Najbolja pizza u SA?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
shuriken

#226 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by shuriken »

ima pet sest sedam godina da smo od samir&emir pizzerie narucivali dostavom margaritu sa 10 cevapa
narezano na trokute i na svakom trokutu jedan cevap
SadaMeHuseine

#227 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by SadaMeHuseine »

Eh ovako.....volim pice (sve vrste).....i evo moj prijedlog....kod slastičarne 2A (bivša sčastičarna JAHORINA) su otvorili mini pizzeriu, momak koji radi tu ima petogodišnje iskustvo u picanju....odavno nisam pojeo bolju picu, hrskaviju, sočniju, sladju, slaniju....ma ne znam šta više reći..... Ali paj sad.... JUMBO margarita....8 KM....da ne povjeruješ....!!!
citroen

#228 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by citroen »

SadaMeHuseine wrote:Eh ovako.....volim pice (sve vrste).....i evo moj prijedlog....kod slastičarne 2A (bivša sčastičarna JAHORINA) su otvorili mini pizzeriu, momak koji radi tu ima petogodišnje iskustvo u picanju....odavno nisam pojeo bolju picu, hrskaviju, sočniju, sladju, slaniju....ma ne znam šta više reći..... Ali paj sad.... JUMBO margarita....8 KM....da ne povjeruješ....!!!
De malo bolje tu lokaciju objasni :D
SadaMeHuseine

#229 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by SadaMeHuseine »

To ti je kod kafe Cassa del caffe....u krugu od 200 m2 se nalazi Drvopromet, slastičarna Jahorina, Drvopromet i slično...picerija se nalazi tik uz slastičarnu,a gazda je isti čovjek...
Urban B.

#230 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Urban B. »

aj ti nama reci tacnu ulicu i naselje?
ovako pojma nemam gdje je :D
Alkos

#231 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Alkos »

Ni ja ne kontam vala :mrgreen:
pringless

#232 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by pringless »

Mes' cini da je ta Casa mali kafic odmah pored soping centra na grbavici
Urban B.

#233 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Urban B. »

Mogo je makar ime napisat :D
citroen

#234 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by citroen »

pringless wrote:Mes' cini da je ta Casa mali kafic odmah pored soping centra na grbavici
I ja mislim da je to, a ime pizzerije barbarossa ak se ne varam :?
Havarija!

#235 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Havarija! »

Ja kontam na Jahorini picerija :D
addy_sa

#236 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by addy_sa »

nema pice bez Galije :-D
sorei

#237 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by sorei »

addy_sa wrote:nema pice bez Galije :-D
+1
respo

#238 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by respo »

nema pice bez sisate cice :D
samo malo

#239 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by samo malo »

shuriken wrote:ima pet sest sedam godina da smo od samir&emir pizzerie narucivali dostavom margaritu sa 10 cevapa
narezano na trokute i na svakom trokutu jedan cevap
Sta se sa njima desilo? vise ne dostavljaju u opcinu Centar, tako sam cuo, a nekad jesu.. valjda su samo dole u Novom gradu aktivni ili vise i ne postoji ta j restoran, znam da su bili negdje u Kovacicima... a imali su najkonkretnije obroke, uzmes cevape a dobijes brdo hrane :D meni onaj jedan paket bio dovoljan za tri dana sitosti.
stidljiv

#240 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by stidljiv »

Skafa u Halilovicima...odlicna i jeftina pizza :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#241 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Truba »

jel ko jeo u avangardu :D
Michun

#242 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Michun »

Od ove price...ja juce MORALA na pizzu :D
AllStar

#243 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by AllStar »

aj da glasamo :-D
SadaMeHuseine

#244 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by SadaMeHuseine »

Urban B. wrote:aj ti nama reci tacnu ulicu i naselje?
Eh ovako.....kada predjete preko mosta Bratstva i jedinstva (bar se tako prije zvao) , na prvom semaforu skrenete desno.Idete pravo i docicete na raskrsnicu gdje mozete ici desno (jer je dozvoljeno), pravo (jer je dozvoljeno), lijevo ne mozete jer je jednosmjerna ulica. Desna ulica se zove Kemala Kapetanovica,a lijeva se zove Behdzeta Mutevelica.
Kada dodjete na tu raskrsnicu ne idite ni lijevo , ni desno, nego pravo...i docicete na parking shopning centra Grbavica (u cijem sastavu je Cassa del caffe, Incognito, itd...)... Kada okrenete glavu desno ugledacete slasticarnu koja se zove 2A (prije se zvala JAHORINA)...tik uz vrata slastičarne se nalazi ta mini (ali fakat mini) picerija.
Slastičarna se nalazi tik do cvjecare, preko puta samoposluge Drvoprpmeta, preko puta poslovnice Volksbank.....ja ne znam kako da vise objsanim sem da vas cekam pa da vas odvedem na picu...o vasem trosku naravno...

:kravata:
frngla

#245 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by frngla »

fakat dobra pizza je u ovoj maloj piceriji na grbavici (neko spomenu barbarosu, nije barbarosa) :D :D a sendvici jos strasniji, pileci grmi :)
♥ Julianna ♥

#246 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by ♥ Julianna ♥ »

Pravi ste probirači, svaka pitza je dobra kad je čoek gladan.
Urban B.

#247 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by Urban B. »

SadaMeHuseine wrote:
Urban B. wrote:aj ti nama reci tacnu ulicu i naselje?
Eh ovako.....kada predjete preko mosta Bratstva i jedinstva (bar se tako prije zvao) , na prvom semaforu skrenete desno.Idete pravo i docicete na raskrsnicu gdje mozete ici desno (jer je dozvoljeno), pravo (jer je dozvoljeno), lijevo ne mozete jer je jednosmjerna ulica. Desna ulica se zove Kemala Kapetanovica,a lijeva se zove Behdzeta Mutevelica.
Kada dodjete na tu raskrsnicu ne idite ni lijevo , ni desno, nego pravo...i docicete na parking shopning centra Grbavica (u cijem sastavu je Cassa del caffe, Incognito, itd...)... Kada okrenete glavu desno ugledacete slasticarnu koja se zove 2A (prije se zvala JAHORINA)...tik uz vrata slastičarne se nalazi ta mini (ali fakat mini) picerija.
Slastičarna se nalazi tik do cvjecare, preko puta samoposluge Drvoprpmeta, preko puta poslovnice Volksbank.....ja ne znam kako da vise objsanim sem da vas cekam pa da vas odvedem na picu...o vasem trosku naravno...

:kravata:
:lol: :lol: :lol:
hvala na detaljnom objasnjenju :D
L@BuD

#248 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by L@BuD »

pizza company, jesu malo skuplje al su beton i u bivšem pomodorinu ne znam kako se sad zove su mi dobre znao sam se i razočarati na par mjesta tako da više ne eksperimentišem
pezzar

#249 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by pezzar »

Dosad najbolja koju sam probao je u Djulaginom dvoru. Studentska je strasna, a furka mi je i sto je prave oldschool, na krusnoj peci (je l' se tako ka'e za pec na drva? :lol:).
mimsy

#250 Re: Najbolja pizza u SA?

Post by mimsy »

pezzar wrote:Dosad najbolja koju sam probao je u Djulaginom dvoru. Studentska je strasna, a furka mi je i sto je prave oldschool, na krusnoj peci (je l' se tako ka'e za pec na drva? :lol:).
Gdje se nalazi taj Djulagin dvor?
Post Reply