Pogledajte na onom snimku od 1:13 pa do nekoliko sekundi naprijed
Pjesma mi je dobra, samo se nadam da nece biti u bijelom.
Moderator: _BataZiv_0809
taman da janje okrenemosheilak wrote:Mozemo , ako vec bude tako, organizirati Eurosong u prirodi, na otvorenom - znate da smo uvijek skloni improvizacijama
O tom i ja pričam:EdoI wrote:...Pogledajte na onom snimku od 1:13 pa do nekoliko sekundi naprijed...
Loulou wrote:Statiranje u stilu spomenika neznanom junaku iz NOB-a
te u RusijiNasu pjesmu vole ljudi iz Skandinavije najvise.
"Cipela" je zanimljiva, fazon pjesma, onako ide na prvuLoulou wrote:stochar wrote:jeste da vuce na folk, ali mi je pjesma iz Srbije prilicno zanimljiva, mislim da ce se jedina razlikovati od ostalih shlagera...
Meni je ta pjesma odlična zahebancija od prvog trenutka kad sam je čula...
I dalje mi se najviše sviđa:
iako bih žustro navijala da je neko drugi otpjeva...
Nije Cukrov loš pjevač, naprotiv, ali, po mom mišljenju, ova pjesma nije za njega. Ovoj pjesmi je potreban snažan muški vokal, što Cukrov nema. Na momente se čak čini da će mu glas i puknuti (naročito u "živim" izvedbama)... Al', živi bili pa vid'li... Sa srećom, svakako.
Evo kako kvotiramo na Bet and Win:Veronica Kavekanić wrote:te u RusijiNasu pjesmu vole ljudi iz Skandinavije najvise.![]()
nase i vase mjesto pod suncemsa2101 wrote:taman da janje okrenemosheilak wrote:Mozemo , ako vec bude tako, organizirati Eurosong u prirodi, na otvorenom - znate da smo uvijek skloni improvizacijama![]()
![]()
Ma, bravo @tamara* !tamara* wrote:"Cipela" je zanimljiva, fazon pjesma, onako ide na prvuLoulou wrote:stochar wrote:jeste da vuce na folk, ali mi je pjesma iz Srbije prilicno zanimljiva, mislim da ce se jedina razlikovati od ostalih shlagera...
Meni je ta pjesma odlična zahebancija od prvog trenutka kad sam je čula...
I dalje mi se najviše sviđa:
iako bih žustro navijala da je neko drugi otpjeva...
Nije Cukrov loš pjevač, naprotiv, ali, po mom mišljenju, ova pjesma nije za njega. Ovoj pjesmi je potreban snažan muški vokal, što Cukrov nema. Na momente se čak čini da će mu glas i puknuti (naročito u "živim" izvedbama)... Al', živi bili pa vid'li... Sa srećom, svakako.![]()
A hrvatska pjesma je dobra skroz, i slažem se za vokal što kažeš, a da je otpjeva Goran Karan, to bi već bila druga priča
Loulou wrote: Ma, bravo @tamara* !Razumijemo se, u potpunosti!
Preslušala (ili površno poslušala) sam nekih 10-tak pjesama i..ne znam...nije mi se ništa posebno dojmilo.tamara* wrote:Ima li još dobrih stvari za Eursong, nisam stigla da preslušam
O, da.tamara* wrote: Norveška je i lane imala dobru pjesmu...hvala!
heheheheheh wooww "belejd" uvijek imam respekta za strance koji pokusaju govoriti engleski, ali ovo je haus!!Loulou wrote:![]()
Ja tek sad ovo vidjela:
http://www.youtube.com/v/pgJsm44yhKw
Jooj, "Regina", joooooooooj