Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
- Alhemicarkaa
#226 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Fakat ne kontam ove price, bio je heroj, i druge stvari. Koliko hoces heroja, RVI seta gradom, prose i rove po kontejnerima, zive od ono malo crkavice, pa o njima ni rijeci, jos im se prigovara sto su bile budale pa se borile. Ko je pomogao i jednom od njih, ko im je uputio ijednu rijec. Zasto su oni manje vrijedni i manje heroji? Valjda moras imati pare i tjelohranitelje da bi te ljudi postovali i pisali hvalospjeve o tebi i da bi te aminovali i zahvaljivali. Para vrti gdje burgija nece.
-
fixer
#227 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
stockholmov sindrom. udaras nekog sakama po glavi svake sekunde, a onda te on malo pomazi i sve mu zivo oprastas, zaboravljas,i spreman si povjerovati da je on ustvari dobar. zacarani krug.JThomas wrote:i ova tema je najbolji dokaz koliko smo mi sado-mazo narod, koliko mi imamo fetiš prema katilima i krvnicima svih vrsta, mentalitet ovce koju vode na klanje, šta li...
pazi ti te logike i argumenata, ukrao je puno, ubio je puno, ali pobogu pomalo je i dao, a pomalo je i branio državu, pa je zato dobar.
ili došao je u kafanu, a nije nas sve izbacio, vidiš kako je on ustvari fin...
- A-R-N-I
#228 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
NEKA MU JE VJECNI RAHMET!!!!!!!!!!
Zbogom i do vidjenja Ismete.....
Zbogom i do vidjenja Ismete.....
-
fgr
#229 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
fakat pretjerujete sa velicanjem cele...
OK, ako mu se nesto treba priznati onda je to da je bio hrabar u ratu ali takvih je na hiljade oko nas a niko o njima ni rijec ne kaze...
a poslije rata je bio obicni kriminalac, ubica i "teniser"..
i fkt ovo sa predavanjem rahmeta postaje degutantno!
OK, ako mu se nesto treba priznati onda je to da je bio hrabar u ratu ali takvih je na hiljade oko nas a niko o njima ni rijec ne kaze...
a poslije rata je bio obicni kriminalac, ubica i "teniser"..
i fkt ovo sa predavanjem rahmeta postaje degutantno!
-
in33sa
#230 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Ne znam ima li Lucarevic obraza, ali bas me zanima smije li otici i roditeljima vojnika kojeg je ubio Celo reci da je to bio eto samo nesretan dogadjaj.
I niko da nam objasni zasto je Radovan Karadzic potpisao propusnicu preko srpskih teritorija za ranjenog heroja Celu Bajramovica.
I niko da nam objasni zasto je Radovan Karadzic potpisao propusnicu preko srpskih teritorija za ranjenog heroja Celu Bajramovica.
- JThomas
#231 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
na balkanu ukradi, ubij i siluj koliko god možeš, i ne samo da nećeš na*ebati, nego će se naći i masa ljudi da te nazovu herojem i opjevaju pjesme o tebi.fixer wrote:stockholmov sindrom. udaras nekog sakama po glavi svake sekunde, a onda te on malo pomazi i sve mu zivo oprastas, zaboravljas,i spreman si povjerovati da je on ustvari dobar. zacarani krug.JThomas wrote:i ova tema je najbolji dokaz koliko smo mi sado-mazo narod, koliko mi imamo fetiš prema katilima i krvnicima svih vrsta, mentalitet ovce koju vode na klanje, šta li...
pazi ti te logike i argumenata, ukrao je puno, ubio je puno, ali pobogu pomalo je i dao, a pomalo je i branio državu, pa je zato dobar.
ili došao je u kafanu, a nije nas sve izbacio, vidiš kako je on ustvari fin...
navedite mi samo jednog balkanskog masovnog ubicu kojeg jedan ogroman broj ljudi ne kuje u zvijezde? nećete uspjeti, takvog nema.
takav prostor, sjebanih vrijednosti, šta ćeš...
- Baltazar_khan
#232 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Ima li ko ko ce nešto više o tome napisati?in33sa wrote:Ne znam ima li Lucarevic obraza, ali bas me zanima smije li otici i roditeljima vojnika kojeg je ubio Celo reci da je to bio eto samo nesretan dogadjaj.
- Ridjobrki
#233 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Siroma' čo'jek... Pogibe od zločinačke ruke...
-
seshat
#234 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
ma dobar je bio ćelo, dapače odličan! kakva krasna logika stanovnika našeg šehera.... veličanje običnog kriminalca. u stvari nije baš bio ni običan, sitni kriminalac već veća riba. i svi na dženazu da ispratite velikana našeg sarajeva.
povrać!!!!! vodite me odavleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
povrać!!!!! vodite me odavleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
-
fgr
#235 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
najjaci su komentari tipa: "bolje da nas celo maltretira i krade nego neko sa strane"

- Compact
#236 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Dani su objavili 24.07.2007. tekst o ubistvu Selvera Lekića, naslova "Ubistvo Selvera Lekića, najavilo novi obračun mafije"! Izgleda da su Deba i pisac o tome bili dobro obaviješteni, pa bi im SIPA trebala postaviti i koje pitanje
Od tada pucaše Amiru Pašiću Fači u prsa, ubiše Ramiza Delalića Ćelu, prije toga Taibu Torlakoviću podmetnuše bombu, i sad čuda, ubio se čovjek koji je volio više život od bilo kojeg Jevreja! Interesantno u svemu ovome je da Albanska regimenta još nije počela da gleda kako žara korjene pušta, a nedavni tekstovi koji su objavljivani u medijima o povezanosti Pećanina i Gašija, meni dosta toga govore!
Od tada pucaše Amiru Pašiću Fači u prsa, ubiše Ramiza Delalića Ćelu, prije toga Taibu Torlakoviću podmetnuše bombu, i sad čuda, ubio se čovjek koji je volio više život od bilo kojeg Jevreja! Interesantno u svemu ovome je da Albanska regimenta još nije počela da gleda kako žara korjene pušta, a nedavni tekstovi koji su objavljivani u medijima o povezanosti Pećanina i Gašija, meni dosta toga govore!
-
in33sa
#237 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Ma raja vec godinama fura stereotip kako je Celo Bajramovic jedina alternativa albanskom krimi lobiju.fgr wrote:najjaci su komentari tipa: "bolje da nas celo maltretira i krade nego neko sa strane"![]()
![]()
Kao, bolje da nas krade on, bar je nas
Identicno razmisljanje onom sa izbora "bolje da me krade moj nego anamo onaj".
- JThomas
#238 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
a, to je to, vidim ja nešto nije u redu...nije više zlatko kriv za sve što ne valja, nego senad pećanin.
valja se prilagoditi na ovu novonastalu situaciju...
tišu, senad će nas *žik* *žik*...skupa s haverom gašijem
-
fgr
#239 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
zna Deba kad smrce bijelo sa Kajevicem i slicnim gangsterima..Compact wrote:Dani su objavili 24.07.2007. tekst o ubistvu Selvera Lekića, naslova "Ubistvo Selvera Lekića, najavilo novi obračun mafije"! Izgleda da su Deba i pisac o tome bili dobro obaviješteni, pa bi im SIPA trebala postaviti i koje pitanje![]()
- Compact
#240 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Bože mili čuda golemoga kad potjera sakat ćoravoga!JThomas wrote:a, to je to, vidim ja nešto nije u redu...nije više zlatko kriv za sve što ne valja, nego senad pećanin.
- Compact
#241 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Prijatelju njemu samo daju da "njuši ljepilo"! Daleko je on od bijelogfgr wrote: zna Deba kad smrce bijelo sa Kajevicem i slicnim gangsterima..
-
fgr
#242 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
nije prijatelju vjeruj mi..Compact wrote:Prijatelju njemu samo daju da "njuši ljepilo"! Daleko je on od bijelogfgr wrote: zna Deba kad smrce bijelo sa Kajevicem i slicnim gangsterima..
- JThomas
#243 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
ma u pravu si ti sve, kako će vlast biti kriva za kriminal i ubistva, kriva je opozicija i "njeni" novinari...jesi razmišljao da knjigu napišeš o toj teoriji?Compact wrote: Bože mili čuda golemoga kad potjera sakat ćoravoga!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#244 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Cuj pronadjen mrtav...
Ma roknuli ga sipci ba
Evo nadjoh na youtube ovo
http://www.youtube.com/watch?v=n9U66pDtJTI
Ma roknuli ga sipci ba
Evo nadjoh na youtube ovo
http://www.youtube.com/watch?v=n9U66pDtJTI
-
VjecitiStudent
#245 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Za nadati se da ce skroman prosjecan vijek trajanja prosjecnog bh. kriminalca imati barem nekog vaspitno-pedagoskog efekta na mlade generacije.
- Baltazar_khan
#246 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
horns&drums wrote:Cuj pronadjen mrtav...
Ma roknuli ga sipci ba
Pogrešno ti neko informacije daje
- moler
#247 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
VjecitiStudent wrote:Za nadati se da ce skroman prosjecan vijek trajanja prosjecnog bh. kriminalca imati barem nekog vaspitno-pedagoskog efekta na mlade generacije.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#248 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Evo i drugog
http://www.youtube.com/watch?v=mHtrIxnb ... re=related
Jarane, za koju godinu same slasticarne po Sarajevu
http://www.youtube.com/watch?v=mHtrIxnb ... re=related
Jarane, za koju godinu same slasticarne po Sarajevu
-
fgr
#249 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
tesko....VjecitiStudent wrote:Za nadati se da ce skroman prosjecan vijek trajanja prosjecnog bh. kriminalca imati barem nekog vaspitno-pedagoskog efekta na mlade generacije.
jedan momak koji je radio u bivsem internetu kao izbacivac je bio ismetov covjek..
znate li kako je poceo raditi za njega?
otisao mu u bolnicu i rekao: "Ismete, ja te postujem i poginuo bih za tebe"
pa ti vidi tog mentalnog sklopa
-
suncandan
#250 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Onaj njegov advokat laze, kod takvih nema samoubistva.
Otkud on zna ,je li to strucnjak? Karkin je advokat mafije, dokazani. Samo pare,pare...
Otkud on zna ,je li to strucnjak? Karkin je advokat mafije, dokazani. Samo pare,pare...