ahm, gospodar je EPSKA fantastika, postoji razlika.dinkemk wrote:hp, gospodar i tako to nisu naucna fantastika
potera nisam ni citala ni gledala, tako da ne znam gdje bi se on strpo.
Moderator: _BataZiv_0809
ahm, gospodar je EPSKA fantastika, postoji razlika.dinkemk wrote:hp, gospodar i tako to nisu naucna fantastika
isto onako kako zreli ljudi šutaju PC igremusac wrote:Uz dužno poštovanje, ali ja stvarno ne znam kako odrasli ljudi mogu gledati jebeni Harry Potter, ili ono sranje Gospodar prstenova i slične.
ako je ovo odgovor na moja pitanja, zahvaljujemdinkemk wrote:da. dobar.
Svemirco wrote:Nekako me opet zateče kako su naši ljudi skloni osuđivanju svega što ih same ne interesuje.
Koga interesuje, godina 31 i viječno dijete i sretan sam zbog toga. Radije ću uživati u fantasy sukobima i gledati kako se bore čarobnjaci i vještice nego kako se ljudi sa avionima zabijaju u nebodere.
Ko misli da sam zbog toga za osudu, samo naprijed, raspalite a od mene vam slijedi sectusempra!
nisi ponijela rezervnu gumu za auto? ma daaajanjusha wrote:pa sad... u mojoj tasni je bilo tu vece (pored novcanika, kljuceva, mobitela i par sjajila za usne): fotoaparat, punjac za baterije sa baterijama unutra (umjesto samo da uzmem baterije ja u zurbi sve ponijela), plocica iz auta (nije mojeIrm@ wrote:ja sam Bogme mogla da stavim torbu pored sebe i josh fino da sjednemanjusha wrote:Gledala HP vec u petak
Nije bilo prekida gore spomenutog! Posto sam citala i knjigu i odgledala taj trenutak u filmu- znam o cemu pricam.
Reklame su me ubile u pojam- fakat 15 minuta reklama!
I jesu sjedista preuska! Nisam bas TOLIKO siroka, ali opet nisam mogla svoju tasnu da stavim pored sebe na sjedalo vec sam morala da je drzim u krilu cijelo vrijeme. Ima dovoljno razmaka izmedju sjedista za dugonoge (sto opet nisam) ali to za one kome to treba...
U WC nisam imala zadovoljstvo da odem....
Etoznaci sve je individualno
![]()
i kako u halu nisi otisla auuuu![]()
![]()
), dva paketa maramica, par carapa, i garant sam nesto zaboravila da nabrojim... Plus neki sakoic, jer sam mislila da ce biti hladno...
UF. pa kad bolje razmislim, nije ni cu sto nisam mogla da je stavim pored sebe....
ma joj drug, neki stari dosadnjakovic koji nema nista pametnije raditi u zivotu nego 'ismijavati' ljude na forumu ti ne bi trebao uzimati paznju uopste.Svemirco wrote:Nekako me opet zateče kako su naši ljudi skloni osuđivanju svega što ih same ne interesuje.
Koga interesuje, godina 31 i viječno dijete i sretan sam zbog toga. Radije ću uživati u fantasy sukobima i gledati kako se bore čarobnjaci i vještice nego kako se ljudi sa avionima zabijaju u nebodere.
Ko misli da sam zbog toga za osudu, samo naprijed, raspalite a od mene vam slijedi sectusempra!
Moze i crucio, ili avadakadavraSvemirco wrote:Nekako me opet zateče kako su naši ljudi skloni osuđivanju svega što ih same ne interesuje.
dopustaju_-dadO-_ wrote:Da li dopustaju da se unese pice koje nije kupljeno u CC-u, s obzirom da sam musko pa nemam tasnu da ga u nju stavim??? Jer mi se ne daje 3 km za sok :S
![]()
![]()
![]()
Sjoooo Suncice, ote mi slova iz tastatureSunrise00 wrote:Moze i crucio, ili avadakadavraSvemirco wrote:Nekako me opet zateče kako su naši ljudi skloni osuđivanju svega što ih same ne interesuje.
Ko misli da sam zbog toga za osudu, samo naprijed, raspalite a od mene vam slijedi sectusempra!![]()
![]()
al' ces onda u Azkaban
![]()
![]()
Ajoj, mozda mi ime nije Albus ali znam koje su čini na black listi, pa nisam loodSunrise00 wrote:Moze i crucio, ili avadakadavraSvemirco wrote:
Ko misli da sam zbog toga za osudu, samo naprijed, raspalite a od mene vam slijedi sectusempra!![]()
![]()
al' ces onda u Azkaban
![]()
![]()
i titanik jeAnchyVamp wrote:Gospodar Prstenova nije sranje!3. dio je osvojio 11 oskara. Predrasude...
eh dobro jeIrm@ wrote:dopustaju_-dadO-_ wrote:Da li dopustaju da se unese pice koje nije kupljeno u CC-u, s obzirom da sam musko pa nemam tasnu da ga u nju stavim??? Jer mi se ne daje 3 km za sok :S
![]()
![]()
![]()
ni sikiriki niko te nece pretresati
To svakako, multiplexi nemaju dusu... odmah se sjetim doma kulture na Sirokaci, nedeljom matineja ili Bruce Lee ili partizani i svabe, ubace se one narandjaste stolice iz kafane, kad pocne film nastane skripa stolica po dvorani, svi lete naprijed, na binu iskace neki lokalni indijanac (u moje vrijeme najcesce mali od Hankine sestre, da, ona Hanka) i skace u ritmu karate poteza sa ekrana, ostatak sale aplaudira, nakon filma svako zauzima po jedno drvo i ponavlja udarce iz filma.test01 wrote:
multiplex kina nemaju dusu i ja ih ne volim zato. u njima je sve automatski, pa se nekad zna dogoditi da svjetlo ostane upaljeno za vrijeme trajanja filma i ne mogu da ga iskljuce.
najbolja su stara dobra kina. kina koja mos da osjetis.
elSaik wrote:GOSPODAR PRSTENOVA JE NAJBOLjI FILM IKADA!!! naravno, uz još par drugih najboljih filmova ikada...
![]()
Kakva trakasuncica24 wrote:Je li se meni cini, ili je traka HP ostecena, pa fali taj dio filma kada Harry gleda kroz sito sjecanja?
ZAMJENITE TRAKU!!!