Brena i njena cinicno nemoralna turbo folk bolesno uvredljiva najava da ce gostovati u Sarajevu me je ponukala da se prijavim i da protestvujem javno protiv te nemoralne dive turbo sljama i simbola zemlje zla iz koje dolazi.Moj prijedlog je da se treba suprostaviti njenom koncertu i svim prekodrinskim turbo silikon striptiz sljamu koji nam pogani nasu BiH.Uvredljivo je dozvoliti da nas ponizavaju nakon svega sto su nam uradilii da organizuju koncerte u Zetri koju su spalili i stadione pored nje pretvorili u groblja.Gdje je prag granice ponizenja i karaktera.
Moji prijedlozi opstrukcije da se ovo turbo sljam zlo protiv BiH prekine .
1/Organizovati jajarijadu sa pokvarenim jajima.U dogovoru sa rajom i istomisljenicima , pripremiti nekoloko skoljki jaja a koja predhodno drzati van frizidera minimalno 10 dana prije koncerta da se ista pokvare a na koncertu sa istima izvrsiti jajarijadu Brene i muzicara kao i organizatora./To ciniti i sa svim drugim prekodrinskim Silikon turbo sljamovcima/
2/Druga metoda uz jajrijadu organizovati prepad na organizatore i koordinatore iste, opeljesiti i novac podijeliti djeci cije su roditelje ubili Brenini prekodrinski Genocidasi.
3/Pratiti iste kroz Bosnu i konfiskovati sve, neka nas zaobilaze u sirokom luku.
4/Gazdama lokala koji ih dovode pokvariti planove ukljucujuci sve oblike pa i gasenja lokala.
Neke metode su radikalne ali je to jedini nacin da se hiljade onih sto leze u mezarevima prestanu ponizavati jer zasluzuju respekt i zastitu od ovih nemoralnih turbo ceto folk silikonki i krimosa koji ih dovode.Sevdalinka nasa lijepa je potisnuta i zatrpana ovim smecem od sunda i seljakluka.
Slobodna Bosna bez Turbo Folk smeca i pljackara koji iznose novac iz nase BiH .Sikter zauvijek.