Prijateljska u februaru

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zalizani

#226 Re: Prijateljska u februaru

Post by zalizani »

Bosanski_kralj wrote:Koga sad kriviti za ovu blamažu
Mislim da je najrealnije kriviti nas, kako dozvoljavamo da nam obična stoka i kriminalci blate ime države
šta da poduzmemo :),protest,i skupi se šaka jada koju police oguli od pendreka
vee-jay

#227 Re: Prijateljska u februaru

Post by vee-jay »

Kadija wrote:
le piaf wrote:http://www.myspace.com/dvadesetorica

druga pjesma, ide uz prigodu
najjaca :dance: :dance:
baraz je :thumbup: :thumbup: :thumbup:
klixober

#228 Re: Prijateljska u februaru

Post by klixober »

komeba wrote:Sta reci o savezu koji nije u stanju dogovoriti prijateljsku utakmicu(mislim da smo jedina reprezentacija kojoj to nije uspjelo)..i sta reci o selektoru koji ne poziva Stilica,gura anonimuse u odbranu i nije u stanju Rijeku pobijediti.
I jos povrh svega...igraci treniraju u hodniku hotela :-)
sajosarajlija

#229 Re: Prijateljska u februaru

Post by sajosarajlija »

BLAMAŽA: Rijeka - BiH 3:2

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas od NK Rijeke rezultatom 3:2. U petom minutu strijelac je bio Muslimović, da bi Rijeka nakon penala u 30. minutu izjednačila na 1:1. Pred sami kraj prvog poluvremena Zvjezdan Misimović također iz penala dovodi našu selekciju u vodstvo. Na 2:2 poravnava u 48. minutu Sharbini nakon što je Spahić skrivio penal. U 69. minutu na 3:2 povećava stariji od braće Sharbini nakon uigrane akcije fudbalera Rijeke.

U našoj reprezentaciji izvršene su samo dvije izmjene. Zec je zamijenio Muslimovića, dok je Radeljić ušao umjesto Mirvića na poluvremenu. Žute kartone zaradili su Edin Džeko zbog prekršaja te Emir Spahić zbog prigovora.

(--- NO LINKS ---)

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
scheph

#230 Re: Prijateljska u februaru

Post by scheph »

krivi smo mi koji smo cutali...
karanana

#231 Re: Prijateljska u februaru

Post by karanana »

komeba wrote:Sta reci o savezu koji nije u stanju dogovoriti prijateljsku utakmicu(mislim da smo jedina reprezentacija kojoj to nije uspjelo)..i sta reci o selektoru koji ne poziva Stilica,gura anonimuse u odbranu i nije u stanju Rijeku pobijediti.
znas sta im treba reci: SVAKA VAM CAST! (bez ikakvog sarkazma. ti ljudi su madzionicari i dobri biznismeni)

dok ima budala i naivnih bit ce i njih.
KemooSA

#232 Re: Prijateljska u februaru

Post by KemooSA »

Ne znam bi li se smijao ili plakao...al sam samo glup sto ih odigra na kladionici :-)
Bosanski_kralj

#233 Re: Prijateljska u februaru

Post by Bosanski_kralj »

zalizani wrote:
Bosanski_kralj wrote:Koga sad kriviti za ovu blamažu
Mislim da je najrealnije kriviti nas, kako dozvoljavamo da nam obična stoka i kriminalci blate ime države
šta da poduzmemo :),protest,i skupi se šaka jada koju police oguli od pendreka
Ma znam, kad smo mi kukavelj. Da je braniti pedofile i napadati one druge sa p... mi bi znali
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#234 Re: Prijateljska u februaru

Post by -LIBERO- »

Etisoni u hotelu su bili ne kvalitetni,promjena podloge..nisu se prilagodili travi :D :D :D
Sudija je kriv
Kisa je kriva
Nismo imali srece
Tvrde ,prenapuhane lopte
......... itd itd

Uvijek su svi krivi,sem idiota iz saveza i ublehasa Cire na klupi
Epitop

#235 Re: Prijateljska u februaru

Post by Epitop »

komeba wrote:
I jos povrh svega...igraci treniraju u hodniku hotela :-)
Trening sagni se beri travu i skoči beri grožđe :lol:
bijelo_dugme

#236 Re: Prijateljska u februaru

Post by bijelo_dugme »

Pa bolje je da smo izgubli, da smo pobjedili morali bi opet slusat Cirofile kako pametuju sve do Belgije. A ova utakmica je blamaza i vako i nako, da smo pobjedili sa 5 golova opet bi me bilo stid kome rec da ismo igrali protiv Rijeke...

Ovo je uspjeh!
Last edited by bijelo_dugme on 11/02/2009 19:04, edited 1 time in total.
legendo_moja

#237 Re: Prijateljska u februaru

Post by legendo_moja »

Zaboli me više ćundara za reprezentacijom. Što bi se ja nervirao a vamo neko zarađuje pare na tome. Što karanana kaže, svaka im čast, oni će strpati u padže a mi ćemo se preseravati na forumu.
Mobile_Disco

#238 Re: Prijateljska u februaru

Post by Mobile_Disco »

Reci te mi da se Saliteeeeeeeeee Saliteeeeeeeeee Saliteeeeeeeeeeeee eeeeeee :lol:
bijelo_dugme

#239 Re: Prijateljska u februaru

Post by bijelo_dugme »

red07 wrote:a i ja se zaletio na 1.6 kvotu ..... kakav kreten :x
Vazno je da je Ciro igro keca :dance:
zecko_kupuz

#240 Re: Prijateljska u februaru

Post by zecko_kupuz »

Ho ho ho. Naslađujmo se ljudi :D . Sačekaj, otkud sad Mirvić u prvom sastavu :? . Da nije kakva greška? Ili sam to samo ja izgubljen :-D ?
The 51st State

#241 Re: Prijateljska u februaru

Post by The 51st State »

sta se lozitie, pola upisivaca na ovu temu su likovala kada su raja posla da ruse savez pa popise prijave i modrice po ledjima, kao civilizovano djelovati, ovo ono. go, fiume, go :thumbup: .
Mobile_Disco

#242 Re: Prijateljska u februaru

Post by Mobile_Disco »

Mobile_Disco wrote:Reci te mi da se Saliteeeeeeeeee Saliteeeeeeeeee Saliteeeeeeeeeeeee eeeeeee :lol:
Ajd nek sad neko kaze da u kvalifikacijama igramo dobro.. I da smo "zasluzeno" nakantali ove reprezentacije Amreniju i ostale (cista sreca.. krenulo nas sve sto smo osutali uslo je) Ispade Rijeka jaca od njih :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#243 Re: Prijateljska u februaru

Post by Dado dijasporitus »

-LIBERO- wrote:Etisoni u hotelu su bili ne kvalitetni,promjena podloge..nisu se prilagodili travi :D :D :D
Sudija je kriv
Kisa je kriva
Nismo imali srece
Tvrde ,prenapuhane lopte
......... itd itd

Uvijek su svi krivi,sem idiota iz saveza i ublehasa Cire na klupi
Malo prosiren slijed dogadjaja

Februar: Savez bira Usanovica za sekretara
Mart: Belgija uvaljuje 4 komada u Briselu. Tekma se prekida zbog bakljade ili nereda
April: Prazan stadion u Zenici I Belgijanci nam uvaljuju jos 2 komada
April: Ciro daje ostavku
Maj: Savez bira anonimusa za selektora
Juni: Misimovic i Bajramovic se oprastaju od repke.

Laku noc
Bosanski_kralj

#244 Re: Prijateljska u februaru

Post by Bosanski_kralj »

legendo_moja wrote:Zaboli me više ćundara za reprezentacijom. Što bi se ja nervirao a vamo neko zarađuje pare na tome. Što karanana kaže, svaka im čast, oni će strpati u padže a mi ćemo se preseravati na forumu.
a nije baš tako. Što bi ja dopustio (ali ipak dopuštam) da mi ljudi poput Ilje na ovakav način prezentuju državu u svijetu, a samim tim i mene
vee-jay

#245 Re: Prijateljska u februaru

Post by vee-jay »

karanana wrote:
znas sta im treba reci: SVAKA VAM CAST! (bez ikakvog sarkazma. ti ljudi su madzionicari i dobri biznismeni)

dok ima budala i naivnih bit ce i njih.
bez ikakvog sarkazma, ti ljudi nemaju blage veze sta je biznis -> umjesto da od repke i od lige prave klasu, pa da prodju na neko prvenstvo, pa da krene i neki biznis gdje je prava lova u pitanju...

nazalost, njima kao i njihovim politickim sefovima ovakva situacija u repki je i vise nego dobrodosla, jer im ni repka ni lova nisu u prvom planu
KPNCTNJAH

#246 Re: Prijateljska u februaru

Post by KPNCTNJAH »

hahahahahaahhahahahahahah hoce li se opet u Zenici cuti sa tribina Ciro majstore i slicne gluposti? On je rekao da je zadovoljan sa minimalnim porazom, ovo je odlican rezultat za nas, ne bi se ni jace reprezentacije postidile da izgube u gostima kod strasne Rijeke 3-2... vidimo se u AfriKi :bih:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#247 Re: Prijateljska u februaru

Post by -LIBERO- »

Sada malo smirenije...skontajte malo

Prvo poluvrijeme 1 : 2....zavrsava utakmica sa 3 : 2,iz dvojke u keca
:D :D :D :D

Znaci,kladionicarski receno iz dvice u keca...sta mislite kolika je to kvota :D :D :D ,i sta mislite ko je imao najvise i najjace uplate na keca iz dvojke :D :D :D :D
legendo_moja

#248 Re: Prijateljska u februaru

Post by legendo_moja »

Bosanski_kralj wrote:
legendo_moja wrote:Zaboli me više ćundara za reprezentacijom. Što bi se ja nervirao a vamo neko zarađuje pare na tome. Što karanana kaže, svaka im čast, oni će strpati u padže a mi ćemo se preseravati na forumu.
a nije baš tako. Što bi ja dopustio (ali ipak dopuštam) da mi ljudi poput Ilje na ovakav način prezentuju državu u svijetu, a samim tim i mene
A što dopuštaš? Nema u ovoj državi fajde ni od čega, jer narod vegetira. Ja sam iz Bihaća dolazio na proteste i revijalne utakmice protiv saveza, a raja mi se smijala na šta trošim pare. I meni je sad smiješno. ...
rado_vidjen

#249 Re: Prijateljska u februaru

Post by rado_vidjen »

jao kako ce nas nabit belgija, jaaaaaoooooo :-)

a bio sam optimista do prije mjesec-dva. kad je krenula ova prica s aracicem, sve je postalo jasno...ti ljudi se ne mogu pod stare dane mjenjat

sve je gotovo :bih:
anlayan12

#250 Re: Prijateljska u februaru

Post by anlayan12 »

kakav blam!!!kad ovo cuju ostale organizacije i drzave...nas je savez najgori na svijetu a i igraci su se malo morali potruditi vise da im ne zabijaju Sharbiniji...SRAMOTA!!
Post Reply