Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post Reply
FLOCK

#226 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by FLOCK »

kupusar167 wrote: Ali, ovo nije tema.

U BN je jedan najgori zlocinac koji hoda na bozijoj zemlji.
Pobjegao je hinjski iz TZ a po BN je sirio mrznju prema tako mrskim Balijama pardon Turcima.
A on nije jedini koji hoda po Bijeljini.Cijeli Ilijas, Vozuca, Grbavica, Hadzici hodaju po BN i opstruiraju povratak.
Hodaju koji su bili u Srebrenici, Zepi, Gorazdu, Visegradu, Zvorniku, Brckom i zarili i palili.
Pa kakva je to satisfakcija za zrtvu kad u sred bijela dana vidi svoje katile kako slobodno hodaju po carsiji??
I koje kriv, izgleda da zrtva nema pravo da se brani???

Al´da Bog da nam se opet 1992 dogodila jer smo brzo zaboravili...

Vjecni pokoj nevinim zrtvama i kao i rahmet i El-Fatiha neduznim sehidima

Sve naj...
I po Ilijasu,Vogosci,Ilidzi,Zenici,Konjicu slobodno hodaju ubice sa Cemerna,Kazana,Smoluce itd i sta ti hoces da "tvoji" hodaju i po Ilijasu,Vogosci,Ilidzi,a i po Bijeljini? :) Ma nemoj!!!
Kakva je to "uvala borova" kada ti znas ko je koga premlacivao po Tombaku,Galcu ili po logorima u Batkovicu, a ne znas za logor u Tarcinu,ili za premlacivanje Srba po Zenici, za pokolj na Cemerskoj planini-i ti o pravdi pricas?
Pa ne da Bog drug onome ko nije nije pravedan.
U jednom si u pravu,ne dozvoli da budemo licemjerni, ja necu dozvoliti da ti se boris za BIH i da znas samo za zlocine Srba, a da "svoje" branis,tu nece biti prostora za BIH i suzivot.
a Kacavenda ako je kriv treba ga streljati...kazem ako je kriv? a znamo zasto takvi kao ti mrzis Kacavendu.Zato sto nije bio Jovan Divljak :)
Prozor

#227 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Prozor »

prije nego sto sam procitao odgovor @Flock-a, kao da sam znao da ce opaliti onu "i Srbi su bili zrtve".... :-) Kad ce te vec jednom da se naucite voditi normalnu diskusiju?

A za Kacavendu, ne iznenadjuje me, to je vec poznati lopov, ubica, fasista, sovinista, kriminalac, probisvjet i napokon i silovatelj. Kacavendi porucujem da se pazi Vatre.
FLOCK

#228 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by FLOCK »

Prozor wrote:prije nego sto sam procitao odgovor @Flock-a, kao da sam znao da ce opaliti onu "i Srbi su bili zrtve".... :-) Kad ce te vec jednom da se naucite voditi normalnu diskusiju?

A za Kacavendu, ne iznenadjuje me, to je vec poznati lopov, ubica, fasista, sovinista, kriminalac, probisvjet i napokon i silovatelj. Kacavendi porucujem da se pazi Vatre.
Kada ces ti i kupusar poceti govoriti istinu i onda imate pravo pricati i o Kacavendi :)
Prvo malo ocistite ispred svoga praga okej?
Ahmmed

#229 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Ahmmed »

FLOCK wrote:
Prozor wrote:prije nego sto sam procitao odgovor @Flock-a, kao da sam znao da ce opaliti onu "i Srbi su bili zrtve".... :-) Kad ce te vec jednom da se naucite voditi normalnu diskusiju?

Kada ces ti i kupusar poceti govoriti istinu i onda imate pravo pricati i o Kacavendi :)

Ma vidi , molim te.....Ti se našao da određuješ ko ima pravo pričati o četniku Kačavendi....
FLOCK

#230 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by FLOCK »

Ahmmed wrote:
FLOCK wrote:

Ma vidi , molim te.....Ti se našao da određuješ ko ima pravo pričati o četniku Kačavendi....
Ti si nesto pobrkao....o tome nije uopste govor,raspali po Kacavendi, niko ti ne brani.
Samo sada svakko ima pravo na misljenje,pa i ti :)
Ahmmed

#231 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Ahmmed »

FLOCK wrote: Ti si nesto pobrkao....o tome nije uopste govor,raspali po Kacavendi, niko ti ne brani.
Nije ovo tebi prvi post na ovom forumu, pa da nešto pobrkam.....
Prozor

#232 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Prozor »

FLOCK wrote:

covjek ti je napisao da "vasim" gradovima hodaju zlocinci, i to potkrijepio vlastitim iskustvom, a ti odgovoras da je ista situacija u Federaciji....mislim, halooo logika? i je li majke ti branis kacavendu?
FLOCK

#233 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by FLOCK »

Ahmmed wrote:
FLOCK wrote: Ti si nesto pobrkao....o tome nije uopste govor,raspali po Kacavendi, niko ti ne brani.
vidio od tebe
FLOCK

#234 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by FLOCK »

Prozor wrote:
FLOCK wrote:

covjek ti je napisao da "vasim" gradovima hodaju zlocinci, i to potkrijepio vlastitim iskustvom, a ti odgovoras da je ista situacija u Federaciji....mislim, halooo logika? i je li majke ti branis kacavendu?
Aha,a ti ga branis jer Bosnjak??
Ahmmed

#235 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Ahmmed »

zoom66 wrote:
Ahmmed wrote:
ahmo, daj mi koju bobu, valja mi ukljuciti onaj shtit..:oops: :)

:thumbup:
Vares City

#236 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Vares City »

FLOCK wrote:

Pobjegao je hinjski iz TZ a po BN je sirio mrznju prema tako mrskim Balijama pardon Turcima.
A on nije jedini koji hoda po Bijeljini.Cijeli Ilijas, Vozuca, Grbavica, Hadzici hodaju po BN i opstruiraju povratak.
Hodaju koji su bili u Srebrenici, Zepi, Gorazdu, Visegradu, Zvorniku, Brckom i zarili i palili.
Pa kakva je to satisfakcija za zrtvu kad u sred bijela dana vidi svoje katile kako slobodno hodaju po carsiji??

Sve naj...
I po Ilijasu,Vogosci,Ilidzi,Zenici,Konjicu slobodno hodaju ubice sa Cemerna,Kazana,Smoluce itd i sta ti hoces da "tvoji" hodaju i po Ilijasu,Vogosci,Ilidzi,a i po Bijeljini? :) Ma nemoj!!!
Kakva je to "uvala borova" kada ti znas ko je koga premlacivao po Tombaku,Galcu ili po logorima u Batkovicu, a ne znas za logor u Tarcinu,ili za premlacivanje Srba po Zenici, za pokolj na Cemerskoj planini-i ti o pravdi pricas?
U jednom si u pravu,ne dozvoli da budemo licemjerni, ja necu dozvoliti da ti se boris za BIH i da znas samo za zlocine Srba, a da "svoje" branis,tu nece biti prostora za BIH i suzivot.
a Kacavenda ako je kriv treba ga streljati...kazem ako je kriv? a znamo zasto takvi kao ti mrzis Kacavendu.Zato sto nije bio Jovan Divljak :)
Jel' to govoris o Srbima u Zenici sto se popese na Smetove i Klopacke stijene pa uperise ih na Zenicu,a odozgo mozes gadati sta ti je volja!!!!!
Jel' o takvim srbima rijec,ha :x
Vares City

#237 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Vares City »

FLOCK wrote:

Sve naj...
Koja Cemerska planina?
Ima ih vise.
Da to nije ona blizu Nisicke visoravni?
E o tome ti mogu cak i u detalje!!!!
sadeta

#238 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by sadeta »

Air Ramiz wrote:
ld wrote: sto volim kako vi multikulturni u tren oka stavite drugome usta ono sto nije rekao
To im je standadna praksa, a nemaju veze sa multikulturalnoscu, stite svoje katolicke ili pravoslavne svetinje, pljuju po muslimanskim, a kada neko kritikuje njih onda smo "mi ti i takvi" koji ih ugrozavaju :-) ja se vise na te budalastine ne obazirem...nego govorim otvoreno sta mislim i o ugrozenom Kardinalu Puljucu - koji se dopisivao sa Tudjmanom dok je Boban i isti taj Tudjman razvaljivao BiH, govorim jasno i glasno o agresiji Hrvatske i Srbije, genocidu, bez obzira svidjalo se to njima ili ne.

mislim da sam i ja bila u košu multikulturalnosti ovdje pa me samo interesuje kakve ja to svoje katolicke ili pravoslavne svetinje štitim?! :shock: jedina svetinja koju ja štitim je pokušaj da živim normalno u ovoj državi (a koliko vidim većina vas piše iz drugih država...). a jedini način da narod u ovoj državi nastavi normalno je da se krivci/zločinci nađu i osude, ali pravedno i kako ih sljeduje.
ako se ne obazireš, onda se ne obaziri tj. ne komentariši bezveze, nema to veze s tim da li se to nekome sviđa ili ne, nego stim da ti je komentar niđe veze :roll: i po 6 put: bio bi red da se prestane sa prepucavanjem (neki su me jos povukli za jezik sa komentarima o tome sto bi oni uradili da su bili u prokletom tramvaju sa Denisom ali necu odgvovarati jer to nije tema ove rasprave!!!)
sadeta

#239 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by sadeta »

zoom66 wrote:29. jan. 2009. 00:44 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “antichetnik shtit aktiviran”
» FLOCK
:oops: :oops: :oops:
wow! bravo! dobro si se sjetio....
kupusar167

#240 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by kupusar167 »

sadeta wrote:
zoom66 wrote:29. jan. 2009. 00:44 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “antichetnik shtit aktiviran”
» FLOCK
:oops: :oops: :oops:
wow! bravo! dobro si se sjetio....

Pozz... svima

Ma ne treba ove supercetnike bannovati.
Pa svi zivimo u demokraciji, pa nek´svi vide kakvi su fasisti.
Ja nisam za linc-pravdu gdje svako po svom arsinu mjeri pravdu.
Ujedno svaka nevina zrtva je nevina dusa koja je izgubljena sa ovog dunjaluka.
Zelim samo da napisem da svako koje uprljao svoje ruke, ubijao, silovao, poticao na nasilje odgovara bez obzira na naciju, vjeru i sl.
Za Kacavendu ne kazem da je ovu djevojku silovao ali sam napisao samo sta je napravio u BN.
Dakle, procitali smo pismo gosp. Lazara Manojlovica.
Svaka mu cast, on je bio i ostao covijek.On je najbolje opisao o kakvoj osobi se radi.
I jeste kazem opet svi Srbi nisu cetnici.
Svaka cast ljudima poput Manojlovica, Vikica,Divjaka i ostalih koji nemaju tako poznata imena !!!!
Ja sta sam napisao je istina koja se desavala u BN 1922-1995.
O tome postoje 2. izdate knjige od gosp. Jusufa Trbica.
Zelio bih svakome da preporucim :
"Majstori mraka u 2. dijela" .
Ali, znam sta ce turbo-cetnici reci: sve je to muslimanska propaganda ala Risto Djogo bla, bla, bla....
Postoji samo jedna istina.

Lijep pozz...
lopta

#241 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by lopta »

Valjda ce se na FTV nekad sjetiti obradjivati i ovu temu i o cjelokupnoj SPC, ali vjerovatno islamofobija neda mira.
Vares City

#242 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Vares City »

lopta wrote:Valjda ce se na FTV nekad sjetiti obradjivati i ovu temu i o cjelokupnoj SPC, ali vjerovatno islamofobija neda mira.
Za FTV je SPC izgleda tabu tema!!!!

Na Reisu se poeni zaraduju,a Kacavenda ispade k'o neki melek sta li :mrgreen:
kockica_kockica

#243 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by kockica_kockica »

babilon wrote:Da li se monstrum oglasio u vezi ovoga?

Ja jos nigdje nisam procitala da se oglasio :sad:
Vares City

#244 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Vares City »

Nedodirljivi "Boziji sluga" :mrgreen:
Air Ramiz

#245 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Air Ramiz »

sadeta wrote:
Air Ramiz wrote:
ld wrote: sto volim kako vi multikulturni u tren oka stavite drugome usta ono sto nije rekao
To im je standadna praksa, a nemaju veze sa multikulturalnoscu, stite svoje katolicke ili pravoslavne svetinje, pljuju po muslimanskim, a kada neko kritikuje njih onda smo "mi ti i takvi" koji ih ugrozavaju :-) ja se vise na te budalastine ne obazirem...nego govorim otvoreno sta mislim i o ugrozenom Kardinalu Puljucu - koji se dopisivao sa Tudjmanom dok je Boban i isti taj Tudjman razvaljivao BiH, govorim jasno i glasno o agresiji Hrvatske i Srbije, genocidu, bez obzira svidjalo se to njima ili ne.

mislim da sam i ja bila u košu multikulturalnosti ovdje pa me samo interesuje kakve ja to svoje katolicke ili pravoslavne svetinje štitim?! :shock: jedina svetinja koju ja štitim je pokušaj da živim normalno u ovoj državi (a koliko vidim većina vas piše iz drugih država...). a jedini način da narod u ovoj državi nastavi normalno je da se krivci/zločinci nađu i osude, ali pravedno i kako ih sljeduje.
ako se ne obazireš, onda se ne obaziri tj. ne komentariši bezveze, nema to veze s tim da li se to nekome sviđa ili ne, nego stim da ti je komentar niđe veze :roll: i po 6 put: bio bi red da se prestane sa prepucavanjem (neki su me jos povukli za jezik sa komentarima o tome sto bi oni uradili da su bili u prokletom tramvaju sa Denisom ali necu odgvovarati jer to nije tema ove rasprave!!!)
Ocigledno nisi sposobna pratit temu. Komentar se nije odnosio na tebe. Prije nego komentarises nesto ipak se prethodno upoznaj s tim, jer ovako se dzaba brukas.
fakat

#246 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by fakat »

Silujes nejake i nemocne? Sa ljudima se ogledaj, sa sebi ravnim gazijama, spodobo neljudska.
zambaklija

#247 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by zambaklija »

када би га само 5 мин. насамо са мном пустили неби га рођена мати препознала био би ко млади хоџа,било би јасина од сарајва до москбе :dance: :dance: :dance:
sadeta

#248 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by sadeta »

Air Ramiz wrote:
sadeta wrote:
Air Ramiz wrote:

Ocigledno nisi sposobna pratit temu. Komentar se nije odnosio na tebe. Prije nego komentarises nesto ipak se prethodno upoznaj s tim, jer ovako se dzaba brukas.
ako neko nekoga ovdje bruka onda ti brukas ljude koji su ti predavali maternji jezik i/ili logiku i filozofiju u srednjoj (ili, sto je vjerovatnije, osnovnoj skoli) jer ocigledno nisi procitao moje postove prije nego si napisao ovako smijesan komentar. a tvoj komentar je mizerni pokusaj da nekome umanjis vrijednost jer se ti sam drugacije ne znas izdici (a to ti je vjerovatno neostvareni zivotni san-da budes neko i nesto vise od ostalih), stara i deplasirana fora koju koriste oni koji brzo ostanu bez valjanog argumenta :D
i ostalim forumasima je jasno da i ovu temu koristis da pokusas vrtiti svoj paranoicni film. otkud sad pa Tudjman i kardinal Puljic na ovoj temi, pobogu si?!!!. I onda JA NISAM SPOSOBNA PRATIT TEMU?! ma hajde bolan, nauci logiku!!! (jer ko ne zna logiku, zna se sta je taj :D :D :D )
Air Ramiz

#249 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Air Ramiz »

sadeta wrote:
ako neko nekoga ovdje bruka onda ti brukas ljude koji su ti predavali maternji jezik i/ili logiku i filozofiju u srednjoj (ili, sto je vjerovatnije, osnovnoj skoli) jer ocigledno nisi procitao moje postove prije nego si napisao ovako smijesan komentar. a tvoj komentar je mizerni pokusaj da nekome umanjis vrijednost jer se ti sam drugacije ne znas izdici (a to ti je vjerovatno neostvareni zivotni san-da budes neko i nesto vise od ostalih), stara i deplasirana fora koju koriste oni koji brzo ostanu bez valjanog argumenta :D
i ostalim forumasima je jasno da i ovu temu koristis da pokusas vrtiti svoj paranoicni film. otkud sad pa Tudjman i kardinal Puljic na ovoj temi, pobogu si?!!!. I onda JA NISAM SPOSOBNA PRATIT TEMU?! ma hajde bolan, nauci logiku!!! (jer ko ne zna logiku, zna se sta je taj :D :D :D )
Ocigledno nisi. De ba malo smiri dozivljaj. Tvoji komentari su nidje veze. Procitaj kome je bio namijenjen moj komentar, kome sam se obracao i zbog cega. Ako te toliko boli komentar o Tudjmanu, siroka ti Hrvatska.
sadeta

#250 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by sadeta »

Air Ramiz wrote:
sadeta wrote:
Ocigledno nisi. De ba malo smiri dozivljaj. Tvoji komentari su nidje veze. Procitaj kome je bio namijenjen moj komentar, kome sam se obracao i zbog cega. Ako te toliko boli komentar o Tudjmanu, siroka ti Hrvatska.

ama bolan ne bio, procitaj naslov teme!!!! jel' Tudjman nekoga silovao u ratu ili bilo kad, jel' Kardinal Puljic nekoga silovao? jel' to nasa tema ovdje?! i opet ti s tim jadnim pokusajima da mene kao "smiris" pahahahaha presmijesan si, jadan ne bio. ako imas sta napisati a da je vezano uz temu a ti "opleti". a mozes i nastaviti nasmijavati me s tom spikom "de ba smiri se...nidje veze" itd.... :D :D :D
Post Reply