Premier liga BiH 2008/2009

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Lakat Jebić

#226 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Lakat Jebić »

djulba wrote:Svima su vam puna usta Tuzle, izgleda nikome ne godi što sloboda pobjeđuje! i dosta više sa tim kamenicama i flašama, niko nije izgubio na Tušnju utakmicu zato što je pala kamenica i upaljač kraj gostujuće klupe.
A evo slučajno se sjetih, pošto uskoro igramo rukometnu utakmicu sa Srbijom, ne znam zašto je onaj delegat prekinuo utakmicu u skenderiji kada smo mogli otići na svjetsko prvenstvo mislim da je neko bacio jedan upaljač na teren! :thumbup:

FK Sloboda Tuzla izdaje saopšetenje za javnost

KOME SMETA SLOBODA?!

(dalje sami znate)

:-) :-)
Galamdzija

#227 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Galamdzija »

Predvidjam bunker gostiju u Zenici sa kontrama i jednim postignutim zgoditkom gdje bi sa nova tri boda učvrstili drugu poziciju na tabeli. Ostali nebitni zasad posto je Zrinjski uvjerljivo prvi a Slavija me ne zanima. Od Sarajeva dole sve sami domacinski timovi pa su zato i zaostali za vodecima. ;-)
Charuga
Globalni moderator

#228 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Charuga »

Baltazar_khan wrote:Gol Bojića u zadnjoj minuti :D

Mislim da su igrači Želje pretjerali u najavama po medijima, kako idu po bodove tamo :roll:
90+ Drec .. Eto Bojica i na drugoj strani ... :) :)
bihfanatic

#229 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by bihfanatic »

http://bihfudbal.com/

UZiVO Celik - Sloboda :thumbup:
Fordas

#230 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Fordas »

'Moli se navijac da preparkira Mecedesa registarske oznake.....' :lol: :lol: :lol:

Ja cirkusa, pa na cimburijadi ima vise ljudi
LSD

#231 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by LSD »

Evo Jamak imao šansu...jao Jamaka :lol: :mrgreen: ...Nermin "podvaljena lopta" Jamak...lik samo forsira podvljivanje :-)
A tu je i Emir "bukov panj" Hadzic-krkan na kvadrat...Emir "grabov panj" Kuduzović je posebna prica...i ovaj Čelik je cirkus ekipa,ali evo zabiše gol...e da vidimo sad Slobodu hoce li poceti napadati konacno.
stochar

#232 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by stochar »

chemu onaj vatromet? :-?
LSD

#233 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by LSD »

stochar wrote:chemu onaj vatromet? :-?
Napravili ljudi vatromet radi onog rudara što je preminuo u 33 godini :roll: jao blamaže :( ...u 33 minuti je bila bakljada i vatromet u cast preminulog rudara.
Mobile_Disco

#234 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Mobile_Disco »

LSD wrote:
Napravili ljudi vatromet radi onog rudara što je preminuo u 33 godini :roll: jao blamaže :( ...u 33 minuti je bila bakljada i vatromet u cast preminulog rudara.
Sto je blamaza? Odati covjeku pocast upaliti baklje i sve sto si imao u 33 minuti koliko je covjek imao godina? Sta je tu pogresno? A naravno.. sta god mi uradimo je pogresno.. Al mene a i sve nas qurac boli za tvoje i misljenja ostalih "strucnjaka" :oops:
paja_patak

#235 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by paja_patak »

ne znam zasto se ismijava ovdje respektabilna navijacka grupa kao sto su robijasi, svaka njima cast prejaki su im oni transparenti :D
bihfanatic

#236 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by bihfanatic »

Nasa liga nevalja K****
:bih:
LSD

#237 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by LSD »

Mobile_Disco wrote:
LSD wrote:
Sto je blamaza? Odati covjeku pocast upaliti baklje i sve sto si imao u 33 minuti koliko je covjek imao godina? Sta je tu pogresno? A naravno.. sta god mi uradimo je pogresno.. Al mene a i sve nas qurac boli za tvoje i misljenja ostalih "strucnjaka" :oops:
Ma gdje se to bakljadom i vatrometom odajem pocast umrlom rudaru?' gdje to u svijetu? osim u Zenici naravno....eto reci mi gdje se to smrt rudara (ili bilo cija) obiljezava vatrometima i navijackim bakljadama??
eto realan budi...samo u Zenici sam to dosad vidio i nidje više....bez ljutnje buraz pricamo realno samo.
Mobile_Disco

#238 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Mobile_Disco »

LSD wrote: Sto je blamaza? Odati covjeku pocast upaliti baklje i sve sto si imao u 33 minuti koliko je covjek imao godina? Sta je tu pogresno? A naravno.. sta god mi uradimo je pogresno.. Al mene a i sve nas qurac boli za tvoje i misljenja ostalih "strucnjaka" :oops:
Ma gdje se to bakljadom i vatrometom odajem pocast umrlom rudaru?' gdje to u svijetu? osim u Zenici naravno....eto reci mi gdje se to smrt rudara (ili bilo cija) obiljezava vatrometima i navijackim bakljadama??
eto realan budi...samo u Zenici sam to dosad vidio i nidje više....bez ljutnje buraz pricamo realno samo.[/quote]

Pa bitno je da ga se sjetis ovako ili onako.. Mi smo navijaci.. Svugdje u svijetu.. Navijacim bakljadom odaju pocast drugim navijacima koji su poginuli/umrli.. Sta je lose sa odavanjem pocasti bakljadom i vatrometom? De mi jos jednom reci? Uvjek trazite dlaku u jajetu..
LSD

#239 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by LSD »

Mobile_Disco wrote:
LSD wrote: Sto je blamaza? Odati covjeku pocast upaliti baklje i sve sto si imao u 33 minuti koliko je covjek imao godina? Sta je tu pogresno? A naravno.. sta god mi uradimo je pogresno.. Al mene a i sve nas qurac boli za tvoje i misljenja ostalih "strucnjaka" :oops:
eto realan budi...samo u Zenici sam to dosad vidio i nidje više....bez ljutnje buraz pricamo realno samo.
Pa bitno je da ga se sjetis ovako ili onako.. Mi smo navijaci.. Svugdje u svijetu.. Navijacim bakljadom odaju pocast drugim navijacima koji su poginuli/umrli.. Sta je lose sa odavanjem pocasti bakljadom i vatrometom? De mi jos jednom reci? Uvjek trazite dlaku u jajetu..[/quote]E hajd mi reci kako se zvao taj rudar kojeg ste se sjetili kad je covjek umro??
Ne znaš mi ni imena a nešto pametuješ i braniš glupost nevjerovatnu...razumio bih da je u pitanju preminuli navijac tog kluba ali i tad je vatromet u cast necije smrti papanluk prvoklasan...malo je papila i ona bakljada u cast rahmetli Hadzipašića ali eto rahmetlija je bio valjda clan uprave kluba,pa se može doneklo racionalizirati taj postupak paljenja baklji.
Ali odakle sad odjednom rahmetli rudar i sjecanje na njega sad odjednom u Zenici na stadionu B.Polje .
Palite baklje i vatromet covjeku kojemu ni ne znate ime,mislim dvolicno do bola....vi fol sad humanisti neki i stalo vam do rudara :x ,a kad treba psovati mrtve,šehide i sve sarajevsko tu ste prvi i ne treba vam puno.
Vatromet jedne "navijacke" skupine posvecen poginulom rudaru :shock: i to u direktnom prenosu da citave država vidi taj papanluk.
I na kraju,ja sa svojim komentarom tebe nisam prozvao licno niti bilo koga...samo sam komentarisao ono što sam vidio...šta se ti pališ ko hepok kockica?? odakle ti ideja da sam ne tebe mislio i da sam se tebi obracao?'
nisi mi jasan sa tim svojim istupima.
Mobile_Disco

#240 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Mobile_Disco »

Papanluk,idiotluk,indijanstina.. Sve i da jeste sta ti imas pricati? Uvjek nadjete i ti i peti,deseti dlaku u jajetu i prigovarate na sve moguce nacine da oblatite sve ono sto se uradi na tribini.. Ne bi me cudilo da sad kazes kao je sloboda zasluzila barem remi.. De malo popusti zenicane i robijase i celik.. Niko ne dira ni tebe ni zelju ni manijake.. A da doduse.. vi ste "idealni" :oops:
Fordas

#241 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Fordas »

Nego majstore, na kraja šta bi, skloni li Šaban merđu ili ne? :D
Gandalf

#242 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Gandalf »

Hej ba Mobile , nemoj se prepirati bezze s njima , ne spuštaj se na njihov nivo , k'o da je nama bitno šta oni misle :zzzz:
Ripicipi

#243 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Ripicipi »

Pa sta, i mi upaljenim bakljama odajemo pocast Ismiru Pintolu :)
Vatromet je greska naravno, ali baklje su ok...
elSaik

#244 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by elSaik »

LSD wrote:Ma gdje se to bakljadom i vatrometom odajem pocast umrlom rudaru?' gdje to u svijetu? osim u Zenici naravno....eto reci mi gdje se to smrt rudara (ili bilo cija) obiljezava vatrometima i navijackim bakljadama??
Koliko je meni poznato, mnogi na taj način obilježavaju nečiju smrt. Sjeti se Anera, i onog drugog momka sa juga, poslije, čije sam ime nažalost zaboravio. Eh sad, vatromet i pjevanje "čelik je šampion" u tom trenutku je već nešto drugo. Pomalo mi je bilo morbidno.
dino84

#245 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by dino84 »

Diskusija vam je fakat bez veze,ljudi su obiljezili to na svoj nacin i sta sad.
U svakom slucaju lijepa gesta,mada i ja mislim da su baklje dovoljne i stvarno ok,a da vatromet ni u kom slucaju nije za tu priliku,a mislim da Mobile i ti mislis tako ali neces da kazes,pa nije sve jarane odmah napad na nekoga,nego jednostavno fakat stoji to da je vatromet karakteristika nekih svecanih prilika i da se nije nikako uklapao danas u to.
Mobile_Disco

#246 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Mobile_Disco »

dino84 wrote:Diskusija vam je fakat bez veze,ljudi su obiljezili to na svoj nacin i sta sad.
U svakom slucaju lijepa gesta,mada i ja mislim da su baklje dovoljne i stvarno ok,a da vatromet ni u kom slucaju nije za tu priliku,a mislim da Mobile i ti mislis tako ali neces da kazes,pa nije sve jarane odmah napad na nekoga,nego jednostavno fakat stoji to da je vatromet karakteristika nekih svecanih prilika i da se nije nikako uklapao danas u to.
Ma nije frka u kritici.. Pozitivna je uvjek prihvatljiva.. Al Celik razvali Slobodu, ovi krenu pricu kako se pogresno obiljezila pogibija momka u rudniku.. Svako ima svoj nacin.. A i vatromet je bio tek poslije bakljade..
LSD

#247 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by LSD »

Ja sam samo pitao gdje se to još u svijetu obilježava smrt jednog rudara - VATROMETOM?? (nebit0 jeli prije ili poslije vec opcenito vatrometom)...osim u zenici,naravno...vatromet je za slavlje,nove godine,neke praznike a ne za SMRT RUDARA!
Ništa više ne pitam,niti zapocinjem neke rasprave...ovo bi isto pitao da mi je brat rodjeni u pitanju,prema tome zenicani nemojte pjeniti na pitanje i glumiti neke uvrijedjene seoske mlade...sasvim normalna komunikacija.
1941.

#248 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by 1941. »

bihfanatic wrote:Nasa liga nevalja K****
:bih:
A koji je k onda pratiš i pišeš ovdje.
rado_vidjen

#249 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by rado_vidjen »

ja mislim da ova slavija svake godine dobije 7 izmiljenih penala. :-)

a opcenito, omjer penala na relaciji gost-domacin je 1:70 ( neka neko provjeri) i to je mozda naboji indikator ove kaljuze zvane premier ljiga. ubjedljivo najporazavjuca statistika! (gora i od one po broju osvojenih bodova na strani)

vodeci tim na tabeli prati stotinjak navijaca u "kopu". koji jad, bogte.
Fordas

#250 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Fordas »

Penal za Slaviju je cist kao suza. Lijepo se vidjelo na sportskom da sudija nije pogrijesio, inace se slazem sa svim ostalim sto si rekao
Locked