Mobile_Disco wrote:LSD wrote:
Sto je blamaza? Odati covjeku pocast upaliti baklje i sve sto si imao u 33 minuti koliko je covjek imao godina? Sta je tu pogresno? A naravno.. sta god mi uradimo je pogresno.. Al mene a i sve nas qurac boli za tvoje i misljenja ostalih "strucnjaka"

Ma gdje se to bakljadom i vatrometom odajem pocast umrlom rudaru?' gdje to u svijetu? osim u Zenici naravno....eto reci mi gdje se to smrt rudara (ili bilo cija) obiljezava vatrometima i navijackim bakljadama??
eto realan budi...samo u Zenici sam to dosad vidio i nidje više....bez ljutnje buraz pricamo realno samo.
Pa bitno je da ga se sjetis ovako ili onako.. Mi smo navijaci.. Svugdje u svijetu.. Navijacim bakljadom odaju pocast drugim navijacima koji su poginuli/umrli.. Sta je lose sa odavanjem pocasti bakljadom i vatrometom? De mi jos jednom reci? Uvjek trazite dlaku u jajetu..[/quote]E hajd mi reci kako se zvao taj rudar kojeg ste se sjetili kad je covjek umro??
Ne znaš mi ni imena a nešto pametuješ i braniš glupost nevjerovatnu...razumio bih da je u pitanju preminuli navijac tog kluba ali i tad je vatromet u cast necije smrti papanluk prvoklasan...malo je papila i ona bakljada u cast rahmetli Hadzipašića ali eto rahmetlija je bio valjda clan uprave kluba,pa se može doneklo racionalizirati taj postupak paljenja baklji.
Ali odakle sad odjednom rahmetli rudar i sjecanje na njega sad odjednom u Zenici na stadionu B.Polje .
Palite baklje i vatromet covjeku kojemu ni ne znate ime,mislim dvolicno do bola....vi fol sad humanisti neki i stalo vam do rudara

,a kad treba psovati mrtve,šehide i sve sarajevsko tu ste prvi i ne treba vam puno.
Vatromet jedne "navijacke" skupine posvecen poginulom rudaru

i to u direktnom prenosu da citave država vidi taj papanluk.
I na kraju,ja sa svojim komentarom tebe nisam prozvao licno niti bilo koga...samo sam komentarisao ono što sam vidio...šta se ti pališ ko hepok kockica?? odakle ti ideja da sam ne tebe mislio i da sam se tebi obracao?'
nisi mi jasan sa tim svojim istupima.