najponižavajuće iskustvo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
DicaTM

#226 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by DicaTM »

Prvi razred gimnazije, možda deseti dan.

Završava mi se čas malo ranije i odlazim do kabinet informatike da sačekam prijatelje iz drugog odjeljenja. Kako sam mislio da je čas završen odmah sam ušao u njihov kabinet i glasno pozdravio par jarana iz tog razreda koje sam poznavao od ranije. Profesorica informatike je najmlađa profesorica u školi ubjedljivo, i kada me pogledala mislio sam da je učenica. Da se napravim šarmer ja njoj namignuh :wink: :lol: i u tom trenutku sjetim se da je profesorica :lol: Požurio brže bolje da izađem iz kabineta, i sačekao ih ipak ispred škole :lol: :thumbup:

Nije baš najbolnije, ali je sigurno bilo ofirno :oops:
Lesli Eldridž

#227 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Lesli Eldridž »

DicaTM wrote:Prvi razred gimnazije, možda deseti dan.

Završava mi se čas malo ranije i odlazim do kabinet informatike da sačekam prijatelje iz drugog odjeljenja. Kako sam mislio da je čas završen odmah sam ušao u njihov kabinet i glasno pozdravio par jarana iz tog razreda koje sam poznavao od ranije. Profesorica informatike je najmlađa profesorica u školi ubjedljivo, i kada me pogledala mislio sam da je učenica. Da se napravim šarmer ja njoj namignuh :wink: :lol: i u tom trenutku sjetim se da je profesorica :lol: Požurio brže bolje da izađem iz kabineta, i sačekao ih ipak ispred škole :lol: :thumbup:

Nije baš najbolnije, ali je sigurno bilo ofirno :oops:
Uh kad se sjetim jedne profesorice marxizma u trećem razredu koja došla Peđi na zamjenu. Kakva capi. Uspomene, uspomene...
Cholina_Lokica

#228 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Cholina_Lokica »

a i ja kazem moj bebac... kad ti je co'ek peh...
Facaipo85

#229 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Facaipo85 »

Jednog dana u Zagrebu dok sam vozio kuci s' posla kad sam stao na semafor neka mala mi je sjela u auto.
Ja se ono zbunio, nit je znam nit sam je ikad vidio. Haj' vidim prica na telefonu i dobaci mi neku nepoznatu adresu, reko nastavit cu ja voziti, da ne smetam. Meni nije smetalo, ono bila je poprilicno slatka, cudam friz al nema veze.
Skontao sam je iz BiH, prepoznao sam onaj tipicni Sarajevski zargon koji i moj fura.
Tako dok sam vozio ispitivao sam je ko je, sta je, znas ono, jel sam se ipak bio malo trznuo. Mogla je biti neka
psiho treba, da fasujem ni kriv ni duzan. Ali eto kad sam dosao do svoje kuce htjela mi je dati pare a ja sam ono
odbio radi reda, necu sad da uzimam pare od cure. Eto to mi je ono bilo nekako cudan dogadjaj, nadam se da je uredu
i da je stigla gdje je htjela ici.

:lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#230 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

Facaipo85 wrote:Jednog dana u Zagrebu dok sam vozio kuci s' posla kad sam stao na semafor neka mala mi je sjela u auto.
Ja se ono zbunio, nit je znam nit sam je ikad vidio. Haj' vidim prica na telefonu i dobaci mi neku nepoznatu adresu, reko nastavit cu ja voziti, da ne smetam. Meni nije smetalo, ono bila je poprilicno slatka, cudam friz al nema veze.
Skontao sam je iz BiH, prepoznao sam onaj tipicni Sarajevski zargon koji i moj fura.
Tako dok sam vozio ispitivao sam je ko je, sta je, znas ono, jel sam se ipak bio malo trznuo. Mogla je biti neka
psiho treba, da fasujem ni kriv ni duzan. Ali eto kad sam dosao do svoje kuce htjela mi je dati pare a ja sam ono
odbio radi reda, necu sad da uzimam pare od cure. Eto to mi je ono bilo nekako cudan dogadjaj, nadam se da je uredu
i da je stigla gdje je htjela ici.

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

samo si se malo zezno... koliko se ja sjećam ona je DOŠLA iz Zagreba :D nice try though ;-)
Sunrise00

#231 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Sunrise00 »

Sad negdje na pocetku godine :D dodjem ja u muzicku, kasnim, trebam na cas hora, pitam drugaricu koji je kabinet i skontam desetka :D i dolazim ja zadihana, ulazim u desetku:
Ja: "joj, izvinite sto kasnim, iz gimnazije dolazim blablabla"
Prof: "a ko si ti?"
Ja joj kazem ime i prezime
Prof: "A na koji cas si ti dosla, na balet sigurno nisi"
Tek kad sam malo bolje pogledala skontala sam da sam usla u baletsku salu :D :D :D
adisio

#232 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by adisio »

Dok je jos ono raja iz Bosne dolazila vamo u ameriku, pa ja s jednim prijateljem isao da docekamo njegovog brata sto dolazi. I sad tu nas ima bosanaca vise. Izlazi njegov brat oni se tamo ljube ovo ono, a mi fakat ono zezamo se sa strane provaljujemo raju... uglavnom izlazi jos neki frajer ono brkat u dzemperu onako onom pletenom (a fakat na jugu amerike u ta doba godine vruce ni pantole se ne nosaju). I sad odma ja ko iz topa, joj Gledaj u ovog Dzembera , ko da je na Jahorinu posao! KKontam amerikanac neki nece me razumiti, Frajer ono izlazi zino u nas i sav se zacrvenio. Kasnije se ispostavilo i on Bosanac. Al ono sama pomisao kako se covjek osjecao ono bukvalno izlazi iz aviona, prvi korak na americko tlo i odmah te neko provali.
sheilak

#233 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by sheilak »

Joj, teme, ubila se za mene :D

Nema dana da ja ne dozivim nesto ponizavajuce , a i inace sam hodajuci vic :-D

Vrlo cesto zaboravljam stvari jer sam strasno rasijana, tako da su me i profesori na faksu upozoravali " Šeila, index!", " Šeila, licna, fascikl, ordner,knjige... ":D To mi je bio trade mark

Posto se foliram, k'o fol slucajno " zaboravim" staviti naocale tako da vidim samo konture ljudi i stvari oko mene. :-D Neki dan, u trgovini masem jednom momku, smijesim mu se, mislim jedan moj prijatelj, ovaj nista. Rekoh u sebi, ok, mozda je ljut nesto, nazvacu ga. Nesto kasnije, u komercijali vidim ga opet, vec s ulaza pitam ga , " pa, sta je tebi, jesil' ti nesto ljut na mene" i kako mu prilazim blize, vidim da je to neka potpuno nepoznata osoba. Sva crvena, izvinjavam se da sam ga zamijenila. Kaze on meni, " ma, ok, skon'to sam ja vec u trgovini da si me zamijenila! :lol: hahahha Dva puta na istu osobu!

U kaficu u ZG sam se skotrljala niz stepenice jednog kafica. Sva uredjena, kosa podignuta, high heels, silazim ofirno niz stepenice i u trenutku nepaznje ( a bilo je i mracno ) desava se brzinski silaz na glavu. Dok su me ljudi zabrinuto gledaju ,ustajem sva zajapurena, susprezuci suze i trpeci bol, dostojasntveno uzdignute glave, osamucena, izlazim iz kafica, a ovi sto su bili sa mnom, iza nekog stupa zakocijenili se od smijeha. :-D Nikad nisam vise tamo usla, ali me konobari jos prepoznaju.

Ovo je blam tate jedne moje prijateljice. Prije rata, rano jutro, mi krenule u skolu, on na posao. Taman kod auta, golub ga " unisti " :D On u onom mantilu, taman oprao kosu, malo prije toga, sav ljut, ne zna sta ce, a moja prijateljica i ja, kidamo se od smijeha ( on je bio jako strog ). Nikad tu sliku zaboraviti necu :D

Ili, meni 18 godina, decko mi izjavljuje ljubav, a ja cu na to " Pa, ok, hvala" :lol:
Chmoljo

#234 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

sheilak wrote:
Ili, meni 18 godina, decko mi izjavljuje ljubav, a ja cu na to " Pa, ok, hvala" :lol:

jadan on :( kako si bezdušna :lol:
sheilak

#235 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by sheilak »

Me, neee, klasican slucaj akutnog zbunjinitisa :-D
Last edited by sheilak on 24/01/2009 01:47, edited 1 time in total.
Chmoljo

#236 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

ojjj majko sad sam se sjetio...

bio sam kod dede rahmetli i nane. imao sam negdje 3-4 godine. to jutro probudio sam se sa strašnim potrebom da se po*erem. ali nikoga u kući ni za lijeka... ne znam šta ću, usto tek, zbunjen, boli me stomak...

krenuo u WC, ali me presiječe i samo, da prostite, iscuri iz guzice... :-? :-? PROLJEV... pola dnevne sobe sam pokenjo, onako u stojećem položaju, držeći se za kredenac...

u tom trenutku našla me stara... "sine šta je bilo?!" ja plačem i jedva izustim "maaamaaa povratio sam iz... iz guzice."

taj dan sam naučio novu riječ... proljev... :(
burek_in_space

#237 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote:ojjj majko sad sam se sjetio...

bio sam kod dede rahmetli i nane. imao sam negdje 3-4 godine. to jutro probudio sam se sa strašnim potrebom da se po*erem. ali nikoga u kući ni za lijeka... ne znam šta ću, usto tek, zbunjen, boli me stomak...

krenuo u WC, ali me presiječe i samo, da prostite, iscuri iz guzice... :-? :-? PROLJEV... pola dnevne sobe sam pokenjo, onako u stojećem položaju, držeći se za kredenac...

u tom trenutku našla me stara... "sine šta je bilo?!" ja plačem i jedva izustim "maaamaaa povratio sam iz... iz guzice."

taj dan sam naučio novu riječ... proljev... :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moj mali seronja! :kiss: :roll: :mrgreen:
Chmoljo

#238 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hoćeš mi oprat guzu? :D :lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#239 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote:

Fetish na guzu imash?! :shock:
Znao sam ja od prvog trenutka da nas cheka lijepa buducnost! :oops: :lol: :lol:
Sunrise00

#240 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Sunrise00 »

burek_in_space wrote:
Chmoljo wrote:

omajgad, oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sheilak

#241 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by sheilak »

Ja vec placem ima haman sahat :lol:
Chmoljo

#242 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote:
a ti na male bebe? :lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#243 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote:
burek_in_space wrote:
a ti na male bebe? :lol: :lol: :lol:
Aha..posebno na one od 105 kila! :oops: :lol: :lol:
Chmoljo

#244 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote:
:oops: :oops: :oops: krupan se rodio :D

teške kosti... :D :lol:
burek_in_space

#245 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote:
burek_in_space wrote:
:oops: :oops: :oops: krupan se rodio :D

teške kosti... :D :lol:
Ja tebe volim sreco,kakav god da si,pa makar ti kosti bile josh tolike! :kiss: :D :lol: :lol:
Chmoljo

#246 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote:
Ja tebe volim sreco,kakav god da si,pa makar ti kosti bile josh tolike! :kiss: :D :lol: :lol:
bježi ba... jes ti nakav zagondžija :D :lol: :lol: :lol:

kani me se bolan :D
burek_in_space

#247 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote:
burek_in_space wrote:
bježi ba... jes ti nakav zagondžija :D :lol: :lol: :lol:

kani me se bolan :D
Ne mogu iako bih to htio jer ima josh toliko guza na ovome svijetu,ali mene samo tvoja privlachi! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Chmoljo

#248 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

burek_in_space wrote: Ne mogu iako bih to htio jer ima josh toliko guza na ovome svijetu,ali mene samo tvoja privlachi! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
:roll: :roll: :roll:

:cry: :cry:
Chmoljo

#249 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by Chmoljo »

JaguarXKR wrote:chmoljo, "metak" ti ne gine :lol:
i njemu... u čelo :D
burek_in_space

#250 Re: najponižavajuće iskustvo

Post by burek_in_space »

JaguarXKR wrote:chmoljo, "metak" ti ne gine :lol: