Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ljudina_odmila

#226 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Ljudina_odmila »

Auuuu, šta je ovo ljudi moji?!

Pogledajte šta je se desilo Misketu i Džeki u današnjoj tekmi :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=FcpenT2FJXI
lerdi

#227 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by lerdi »

susc_ovjek wrote:
lerdi wrote:
Fordas wrote:Sve na stranu ali sta moze biti vaznije od toga da se TVOJA reprezentacija plasira na SP??? Mislim, da si ljut ne znam kako i na koga, odigraj muski, daj svoj maksimum a onda nakon 'prolaska' rjesavaj probleme. Ja, ne da sam iznenadjen sa ovim, nego sam frapiran! :twisted: :twisted:
Upravo se o tome i radi. Miske je dosta toga progutao, ali mislim da je ovoga puta bio prevelik zalogaj. Svako može imati svoje mišljenje, ali ja sam 100% siguran da nas je mafija prodala. Mislim da mnogi nisu mogli prepustiti slučaju to da li će se Ronaldo naći na SP, a naši su uvijek bili nagodni. Valjda smo do sad shvatili sa kakvom mafijom imamo posla ili možda nismo :?

Ja sam cuo isto i kad je Zeljo sa New Castle-om igro pretkolo lige prvaka da je mafija prodala tu utakmicu... :-) :-) :-) :-)
Ma brao majstore. Dobro je kako si ti Uške? Ko nastupa večeras u Bosni?
susc_ovjek

#228 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by susc_ovjek »

lerdi wrote:
susc_ovjek wrote:
lerdi wrote: Upravo se o tome i radi. Miske je dosta toga progutao, ali mislim da je ovoga puta bio prevelik zalogaj. Svako može imati svoje mišljenje, ali ja sam 100% siguran da nas je mafija prodala. Mislim da mnogi nisu mogli prepustiti slučaju to da li će se Ronaldo naći na SP, a naši su uvijek bili nagodni. Valjda smo do sad shvatili sa kakvom mafijom imamo posla ili možda nismo :?

Ja sam cuo isto i kad je Zeljo sa New Castle-om igro pretkolo lige prvaka da je mafija prodala tu utakmicu... :-) :-) :-) :-)
Pozdravljam tebe i tvoju bujnu mastu, daleko sam ja od Usketa, tebe i vama slicnim... :run:
Mikado

#229 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mikado »

Ljudina_odmila wrote:Auuuu, šta je ovo ljudi moji?!

:shock:

Pa sudije iz nase PL su svjetska klasa :mrgreen:
lerdi

#230 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by lerdi »

susc_ovjek wrote:
lerdi wrote:
susc_ovjek wrote:
Pozdravljam tebe i tvoju bujnu mastu, daleko sam ja od Usketa, tebe i vama slicnim... :run:
To kralju. Jel to pokušavaš mene i Ušketa staviti u isti koš? Ko su to nama slični?
nikad_izvini

#231 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nikad_izvini »

susc_ovjek wrote:
lerdi wrote:
Fordas wrote:Sve na stranu ali sta moze biti vaznije od toga da se TVOJA reprezentacija plasira na SP??? Mislim, da si ljut ne znam kako i na koga, odigraj muski, daj svoj maksimum a onda nakon 'prolaska' rjesavaj probleme. Ja, ne da sam iznenadjen sa ovim, nego sam frapiran! :twisted: :twisted:
Upravo se o tome i radi. Miske je dosta toga progutao, ali mislim da je ovoga puta bio prevelik zalogaj. Svako može imati svoje mišljenje, ali ja sam 100% siguran da nas je mafija prodala. Mislim da mnogi nisu mogli prepustiti slučaju to da li će se Ronaldo naći na SP, a naši su uvijek bili nagodni. Valjda smo do sad shvatili sa kakvom mafijom imamo posla ili možda nismo :?

Nauči da pišeš Newcastle Munibe, za početak. Dalje, prva izmjena u Portugalu u 80 minuti :-) Pa ako ništa, Muratović je vazda izlazio oko 60-65 minute, šta bi sad :-) Misketa pojeli, jazavac ništa ne uradi da ga rastereti.
U Zenici, u prvom poluvremenu Portugal je ukupno imao JEDNU šansu. Izbacuje Medunjanina ubacuje Muslimovića na početku drugog, mi, koji smo gledali tekmu, se samo pogledali. To ne bi uradili dijete od 9 godina jer je jasno bilo da se nakon toga raspadamo, kao što jesmo.
O "karantinu" i dostupnosti igrača svim mogućim nemogućim papcima, nekon drugom prilikom. Ćoro ko da je Pofalički vodio prije ovoga a ne "jake" klubove i reprezentacije.
Ne znam, svašta je moguće ali znam da je bilo čudnih stvari. Ti vjeruj u šta hoćeš Munibe :D

PS pogledati 60 minuta u Ponedjeljak ;-)
susc_ovjek

#232 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by susc_ovjek »

Ama strasni ste, masta radi svasta....

Lakse je rec da je neko prodo utakmicu, nego da smo slabiji... tipicno za nas...
slusam.ba

#233 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by slusam.ba »

pa lijepo se vidi kod izvodjenja slobodnjaka da je miske povrijedjen u desnu nogu pa je morao loptu prebaciti na lijevu da bi centrirao :-) :dance: :run:..sreca majstor zna i lijevom i desnom :bih:
mrtva kokoš

#234 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mrtva kokoš »

bijelo_dugme wrote:
Splinter wrote:kako god da je bilo na misketovoj sam strani...
nakon sto je momak odigrao prvu utakmicu lose, sa svih su ga strana optuzivali...
a isti ti saveznici orgijali sa kurvama, ne samo oni vec i pojedini igraci...
ali nisu oni krivi kriv je ciro koji je sve to dozvolio koji se nije mogao izboriti sa mafijasima vec se njima prikljucio...
covjek ima zenu i djecu i umjesto da dodje na pripreme on uleti u orgijanje, odigra lose utakmicu i svi mu skoce za oci...
ma brate ni ja ne bih igrao za ovu zemlju dok se ne bi nesto uradilo po tom pitanju pa makar me svi proglasili izdajnikom...
pjanicu predvidjam istu situaciju...
Jest da je oftopic ali ko?
dovoljno je blata...i`ako kazem nista dobrog necu donijeti...
oni od kojih je dosla ta vijest ce je objaviti ako budu zeljeli. ako su to stvarno radili njima na cast,
ali opet oni nisu najveci krivci, vec oni koji su im to dozvolili...
Mahalac

#235 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Mahalac »

Bio bolestan ili ne ucestvovao je u nekim zakulisnim radnjama i lagao javnost pa za koga god da je to radio.
Sto se mene tice izgubio sam svo postovanje prema njemu a bio mi je daleko najdrazi igrac.
Siguran sam da ce se ubrzo sve vrlo jasno iskristalisati ali kao sto rekoh to nece nista promjeniti, sto se mene tice.

...i onda se cudimo sto nam se sve ovo desava i sto nam se desavalo 92-95 :skoljka:
elSaik

#236 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by elSaik »

Splinter wrote:
bijelo_dugme wrote:
Splinter wrote:kako god da je bilo na misketovoj sam strani...
nakon sto je momak odigrao prvu utakmicu lose, sa svih su ga strana optuzivali...
a isti ti saveznici orgijali sa kurvama, ne samo oni vec i pojedini igraci...
ali nisu oni krivi kriv je ciro koji je sve to dozvolio koji se nije mogao izboriti sa mafijasima vec se njima prikljucio...
covjek ima zenu i djecu i umjesto da dodje na pripreme on uleti u orgijanje, odigra lose utakmicu i svi mu skoce za oci...
ma brate ni ja ne bih igrao za ovu zemlju dok se ne bi nesto uradilo po tom pitanju pa makar me svi proglasili izdajnikom...
pjanicu predvidjam istu situaciju...
Jest da je oftopic ali ko?
dovoljno je blata...i`ako kazem nista dobrog necu donijeti...
oni od kojih je dosla ta vijest ce je objaviti ako budu zeljeli. ako su to stvarno radili njima na cast,
ali opet oni nisu najveci krivci, vec oni koji su im to dozvolili...
Ako nećeš reći ko, šta i kad je radio, onda nemoj ni isticat da je neko nešto nekad uradio.
mrtva kokoš

#237 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mrtva kokoš »

ok, samo se obracas krivoj osobi sto se tice isticanja jer ja to nisam uradio... :wink:
strongest

#238 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by strongest »

Zvjezdan Misimovic 10 miliona.Gledati ga kako igra 100 KM.Poslati neke ljude ovdje u picku maternu,NEPROCIJENJIVO...Neke se stvari ne mogu kupiti novcem,za sve ostalo tu je sarajevo-x.com...
elSaik

#239 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by elSaik »

Splinter wrote:ok, samo se obracas krivoj osobi sto se tice isticanja jer ja to nisam uradio... :wink:
Ja koliko vidim ti si prvi na ovoj temi napisao da su pojedini igrači orgijali sa kurvama. Izvinjavam se ako griješim.
Bosanka551

#240 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Bosanka551 »

Zvjezdanov interviju za jedan portal :)

Zamolili smo Zvjezdana da obavimo jedan otvoren razgovor i da konačno bh. javnosti onako iskreno objasnimo pozadinu njegovog neigranja u Zenici.

"Samo otvoreno, zašto da ne", odgovorio je Miske na moje pitanje da li ćemo biti otvoreni i dodao:

"Jedini razlog zbog kojeg nisam igrao je taj što nisam bio sto posto spreman i što sam osjećao veliku bol u koljenu. Ne znam i stvarno mi nije jasno zašto je nekom u cilju da to drugačije predstavi. Pokušao sam dan prije utakmice trenirati i jednostavno nije išlo, bol je bila prevelika i siguran sam da ne bih bio od nikakve pomoći da sam istrčao na teren."

Kvalifikacije su gotove, bili smo blizu Svjetskog prvenstva, ali ipak nismo uspjeli. Veznjak Wolfsburga i našeg nacionalnog tima smatra da ne smijemo ove poraze od Portugala tragično shvatati, ali isto tako je mišljenja da se mnogo toga mora popraviti u organizaciji oko reprezentacije kako bismo u narednom periodu uspjeli se plasirati na neko veliko takmičenje.

"Ja sam baš u razgovoru za vaš portal nekoliko puta rekao da mi imamo minimalne izglede protiv Portugala, što se na kraju ispostavilo tačnim. Moramo biti objektivni, kako mi igrači tako i naši navijači. Nismo mi neka super ekipa, a u prilog mojoj tvrdnji govori i podatak da smo u kvalifikacijama od osam malo jačih utakmica samo slavili protiv Belgije, dok smo u susretima sa Turskom, Španijom i Portugalom upisali pet poraza i jedan remi. Organizacija oko reprezentacije je posebna priča. Bolujemo od tih nekakvih dječijih bolesti. Uz dužno poštovanje prema svima, posebno prema našim navijačima, ne može se i ne smije se događati da dan, dva pred utakmicu mi nemamo mira u hotelu. Pazite, ne želim sada nekakav alibi, ali moramo to podići na jedan viši nivo jer ovako stvarno ne ide", rekao je Misimović.

Nakon ovakvih iskrena odgovora zamolili smo Zvjezdana da bh. javnosti odgovori da li je tačno da nije imao mjesta u loži Bilinog polja.

"Ma to nije toliko ni bitno", kao iz topa ispalio je Miske. Prekidoh ga i reće mu da je to jako bitno jer on nas je sve zadužio i odnos prema njemu mora biti na najvišem nivou, a nakon toga Zvjezdan je otvorio dušu:

"Istina je da nisam imao mjesta u loži, bilo je svakavih likova ali za mene i Supića mjesta nije bilo. Ponavljam, nije to ni bitno toliko jer može Zvjezdan i stajati 90 minuta, ali to je ono što govorim, to je taj organizacioni odnos u reprezentaciji i to se mora promijeniti ukoliko želimo da se plasiramo na neko veliko takmičenje i ukoliko želimo da imamo respekt u svijetu. Pa molim vas, u jednom trenutku sam vidio da i pojedini portugalski fudbaleri stoje i da nemaju gdje sjesti. To je sramota."

Na kraju razgovora upitali smo Misketa da li ćemo ga gledati još u dresu Bosne i Hercegovine.

"Ja nisam nikad rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, ali neke stvari se moraju promijeniti. Naveo sam već na šta mislim i iskreno se nadam da smo svi svjesni toga. Ponavljam, nikada nisam rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, kao što ni sada ne govorim, ali neke stvari radi nas sviju, igrača, navijača, moraju se podići na viši nivo", zaključio je Zvjezdan Misimović.
Dammme

#241 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Za ove Misketove kritičare:
Miske ima 45 nastupa za reprezentaciju BiH. Od njega više nastupa imaju samo Barbarez(47) i Bolić(52), a Miske ima 27 godina i u top formi je.
Miske je dao 16 golova za reprezentaciju BiH. Od njega su više golova dali samo Barbarez(17) i Bolić(22). a Miske ima 27 godina i u top formi je.
Toliko o Misketovom patriotizmu.
Pametnom dosta, a budali je svakako "lakše metar u guzicu, nego cenat u glavu".
Miske, majstore, ne daj šupcima da ti dođu glave.
MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE !!!!!!!
velikibrnjo

#242 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by velikibrnjo »

:x :x :x :x :x :x

Uh sto bi ja ove kretene izdegenecio
velikibrnjo

#243 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by velikibrnjo »

Dammme wrote:Za ove Misketove kritičare:
Miske ima 45 nastupa za reprezentaciju BiH. Od njega više nastupa imaju samo Barbarez(47) i Bolić(52), a Miske ima 27 godina i u top formi je.
Miske je dao 16 golova za reprezentaciju BiH. Od njega su više golova dali samo Barbarez(17) i Bolić(22). a Miske ima 27 godina i u top formi je.
MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE, MISKE !!!!!!!
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
mrtva kokoš

#244 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mrtva kokoš »

elSaik wrote:
Splinter wrote:ok, samo se obracas krivoj osobi sto se tice isticanja jer ja to nisam uradio... :wink:
Ja koliko vidim ti si prvi na ovoj temi napisao da su pojedini igrači orgijali sa kurvama. Izvinjavam se ako griješim.
da jesam napisao, ali nisam ja boldiro...i u cemu je problem...
sta treba da kazem imena i da se ispostavi da nije tacno, ko siri dezinformacije Splinter :D
znaci meni je to rekao momak koji je blizak reprezentaciji zbog svog posla kojim se bavi, koji je "vjernik" i koji nema razloga da laze...
e sad koliko god to tacno bilo ne zelim da spominjem imena na osnovu "cula kazala"
ono sto ja mogu je da izrazim sumnju ali ja i dalje necu da prljam tudje ime dok se nesto ne utvrdi,ili pak dok ne vidim svojim ocima ...
mozemo se komotno vratiti temi, u ponedeljak je 60 min pa ce neke stvari biti jasnije nadam se...
nadam se da sam ti odg. sve sto te zanimalo...

MISKE MAESTRO :bih:
Tuzlachina

#245 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Tuzlachina »

Sta god da se desava ovih dana znam da je kralj bio juce i bice i sutra !!!!
Miske je processor nase repke.
:thumbup:
bhxxl

#246 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bhxxl »

uz politicare novinari su veliko zlo u nasem drustvu ... zar je moguce da neko i u sali posumlja u ovoga covjeka ...
MokeQc

#247 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MokeQc »

SVAKA TI DALA (I MISKETU I @DAMME) :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :thumbup:
MokeQc

#248 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MokeQc »

Bosanka551 wrote:Zvjezdanov interviju za jedan portal :)

Zamolili smo Zvjezdana da obavimo jedan otvoren razgovor i da konačno bh. javnosti onako iskreno objasnimo pozadinu njegovog neigranja u Zenici.

"Samo otvoreno, zašto da ne", odgovorio je Miske na moje pitanje da li ćemo biti otvoreni i dodao:

"Jedini razlog zbog kojeg nisam igrao je taj što nisam bio sto posto spreman i što sam osjećao veliku bol u koljenu. Ne znam i stvarno mi nije jasno zašto je nekom u cilju da to drugačije predstavi. Pokušao sam dan prije utakmice trenirati i jednostavno nije išlo, bol je bila prevelika i siguran sam da ne bih bio od nikakve pomoći da sam istrčao na teren."

Kvalifikacije su gotove, bili smo blizu Svjetskog prvenstva, ali ipak nismo uspjeli. Veznjak Wolfsburga i našeg nacionalnog tima smatra da ne smijemo ove poraze od Portugala tragično shvatati, ali isto tako je mišljenja da se mnogo toga mora popraviti u organizaciji oko reprezentacije kako bismo u narednom periodu uspjeli se plasirati na neko veliko takmičenje.

"Ja sam baš u razgovoru za vaš portal nekoliko puta rekao da mi imamo minimalne izglede protiv Portugala, što se na kraju ispostavilo tačnim. Moramo biti objektivni, kako mi igrači tako i naši navijači. Nismo mi neka super ekipa, a u prilog mojoj tvrdnji govori i podatak da smo u kvalifikacijama od osam malo jačih utakmica samo slavili protiv Belgije, dok smo u susretima sa Turskom, Španijom i Portugalom upisali pet poraza i jedan remi. Organizacija oko reprezentacije je posebna priča. Bolujemo od tih nekakvih dječijih bolesti. Uz dužno poštovanje prema svima, posebno prema našim navijačima, ne može se i ne smije se događati da dan, dva pred utakmicu mi nemamo mira u hotelu. Pazite, ne želim sada nekakav alibi, ali moramo to podići na jedan viši nivo jer ovako stvarno ne ide", rekao je Misimović.

Nakon ovakvih iskrena odgovora zamolili smo Zvjezdana da bh. javnosti odgovori da li je tačno da nije imao mjesta u loži Bilinog polja.

"Ma to nije toliko ni bitno", kao iz topa ispalio je Miske. Prekidoh ga i reće mu da je to jako bitno jer on nas je sve zadužio i odnos prema njemu mora biti na najvišem nivou, a nakon toga Zvjezdan je otvorio dušu:

"Istina je da nisam imao mjesta u loži, bilo je svakavih likova ali za mene i Supića mjesta nije bilo. Ponavljam, nije to ni bitno toliko jer može Zvjezdan i stajati 90 minuta, ali to je ono što govorim, to je taj organizacioni odnos u reprezentaciji i to se mora promijeniti ukoliko želimo da se plasiramo na neko veliko takmičenje i ukoliko želimo da imamo respekt u svijetu. Pa molim vas, u jednom trenutku sam vidio da i pojedini portugalski fudbaleri stoje i da nemaju gdje sjesti. To je sramota."

Na kraju razgovora upitali smo Misketa da li ćemo ga gledati još u dresu Bosne i Hercegovine.

"Ja nisam nikad rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, ali neke stvari se moraju promijeniti. Naveo sam već na šta mislim i iskreno se nadam da smo svi svjesni toga. Ponavljam, nikada nisam rekao da neću igrati za Bosnu i Hercegovinu, kao što ni sada ne govorim, ali neke stvari radi nas sviju, igrača, navijača, moraju se podići na viši nivo", zaključio je Zvjezdan Misimović.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Covjek, i to sa velikim 'C', je rekao sve ! Kome nije jasno ne vrijedi mu ni objasnjavati. To je najtacniji i najobjektivniji rezime situacije u nasem fudbalu.

LONG LIVE MISKE!
slusam.ba

#249 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by slusam.ba »

drug ova tvoja mala statistika je super al mene pravo zabrinjava,recu i zasto..da je Miske fenomen igrac stoji i to ne vjerujem da iko moze da ospori..Miske je jednostavno nas Zizu mozak ekipe nas najbolji igrac i nema tu nikakve diskusije..ono sto mene brine je zasto nasi velikani Barba,Bola prestaju igrati sa 50-ak nastupa evo i Miske je tu negdje po tvojoj statistici i ja se bojim al pravo se bojim da i njega gubimo iako mu je samo 27 godina..i zasto svi ti velikani naseg fudbala kad zavrse sute niko ni da pisne..sjedne strane razumijem nije se sa rogatim bosti svak se cuva,brine za karijeru,familiju,zivce sve ja to razumijem al ne razumijem ko su to ba oni pa da niko pisnuti ne smije..ko su to oni da zbog njih nasi najbolji igraci (Hasan,Papac,Barba,Bola,pa sad evo i Miske citaj intervju izmedju redova) prestaju igrati za reprezentaciju u najboljim godinama..ko su to oni da se mi ovdje jedemo, pisemo stotine postova, prepiremo i jedni druge vrijedjamo..ko su oni naspram jednog cjelog naroda..mislim da su to oni isti ljudi koji i drzavu ruse (al necemo u politiku)..moj zakljucak je ko su da su skidam im kapu jer uspjesno rade posao..a mi,mi smo mishevi obicni :sad:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 25/04/2015 14:42, edited 1 time in total.
Post Reply