BAYERN - HOFFENHEIM
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Elvo
#226 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Bayern je to ljudi,sta je ba vama.sasvim zasluzeno. 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#227 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
pametan si, trenuntno ujedam...and1medjed wrote:neeeeeecu....Chmoljo wrote:
haj mi reci to u lice, hajd, hajd![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. ove gojzerice imaju okus piletine
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#228 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Ja Bajerna i supaka majke mi

- -danTe-
#229 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Chmoljo wrote:pametan si, trenuntno ujedam...and1medjed wrote:
neeeeeecu....![]()
![]()
![]()
P.S. ove gojzerice imaju okus piletine
- Van Halen
#230 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Mrzim Lucu Tonija i Bayern i Bavarsku komplet, fujjjjj odvratni su mi 
-
Mobile_Disco
#231 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Jel ima neko snimak tog komentatora, da i mi cujemo koji nismo imali prilike 
-
Elvo
#232 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
a salihovic je bas dobar potez napravio. Kaze necu u bayern, jer tamo bi sjedio na klupi,hahaha!!! Nego cika Hopp iz inata ponudio koju stoju vise, kad je vidio da bayern hoce igraca od njega.e moja budalo ,i taj ko te je savjetovao!!!
- stachu
#233 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Ma dao bih mu dozivotno mjesto urednika svih sportskih emisija u BiH!hrasno38 wrote:Covjeku koji je prenosio utakmicu na SPORTKLUBU bi odmah ponudio drzavljanstvo i prenose svih nasih reprezentatvnih selekcija. Bajern jeste najveci Njemacki klub ali zato Hofenhajm ima milion navijaca u cijeloj Evropi a najvise u BiH. Da imam mogucnos isao bih na svaju utakmicu Hofenhajma sa nasom zastavom. Mislim da je ovu utakmicu izgubio trener Hofenhajma jer je Salihovica drzao na klupi. Mada mi je sasvim svejedno tko ce pobjediti i biti sampion Njemacke srce mi je ko planina jer imamo ovakve igrace i ovakvu budunost naseg fudbala. Naravno sve isto vazi i za Volsburg.
Marjane LEGENDO!!!
- Bosanski_kralj
#234 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Budi te realni i reci te da je Bayern bio bolji i zasluženo pobijedio, iako se kada go padne u sudijskoj nadoknadi uvijek čini da je nezasluženo.
Salihović ima mjesta u Bayernu umjesto Schweinsteigera
Salihović ima mjesta u Bayernu umjesto Schweinsteigera
- jeza u ledja
#235 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
ne ce moBosanski_kralj wrote:Budi te realni i reci te da je Bayern bio bolji i zasluženo pobijedio,
-
ibizza
#236 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
ha ha hajeza u ledja wrote:ne ce moBosanski_kralj wrote:Budi te realni i reci te da je Bayern bio bolji i zasluženo pobijedio,
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#237 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Bayern je imao 2-3 prilike samo iz prekida. Tako da ne kontam kako je to bayern bio bolji? Pogotovo me izivciralo ono cigansko komentarisanje na svaku sudijsku odluku, kao da igraju protiv real madrida
Hofenhajm se je extra dobro drzao, kontroloa lopte, takticki su ubili riberija (a to je 80% bayerna), toni i klose dueal haman nisu dobili. Realan rezultat je trebao biti 1-1
- and
#238 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
realno je bilo neriješeno.lider je pokleknuo,ali to sebi mogu dozvoliti i opet ostati prvi.ipak bayern je taj koji njih stiže.
pravi naš gol prime u sudijskoj nadoknadi,kao da sam bih gledao.
smiješno je bilo gledati klinsmana i igrače kako se raduju kao da igraju finale lige prvaka.
vedo je majstor.
najboljeg asistenta lige držati na klupi
pravi naš gol prime u sudijskoj nadoknadi,kao da sam bih gledao.
smiješno je bilo gledati klinsmana i igrače kako se raduju kao da igraju finale lige prvaka.
vedo je majstor.
najboljeg asistenta lige držati na klupi
- shalla
#239 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Ne pamtim kad mi je bilo ovako krivo
Ustvari znam, kad smo ga primili od španaca u 143 minuti utakmice...
Bayern otkako pratim fudbal (nekih cca 20-ak godina) igra isto, nafakaški i bez smišljenih akcija nego je nabi prema napadaču pa ako se šta odbije i jest' dobro. Fino je Ivica Osim rekao onomad da je šteta za fudbal što je bajern prvak Evrope sa nabijanjem lopte prema Elberu pa ovaj šta gore uradi... Ma joj bljak, fakat nezaslužena pobjeda (samo da pitam ove što kažu da je zaslužena pobjeda, po čemu to, dajte malo argumenata?)...
Mislim da je Vedi poslije ovog gola porasla cijena za nekih 2 miliona Eura
Ustvari znam, kad smo ga primili od španaca u 143 minuti utakmice...
Bayern otkako pratim fudbal (nekih cca 20-ak godina) igra isto, nafakaški i bez smišljenih akcija nego je nabi prema napadaču pa ako se šta odbije i jest' dobro. Fino je Ivica Osim rekao onomad da je šteta za fudbal što je bajern prvak Evrope sa nabijanjem lopte prema Elberu pa ovaj šta gore uradi... Ma joj bljak, fakat nezaslužena pobjeda (samo da pitam ove što kažu da je zaslužena pobjeda, po čemu to, dajte malo argumenata?)...
Mislim da je Vedi poslije ovog gola porasla cijena za nekih 2 miliona Eura
- madner
#240 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Zasluzili su samo zato sto Sejo nije zabio 2:1.
- scheph
#241 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Bayern...bio i osto ciganski klub.
- zecko_kupuz
#242 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Stvarno mi nije jasno kakve inate Rangnick tjera. Salihović mu (pored ostalih) donosi bodove i još odluči ostati vjeran klubu, a kako Rangnick odgovori na to - zakuca ga za klupu. Opet s druge strane, Hoffenheim ima dosta kvalitetnih igrača, ali to nije glavni razlog.
Što se tiče tekme, jasno je da je trener kriv. Jedva se nakanio i Saleta ubaciti, a vidjelo se da su Hoffenheimovci počeli fizički padati u zadnjih petnaestak minuta. Morao je osvježiti igru. Bayern je iskusno to riješio, racionalnije su koristili svoju snagu.
U svakom slučaju, tekma je bila puna ritma. Brzo se igralo, a i onaj Marjan komentariše na turbo pogon
. Svaka čast svima
.
Što se tiče tekme, jasno je da je trener kriv. Jedva se nakanio i Saleta ubaciti, a vidjelo se da su Hoffenheimovci počeli fizički padati u zadnjih petnaestak minuta. Morao je osvježiti igru. Bayern je iskusno to riješio, racionalnije su koristili svoju snagu.
U svakom slučaju, tekma je bila puna ritma. Brzo se igralo, a i onaj Marjan komentariše na turbo pogon
- Bosanski_kralj
#243 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Ma ne moraš reći, bitno je da svi znamo da je takojeza u ledja wrote:ne ce moBosanski_kralj wrote:Budi te realni i reci te da je Bayern bio bolji i zasluženo pobijedio,
- Van Halen
#244 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Naporan si pravo.Bosanski_kralj wrote:Ma ne moraš reći, bitno je da svi znamo da je takojeza u ledja wrote:ne ce moBosanski_kralj wrote:Budi te realni i reci te da je Bayern bio bolji i zasluženo pobijedio,
- jeza u ledja
#245 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
fakat, realno je bilo 1-1, al jebiga.
- jeza u ledja
#246 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
a salihovic mozda(?) nema snage igrati cijelu tekmu? 
- CrniZec
#247 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
scheph wrote:Bayern...bio i osto ciganski klub.
A zasto je ciganski klub molim te? I vi nekad pretjerivate Boze sacuvaj.
Izgubio Hoff, pa st? Jel kraj svijeta? Nije...
To su bili kaznjeni zato sto Sejo nije pogodio na onoj cistoj sansi.. to je zivot
-
drama
#248 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
il' mozda ne zna koga da izbaci iz veze da uvede salihovicajeza u ledja wrote:a salihovic mozda(?) nema snage igrati cijelu tekmu?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#249 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Ciganski klub je zbog toga sto ima daleko vishe love od svih klubova bundeslige, sto dovode najbolje igrace iz bundeslige i sto usprkos tome imaju vishe srece od svih klubova bundeslige
- and
#250 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
ima snage,i mislim da je trebao početi mjesto eduarda.eduardo se pokazao nježan za ovakvu utakmicu.sejo nije sebi smio dozvoliti da mu onaj kloc od golmana skine loptu.jeza u ledja wrote:a salihovic mozda(?) nema snage igrati cijelu tekmu?
bayern se dobro pokazao,možda i kup uefa izbore