Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
znaci trebalo bi srce za svaki slucaj pripazit...bez naglih pokretazoom66 wrote:raste...anais_nin wrote:je l' opada ili raste? (pritisak, mislim)zoom66 wrote: zbog tih kavada
i mene pritisak napada...![]()
![]()
... kako bi moglo biti drugachije...
![]()
![]()
- anais_nin
ja ne spomenuh tvoje, al' eto dobro da znamzoom66 wrote:anais_nin wrote: znaci trebalo bi srce za svaki slucaj pripazit...bez naglih pokreta
ne brini, srce je moje junachko & jako kao stjena...![]()
![]()
-
Zadig
zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais zoom anais

-
FortunaBela
Valjda ćeš taj pipun, oli karpuzu pojest....zoom66 wrote:zadig, shta li ce tek biti poslije par mjeseci chitanja...:D:D
-
FortunaBela
Ako te ja zaguštiram, zaboravit češ kako se zoveš....zoom66 wrote:to se gustira laganini...FortunaBela wrote:Valjda ćeš taj pipun, oli karpuzu pojest....zoom66 wrote:zadig, shta li ce tek biti poslije par mjeseci chitanja...:D:D
...joj, jesam paganini...
:D:D
- anais_nin
e moja Fortuna moze se to na godine razvuc...ako neko ZNAzoom66 wrote:to se gustira laganini...FortunaBela wrote:Valjda ćeš taj pipun, oli karpuzu pojest....zoom66 wrote:zadig, shta li ce tek biti poslije par mjeseci chitanja...:D:D
...joj, jesam paganini...
Zadigi da ti nadjemo kakvu da ti pomogne u pridrzavanju
-
FortunaBela
Hoš sad da ti čvoku opalim....zoom66 wrote:...ja mislio bella je liberal...
...kad ono konzervativnna pravo...
..eto shtta se desi kad se se herka preseli u bosnu....
Pa će ti se umjesto pipuna, sve zvijezde motati po glavi....
- mama32
Ovaj... da vam kazem, jer ja ZNAM...
Prava ljubav godine ne broji, broji mjesece... beeeeee....
Ja nekako uvijek vise volim starije, ali je pravo zeznuto kad ih uhvati kriza srednjih godina.
Onda naprosto ne znaju sta rade....
*bem ti zivot!
Prava ljubav godine ne broji, broji mjesece... beeeeee....
Ja nekako uvijek vise volim starije, ali je pravo zeznuto kad ih uhvati kriza srednjih godina.
Onda naprosto ne znaju sta rade....
*bem ti zivot!
- anais_nin
pa de bona pomozi cojeku, vidis da se ispece sav...barem mu rane previjajflora.sa wrote:tu sam ja...
i posmatram vas...![]()
ništa meni promaći ne može, ne brini se anais!
Fortuna jesam ja to u tvoje polje nagazila? ja ti se s Herkama ne kacim, sestrinska solidarnost, zato ne ruzi njega nego meni prijavljuj