Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sjever76 wrote:kemo nije bio dobar nikako. jedva je disao a ko zid je bio bijel. o podočnjacima da ne pričamo. ja sam kotao da neće moći izgurati do kraja
ja kontam tripujem fakat kemo nije bio dobar,kao da je trcao maraton i dosao da komentarise
kemo je jednom zbog zdravstvenih problema ostao usarajevu na lijecenju umjesto da ide, cini mi se na otok, komentirati neku bitnu tekmu.
inace te bolove usporedjuju s trudnickim, pa eto da se ne bi djaba sprdali.
inace, kemica je jedan komentatora koji meni uvijek izgleda ko kemal malovcic - ni na nebu ni na zemlji. zamisli njega u kombinaciji sa marjanom.
Mora da im je studio zagađen kakvim plinovima. Sinoć gledam Dnevnik 3, onaj voditelj se sav raspuzio po stolici, reklo bi se da je bio "high".
Čudno stvarno, možda ljudi nemaju normalnu klimatizaciju u studiju, vrlo moguće.
Kaže Spaho kod njega pala stolica u studiju kad je bila zadnja šansa za naše
Slušao sam malo Ćorsu kako prenosi Srbija-Estonija, ono je neprocjenjivo, isto u kafani Sjebo se čovjek, ne možeš ono ni prepričati...
hz__semir wrote:Jel mene prenijelo ili je Spaho kralj rekao za onog Mazuku kako je donio Albaniji POBJEDU protiv Rumuniji, postigavši gol u zadnjoj minuti za 1:1
rekao je to...i ja sam cuo da je neko postigao gol za 1:1 i pobjedu svog tima
ultima_palabra wrote:
Slušao sam malo Ćorsu kako prenosi Srbija-Estonija, ono je neprocjenjivo, isto u kafani Sjebo se čovjek, ne možeš ono ni prepričati...
Covjek na Areni koji prenosi utakmice Liverpoola, evo pratim vec koju sedmicu (utorkom bude repriza oko 3) APSULUTNI KRALJ. Navija za Liverpool i tako se i ponasa, "nasi imaju napad" i sl I onda kad krene otvoreno kritikovat, pa kaze za Leiviu "sreca pa je dobio crveni karton pa nece igrat slijedece kolo" ; Ngoga "morala se bozanska intervencija desiti da bi konacno bio zamjenjen (nakon povrede)" ili "Hodgson ga ne bi zamjenio da promasi dvjesto sansi" "Ne znam sta radi Ngog na terenu"; pa onda "čist penal za Liverpool" "ovo je start na granci ubistva" (faul nad Torresom) i td i td.