Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radiostar wrote:auu... nema me pola sata i onda vise nista ne mogu upratiti.
hoce li mi ko u kratkim crtama prepricati zadnje 2-3 strane?
pa postalo je komplikovano, ja mislila da imam sanse kod mimi ona otrcala po softli, kolaci i dalje u igri, sve se zakuhalo al onda dosao dr.gog pa smo se obukli i vratili na diskusiju o topicu
dr.gog strasni
dobro. nego haman da ste pojeli kolace bez mene.
sto se tice teme. svaki vlasnik objekta ima pravo da odredjuje pravila kako se ponasati u istom. ne bi bilo lose da se istakne "kucni red"
šta za vas spada u normalno pod iskazivanjem njeznosti u kaficu?
Drzati se za ruke, ako treba cijelo vrijeme.
Biti zaljubljen i tako dragu / dragog gledati, pa makar i ne primjetili da indiskretni konobar "zavrsava smjenu i da mora naplatiti".
Ponekad poljubiti dragu / dragog. (ok, ne mora se sad jezik baviti necistocama u predjelu krajnika, ali je valjda normalno da poljubim ponekad?!)
Hraniti jedno drugo vocnom salatom, jagodama, ili sta god..
To je meni sve normalno iskazivanje njeznosti.
(mozes li se namazati sampitom, svezane su mi ruke, a bas mi se jede?)
mima wrote:Male pusice....ispreplitani prstici....njezni pogledi pui ljubavi......To mislim na mladu raju.....Mi kenjci stvarno treba da se suzdrzimo na javnm mjestu.
Kao sto postoje posebne prostorije za pusace trebalo bi otvoriti i za one pobjesnjelim hormonima. I neka se niko ne poziva na demokratiju i nekakvu ugrozenost od strane vehabijsko-mudzahedinske alijanse ili neke zakrzljale malogradjanske savjesti, zna se sta je kultura ponasanja i kako se ponasati na javnim mjestima...
Niko nema nista protiv nekog ljubakanja i sl. ali ''jahanje'' kao i neke druge egzoticne borilacke vjestine ne dolaze u obzir!!!
MoHiKaNaC wrote:Kao sto postoje posebne prostorije za pusace trebalo bi otvoriti i za one pobjesnjelim hormonima. I neka se niko ne poziva na demokratiju i nekakvu ugrozenost od strane vehabijsko-mudzahedinske alijanse ili neke zakrzljale malogradjanske savjesti, zna se sta je kultura ponasanja i kako se ponasati na javnim mjestima...
Niko nema nista protiv nekog ljubakanja i sl. ali ''jahanje'' kao i neke druge egzoticne borilacke vjestine ne dolaze u obzir!!!