BBI centar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
zonbirile

#226 Re: BBI centar

Post by zonbirile »

jašta smo.
IBM

#227 Re: BBI centar

Post by IBM »

sudeci po temama na sax, mislim da u BiH imamo najvise serijatski experata po metru kvadratnom
k_c

#228 Re: BBI centar

Post by k_c »

IBM wrote:sudeci po temama na sax, mislim da u BiH imamo najvise serijatski experata po metru kvadratnom
A ti serijatski eksperti su obicno pijanice,komunisti i ateisti iz SDP-a!..
-Danas prolazim kraj BBI Centra,definitivno najljepsi trzni centar u BIH! izgleda fantasticno,nesto sto ce Sarajevo preporoditi i uciniti ga prepoznatljivim u BIH! Mislim da ce i najveci licemjeri i dusmani ove zemlje,naravno komunisti ili pijanice( kako se kome vise svidja),biti odusevljeni u ponedjeljak nakon sto se BBI Centar otvori! Raduj se Bosno sto imas ovakve investitore! Da ih je samo vise..ali bice aBd!
delightful

#229 Re: BBI centar

Post by delightful »

k_c, smanji malo dozivljaj. ako ne znas na pristojan nacin izraziti svoje misljenje, nemoj ga ni izrazavati. hvala.
terra_incognita

#230 Re: BBI centar

Post by terra_incognita »

zonbirile wrote:na kasi,ili između cica.
cica, naravno
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#231 Re: BBI centar

Post by mIRCerka »

k_c wrote:
IBM wrote:sudeci po temama na sax, mislim da u BiH imamo najvise serijatski experata po metru kvadratnom
-Danas prolazim kraj BBI Centra,definitivno najljepsi trzni centar u BIH! izgleda fantasticno,nesto sto ce Sarajevo preporoditi i uciniti ga prepoznatljivim u BIH! Mislim da ce i najveci licemjeri i dusmani ove zemlje,naravno komunisti ili pijanice( kako se kome vise svidja),biti odusevljeni u ponedjeljak nakon sto se BBI Centar otvori! Raduj se Bosno sto imas ovakve investitore! Da ih je samo vise..ali bice aBd!
Au macicu, bijah blaga prema tebi.
Bez mjesec dana price nema.
Compact

#232 Re: BBI centar

Post by Compact »

Jedinica za mjerenje šerijata u BiH : Jedan sax u sekundi na kvadrat, plus dvostruki prvi puta drugi, plus drugi na kvadrat! (naravno prvi i drugi se mijenjaju u zavisnosti od sizuacije, npr, dvostruki hodža i haglu Bukovice puta Salko Zildžić plus hodža iz haglu Bukovice na kvadrat! Rezultat, šerijat se trenutno sprovodi na osnovu prvog i drugog 0,000000053 cm2 na 1m2 u BiH :-)
zlatiborka

#233 Re: BBI centar

Post by zlatiborka »

k_c wrote:

Ma da ti @k_c nisi lijeceni alkoholicar, nesto stalno pominjes pijanice u vezi sa ateistima i komunistima, dizes u nebesa Semi-Bo i SDA, komentari su ti placenicka propaganda SDA stranke i reisa Cerica.... :evil:

P.S.
Je li tebi pijanica svako ko ponekad, ili cesce ako mu je cejf, popije koju casu pica? .... :run:

P.P.S.
Iza zareza-zapete (,) se kuca blanko tj. odmaknuti jedno mjesto, kapis...... :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#234 Re: BBI centar

Post by Truba »

kolko god mrzio turbo folk
toliko sam i sretan da postoji... :mrgreen: jel sprečava nastanak teokratske države u 21. stoljeću u srcu europe :lol: :lol: :lol:
VjecitiStudent

#235 Re: BBI centar

Post by VjecitiStudent »

komi wrote:kolko god mrzio turbo folk
toliko sam i sretan da postoji... :mrgreen: jel sprečava nastanak teokratske države u 21. stoljeću u srcu europe :lol: :lol: :lol:
Izgleda da su cca. 80% publike neki dan u Zenici bili sve sami ateisti i komunjare, jer toliko ih je otprilike bilo pod gasom :D
Last edited by VjecitiStudent on 03/04/2009 11:01, edited 1 time in total.
Skyfox

#236 Re: BBI centar

Post by Skyfox »

paral0c0 wrote:
Cak ni jeftini NewYorker...
cini mi se da ima jedan u novom Tusu u Lukavici...
Van Halen

#237 Re: BBI centar

Post by Van Halen »

zonbirile wrote:na kasi,ili između cica.
:lol: :thumbup:
Hoce li sloboda ...

#238 Re: BBI centar

Post by Hoce li sloboda ... »

mdlux wrote:samo da se pojasni nekim ljudima par stvari, sto se tice otvaranja toliko prozivanih radnji... Sto se tice H&M-a oni nikad nece doci u BiH dok god nismo u EU, ljudi ne zele da se peglaju sa razno raznim zakonima, zato H&M-a nema ni u Hrvatskoj recimo, koja ima ipak koliko toliko vece trziste od naseg... Sto se tice ZARA-e ona je pristala na otvaranje svoje radnje u BBI centru ali uz oderdjene uslove, da uzmu cijeli jedan sprat i da im je mjesecna kirija 1KM... naravno ovi investitori na to nisu bili spremni, sto na neki nacin i razumijem... Zara je brend koji diktira svoje uslove i Zara "dovodi" musterije u taj centar, a ja mislim da jos uvijek niko kod nas nije spreman da daje nekome "besplatan" prostor, na racun posjecenosti Zare koja kasnije povlaci posjecenost i drugih dijelova centra... ;-) toliko o ta dva brenda... mnogi su pokusavali dosad da dovedu i kontaktiraju te brendove, medjutim dosad niko nije imao uspjeha ili interesa... dotad u obliznje nam drzave EU-a po toliko zeljenu garderobu... :-D
Budaleština

Šteta trošiti vrijeme na ovom forumu jer ljudi pišu totalne glupostu. H&M već godinama posluje u Saudijskoj Arabiji a ovo o Zari je notorna laž, ljudi izmisljaju a kad im stigne tuzba za klevetu svako drugi im je kriv
Hoce li sloboda ...

#239 Re: BBI centar

Post by Hoce li sloboda ... »

Skyfox wrote:
paral0c0 wrote:
Ima i u Zenici i u Sarajevu. Ne treba biti novinar-istrazivac da se ode na oficijelni sajt Newyorkera i dobije zeljena informacija
zonbirile

#240 Re: BBI centar

Post by zonbirile »

biće i peep show
paral0c0

#241 Re: BBI centar

Post by paral0c0 »

Skyfox wrote:
paral0c0 wrote:
U BiH ima dva NewYorkera: Zenica i Lukavac.

U Maju se otvara jedan u Sarajevu u shoppingcentru VrtoviRiverine: http://www.vrtoviriverine.ba
alica.k

#242 Re: BBI centar

Post by alica.k »

Hoce li sloboda ... wrote:
Skyfox wrote:
paral0c0 wrote:
Ima i u Zenici i u Sarajevu. Ne treba biti novinar-istrazivac da se ode na oficijelni sajt Newyorkera i dobije zeljena informacija
cemu drskost?
Compact

#243 Re: BBI centar

Post by Compact »

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090403061

Plemeniti ljudi objaviše zaista odličnu vijest (iako se dosta spekulisalo o raznim brendovima), a pojedinci poput zonbirileta se uhvatili mesdžida i alkohola, pokazujući na taj način sav svoj intelektualni talenat, a iz usta im izlazi takav smrad da kada bi prnuli, obradovali bi nas!

Pouzdano znam da će se na ulazu u BBI puhati u balon tako da ne samo da neće biti alkohola, nego se neće moći ući pod gasom. Naravno moraće se znati imanski i islamski šartovi kao i redoslijed uzimanja abdesta. Kažu da će bez obzira na uslove, centar biti pun puncat.

S toga alhosi jako mi vas je žao! Image
kirby

#244 Re: BBI centar

Post by kirby »

Compact wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/090403061

Plemeniti ljudi objaviše zaista odličnu vijest (iako se dosta spekulisalo o raznim brendovima), a pojedinci poput zonbirileta se uhvatili mesdžida i alkohola, pokazujući na taj način sav svoj intelektualni talenat, a iz usta im izlazi takav smrad da kada bi prnuli, obradovali bi nas!

Pouzdano znam da će se na ulazu u BBI puhati u balon tako da ne samo da neće biti alkohola, nego se neće moći ući pod gasom. Naravno moraće se znati imanski i islamski šartovi kao i redoslijed uzimanja abdesta. Kažu da će bez obzira na uslove, centar biti pun puncat.

S toga alhosi jako mi vas je žao! Image
zao ti radnika alhosa?zasto? :D :D :D :D

nisu primili plate pa nece moci trositi novas u BBI-u? :D
JThomas

#245 Re: BBI centar

Post by JThomas »

uuuuuuuuuuuuuu, jeste ih zajebali :D :lol:
Compact

#246 Re: BBI centar

Post by Compact »

JThomas wrote:uuuuuuuuuuuuuu, jeste ih zajebali :D :lol:
Ima i ta mjesta :D

K'o da će se nešto džaba dijeliti! Mjesec, dva i k'o u Zenici centar Džananović, propast. Samo kafane otvaraju, a nedavno su zabranili izdavanje prostora ukoliko se želi otvoriti kafić ili slastičarna.
[Matrix]

#247 Re: BBI centar

Post by [Matrix] »

Onako usput,zna li se cije je ovo,na cijem kapitalu se vaspostavilo usred grada anamongrada (sarajeva) ?
Nesto slutim,al... :-)
Compact

#248 Re: BBI centar

Post by Compact »

[Matrix] wrote:Onako usput,zna li se cije je ovo,na cijem kapitalu se vaspostavilo usred grada anamongrada (sarajeva) ?
Nesto slutim,al... :-)
Iza BBI stoji Mišković!
Maybach

#249 Re: BBI centar

Post by Maybach »

@compact-ne laprdaj bezveze majke ti.
Locked