Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Vares City

#226 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by Vares City »

Isto mi se gade, i Brena i "Nedime dragi,sta nam ovo rade" :x

Nek dode PEVALJKA,...a ovi sto joj organizovase dolazak trebali gi je prije koncerta odvesti na GROBOVE i MEZARE 1.500 djece!!!!
Istu tu djecu,koja bi sada bila momci,cure,roditelji svoje djece pobise oni kojima je PEVALJKA dizala moral za ubijanja jos djece,....
Pomagala je u ubijanju svoje publike,pogotovo potencijalne,....
Za odlazak na grobove i mezare zrtava orgijanja Breninih "ratnika"se ulaz ne naplacuje,...
cikcanga

#227 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by cikcanga »

clav wrote:
cikcanga wrote:
Je l' to slusas narodnjake? 8-)

Haj ovako cemo,

Ko ne voli Brenu ne treba da zivi.
Obicno ne volim da se pravdam pred takvim profilima licnosti, ali evo da ti kazem da ne slusam narodnjake. Cekaj sad, ako ja ne volim narodnjake trebam terorisati one sto slusaju? Poenta je da zivis i pustis druge da zive.

Ako djelovanje "drugog" ugrozava moje postojanje,treba ga "zalit antraksom"!
kockica_kockica

#228 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by kockica_kockica »

sto ne mogu ovih moralista ne treba doci pa ne treba doci... pjevala u uniformi .... pa sta ako je pjevala.... pjevao je i gurbet Dino iz Svicarske kao podrska ... iiiii .... meni se on vise gadi od nje... a to sto ce napuniti Zetru... so what... bolje ona nego Seka ili Bubamara ili Aca Lukas...

i ko vama svima daje za pravo da nekome branite nesto ili da mu/joj dopustate... ko ste to vi moralisti iz raznih holandija i PM da joj zabranite da pjeva u Sarajevu... sta vas briga... vi ionako necete biti tu kad bude pjevala...

neko vec rece o tome kako najvise za bajram vidjam seke, mare, i slicne da pjevaju po kafanama, i tada vidim koliko je ljudima stalo u stvari za slusanjem dobre muzike... jest al' u ku...u.... samo nek drmaju sise i guzice i nek ima jela i pica.... i onda otvorim 10 stranica moralisanja o tome kako jedna Brena ne smije pjevati u Sarajevu, a sve to povlaci opet pricu o ratu i ko je koga ubijao ili nije ko je kriv za rat ili nije.... dosadni ste s tom pricom o ratu, zivite zivot sada, jer cete se za 10 godina probuditi i zamisliti gdje vam je proslo tih 10 godina ... u palamudjenju na jednom forumu o ratu....
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#229 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by mIRCerka »

kockica_kockica wrote:sto ne mogu ovih moralista ne treba doci pa ne treba doci... pjevala u uniformi .... pa sta ako je pjevala.... pjevao je i gurbet Dino iz Svicarske kao podrska ... iiiii .... meni se on vise gadi od nje... a to sto ce napuniti Zetru... so what... bolje ona nego Seka ili Bubamara ili Aca Lukas...

i ko vama svima daje za pravo da nekome branite nesto ili da mu/joj dopustate... ko ste to vi moralisti iz raznih holandija i PM da joj zabranite da pjeva u Sarajevu... sta vas briga... vi ionako necete biti tu kad bude pjevala...

neko vec rece o tome kako najvise za bajram vidjam seke, mare, i slicne da pjevaju po kafanama, i tada vidim koliko je ljudima stalo u stvari za slusanjem dobre muzike... jest al' u ku...u.... samo nek drmaju sise i guzice i nek ima jela i pica.... i onda otvorim 10 stranica moralisanja o tome kako jedna Brena ne smije pjevati u Sarajevu, a sve to povlaci opet pricu o ratu i ko je koga ubijao ili nije ko je kriv za rat ili nije.... dosadni ste s tom pricom o ratu, zivite zivot sada, jer cete se za 10 godina probuditi i zamisliti gdje vam je proslo tih 10 godina ... u palamudjenju na jednom forumu o ratu....
HEJ!!! PREKINI!!!

Na ovom forumu niko ne palamudi, ovo su sve akademske diskusije visokog nivoa!!!!
:D

bum cile bum :D ma gricni me za uvce....

:lol: joj rasprave majko mila...
brazzo19

#230 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by brazzo19 »

kad je pjevala seka prije godinu dvije u skenderiji ili zetri neznam tacno gdje moze i brena :D
kockica_kockica

#231 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

mIRCerka wrote:
kockica_kockica wrote:sto ne mogu ovih moralista ne treba doci pa ne treba doci... pjevala u uniformi .... pa sta ako je pjevala.... pjevao je i gurbet Dino iz Svicarske kao podrska ... iiiii .... meni se on vise gadi od nje... a to sto ce napuniti Zetru... so what... bolje ona nego Seka ili Bubamara ili Aca Lukas...

HEJ!!! PREKINI!!!

Na ovom forumu niko ne palamudi, ovo su sve akademske diskusije visokog nivoa!!!!
:D

bum cile bum :D ma gricni me za uvce....

:lol: joj rasprave majko mila...

sitnije cile sitnije pokazi mi najbitnije
sitnije cile sitnije pokazi mi najbitnije
:lol: :lol:
Euromax

#232 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by Euromax »

Brena i njena cinicno nemoralna turbo folk bolesno uvredljiva najava da ce gostovati u Sarajevu me je ponukala da se prijavim i da protestvujem javno protiv te nemoralne dive turbo sljama i simbola zemlje zla iz koje dolazi.Moj prijedlog je da se treba suprostaviti njenom koncertu i svim prekodrinskim turbo silikon striptiz sljamu koji nam pogani nasu BiH.Uvredljivo je dozvoliti da nas ponizavaju nakon svega sto su nam uradilii da organizuju koncerte u Zetri koju su spalili i stadione pored nje pretvorili u groblja.Gdje je prag granice ponizenja i karaktera.

Moji prijedlozi opstrukcije da se ovo turbo sljam zlo protiv BiH prekine .

1/Organizovati jajarijadu sa pokvarenim jajima.U dogovoru sa rajom i istomisljenicima , pripremiti nekoloko skoljki jaja a koja predhodno drzati van frizidera minimalno 10 dana prije koncerta da se ista pokvare a na koncertu sa istima izvrsiti jajarijadu Brene i muzicara kao i organizatora./To ciniti i sa svim drugim prekodrinskim Silikon turbo sljamovcima/

2/Druga metoda uz jajrijadu organizovati prepad na organizatore i koordinatore iste, opeljesiti i novac podijeliti djeci cije su roditelje ubili Brenini prekodrinski Genocidasi.

3/Pratiti iste kroz Bosnu i konfiskovati sve, neka nas zaobilaze u sirokom luku.

4/Gazdama lokala koji ih dovode pokvariti planove ukljucujuci sve oblike pa i gasenja lokala.

Neke metode su radikalne ali je to jedini nacin da se hiljade onih sto leze u mezarevima prestanu ponizavati jer zasluzuju respekt i zastitu od ovih nemoralnih turbo ceto folk silikonki i krimosa koji ih dovode.Sevdalinka nasa lijepa je potisnuta i zatrpana ovim smecem od sunda i seljakluka.

Slobodna Bosna bez Turbo Folk smeca i pljackara koji iznose novac iz nase BiH .Sikter zauvijek. :x :x
kockica_kockica

#233 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Euromax wrote:Moji prijedlozi opstrukcije da se ovo turbo sljam zlo protiv BiH prekine .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
mIRCerka

#234 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by mIRCerka »

Euromax, jos od 1999.godine preko KBa pocese dolaziti dare mare seke jece mice i ostale TF dive...sta ti bi 10 godina poslije da se javis...
zalizani

#235 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by zalizani »

Lepa Brena u Sarajevu...
Image
♥ Julianna ♥

#236 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by ♥ Julianna ♥ »

Dođe jednom sa Istoka bogat šeik crna oka, kad me viđe on zastade pa mu nešto naumpade, kad me viđe on zastade pa mu nešto naumpade...aaaaaaaaaa ...
Hej Šeki Šeki, tako ti Allaha dovešću te Šeki do prosjačkog štapa...
Last edited by ♥ Julianna ♥ on 15/04/2009 10:44, edited 1 time in total.
Euromax

#237 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by Euromax »

Ja dolazim sa pokvarenim jajima na jajarijadu Brene i organizatora .Hajmo dobrovoljci !Brena ce da tukne na pokvarena jaja i morat ce da prekine koncert kao i muzicari a i oni koje ojajarimo! :x :x :x :x :x
mIRCerka

#238 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by mIRCerka »

ovo je meni shega pravo...sad kao niko ne slusa brenu...
i kao svi se ibrete i svima je muka...i meni je muka od Balasevica vise, okivaju ga u zvijezde gdje god stignu, pa opet ne povracam na to niti ljudima koji slusaju Balasevica ili Dragojevica govorim da su debili i moroni i imaju nizak IQ...Merlina da ne pominjem...

svako od njih ima svoju publiku... niko nas ne tjera da idemo na te koncerte...niko nas ne tjera da gledamo odredjene TV kanale...
kockica_kockica

#239 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Euromax wrote:Ja dolazim sa pokvarenim jajima na jajarijadu Brene i organizatora .Hajmo dobrovoljci !Brena ce da tukne na pokvarena jaja i morat ce da prekine koncert kao i muzicari a i oni koje ojajarimo! :x :x :x :x :x

jako su vazna jaja u tvojoj recenici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mIRCerka

#240 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by mIRCerka »

Euromax wrote:Ja dolazim sa pokvarenim jajima na jajarijadu Brene i organizatora .Hajmo dobrovoljci !Brena ce da tukne na pokvarena jaja i morat ce da prekine koncert kao i muzicari a i oni koje ojajarimo! :x :x :x :x :x
i naravno, nakon takva dva tvoja posta, ja te provjerim.
Em nisi u BiH, ima na oba nicka (Bosram i Bossram) imas trajni ban.
Vela havle, ima jos foruma u cyber svijetu, sto si se nama na kosti naklatio?

Banned user for reason “zabranjeno ponovno registrovanje vec baniranih korisnika”
» Euromax
tempora

#241 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by tempora »

mIRCerka wrote:

Ocigledno da je u tvom slucaju privatnost nepoznanica. :? I zasto je ova informacija o ovom ucesniku relevantna?
Ako jeste, onda ne treba zanemariti cinjenicu da veliki broj vas, ukljucujuci i tebe ucestvuje na ovom prostoru koristeci vrijeme na poslu za koji ste placeni. Pa time umanjuje i nekakvu vasu vjerodostojnost u raznim diskusijama. Zrelo nema sta. :zzzz:
JohnnyS

#242 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by JohnnyS »

mIRCerka wrote:ovo je meni shega pravo...sad kao niko ne slusa brenu...
i kao svi se ibrete i svima je muka...i meni je muka od Balasevica vise, okivaju ga u zvijezde gdje god stignu, pa opet ne povracam na to niti ljudima koji slusaju Balasevica ili Dragojevica govorim da su debili i moroni i imaju nizak IQ...Merlina da ne pominjem...

svako od njih ima svoju publiku... niko nas ne tjera da idemo na te koncerte...niko nas ne tjera da gledamo odredjene TV kanale...

Trebala bi. Imala bi čak i podršku na forumu :D
veljaca

#243 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by veljaca »

E mIRC-i :thumbup: da su svi ljudi tolerantni kao ti - GDJE BI NAM BIO KRAJ .....
mIRCerka

#244 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by mIRCerka »

tempora wrote:
mIRCerka wrote:

Ocigledno da je u tvom slucaju privatnost nepoznanica. :? I zasto je ova informacija o ovom ucesniku relevantna?
Ako jeste, onda ne treba zanemariti cinjenicu da veliki broj vas, ukljucujuci i tebe ucestvuje na ovom prostoru koristeci vrijeme na poslu za koji ste placeni. Pa time umanjuje i nekakvu vasu vjerodostojnost u raznim diskusijama. Zrelo nema sta. :zzzz:
Draga tempora, zrelo ili ne, da sam ga banirala bez objasnjenja da je vec dva puta trajni ban dobio, ti bi prva rekla VIDI MIRCI STO BRANI BRENU. Mene zaboli koljeno za Brenom i Balashom. Privatnost? Da li sam napisala njegovo ime? Nisam. Da li on i njegovi postuju moju ili privatnost bilo kojeg drugog moda? Ne. Ali to vec nije za temu o Breni.

Sto se posla moga tice, sreca sposobna sam i raditi i forumati istovremeno dok nekima ni forumanje ne ide od ruke.
A sad, vratimo se Breni :)
homar

#245 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by homar »

lolo_lolo wrote:
homar wrote:
pici wrote:kada ce se prodavati karte da se ugrabi na vrijeme.......eeee imam ja ministera za švherc ture :thumbup:
Image
Ko zeli zasigurno kartu za koncert četnikuše Brene neka rezerviše kod ministra Emira, breninog intelektualca iz Bosanskog grahova. Požurite seljaci dijeli se kultura.
sto ga lomi emir, svaka mu dala
Imali neko četničku uniformu da joj poklonimo na koncertu pa da se u pauzi presvuče.
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#246 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by grunt »

Fakat sto se kod nas moze preseravati to nigdje nema na svijetu.I meni se povraca od sve ove price,ali da cujem da je nekom muka od Balasevica to jos nisam dozivio :D !
Necu ici na koncert Brene,boli me dupe za njom ali ako ima njenih poklonika (a znamo da ima) samo naprijed.Sta se imam ja nekome petljati sta ce on slusati,to je privatna stvar(osim sto sam alergican na djevojke koje slusaju Kemala Malovcica :D ).
Mislim da je njena,nazovimo je tako,ratna proslost sasvim nevazna u svemu ovome jer su u ovaj grad dolazili mnogi ljudi za koje se sto procentno zna kakvo su misljenje imali ili sta su radili tokom agresije na nas,pa niko nije mrdnuo prstom na sve to i eto sada se nasli pametnjakovici da naprdjuju kako je Brena cetnikusa......
Ako je ovim mnogim pljuvacima glavni problem u zivotu Brena,a ne ovakvo usrano stanje za zivot u zemlji onda "aferim" i u tom se slucaju izvinjavam :D .
kockica_kockica

#247 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

grunt wrote:

Fakat sto se kod nas moze preseravati to nigdje nema na svijetu.I meni se povraca od sve ove price,ali da cujem da je nekom muka od Balasevica to jos nisam dozivio :D !
Necu ici na koncert Brene,boli me dupe za njom ali ako ima njenih poklonika (a znamo da ima) samo naprijed.Sta se imam ja nekome petljati sta ce on slusati,to je privatna stvar(osim sto sam alergican na djevojke koje slusaju Kemala Malovcica :D ).
Mislim da je njena,nazovimo je tako,ratna proslost sasvim nevazna u svemu ovome jer su u ovaj grad dolazili mnogi ljudi za koje se sto procentno zna kakvo su misljenje imali ili sta su radili tokom agresije na nas,pa niko nije mrdnuo prstom na sve to i eto sada se nasli pametnjakovici da naprdjuju kako je Brena cetnikusa......
Ako je ovim mnogim pljuvacima glavni problem u zivotu Brena,a ne ovakvo usrano stanje za zivot u zemlji onda "aferim" i u tom se slucaju izvinjavam :D .

A ko je Kemal Malovcic ??? :shock:
mIRCerka

#248 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by mIRCerka »

grunt wrote: Fakat sto se kod nas moze preseravati to nigdje nema na svijetu.I meni se povraca od sve ove price,ali da cujem da je nekom muka od Balasevica to jos nisam dozivio :D !
Muka mi je od fame oko njega, kao da se uzdignut na pola puta do Boga, ko da je svetac...a ne muzicar ;)

Brenu sam volila kao mala :) i nedu ukraden :D i jasnu gospic ;)
Na koncert ni u ludilu ici necu :D ali necu spaliti one koji ce ici...zaboli me...
PS Ja sam alergicna na Malovcica i muziku mu :D i ne druzim se sa onima koji ga slusaju ;)
JBT

#249 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by JBT »

AAAAA, sto ima cudnih ljudi!!
Neka peva. Ko voli neka je gleda i slusa. Nisam njen fan, ali bi je namjerno, jos i pozvao da peva. Sve u inat talibanima. :evil:
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#250 Re: Lepa Brena u Sarajevu...

Post by grunt »

kockica_kockica wrote:
A ko je Kemal Malovcic ??? :shock:
Bolje ti je da neznas :D
Locked