi bar ako nista gramaticki pravilno napisati naziv.
Roy

#233 Re: Televizija OBN

Post by Roy »

Zasto snimati novi BMH? Neka puste reprizu, nece niko ni skontat. Svakako se vazda jedni te isti likovi metiljaju.
simi44

#234 Re: Televizija OBN

Post by simi44 »

eda tadić,jedno vrijeme radila na bht,amela kurbegović je valjda druga ako na nju misliš,ona je čini mi se radila poslije na tv sa[/quote]

Prva radi jos na BHRT a i druga radi jos na TV SA, s tim da nije Amela vec Leila.[/quote]

tačno,lejla kurbegović,moja greška,tad je obn još na nešto i ličio[/quote]

Da neda je ona plava, ali nisam mislio na lejlu. Bile su ove dvije u paru, Neda i ja mislim da se zvala Ivana ili Ivona, ne znam kako se prezivala. Lijepa cura.
The idijot

#235 Re: Televizija OBN

Post by The idijot »

Stoka show
Big mama house
Rat bendova
Stol za 4
Europa league
Super milijunaš
mnogo jak program :D tako da znamo da nas sljedece ljeto opet ova ista sranja cekaju samo u Reprizi :x
strong69

#236 Re: Televizija OBN

Post by strong69 »

Stoka show
Big mama house
Rat bendova
Stol za 4
Europa league
Super milijunaš
Nema italijanske lige. Evropsku ligu ce sigurno reprizirati, odnosno nece je emitovati u direktnom prenosu zbog Big Mama House tako da... Mogu slobodno da brisem ovaj kanal. 99 je za njih TV.
pogresna

#237 Re: Televizija OBN

Post by pogresna »

OBN pola godine snima ove debilne rijalitije :-) , a narednih pola godine repriza istih...To je to!

Odron..tolika količina gluposti i kiča na jednom mjestu :x
Super Hik

#238 Re: Televizija OBN

Post by Super Hik »

pogresna wrote:OBN pola godine snima ove debilne rijalitije :-) , a narednih pola godine repriza istih...To je to!

Odron..tolika količina gluposti i kiča na jednom mjestu :x
prestao sam da prebacujem na OBN, a jos malo i ukinut cu ga sa liste kanala. nekada se i mogao gledati, a ovo sad je dno dna.
statix

#239 Re: Televizija OBN

Post by statix »

Obzirom da su njihova ciljna skupina mladi od 8-16 godina, takva im je i produkcija. Oni su nasli sebi gledatelje od kojih dobro zive. :x
hebo ti njih, isto vašar :-D
ariella

#240 Re: Televizija OBN

Post by ariella »

znam ja pravopis bolje od tebe,ali ovo je forum a ne knjizevni esej cobane jedan i pisacu kako mi se pise i bez interpunkcije,nek si se ti nasao ovdje da djelis savjete o pravopisu i litterarnom izrazavanju pa makar.
BarbaDue

#241 Re: Televizija OBN

Post by BarbaDue »

ariella wrote:znam ja pravopis bolje od tebe,ali ovo je forum a ne knjizevni esej cobane jedan i pisacu kako mi se pise i bez interpunkcije,nek si se ti nasao ovdje da djelis savjete o pravopisu i litterarnom izrazavanju pa makar.
@ariella, nema potrebe za takvim izrazavanjem, licne uvrede se nece tolerisati...

smatraj ovo opomenom pred ban!
Lekler

#242 Re: Televizija OBN

Post by Lekler »

Vidi Dejane i na forumu ima govornu manu :zjev:
Savez napolje

#243 Re: Televizija OBN

Post by Savez napolje »

Tv Obn je SCAM sa svojim odvratnim programom,sve same reprize drugim rijecima smece od televizije,dobro ste me napomenuli da izbrisem taj kanal skroz da me ne bole oci od seljakluka.Ovo je moje misljenje i nadam se da moderatori nece ovo smatrati nekom uvredom jer su ovo gore navedeno cinjenice koje 90% ljudi misli u BIH ako ne i vise jer zaista toliko reprize,gluposti nisam u zivotu vidio. :x :x :x :x
PasHon1

#244 Re: Televizija OBN

Post by PasHon1 »

kakavdanakneiskustvu wrote:nikako mi nije jasno kako se na obn po 100. put desi da je na programu jedan film a na txt je drugi film,pa je li ih bar malo stid što su toliki amateri.
Ma oni su veliki amateri da je to greskica.
Zvjezde plesu jebeni ples svaki dan :dance:
Arogantni_Gad

#245 Re: Televizija OBN

Post by Arogantni_Gad »

portfast wrote:OBN je katastrofa nad katastrofama.

Fuj!
Potpis :thumbup:
phillie

#246 Re: Televizija OBN

Post by phillie »

Amaterizam i improvizacija odise svakom minutom njihovog programa. Koga prije spomenuti, Emerika Gudelja, Vinka "Milijunasa", Stoku i Hanu, satro manekenke, Kesolovce, ili legendarne Vugdalica i "kolegu Hadzica"....sad kad ovako gledam najava odlicne komedije sa navedenim glumcima. Da ih je svijecom trazilo ne bi ih moglo ovako izabrati.

Il eto, sad se sjetih emisije jel zvjezde pjevaju pa kad izadje pjevaljka Sekulic, sise se drze bradavicama da ne ispadnu iz dekoltea, i ona pjeva nesto kao "volim da to radim dugo..." a oko scene se okupilo tri reda maloljetne djecurlije koja uglas pjevaju sa pomenutom pjevaljkom. Molio bih vas samo da mi objasnite u koji sektor spada ova emisija, jel djecija, jel zabavna, jel erotska, jel humoristicka, jel horor.... mislim da bi Boto za ovo rekao "to je negdje izmedju".

Sve u svemu, OBN kao blijeda kopija NOVE TV, ne zasluzuje da se nadje ni na jednom tv prijemniku memorisana na "visim brojevima"....mozda tek tamo oko 35 sa al dzazirom, dm satom, kikom i slicnim programom....
mala_truba

#247 Re: Televizija OBN

Post by mala_truba »

Ove sezone nemaju niti ono sto ih jedino izvlacilo,donekle, Serie A, a pretpostavljam da nece biti niti NBA, tako da sve ove negativne komentare, koji su itekako zasluzeni, treba dici na kvadrat :-) !
Lekler

#248 Re: Televizija OBN

Post by Lekler »

mala_truba wrote:Ove sezone nemaju niti ono sto ih jedino izvlacilo,donekle, Serie A, a pretpostavljam da nece biti niti NBA, tako da sve ove negativne komentare, koji su itekako zasluzeni, treba dici na kvadrat :-) !
Sportklub je otkupio prava za NBA :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#249 Re: Televizija OBN

Post by Truba »

ja sam obn prestao shvaćati ozbiljnom TV kad su u pol serije prekinuli ISPOIVIJEDI u taxiju
pa sta oni misle da su ljudi levati i da ih mos preveslati bez objasnjenja i isprike :roll:
karanana

#250 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

sinoc gledam film 16 blokova, zablokira im i stoji zaledjena slika jedno pola sata. krenu film pred kraj, prikazase kraj filma, odose na reklame i ponovo pokrenuse film ne od mjesta gdje se zaledio, nego jos nekih 10ak minuta ispred.
Post Reply