hm...ti se okupljaj, ja cu doci tek kad se bude znalo gdje ce on lezat....dok on na slobodi ceka informaciju gdje ima slobodan krevet, ja se okupljat necu...da prostis...uvjek dobar gost wrote:Video sam gledao jednom i ne mogu više, jel nam napokon jasno da se moramo trznuti i reagovati !
Gdje i kad se okupiti ?
Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#226 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
- vee-jay
#227 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
bum bum Tasim 
- uvjek dobar gost
#228 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ta ti nije budalasta !mIRCerka wrote:hm...ti se okupljaj, ja cu doci tek kad se bude znalo gdje ce on lezat....dok on na slobodi ceka informaciju gdje ima slobodan krevet, ja se okupljat necu...da prostis...uvjek dobar gost wrote:Video sam gledao jednom i ne mogu više, jel nam napokon jasno da se moramo trznuti i reagovati !
Gdje i kad se okupiti ?
-
dezurni_ucenik
#229 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:12, edited 1 time in total.
- Soul_Sista
#230 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
..mati mila sta je ovo`???
sve neka siljedzije i jaki momci a zene tuku..sto ne tuce nekog veceg od sebe, svinja sovinisticka i mafijsko smece!

-
HomeArt
#231 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Nebi mi bilo mrsko da ovo djubre poslije ovakve presude pojede mrak 
Last edited by HomeArt on 21/04/2009 22:57, edited 2 times in total.
-
irconbih
#232 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ja sam davno raji predlagao da oformimo ekipu, 3-4 čovjeka, snajper i polako, jedno po jedno, govno smicati. Koliko je prošlo od prijedloga, do sada bi svi bili dva metra pod zemljom i narod rahat. Ovdje nema druge ili tražiti azil negdje...
- Toffee karamela
#233 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Gdje si Batmane? Ima li te na ovom dunjaluku?sahan wrote:Nebi mi bilo mrsko da ovo djubre poslije ovakve presude pojede m
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#234 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
vidis soulina, vecini se na temi prvo nije svidjalo njegovo porjeklo, tek onda nasilje nad zenom...
a eno onaj dr. iz tuzle, "gradsko dijete'doktor" pa zenu mlavio ko box vrecu...
I sad da se mi skupimo pred parlamentom ili vladom FBiH, i trazimo hitnu izgradnju zatvora pa da ovaj ima gdje robijat ODMAH, prvo bi nas policija rastrkala, pa bi dosao ovaj da nas samara i gazi nogama, i pojeo vuk magarca...
Svima onima koji donose odluke i koji imaju moc da grade zatvore, a grade sve drugo, zelim da T.K. obidje zenski dio familije. Ali fakat. Sto je previse, previse je.
a eno onaj dr. iz tuzle, "gradsko dijete'doktor" pa zenu mlavio ko box vrecu...
I sad da se mi skupimo pred parlamentom ili vladom FBiH, i trazimo hitnu izgradnju zatvora pa da ovaj ima gdje robijat ODMAH, prvo bi nas policija rastrkala, pa bi dosao ovaj da nas samara i gazi nogama, i pojeo vuk magarca...
Svima onima koji donose odluke i koji imaju moc da grade zatvore, a grade sve drugo, zelim da T.K. obidje zenski dio familije. Ali fakat. Sto je previse, previse je.
- video
#235 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
irconbih wrote:Ja sam davno raji predlagao da oformimo ekipu, 3-4 čovjeka, snajper i polako, jedno po jedno, govno smicati. Koliko je prošlo od prijedloga, do sada bi svi bili dva metra pod zemljom i narod rahat.
- asafa_powell
#236 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
nama treba ovakav covjek

ovakve metode

ovakve metode

- Real Khan
#237 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Kada god pogledam snimak kako je hajvan udario onu jadnu ženu, svaki put pomislim kako će biti svaki dan sve gore, jer su se razne kabadahije toliko osilile da ne prezaju šamarati žene čak i JAVNO. Zgrozim se od pomisli da će sutra možda nekakav drugi "humanista" poput ovog trgovca ljudima ošamariti moju staru majku samo zato što mu nije ustala u tramvaju ili mu se našla na putu... Ako ni ovakav brutalni šamar uperen nama, običnim poštenim ljudima, i ukupnoj javnosti ne izazove barem nekakve proteste poput onih nakon ubistva Denisa Mrnjavca, e onda nam stvarno nema pomoći... Probudite se ljudi i tražite svoje pravo da živite u sigurnoj državi... To pravo jednako tražite i od vladajućih i opozicionih stranaka, bez obzira na njihovu priču kako "ovo, ono, bla, bla"... SVE stranke su podjednako odgovorne i obavezne da se bore protiv Kučevića, Šaja i sličnih. Ni SDP se ne može vaditi da ne može ništa kao opoziciona stranka, jer je ovaj "humanista" iz grada TUZLE u kojoj ipak vlada SDP. Ako nam to pravo ne pruže oni koje plaćamo da to rade, onda ćemo morati prije ili kasnije ta prava sami ostvariti!
Last edited by Real Khan on 21/04/2009 23:13, edited 1 time in total.
-
Marija Magdalena
#238 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ja se samo bojim da ce on slobodan krevet cekati duugo dugo... Ali negdje drugo, u drugoj zemlji, sa svom lovom, sa smijeskom. Vise nego moguc scenario. A ne mogu da se ne upitam: da li bi ubice Denisa M. prosle kako jesu da nismo zagalamili? Hmmm... Moraju nekako umiriti "rulju". Ja sam za okupljanje ispred Kantonalnog tuzilastva. Nece drzava nista konkretno preduzeti ako se narod ne zauzme.uvjek dobar gost wrote:Ta ti nije budalasta !mIRCerka wrote:hm...ti se okupljaj, ja cu doci tek kad se bude znalo gdje ce on lezat....dok on na slobodi ceka informaciju gdje ima slobodan krevet, ja se okupljat necu...da prostis...uvjek dobar gost wrote:Video sam gledao jednom i ne mogu više, jel nam napokon jasno da se moramo trznuti i reagovati !
Gdje i kad se okupiti ?
- uvjek dobar gost
#239 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Taj scenario se možda već ostvaruje..Marija Magdalena wrote:
Ja se samo bojim da ce on slobodan krevet cekati duugo dugo... Ali negdje drugo, u drugoj zemlji, sa svom lovom, sa smijeskom. Vise nego moguc scenario. A ne mogu da se ne upitam: da li bi ubice Denisa M. prosle kako jesu da nismo zagalamili? Hmmm... Moraju nekako umiriti "rulju". Ja sam za okupljanje ispred Kantonalnog tuzilastva. Nece drzava nista konkretno preduzeti ako se narod ne zauzme.
Mislim da je adekvatnija lokacija za bilo kakva okupljanja sud BiH....
-
kv99
#240 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Tako treba. Brazilci u Tropa de elite su cak i film napravili o tome . Kesu na glavu pa neka se frajer pravi mami svojojirconbih wrote:Ja sam davno raji predlagao da oformimo ekipu, 3-4 čovjeka, snajper i polako, jedno po jedno, govno smicati. Koliko je prošlo od prijedloga, do sada bi svi bili dva metra pod zemljom i narod rahat. Ovdje nema druge ili tražiti azil negdje...
-
Marija Magdalena
#241 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Gdje god... Bitno je da prava raja izvrsi pritisak na one koji se bas i ne vole petljat u svoj posao.uvjek dobar gost wrote:Taj scenario se možda već ostvaruje..Marija Magdalena wrote:
Ja se samo bojim da ce on slobodan krevet cekati duugo dugo... Ali negdje drugo, u drugoj zemlji, sa svom lovom, sa smijeskom. Vise nego moguc scenario. A ne mogu da se ne upitam: da li bi ubice Denisa M. prosle kako jesu da nismo zagalamili? Hmmm... Moraju nekako umiriti "rulju". Ja sam za okupljanje ispred Kantonalnog tuzilastva. Nece drzava nista konkretno preduzeti ako se narod ne zauzme.
Mislim da je adekvatnija lokacija za bilo kakva okupljanja sud BiH....
- Real Khan
#242 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Marija Magdalena wrote: Ja se samo bojim da ce on slobodan krevet cekati duugo dugo... Ali negdje drugo, u drugoj zemlji, sa svom lovom, sa smijeskom. Vise nego moguc scenario. A ne mogu da se ne upitam: da li bi ubice Denisa M. prosle kako jesu da nismo zagalamili? Hmmm... Moraju nekako umiriti "rulju". Ja sam za okupljanje ispred Kantonalnog tuzilastva. Nece drzava nista konkretno preduzeti ako se narod ne zauzme.
Ove proteste treba organizirati u svim gradovima u kojima postoji tužilaštvo. Nije Tasim Kučević jedini kabadahija u državi. Ima "kučevića", "šaja" i "gašija" kao pljeve u svim mjestima. Dajte ljudi probudite se jednom u p.m.!!!
- Soul_Sista
#243 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
..nisam ti ja za puske i te stvariirconbih wrote:Ja sam davno raji predlagao da oformimo ekipu, 3-4 čovjeka, snajper i polako, jedno po jedno, govno smicati. Koliko je prošlo od prijedloga, do sada bi svi bili dva metra pod zemljom i narod rahat. Ovdje nema druge ili tražiti azil negdje...
-
in33sa
#244 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Jel se oglasila ijedna organizacija za zastitu prava zena?
-
splavar šime
#245 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Možda će nam ovi iz vlasti dati objašnjenje da je i ovaj zlikovski šamar bio po ZAKONU.
Ovo je dno dna, nemogu da vjerujem da se i ovakve brutalne i gadljive stvari mogu desiti pored tolike policije,obezbjeđenja pa kakvu zaštitu čovijek može očekivati na ulici od ovakvih mafijaša i ubica ako policija nezaštićuje jednu ženu ispred Tužilaštva, pa imali barem 1% Države, imali vlasti, pa dali se iko oglasi od ovih guzonja za ovakav gnusan i podli čin, pa jeli Policija u službi naroda ili ovih mafijaša.Popizdio sam kada sam ono vidio na FTV, jooooj Državo je.em ti vlast i sudstvo i narod ovakav jer smo mi obične pi.ke.

Ovo je dno dna, nemogu da vjerujem da se i ovakve brutalne i gadljive stvari mogu desiti pored tolike policije,obezbjeđenja pa kakvu zaštitu čovijek može očekivati na ulici od ovakvih mafijaša i ubica ako policija nezaštićuje jednu ženu ispred Tužilaštva, pa imali barem 1% Države, imali vlasti, pa dali se iko oglasi od ovih guzonja za ovakav gnusan i podli čin, pa jeli Policija u službi naroda ili ovih mafijaša.Popizdio sam kada sam ono vidio na FTV, jooooj Državo je.em ti vlast i sudstvo i narod ovakav jer smo mi obične pi.ke.
-
seshat
#246 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ono što je meni još poražavajuće u ovom siledžijskom slučaju je to što je manijak udario ženu pred zgradom Suda BiH koji je vjerovatno sud s najvećim brojem lica koji ga obezbjeđuju jer se i sudi najvećim kriminalcima i zločincima. e sad kad je tako nešto uradio u/oko prostora koji je jedan od čuvanijih od službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova (policija!!!!), pa zamislite šta on i njemu slični rade tamo gdje je manje policije ili uopšte nije u blizini. mislim da bi se i ministar pomenutog ministarstva trebao obratiti javnosti i objasniti kako je moguće da se ovo desilo ispred zgrade Suda i kako niko od službenih lica nije reagovao. jasno mi je i da policija ned može biti na svakom mijestu, u svako vrijeme, ali u zgradi suda ovo napraviti bez posljedica. Ministre odgovori!!!!
Svaka čast novinarki! Veliki respekt.
P.S. ponovo gledam snimke i dođe mi da plačem.
Svaka čast novinarki! Veliki respekt.
P.S. ponovo gledam snimke i dođe mi da plačem.
- Mendoza
#247 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
evo opet sam sad gledao na vijestima...takva anarhija da je to nevjerovatno...
lijepo je zivjeti ovdje...
-
HomeArt
#248 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ma betmen danas opr'o kostim pa se susi.Toffee karamela wrote:Gdje si Batmane? Ima li te na ovom dunjaluku?sahan wrote:Nebi mi bilo mrsko da ovo djubre poslije ovakve presude pojede m
Salu na stranu ako nam je ovo pravosudje, zakon i pravda nebi se cudio da se pojavi neko i uzme zakon u svoje ruke. Bila je davno serija ne znam kako se zove sa sudijom koji je po noci rijesavao ovakve stvari jer u sudu nije mogao nista.
Fuj sta smo docekali.
-
seshat
#249 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
na vijestima javljaju da se tasimova žena pokušala ubiti... a sad je kao dobro.
šta je očekivala da će je dobra sreća pratiti s njim. a i ona je danas osuđena sa svojim dragim.
šta je očekivala da će je dobra sreća pratiti s njim. a i ona je danas osuđena sa svojim dragim.
- starii
#250 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
sjecam se te serije isla je prije rata..mislim da je uvijek na kraju govorio..pravda je mozda slijepa ali vidi u mrakusahan wrote:Ma betmen danas opr'o kostim pa se susi.Toffee karamela wrote:Gdje si Batmane? Ima li te na ovom dunjaluku?sahan wrote:Nebi mi bilo mrsko da ovo djubre poslije ovakve presude pojede m
Salu na stranu ako nam je ovo pravosudje, zakon i pravda nebi se cudio da se pojavi neko i uzme zakon u svoje ruke. Bila je davno serija ne znam kako se zove sa sudijom koji je po noci rijesavao ovakve stvari jer u sudu nije mogao nista.
Fuj sta smo docekali.