Najveci demokrata na Balkanu

Post Reply
JBT

Post by JBT »

Image

....sa kraljevskom familijom Nizozemske.
JBT

Post by JBT »

Image

Nehru.
JBT

Post by JBT »

Image

Nixon.
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Registrant:
Tito's Home Page (TITOVILLE-DOM)
Jurciceva I/2
Grosuplje, SI 1290
SI

Vidi ima i u sloveniji komunista :D

Da procackamo malo sajt 8)
JBT

Post by JBT »

Image

Reza Pahlavi, Iranski sah.
JBT

Post by JBT »

Image

Papa Paul VI.
JBT

Post by JBT »

Image

Sandro Pertini, predsjednik Italije.
JBT

Post by JBT »

Image

Pompidou, predsjednik Francuske.
JBT

Post by JBT »

Image

Zia Ul-Haq, predsjednik Pakistana.
JBT

Post by JBT »

Image

Sadat.
JBT

Post by JBT »

Image

Haile Selasije, predsjednik Etiopije.
JBT

Post by JBT »

Image

Sihanuk, predsjednik Kambodze.
JBT

Post by JBT »

Image

Sukarno, predsjednik Indonezije.
margareta

Post by margareta »

:) JBT :)

:) Sunce moje milo :) ljubi te maajka partizanka :)
Sinoc si me rasplakao a onda kad sam otcepila - pukla sam ko' bomba
Vjerujem da mi neces povjerovati kod nas IMA ljudi koji ga vole i oni koji ga za zivota nisu upoznali. :)

Bilo nam je lijepo : Neka ljubi se Istok i Zapad i neka ljubi se Sjever i Jug..................... :)

HVALA TI :)
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:D ... Yebiga, .... moram, .... :D .... opet me onaj srbijanac nasmija. Kaze, .... hoce da nesto provjeru. :roll:
Pa kaze, .... Titova zena Stojanka ... :shock:
Pa kaze ... Dzemail Bijedic ..... :shock: ..... poginuo u hAlikopteru .... :shock:
margareta

Post by margareta »

Taj se javlja iz jazbinovukojebine da prosthish...

Meni ovdje muz slusa i gleda "Centralni sa S. Hadjifejzovicem" pa tipkam u mraku, TV galami, djeca za dr. racunarima , moj ovaj stara spora krntija itd. veceras sam total u hendikepu ....
a eto taj SSSSrbin bane sa napadom phusione mora da je jadnicku Karadjic napunio usta ops. pardon , ushi........tamo daleko u vrletima , pecinama i ostalim urbnim lokalitetima..........hi....hihi.... :-) :)
margareta

Post by margareta »

JBT wrote:Image

Nehru.
SAD SMO RAZVRSTANI U TOROVE

TILE DRAGI DA NAS VIDIS U KARTONIMA UPAKOVANI :x
no sikiriki

Post by no sikiriki »

E bas zato sto vas jos ima, ono nas je sve i zadesilo.
Tito je i napravio onu nazovi JNA sa 90 % srba, bivsih cetnika koji su se preobukli nakon 43 u Partizane.
Ako ovako budemo razmisljali kao sto mnogi pisu, mislim na Bosnjake komunjare, onda nas ceka jos mnogo Srebrenica.
Qwert

Post by Qwert »

Nemam nista protiv Tita, samo protiv njegovih bliskih suradnika, no to je druga prica.
Elem, sto se tice gorepostiranih slika...zar nije logicno da se jedan predsjednik drzave sastane s drugim predsjednicima, a pogotovu ako si na celu 40 godina. :-) Prema tome, te slike i ne govore puno koliko ce reci neke cinjenice sta se je pojedincima desilo koji su se nekim njegovim stavovima usprotivjeli. :D
margareta

Post by margareta »

Pa mamlaze nije Tito uniformisao nikoga ....
Nemas ti blage veze !
Prije su samo papci bili u JNA a Tito je bio demokrata i nije ON tjerao srbijance da se iz opanaka obuku u uniforme.Srbijancima je to bilo NESTO veliko nositi uniformu.

Mi smo zivjeli TITOVO zlatno doba a ne UNIFORME .

Srbijanci su se sami mobilizirali iz raznih interesa a osnovni je bio izlazak iz opanaka u makar i vojnicke cizme samo da nisu opanci.
Nikoga Tito nije tjerao da se uniformishe za razliku od drugih.

Muslimanima NIKO nije kriv sto im je bilo dobro i bez uniforme !Da su HTJELI mogli su biti u JNA ali NISU HTJELI !

Ako ne vjerujes meni pitaj babu da su mogli i muslimani i katolici biti pripadnici JNA !

Ne budali
margareta

Post by margareta »

Qwert wrote:Nemam nista protiv Tita, samo protiv njegovih bliskih suradnika, no to je druga prica.
Elem, sto se tice gorepostiranih slika...zar nije logicno da se jedan predsjednik drzave sastane s drugim predsjednicima, a pogotovu ako si na celu 40 godina. :-) Prema tome, te slike i ne govore puno koliko ce reci neke cinjenice sta se je pojedincima desilo koji su se nekim njegovim stavovima usprotivjeli. :D
Na svu srecu pa je zabranio mijesanje RELIGIJE sa POLITIKOM.
Evo gdje smo i dokle smo stigli sa slobodom religije !
Izgleda da su sve zrtve pale samo za tu slobodu pa eto vam narode uzivajte u svojoj religiji ali bez prave drzave ili sa drzavom sa TRI predsjednika, sa TRI tora sa TRI religije sa TRI konstitutivna naroda sa TRI vojske i sa svim tim rasTROJSTVOM !
Vodenjak

Post by Vodenjak »

BosnjakAga wrote: Tito's Home Page (TITOVILLE-DOM)

Vidi ima i u sloveniji komunista :D
Aha, počeo i ti nešto saznavati. Samo ti, nadoći ćes polako, nadoći...

Samo još malo germe i... Eto tebe! :P :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

no sikiriki wrote:E bas zato sto vas jos ima, ono nas je sve i zadesilo.
Tito je i napravio onu nazovi JNA sa 90 % srba, bivsih cetnika koji su se preobukli nakon 43 u Partizane.
Ako ovako budemo razmisljali kao sto mnogi pisu, mislim na Bosnjake komunjare, onda nas ceka jos mnogo Srebrenica.
Da ti ne bi Broza SIGURNO ne bi dozivjela Srebrenicu!

Ali zato bi otac ili dedo ti!
margareta

Post by margareta »

Qwert wrote:Nemam nista protiv Tita, samo protiv njegovih bliskih suradnika, no to je druga prica.
Ispostavilo se da je trebao biti "malo" rigorozniji sa bilo cijim religijskim extremizmom !
Predug je period od 45god. da bi se jedan covjek sa svojim nezdravim politickim rezonima mogao prikriti i maskirati.
Nije bitno samo to sto ga je cio svijet postovao, nego sto je uzivao postovanje SVOGA skupa koje ima i danas i imat ce VJECNO

To sto se pojedincima desilo dobrano su nadoknadili.Neki su se ponijeli ko' psi pusteni s' lanca. Ne citaj tu Aliju. Ne manipulirajte samo sa Alijom
jer bilo je i alijica raznih ali kako ti rece duga je to prica.
Dobro Vodenjak rece zahvalite Titu pa koji je odlucno Staljinu rekao istorijsko NE !
Sta bi bilo da nije ?
Kako bi danas lajali na "komunjare"?
Qwert

Post by Qwert »

margareta wrote:
Na svu srecu pa je zabranio mijesanje RELIGIJE sa POLITIKOM.
Evo gdje smo i dokle smo stigli sa slobodom religije !
Izgleda da su sve zrtve pale samo za tu slobodu pa eto vam narode uzivajte u svojoj religiji ali bez prave drzave ili sa drzavom sa TRI predsjednika, sa TRI tora sa TRI religije sa TRI konstitutivna naroda sa TRI vojske i sa svim tim rasTROJSTVOM !
Ne radi se samo o religiji. Puno je vise bilo slucajeva partijski nepodobnih. :D Kakve je Jugoslavija imala koristi od Nesvrstanih (citaj siromasnih). I na koju su foru bili nesvrstani kada su se svrstali u nesvrstane. :-) :D :-)
Post Reply