Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#226 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

uvjek dobar gost wrote:Video sam gledao jednom i ne mogu više, jel nam napokon jasno da se moramo trznuti i reagovati !

Gdje i kad se okupiti ?
hm...ti se okupljaj, ja cu doci tek kad se bude znalo gdje ce on lezat....dok on na slobodi ceka informaciju gdje ima slobodan krevet, ja se okupljat necu...da prostis...
vee-jay

#227 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by vee-jay »

bum bum Tasim :-)
uvjek dobar gost

#228 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by uvjek dobar gost »

mIRCerka wrote:
uvjek dobar gost wrote:Video sam gledao jednom i ne mogu više, jel nam napokon jasno da se moramo trznuti i reagovati !

Gdje i kad se okupiti ?
hm...ti se okupljaj, ja cu doci tek kad se bude znalo gdje ce on lezat....dok on na slobodi ceka informaciju gdje ima slobodan krevet, ja se okupljat necu...da prostis...
Ta ti nije budalasta !
dezurni_ucenik

#229 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:12, edited 1 time in total.
Soul_Sista

#230 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Soul_Sista »

..mati mila sta je ovo`??? :( sve neka siljedzije i jaki momci a zene tuku..sto ne tuce nekog veceg od sebe, svinja sovinisticka i mafijsko smece! :D :roll: :x
HomeArt

#231 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by HomeArt »

Nebi mi bilo mrsko da ovo djubre poslije ovakve presude pojede mrak :x
Last edited by HomeArt on 21/04/2009 22:57, edited 2 times in total.
irconbih

#232 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by irconbih »

Ja sam davno raji predlagao da oformimo ekipu, 3-4 čovjeka, snajper i polako, jedno po jedno, govno smicati. Koliko je prošlo od prijedloga, do sada bi svi bili dva metra pod zemljom i narod rahat. Ovdje nema druge ili tražiti azil negdje...
Toffee karamela

#233 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Toffee karamela »

sahan wrote:Nebi mi bilo mrsko da ovo djubre poslije ovakve presude pojede m
Gdje si Batmane? Ima li te na ovom dunjaluku?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#234 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

vidis soulina, vecini se na temi prvo nije svidjalo njegovo porjeklo, tek onda nasilje nad zenom...
a eno onaj dr. iz tuzle, "gradsko dijete'doktor" pa zenu mlavio ko box vrecu...

I sad da se mi skupimo pred parlamentom ili vladom FBiH, i trazimo hitnu izgradnju zatvora pa da ovaj ima gdje robijat ODMAH, prvo bi nas policija rastrkala, pa bi dosao ovaj da nas samara i gazi nogama, i pojeo vuk magarca...

Svima onima koji donose odluke i koji imaju moc da grade zatvore, a grade sve drugo, zelim da T.K. obidje zenski dio familije. Ali fakat. Sto je previse, previse je.
video

#235 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by video »

irconbih wrote:Ja sam davno raji predlagao da oformimo ekipu, 3-4 čovjeka, snajper i polako, jedno po jedno, govno smicati. Koliko je prošlo od prijedloga, do sada bi svi bili dva metra pod zemljom i narod rahat.
:thumbup:
asafa_powell

#236 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by asafa_powell »

nama treba ovakav covjek

Image

ovakve metode

Image

Image
Real Khan

#237 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Real Khan »

Kada god pogledam snimak kako je hajvan udario onu jadnu ženu, svaki put pomislim kako će biti svaki dan sve gore, jer su se razne kabadahije toliko osilile da ne prezaju šamarati žene čak i JAVNO. Zgrozim se od pomisli da će sutra možda nekakav drugi "humanista" poput ovog trgovca ljudima ošamariti moju staru majku samo zato što mu nije ustala u tramvaju ili mu se našla na putu... Ako ni ovakav brutalni šamar uperen nama, običnim poštenim ljudima, i ukupnoj javnosti ne izazove barem nekakve proteste poput onih nakon ubistva Denisa Mrnjavca, e onda nam stvarno nema pomoći... Probudite se ljudi i tražite svoje pravo da živite u sigurnoj državi... To pravo jednako tražite i od vladajućih i opozicionih stranaka, bez obzira na njihovu priču kako "ovo, ono, bla, bla"... SVE stranke su podjednako odgovorne i obavezne da se bore protiv Kučevića, Šaja i sličnih. Ni SDP se ne može vaditi da ne može ništa kao opoziciona stranka, jer je ovaj "humanista" iz grada TUZLE u kojoj ipak vlada SDP. Ako nam to pravo ne pruže oni koje plaćamo da to rade, onda ćemo morati prije ili kasnije ta prava sami ostvariti!
Last edited by Real Khan on 21/04/2009 23:13, edited 1 time in total.
Marija Magdalena

#238 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Marija Magdalena »

uvjek dobar gost wrote:
mIRCerka wrote:

Gdje i kad se okupiti ?
Ta ti nije budalasta !
Ja se samo bojim da ce on slobodan krevet cekati duugo dugo... Ali negdje drugo, u drugoj zemlji, sa svom lovom, sa smijeskom. Vise nego moguc scenario. A ne mogu da se ne upitam: da li bi ubice Denisa M. prosle kako jesu da nismo zagalamili? Hmmm... Moraju nekako umiriti "rulju". Ja sam za okupljanje ispred Kantonalnog tuzilastva. Nece drzava nista konkretno preduzeti ako se narod ne zauzme.
uvjek dobar gost

#239 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by uvjek dobar gost »

Marija Magdalena wrote:
Ja se samo bojim da ce on slobodan krevet cekati duugo dugo... Ali negdje drugo, u drugoj zemlji, sa svom lovom, sa smijeskom. Vise nego moguc scenario. A ne mogu da se ne upitam: da li bi ubice Denisa M. prosle kako jesu da nismo zagalamili? Hmmm... Moraju nekako umiriti "rulju". Ja sam za okupljanje ispred Kantonalnog tuzilastva. Nece drzava nista konkretno preduzeti ako se narod ne zauzme.
Taj scenario se možda već ostvaruje..

Mislim da je adekvatnija lokacija za bilo kakva okupljanja sud BiH....
kv99

#240 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by kv99 »

irconbih wrote:Ja sam davno raji predlagao da oformimo ekipu, 3-4 čovjeka, snajper i polako, jedno po jedno, govno smicati. Koliko je prošlo od prijedloga, do sada bi svi bili dva metra pod zemljom i narod rahat. Ovdje nema druge ili tražiti azil negdje...
Tako treba. Brazilci u Tropa de elite su cak i film napravili o tome . Kesu na glavu pa neka se frajer pravi mami svojoj :twisted:
Marija Magdalena

#241 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Marija Magdalena »

uvjek dobar gost wrote:
Marija Magdalena wrote:
Taj scenario se možda već ostvaruje..

Mislim da je adekvatnija lokacija za bilo kakva okupljanja sud BiH....
Gdje god... Bitno je da prava raja izvrsi pritisak na one koji se bas i ne vole petljat u svoj posao.
Real Khan

#242 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Real Khan »

Marija Magdalena wrote: Ja se samo bojim da ce on slobodan krevet cekati duugo dugo... Ali negdje drugo, u drugoj zemlji, sa svom lovom, sa smijeskom. Vise nego moguc scenario. A ne mogu da se ne upitam: da li bi ubice Denisa M. prosle kako jesu da nismo zagalamili? Hmmm... Moraju nekako umiriti "rulju". Ja sam za okupljanje ispred Kantonalnog tuzilastva. Nece drzava nista konkretno preduzeti ako se narod ne zauzme.

Ove proteste treba organizirati u svim gradovima u kojima postoji tužilaštvo. Nije Tasim Kučević jedini kabadahija u državi. Ima "kučevića", "šaja" i "gašija" kao pljeve u svim mjestima. Dajte ljudi probudite se jednom u p.m.!!!
Soul_Sista

#243 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Soul_Sista »

irconbih wrote:Ja sam davno raji predlagao da oformimo ekipu, 3-4 čovjeka, snajper i polako, jedno po jedno, govno smicati. Koliko je prošlo od prijedloga, do sada bi svi bili dva metra pod zemljom i narod rahat. Ovdje nema druge ili tražiti azil negdje...
..nisam ti ja za puske i te stvari :D ali kad vidim ovakve likove rado bih ti se pridruzila :lol: :lol: :lol:
in33sa

#244 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by in33sa »

Jel se oglasila ijedna organizacija za zastitu prava zena?
splavar šime

#245 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by splavar šime »

Možda će nam ovi iz vlasti dati objašnjenje da je i ovaj zlikovski šamar bio po ZAKONU.
Ovo je dno dna, nemogu da vjerujem da se i ovakve brutalne i gadljive stvari mogu desiti pored tolike policije,obezbjeđenja pa kakvu zaštitu čovijek može očekivati na ulici od ovakvih mafijaša i ubica ako policija nezaštićuje jednu ženu ispred Tužilaštva, pa imali barem 1% Države, imali vlasti, pa dali se iko oglasi od ovih guzonja za ovakav gnusan i podli čin, pa jeli Policija u službi naroda ili ovih mafijaša.Popizdio sam kada sam ono vidio na FTV, jooooj Državo je.em ti vlast i sudstvo i narod ovakav jer smo mi obične pi.ke. :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
seshat

#246 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by seshat »

ono što je meni još poražavajuće u ovom siledžijskom slučaju je to što je manijak udario ženu pred zgradom Suda BiH koji je vjerovatno sud s najvećim brojem lica koji ga obezbjeđuju jer se i sudi najvećim kriminalcima i zločincima. e sad kad je tako nešto uradio u/oko prostora koji je jedan od čuvanijih od službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova (policija!!!!), pa zamislite šta on i njemu slični rade tamo gdje je manje policije ili uopšte nije u blizini. mislim da bi se i ministar pomenutog ministarstva trebao obratiti javnosti i objasniti kako je moguće da se ovo desilo ispred zgrade Suda i kako niko od službenih lica nije reagovao. jasno mi je i da policija ned može biti na svakom mijestu, u svako vrijeme, ali u zgradi suda ovo napraviti bez posljedica. Ministre odgovori!!!!
Svaka čast novinarki! Veliki respekt.
P.S. ponovo gledam snimke i dođe mi da plačem.
Mendoza

#247 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Mendoza »

evo opet sam sad gledao na vijestima...takva anarhija da je to nevjerovatno... :x :x lijepo je zivjeti ovdje...
HomeArt

#248 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by HomeArt »

Toffee karamela wrote:
Ma betmen danas opr'o kostim pa se susi.

Salu na stranu ako nam je ovo pravosudje, zakon i pravda nebi se cudio da se pojavi neko i uzme zakon u svoje ruke. Bila je davno serija ne znam kako se zove sa sudijom koji je po noci rijesavao ovakve stvari jer u sudu nije mogao nista.

Fuj sta smo docekali. :x
seshat

#249 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by seshat »

na vijestima javljaju da se tasimova žena pokušala ubiti... a sad je kao dobro.
šta je očekivala da će je dobra sreća pratiti s njim. a i ona je danas osuđena sa svojim dragim.
starii

#250 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by starii »

sahan wrote:
Toffee karamela wrote:
Ma betmen danas opr'o kostim pa se susi.

Salu na stranu ako nam je ovo pravosudje, zakon i pravda nebi se cudio da se pojavi neko i uzme zakon u svoje ruke. Bila je davno serija ne znam kako se zove sa sudijom koji je po noci rijesavao ovakve stvari jer u sudu nije mogao nista.

Fuj sta smo docekali. :x
sjecam se te serije isla je prije rata..mislim da je uvijek na kraju govorio..pravda je mozda slijepa ali vidi u mraku :sax:
Post Reply