Ne znam vala, ali rijetko ko ce ti skontati "+3-4"milijarder wrote:nije valjda da onda pisem zbunjujuce postove...![]()
![]()
![]()
jeli do mene ili do citatelja![]()
![]()
nego sta kazes ono prvo ruke primjetis![]()
Ne, prvo glava pa onda ruke.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne znam vala, ali rijetko ko ce ti skontati "+3-4"milijarder wrote:nije valjda da onda pisem zbunjujuce postove...![]()
![]()
![]()
![]()
ladyblue18 wrote:Ne znam vala, ali rijetko ko ce ti skontati "+3-4"milijarder wrote:nije valjda da onda pisem zbunjujuce postove...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mima wrote:ladyblue18 wrote:Ne znam vala, ali rijetko ko ce ti skontati "+3-4"milijarder wrote:nije valjda da onda pisem zbunjujuce postove...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mima wrote: Jesi ti skontala da se on tebi udvara?
milijarder wrote:pojasnjenje 18 (+3 do 4)
misli se na godine
a znaci mora biti lijep, tamne puti i imati crne oci...![]()
jel da??
![]()
nadam se da ce reci DA bas takav
ladyblue18 wrote:mima wrote: Jesi ti skontala da se on tebi udvara?![]()
![]()
![]()
![]()
On ima curu a gdje to pise....![]()
Eh hvala na pojasnjenju.![]()
![]()
Vala nemam urnek po kojem ih biram.Ali do sada su vecinom bili plavi.
![]()
Ali nemam nista protiv crnih.![]()
Sto se nadas? Ti si sve suprotno od toga?
Znala sam ja sta ti hoces, ali svejedno mi je u potpunosti. Ne moras se diskvalificirati, ali te djevojka diskvalificira svakako.milijarder wrote:
bas tako, zato sam se i ponadao da ces reci da te privlace "tamni" tipovi da se odmah diskvalificiram![]()
pa imam li sanse barem da na kaficu izađemo
Uh sorry masih gore da si napisao to.milijarder wrote:a gdje pise da imam djevojku...![]()
a ko mi je djevojka![]()
jeli mislis na ono sto ja mislim (green eyes???)
micki125 wrote:evo sad je počelo i udvaranje na forumu, na očigled nas ovolikih, sramota.
pa dobro, kad sam već prisiljen ovo čitati, hoćel' biti šta...sex..i tako to.....?
To me za sada nije interesovalo.micki125 wrote: ćunu od 17cm, slobodno ti reci, nije to ništa novo.![]()
micki125 wrote:pa vi i na kafe idete, kakve su to šeme, a ništa niste prijavili.mima wrote:Al je nasao kome ce se udvarat......nismo je je mogli nagovorit na forumsku kafu.
mima wrote:micki125 wrote:pa vi i na kafe idete, kakve su to šeme, a ništa niste prijavili.mima wrote:Al je nasao kome ce se udvarat......nismo je je mogli nagovorit na forumsku kafu.
To je bilo prosle godine......sad se vec ide u parovima
slavkoimamodilera wrote:
Tu i tamo padne grupnjak... ali dostojanstveno!
Jbga, desi se...mima wrote:slavkoimamodilera wrote:
Tu i tamo padne grupnjak... ali dostojanstveno!
Kako mi je promakao grupnjak....
Mene je mima upozorila na tebe, tako da te necemo zvatHer Flick wrote:wtf gdje je grupnjak, na forumaskim kafama, kad je sljedeca kafa i gdje, racunajte i na mene
slavkoimamodilera wrote:Mene je mima upozorila na tebe, tako da te necemo zvatHer Flick wrote:wtf gdje je grupnjak, na forumaskim kafama, kad je sljedeca kafa i gdje, racunajte i na mene