60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Miki123

#226 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Miki123 »

tu se postavlja i pitanje šta će raditi sobom opsjednuti RAK, ali i Federalni parlament, jer sve upućuje na bojkot plaćanja pretplate i okupljanje nezadovoljnih građana pred zgradom FTV.
Avaz ovo najavljuje iiih vremena, a realnost je da narod gleda 60 minuta sada više nego ikad prije.

Prema mišljenju profesora Džemaludina Latića, neki ljudi nas žele uvjeriti da su jedino ateističke vrijednosti moralne, a da su ljudi koji se zalažu za vjerske vrijednosti licemjeri, te neminovno nacionalisti u negativnom značenju te riječi.
Pa nema boljeg i ispravnijeg primjera koji dokazuje ovu gore tvrdnju, nego pogledati lik i djelo DŽ. Latića. Ako je on musliman i ako svi treba da budemo kao on, neka hvala :run:

Pa to je lik koji je izdao knjigu, nakav pamflet u smislu "Moj ratni put 92-95" u kojoj govori kako je sa nekim misionarom iz Sirije, doslovno vršio egzorcizam na nekoj djevojci od 15, 16 godina koju se pričalo da su je šejtani obuzeli, a sve zbog toga jer je bila "šutljiva". I sad, on to opisuje, ne sjećam se sada dobro, ali je Tarik Haverić o tome pisao u danima prije 4,5 mjeseci, nešto u smislu da je joj je hafiz iz Sirije radio nešta oko glave, dok joj je on svojim koljenima pritisko grudi da se ne otima!!!! Pazi lika, znači neposredno priznanje bar 2,3 krivična djela u svojoj knjizi. I takav DŽ. L. je profesor na fakultetu, takav Dž. L. se nešto pita u ovoj državi, zlostavljač je ugledni profesor i politički komentator. :run:
HAVANA

#227 Re: 60 MINUTA - All about

Post by HAVANA »

Salamanti,jedna za tebe.A voli je i Bakir. :D

salamanti

#228 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

Miki123 wrote:
tu se postavlja i pitanje šta će raditi sobom opsjednuti RAK, ali i Federalni parlament, jer sve upućuje na bojkot plaćanja pretplate i okupljanje nezadovoljnih građana pred zgradom FTV.
Avaz ovo najavljuje iiih vremena, a realnost je da narod gleda 60 minuta sada više nego ikad prije.

Prema mišljenju profesora Džemaludina Latića, neki ljudi nas žele uvjeriti da su jedino ateističke vrijednosti moralne, a da su ljudi koji se zalažu za vjerske vrijednosti licemjeri, te neminovno nacionalisti u negativnom značenju te riječi.
Pa nema boljeg i ispravnijeg primjera koji dokazuje ovu gore tvrdnju, nego pogledati lik i djelo DŽ. Latića. Ako je on musliman i ako svi treba da budemo kao on, neka hvala :run:

Pa to je lik koji je izdao knjigu, nakav pamflet u smislu "Moj ratni put 92-95" u kojoj govori kako je sa nekim misionarom iz Sirije, doslovno vršio egzorcizam na nekoj djevojci od 15, 16 godina koju se pričalo da su je šejtani obuzeli, a sve zbog toga jer je bila "šutljiva". I sad, on to opisuje, ne sjećam se sada dobro, ali je Tarik Haverić o tome pisao u danima prije 4,5 mjeseci, nešto u smislu da je joj je hafiz iz Sirije radio nešta oko glave, dok joj je on svojim koljenima pritisko grudi da se ne otima!!!! Pazi lika, znači neposredno priznanje bar 2,3 krivična djela u svojoj knjizi. I takav DŽ. L. je profesor na fakultetu, takav Dž. L. se nešto pita u ovoj državi, zlostavljač je ugledni profesor i politički komentator. :run:
Sta sad po tvom rezonu i Latic je pedofil, siledzija...ajd sta ces jos da prisijes :lol:
salamanti

#229 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

kakavdanakneiskustvu wrote:
zonbirile wrote:@salamanti
hajde što c/p Havaz,ali samo da te pitam za Fatmira Alispahića,bivšeg pijanca,koji je ljude pian maltretirao po tuzlanskim đamijama,i liječio se na specifičnom bolničkom odjelu,zar ti je on meritoran.

ne trudi se,nema koristi,njemu su komunisti veći problem od četnika,tu staje sva priča,čak i pojedine forumaše proziva kao da iza njih stoji neka grupa ljdi,mislim niđe veze,svi mi ovo valjda pišemo u svoje ime,ne u ime neke grupe ljudi.
Psiholosi...nepozvan si dosao na mjesto zlocina :lol:
Aha kako da ne :thumbup:
HAVANA

#230 Re: 60 MINUTA - All about

Post by HAVANA »

Rekao vam ja ima dvije strane :D
salamanti

#231 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

zonbirile wrote:@salamanti
hajde što c/p Havaz,ali samo da te pitam za Fatmira Alispahića,bivšeg pijanca,koji je ljude pian maltretirao po tuzlanskim đamijama,i liječio se na specifičnom bolničkom odjelu,zar ti je on meritoran.
Ali zanimljivo je uci u psihologiju vasih lazi i nasivanja...isti nacin bilo gdje...na svakom mediju...i svi imate zajednicko oko pljuvanja i izrugivanja...bljuvotine na sve sto je bosnjacko...razlika izmedju kritike i bljuvotine je ocigledna...razlika izmedju profesionalnog medija i partijskog je ocigledna...razlika izmedju mrznje i zla nije...
Fair Life

#232 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Fair Life »

salamanti wrote:"UDBA I DALJE POSTOJI"
...
- Oni ne mogu prihvatiti da su oni jedini fosili u ovom društvu, da su ljudi ograničenog, provincijalnog duha koji ne vide kako se svijet mijenja i kako se u modernom svijetu poštuje religija. Ja mislim da su to ljudi promašenih života, koji ne mogu priznati da neki procesi i neke tvorevine više ne postoje i da ih niko osim te šačice ljudi neće. Neće da prihvate činjenicu da Jugoslavija ne postoji, da je Josip Broz umro, da je koncept bratstva i jedinstva nemoguć na onaj način kako ga je zagovarao Josip Broz - navodi Latić.

Izvor: Dnevni Avaz
Naravno da postoji i jos uvijek djeluje...

Da li bi ti i Latic mogli dati jedno prihvatljivo objasnjenje na koji je nacin Alija Izetbegovic dosao do pasosa neposredno po izlasku iz zatvora... i otisao u Svicu kod Zulfikarpasica ?

Zatim... kojim je sistemom Zulfikar dobio pasos i dosao u BiH. (da se razumijemo - nije svicarski) ?

Zatim... zbog cega sad optuzivati udbase ako je reis halalio udbaski staz svojim hodza koji su dugi niz bili dousnici i koji su svoje dzematliej i kolege u IVZ otkucavali UDB-i ?

Takvih je primjera na pretek...

Ko je navukao Abdica ?

( http://www.e-novine.com/feljton/31857-M ... ranci.html )
Miki123

#233 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Miki123 »

salamanti wrote:
Sta sad po tvom rezonu i Latic je pedofil, siledzija...ajd sta ces jos da prisijes :lol:
Pa čovjek to napisao u svojoj knjizi, crno na bijelo. Kako bi ti nazvao odraslog čovjeka koji sopstvenim koljenima djevojci pritišće grudi, kako bi je spriječio da se otima dok neki vrač iz Sirije istjeruje šejtana iz nje? Evo, molim te. Dakle, ovakav opis tog događaja je dao sam DŽ. Latić u svojoj knjizi. Kako bi ga ti nazvao? Ili još bolje kako bi na to gledao Krivični zakon FBiH? :D
zonbirile

#234 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zonbirile »

Fair Life wrote:
...
- Oni ne mogu prihvatiti da su oni jedini fosili u ovom društvu, da su ljudi ograničenog, provincijalnog duha koji ne vide kako se svijet mijenja i kako se u modernom svijetu poštuje religija. Ja mislim da su to ljudi promašenih života, koji ne mogu priznati da neki procesi i neke tvorevine više ne postoje i da ih niko osim te šačice ljudi neće. Neće da prihvate činjenicu da Jugoslavija ne postoji, da je Josip Broz umro, da je koncept bratstva i jedinstva nemoguć na onaj način kako ga je zagovarao Josip Broz - navodi Latić.

Da li bi ti i Latic mogli dati jedno prihvatljivo objasnjenje na koji je nacin Alija Izetbegovic dosao do pasosa neposredno po izlasku iz zatvora... i otisao u Svicu kod Zulfikarpasica ?

Zatim... kojim je sistemom Zulfikar dobio pasos i dosao u BiH. (da se razumijemo - nije svicarski) ?

Zatim... zbog cega sad optuzivati udbase ako je reis halalio udbaski staz svojim hodza koji su dugi niz bili dousnici i koji su svoje dzematliej i kolege u IVZ otkucavali UDB-i ?

Ko je navukao Abdica ?

-----------------------------------------
pa zašto se djelo iz 1971 inkriminiše 1983g
štampa u Srpskoj reči-V.Šešelja
peticija akademika SANU,pa memorandum SANu,sa ovim iznad mnogo grešaka u nizu.A ono o pljuvanju,pa ne možeš sve svesti pod dolaženje tobe,daj mi stan od 150m2 kod Markala,staus akademika i ja ću prestati piti.
zonbirile

#235 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zonbirile »

oni organizovani u četvorke,neće ko četnici u trojke,pa očekuju i od nas,valjda dvojke,petorke baš bi bilo puno.Javi u komandu,da smo nafatli dva lika danas na forumu i da se svi upišaše šta pišu,pišurija živa,ali šifrovano da ne padne neprijatelju u ruke.
Smrt anamo njima,sloboda ovamo nama
selmajamedzija

#236 Re: 60 MINUTA - All about

Post by selmajamedzija »

FUP: Prijetnje Hadžiomeroviću su u domenu manipulacije i laži
FUP odbacuje SDP-ove optužbe i smatra ih opasnim
Autor: Fena/Srna
11.11.2009. 16:44
FUP: Profesionalan i odgovoran rad istražitelja
Foto: Arhiv

Federalna uprava policije (FUP) saopštila je da su optužbe o prijetnjama novinaru Federalne televizije Bakiru Hadžiomeroviću u domenu manipulacije i neistina.

Sva saznanja o prijetnjama novinarima koja je FUP dobio odmah su provjerena u saradnji s nadležnim tužilaštvima, te s kolegama iz drugih policijskih agencija FUP je pružio zaštitu u slučajevima gdje su postojale ozbiljne indicije da je život nekog od novinara mogao biti ugrožen - navodi se u današnjem saopštenju.

Reagujući na optužbe lidera SDP-a Zlatka Lagumdžije da je FUP dio mafijaške organizacije da ništa nije preduzeo "vezano po saznanjima o likvidaciji jednog uglednog novinara", iz Uprave policije je naglašeno da je riječ o netačnim navodima koji imaju za cilj relativizovanje problema i diskreditovanje pojedinaca i ukupnog rada FUP-a.

FUP ističe da neće dozvoliti da ovakvi stavovi, mišljenja, optužbe i relativiziranje stvari utječu na odlučnost njegovih službenika da budu garant sigurnosti građana.

Federalna televizija prenijela je juče da bugarska mafija, čiji je domaćin jedan od najistaknutijih pripadnika albanskog kriminalnog klana u Sarajevu, priprema atentat na urednika političkog magazina "60 minuta".

Prema istom izvoru, ubistvo Hadžiomerovića planirali su dvojica kriminalaca iz Bugarske i jedan Albanac.

Upravni odbor Samostalnog sindikata Javnih RTV servisa pozvao je nadležne i javnost BiH na energičnu reakciju u povodu objavljenih informacija o pripremanju atentata na urednika ovog političkog magazina, dok je Federalna televizija saopštila da će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi osigurala daljnji neometan i slobodan rad Hadžiomerovića.
salamanti

#237 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

selmajamedzija wrote:FUP: Prijetnje Hadžiomeroviću su u domenu manipulacije i laži
FUP odbacuje SDP-ove optužbe i smatra ih opasnim
Autor: Fena/Srna
11.11.2009. 16:44
FUP: Profesionalan i odgovoran rad istražitelja
Foto: Arhiv

Federalna uprava policije (FUP) saopštila je da su optužbe o prijetnjama novinaru Federalne televizije Bakiru Hadžiomeroviću u domenu manipulacije i neistina.

Sva saznanja o prijetnjama novinarima koja je FUP dobio odmah su provjerena u saradnji s nadležnim tužilaštvima, te s kolegama iz drugih policijskih agencija FUP je pružio zaštitu u slučajevima gdje su postojale ozbiljne indicije da je život nekog od novinara mogao biti ugrožen - navodi se u današnjem saopštenju.

Reagujući na optužbe lidera SDP-a Zlatka Lagumdžije da je FUP dio mafijaške organizacije da ništa nije preduzeo "vezano po saznanjima o likvidaciji jednog uglednog novinara", iz Uprave policije je naglašeno da je riječ o netačnim navodima koji imaju za cilj relativizovanje problema i diskreditovanje pojedinaca i ukupnog rada FUP-a.

FUP ističe da neće dozvoliti da ovakvi stavovi, mišljenja, optužbe i relativiziranje stvari utječu na odlučnost njegovih službenika da budu garant sigurnosti građana.

Federalna televizija prenijela je juče da bugarska mafija, čiji je domaćin jedan od najistaknutijih pripadnika albanskog kriminalnog klana u Sarajevu, priprema atentat na urednika političkog magazina "60 minuta".

Prema istom izvoru, ubistvo Hadžiomerovića planirali su dvojica kriminalaca iz Bugarske i jedan Albanac.

Upravni odbor Samostalnog sindikata Javnih RTV servisa pozvao je nadležne i javnost BiH na energičnu reakciju u povodu objavljenih informacija o pripremanju atentata na urednika ovog političkog magazina, dok je Federalna televizija saopštila da će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi osigurala daljnji neometan i slobodan rad Hadžiomerovića.
Naravno kao i nebrojeno puta do sada alkoholisano laprdalo zeli da povisi gledanost SDP-ove udbaske emisije...
salamanti

#238 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

Svako ko nije obozavatelj partije dio je mafijaske hobotnice.
Drug Zlatko
Fair Life

#239 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Fair Life »

salamanti wrote:Profil covjeka koji podrzava Bakira...to je covjek koji je povodljiv, nema vlastito misljenje, ima dvostruke standarde, izmislja nekakav novi moral, Bakir je pravi oblik partijskog potrcka...vjestacki i licemjerni moral i etika mrklih komunjara...Trebaju oni da prave ustroj muslimana ovdje...onako osudjivati kako su hodze pedofili a prisivati etiketu da su muslimani lopovi..kako se njemu cefne za koju banku...to moze samo truhlo od morala covjek.
Profil covjeka koji podrzava Bakira Hadziomerovica... je potpuno suprotan profilu Sahinbegovica (i njegovog crnca), KOS-ovaca i UDB-asa poput Alije, reisa, Fahrudina Radoncica, tebe i ostalih lopina sto napunise dzepove koristeci tudju muku... To je profil covjeka koji nema nista protiv ispitivanja porijekla imovine vodecih politickih aktera u BiH i svih ostalih za koje postoji osnovana sumnja da su iskoristili svoj polozaj i dzepove napunili "orasima".

To je profil covjeka koji bi htio da se sto prije donese Zakon o oduzimanju nelegalno stecene imovine...
Vertigo

#240 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Vertigo »

...
Last edited by Vertigo on 02/02/2010 14:05, edited 1 time in total.
felipe kajetano

#241 Re: 60 MINUTA - All about

Post by felipe kajetano »

Iako se nameracio na vožda u mene :D ..i pored toga sto se u nekim stvarima ne slazem sa njim,mora se priznat da frajer ima damu do poda i zato zasluzuje svaki respekt!!Jedina zamjerka pokusaji izbalansiranosti u prilozima po nekom svojevrsnom kljucu pa imas red vozdovog kriminala ,pa malo minder krimosa i na kraju malo se potkaci i neki Hrvat..nego dje tu onaj Finci?Nije moguce da on nista ne mariše :D!Il' Bakir cvika od Mosada :)
Vertigo

#242 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Vertigo »

felipe kajetano wrote:Iako se nameracio na vožda u mene :D ..i pored toga sto se u nekim stvarima ne slazem sa njim,mora se priznat da frajer ima damu do poda i zato zasluzuje svaki respekt!!Jedina zamjerka pokusaji izbalansiranosti u prilozima po nekom svojevrsnom kljucu pa imas red vozdovog kriminala ,pa malo minder krimosa i na kraju malo se potkaci i neki Hrvat..nego dje tu onaj Finci?Nije moguce da on nista ne mariše :D!
moze se i tako gledati, ali efikasan domet FTV je bosnjacka populacija BiH
Last edited by Vertigo on 12/11/2009 00:21, edited 1 time in total.
Fair Life

#243 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Fair Life »

zonbirile wrote:
Fair Life wrote:
...

Zatim... zbog cega sad optuzivati udbase ako je reis halalio udbaski staz svojim hodzama koji su dugi niz godina bili dousnici i koji su svoje dzematliej i kolege u IVZ otkucavali UDB-i ?

Ko je navukao Abdica ?

-----------------------------------------
pa zašto se djelo iz 1971 inkriminiše 1983g
štampa u Srpskoj reči-V.Šešelja
peticija akademika SANU,pa memorandum SANu,sa ovim iznad mnogo grešaka u nizu.A ono o pljuvanju,pa ne možeš sve svesti pod dolaženje tobe,daj mi stan od 150m2 kod Markala,staus akademika i ja ću prestati piti.
Malo o nasima KOS-ovcima...

Da li se ovo sve moglo ovako odigravati bez uplitanja KOS-ovske masinerije ?

Salamanti obrati paznju na upozorenje Adila Zulfikarpasica Cengicu da Salem Sabic radi za KOS/UDB-u. (Adilu je Josip Manolic skrenuo paznju). E sad znajuci da je Salem Sabic bio kljucni igrac u dovodjenju i postavljanju/instaliranju po politickoj liniji (citaj: nametanju, naturanju) Mustafe Cerica za reisa... neke stvari bi ti trebale biti jasnije. Spekulisalo se da je Salem Sabic bio pukovnik KOS-a.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
mrtva kokoš

#244 Re: 60 MINUTA - All about

Post by mrtva kokoš »

bakiru bi bilo bolje da radi na podizanju kvalitete tog istog sdp-a pocevsi od lokalnog nivoa pa nadalje, nego da iz emisije u emisiju
ponavlja 3 stalne rubrike...covjek mi ogadi onako finu emisiju...+ jos je kompa sa onim smrdom iz jednog sarajevskog "nezavisnog lista"
koga ocima ne mogu smisliti...sve mi vise i vise pada u ocima.
hebo ga damir hadzic onaj isti koji za 8 godina nije u stanju da mi napravi 500 metara normalnog puta, i zlatko dozivotni predsjednik, i betmen sa citavim sastavom vijecnika i studijom ntv99, sve su to govna da ne znas koje je vece...
sto se tice sdp-a mogu se oprostiti od mog glasa. sto sam glaso glaso sam, jedino ko moze dobiti glas su imamovic kad bude na drzavnom nivou,lipovaca
sjetih se njega je bakir kritikovo zbog donacije IZ i komsic mada ni za njega vise nisam siguran njegove su mi izjave iz dana u dan pic..stije...
ni on ne smije reci rijeci protiv druga zlatka...
znaci dok se ne promjeni citava struktura nema glasa za crvene...a da, da ne zaboravim denisa becirevica zlatkovog sina onoga zajapurenog demagoga
koji se lozi na zlaju i njemu se pokenjam u usta jer u zivotu nista drugo ne radi sem sto kritikuje...
prije cu cu glasati za radoncica nego za njih, treba svakome dati priliku...mozda covjek bude bolji u politici nego u novinarstvu :-) .
i da, da me ne optuzite da sam iz reda cericevih ljudi da se i njemu popisham u usta usput, jer fakat izvire zlo iz njega pa mozda malo splasne...
salamanti

#245 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

"UDBA I DALJE POSTOJI"
...

Da druze Fair Life... daj nam konkretno reci za koga da glasamo na izborima..na svakoj temi si ti najbucniji sto se tice nasrtaja na sve sto je bosnjacko...ti o organizaciji muslimana i imama kao i o reisu nemas pravo da pricas jer se iz prilozenog vidi da si deklarisani komunjara i islamofob...zato zasto zabadas nos gdje ti nije mjesto?
Usput kako si tako kategorican u stavovima da bi tvoja komunarska SDP partija napravila ovdje da tece med i mlijeko...oni su se vec pokazali za vrijeme alijanse i to je svakome jasno. Otvoreni rat na muslimane i hajku uzdizete takvi kao ti. Za vlast se bunite sto kradu...treba kritikovat i svako se slaze da treba smjena na vlasti...ali ne SDP da dodje koja bi i jos gore radila. Oni nista drugo i ne rade vec blate muslimane i bore se protiv svega stop je bosnjacko. Zato cemo od 3-4 zla birati uvijek ono najmanje. Ne blatite vi ni vlast iz moralnih razloga...sto kradu...vec da bi ih skinuli i dosli vi koji bi jos vise hapali. Ustvari ta truhla komunjarska ideologija i nema moralnih nacela.
Last edited by salamanti on 12/11/2009 00:39, edited 1 time in total.
Fair Life

#246 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Fair Life »

salamanti wrote:...
Da druze Firl life...na svakoj temi si ti najbucniji sto se tice nasrtaja na sve sto je bosnjacko...ti o organizaciji muslimana i imama kao i o reisu nemas pravo da pricas jer se iz prilozenog vidi da si deklarisani komunjara i islamofob...zato zasto zabadas nos gdje ti nije mjesto?
...
Toooooooooooooo...

Drugim rjecima mi porucujes da ne barkcem u govna da se svi ne usmrdite. Jel to ??

Pogresno je to tvoje. Ako neko od tih lopova za koje se zauzimas sistemom "ja i moj narod" zaglavi u prdekanu, da li to automatski znaci da su svi pripadnici "tog naroda" lopovi i da bi trebali odlezati u Zenici.

Providan si k'o izlog.
salamanti

#247 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salamanti »

Fair Life wrote:
salamanti wrote:...
Da druze Firl life...na svakoj temi si ti najbucniji sto se tice nasrtaja na sve sto je bosnjacko...ti o organizaciji muslimana i imama kao i o reisu nemas pravo da pricas jer se iz prilozenog vidi da si deklarisani komunjara i islamofob...zato zasto zabadas nos gdje ti nije mjesto?
...
Toooooooooooooo...

Drugim rjecima mi porucujes da ne barkcem u govna da se svi ne usmrdite. Jel to ??

Pogresno je to tvoje. Ako neko od tih lopova za koje se zauzimas sistemom "ja i moj narod" zaglavi u prdekanu, da li to automatski znaci da su svi pripadnici "tog naroda" lopovi i da bi trebali odlezati u Zenici.

Providan si k'o izlog.
Po cemu Reis utice na tvoj zivot...i na osnovu cega mozes da ga osudis da je lopov...ja cu ti reci da ne glasam ni ne podrzavam sda ili szbih...sto se toga tice...ovdje se najvise cuje taj pogani smrad propagande na vjersku zajednicu a ne individualno na cerica...reis ima gresaka naravno...i kritikuje se i dug mu je mandat i trebaju promjene ali manipulacija i propaganda nije namjenjena njemu vec zajednici muslimana i razbijanju islamske zajednice...sto se naravno nece desiti...nisu muslimani sto su nekad bili!
Fair Life

#248 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Fair Life »

A to sto olako prisivas 'islamofob' karakteristiku, koja je vec toliko ofucana, da... vise karakterise tebe nego onog kome je namjenjena zelim reci... moj dide Husein je izlizao klanjajuci vise postekija nego sto ces ih ti vidjeti u svom zivotu.
addem

#249 Re: 60 MINUTA - All about

Post by addem »

Fair ima opasan komplex od reisa Cere.
convict

#250 Re: 60 MINUTA - All about

Post by convict »

ako Bakir, ne daj Bože nastrada, šta mislite bil' bilo korektno da mu reis klanja dženazu? :-)
Locked