ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#226 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
U pravu si draga,potpuno sam svjesNa svega.Sta je tu je i moram se pomiriti s tim.I meni je zao sto ga necu gledati po 8(nekad i duze)sati ali sta se moze.KaKO JE tako je.Veceras izlazimo,tj za pola sata dolazi po mene pa cemo vidjeti,bas cu razgovarati s njim
- ljubav_aha
#227 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
aida,super,razgovor je najbitniji,i sto se tice izlazaka,bit ce vam sladji,jer uvijek na pocetku vam nije dovljno ni 8 radnih sati,to je normlano,bolje je ovako,izlasci,tako ces ga bolje upoznati,i bit ces vise motivisana i skoncetnirsana na vezu,uzivajaida05 wrote:U pravu si draga,potpuno sam svjesNa svega.Sta je tu je i moram se pomiriti s tim.I meni je zao sto ga necu gledati po 8(nekad i duze)sati ali sta se moze.KaKO JE tako je.Veceras izlazimo,tj za pola sata dolazi po mene pa cemo vidjeti,bas cu razgovarati s njim
-
vajkrem
#228 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Aida javi se, prvo nas sve zadeveraš pa te nema da nam kažeš šta ima novo
A tamam smo se unijeli u pricu.
A tamam smo se unijeli u pricu.
- Šeherzada
#229 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Evo mene eurokrem,pardon,vajkrem.Sta te zanima?
-
vajkrem
#230 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
eurokrem je slađiaida05 wrote:Evo mene eurokrem,pardon,vajkrem.Sta te zanima?
pa kako fercerate
- Šeherzada
#231 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Pa sta znam,za sada je super.Danas kad su nam davali platu(u medjusmjeni)pitaju ga jel se presabrao za otkaz,on kaze nesto....nisam tacno cula sta ali je pomenuo od ponedeljkaNa sta je mislio ne znam 
-
AO83
#232 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Napravio sam tu gresku nekoliko puta, i kao tvrdoglavi bosanac, uvijek kazem sledeca ce biti puno bolja.
Tokom studiranja sam radio u jednom restoranu i valjda zbog dugog vremena prevedenog zajedno nesto u ljudima otpocne.. Kako je brzo otpocelo, tako se brzo i zavrsilo. Posle raskida smo se jedno na drugo derali, doslo je do toga da se je jedan dan naljutila i zakljucala me u frizider (industrijski). Ako je postojao jedan slucaj kada sam zelio isamarati zensko, to je bilo to.
I onda klasicni fazoni... Profura sa nekim drugim frajerom, pa on namjerno dodje u restoran da jede... A ja NEnamjerno NEoperem ruke tokom spremanja njegove hrane.
Tokom studiranja sam radio u jednom restoranu i valjda zbog dugog vremena prevedenog zajedno nesto u ljudima otpocne.. Kako je brzo otpocelo, tako se brzo i zavrsilo. Posle raskida smo se jedno na drugo derali, doslo je do toga da se je jedan dan naljutila i zakljucala me u frizider (industrijski). Ako je postojao jedan slucaj kada sam zelio isamarati zensko, to je bilo to.
I onda klasicni fazoni... Profura sa nekim drugim frajerom, pa on namjerno dodje u restoran da jede... A ja NEnamjerno NEoperem ruke tokom spremanja njegove hrane.
-
igrastaklenimperlama
#233 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Ništa od navedenog. Nikad mi nisu muškarci iz istog razreda, faksa, kancelarije ... bili interesantni.ljubav_aha wrote:ljubavna veza,moguci brak ili samo seks sa radnim kolegom/icom
sta mislite o vezama na poslu![]()
licno nemam problema sa takvom opcijom
Nekako mi nedostaje onog nečeg posebnog, nepoznatnog, neistraženog, mističnog, što bi me
zaintrigiralo da se upustim u igru zavođenja.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#234 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Ma ode na godisnji ...da se o`ladiaida05 wrote:Pa sta znam,za sada je super.Danas kad su nam davali platu(u medjusmjeni)pitaju ga jel se presabrao za otkaz,on kaze nesto....nisam tacno cula sta ali je pomenuo od ponedeljkaNa sta je mislio ne znam
- jedna
#235 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
AO83 wrote:Napravio sam tu gresku nekoliko puta, i kao tvrdoglavi bosanac, uvijek kazem sledeca ce biti puno bolja.
- ljubav_aha
#236 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
jedna wrote:AO83 wrote:Napravio sam tu gresku nekoliko puta, i kao tvrdoglavi bosanac, uvijek kazem sledeca ce biti puno bolja.
I onda klasicni fazoni... Profura sa nekim drugim frajerom, pa on namjerno dodje u restoran da jede... A ja NEnamjerno NEoperem ruke tokom spremanja njegove hrane.muahaha... meni je ovo super predloska za neku romanticnu komediju
kako znas da je namjerno dolazio
bas ti nije bilo lako raskinuti vezu sa njom ,ocevidno
- ljubav_aha
#237 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
aida05,pitaj ga tokom vikenda,bas si me opet zaintirgiralaaida05 wrote:Pa sta znam,za sada je super.Danas kad su nam davali platu(u medjusmjeni)pitaju ga jel se presabrao za otkaz,on kaze nesto....nisam tacno cula sta ali je pomenuo od ponedeljkaNa sta je mislio ne znam
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#238 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
....a neceme danas linkovi pa naglavu da se popnem........opet brisat please 
- ljubav_aha
#239 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
pici wrote:....a neceme danas linkovi pa naglavu da se popnem........opet brisat please
ljubavniche,opet ne vidim sliku
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- ljubav_aha
#241 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
pici,ovo je tvoja stara slika
imas li sta frishko odo ove sezone 
- Šeherzada
#242 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Sad sam dosla kuci,bila sam s njim.Paa kaze da su mu rekli da ima otkazni rok 15 dana u smislu da nadju novog radnika pa dok se on obuci.....Medjutim,imam osjecaj da nece dati otkaz,kao da ce ostati mada ne znam jos nista nismo bas neso pricali o tomeljubav_aha wrote: aida05,pitaj ga tokom vikenda,bas si me opet zaintirgirala
- Šeherzada
#243 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
E ne saznao ti kako se zove pa taman 
- Šeherzada
#244 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Od 5 pokusaja nijedno tacno,ali ni blizu....Cak ni prvo slovo nisi pogodio 
- Šeherzada
#245 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Slabo ce ih biti.Ja sam druga on prva cijelu sedmicu-Znai zajedno smo oko 2 sata u medjusmjeni,sat ipo ili dva..... 
- Šeherzada
#246 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Slaba ti sansa,imamo drugog djuvegiju u mojoj smjeni
- Šeherzada
#247 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Onda da predlozim da mu daju otkaz zato sto nije lijep kao ti? 
-
spekulant
#248 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
ma to je nesto kao ljubav/seks sa djevojkom/momkom iz razreda
nikad ne znas kako ce se zavrsit, a valja ti se kasnije gledat svaki radni dan
- Šeherzada
#249 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
Tu si u pravu.Malo smo se zakacili juce,danas mi se samo sunja iza ledja a ja bjezim na drugo odjeljenje.....Poslije je skontao da ga izbjegavam,prekstio ruke,stao do kolegice iz njegove smjene nesto su pricali i cekali da se zavrsi prva(ja sam druga)E sad me samo zanima,lako ga je gledati taj sat ipo u medjusmjeni ali kako ga gledati u nedelju jer je i moja i jegova radnaspekulant wrote:ma to je nesto kao ljubav/seks sa djevojkom/momkom iz razreda![]()
-
vajkrem
#250 Re: ljubav/seks sa poslovnim kolegom/icom
aidice,aidice....ja nekako ne kontam te vaše odnose...jeste li vi zajedno ili ne???
znam da ste izlazili, sve divno krasno, a sada kažeš ko ce ga gledati nedjelju????
znam da ste izlazili, sve divno krasno, a sada kažeš ko ce ga gledati nedjelju????