Oko Dbox2, nema dvojbe, ja i sada imam Nokia Dbox2, jos od davne 2001 godine i ljubomorno ga cuvam, imam i DM800 ( origigi ) iz Aprila 2008 godine, ali takodjer i AzBox HD Premium. Pored besplatnog moze se koristiti i normalni CS, sa Mgcamd 1.35a radi i CCcam i Gbox, sa MultiCAS 1.62A rade i NewCS, i CCcam i Interna Emulacija ( Digi Tv, Via 2.6 ( BIS, JSC, SCT ) ) , Mbox ( Mbox i Gbox ) itd itd.Rottweiler wrote:Svijet satelita je moja opsesija, pa i samim tim imam skoro sve receivere u licnom posjedu, od svih modela dm-a (osim serija 5xxx), kathrein, ipbox, azbox, dbox2 (nezamjenjiv moj prvi linux stroj). Stvar licnog ukusa, ali ja stojim iza onoga sto sam rekao za azbox. I vrlo dobro ja znam o kakvom se tu serveru radi, nesto slicno je imao VisionNet i svi znamo kako je zavrsio, a isto tako ce da zavrsi i taj az-ov server. Zivi bili pa vidjeli.
Neprodajem niti imam namjeru prodavati bilo kome dreamboxove ili cs. To mi nije potrebno bas ko ni trece oko u glavi. To je moj hobi, a cak sta vise nemam potrebu da se tebi pravdam.
poz
Samo kazem da je uredjaj pogotovo sa zadnjim verzijama SWa ( 09.4295 ) pravi stroj, i naravno radi se o Full HD prijemniku koji moze da reproducira MKV fileove u 1080p stoga mislim da je dobro rjesenje, a uz to zagarantovana garancija i servis.