Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
aerosa

#226 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:
Control panel wrote:izborna racunica je vrlo jasna. ko ne poredje izborni prag nema ga u raspodjli mandata. svi ti koji nisu presli izborni prag dijele se na pobjednike. ako SDP pobijedi a strnka kokuza ne predeje izborni prag onda sam ja zadovoljan.
a sta ako opet nacinalne stranke pobijede za glas vise od SDP-a. ti batkovi glasovi idu recimo SDA-u.
Nisi to dobro skontao, glasovi onih koji nisu prešli prag de facto se ne računaju pri raspodjeli mandata.
Skonto je on šta govori i u pravu je u neku ruku, jer ti glasovi ako ne pređe prag da nije bio na izborima dobila bi neka od lijevih stranki koja jeste prešla prag.

Nažalost control, u takvoj zemlji živimo da se ja lično hvatam i za najtanju slamku nade da će napokon ljudi progledati, pa ako je način za animiranje ne-glasača i ovaj koji Batko gura neka bude i tako. Samo da se bagra napokon otjera sa vlasti...
samo malo

#227 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by samo malo »

Mozda udje u neku koaliciju, to je sad moderno, zaboravili ste na tu soluciju :D

Bezveze ideja, to sa stranskom kokuza, pa na izbore... samim tim sto u politici nema postenja, pa je jasno, ili ce biti posten i propasti, ili ce biti neposten a onda pade u vodu ideja stranke.
ŠefketRamadani

#228 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by ŠefketRamadani »

Ljudi ba nemojte Batka dirat čovjek je pobijedio anoreksiju..A Batko bolje da ide popravljat ljudima zube umjesto što se petlja u politiku i sa novopečenim političarima (čitaj Fahrom)..jedina smješnija stvar od Batka političara je Srđan Dizdarević političar... :bih:
edinbug

#229 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by edinbug »

auuuuu, ala peva ovaj nas Slavuj.
pjegica

#231 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by pjegica »

Iako mi je Batko nesimpatičan, zaslužio je ovo priznanje! :thumbup:
windfucker

#232 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by windfucker »

svaka čast na humanitarnom radu...
i nek ide u p.m. za izbor političke stranke! :D
cyprus

#233 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by cyprus »

Podrška Batku :thumbup: . Zanimljivo će bit vidjet šta će SKOK na izborima napravit... :D Oni bi trebali privuć one koji "nemaju za koga glasat"
captain koons

#234 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by captain koons »

e moj batko evo vec te forumaski sdp treha zato sto si fahru jednom doveo a fahrovci trljaju ruke a pojeli bi te da si zlaju ugostio...hebo li vas i scepo i zlaja i mile i...samo ti guraj dalje batko fali nam LJUDI u na politickoj sceni
fišek

#235 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by fišek »

Batku treba dati svaku podršku ko pameti ima.Svaka čast,majstore. :thumbup: :bih:
Agitirajte vi bilmezi za SDP.A,presaberite se koliko ste vi do sada dali para ili drugih stvari za spas drugih ljudi.
Batko svojim aktivnostima spašava živote ljudi,a vi samo slinite po forumu.
Batko nije završio svoju misiju na ovom svijetu,a na budućem će imati,ako Bog da,lijepo mjesto u dženetu (raju).
Jer,ko spasi na ovom svijetu jedan život,kao da je spasio cijeli svijet.
Vidjet će se na izborima koliko ima poštenih ljudi u ovoj državi po broju glasova za Batka. :roll:
Bourne

#236 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Bourne »

Moze li se saznati sta je vise ovaj Batko...zubotehnicar,nadri komicar,radio voditelj ili pak politicar...Batko da vodi drzavu :-) najbolje bi mu bilo da je otvorio neku humanitarnu organizaciju tu bi mogao dati svoj maximum :thumbup:
EUROBIH

#237 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by EUROBIH »

Bourne wrote:Moze li se saznati sta je vise ovaj Batko...zubotehnicar,nadri komicar,radio voditelj ili pak politicar...Batko da vodi drzavu :-) najbolje bi mu bilo da je otvorio neku humanitarnu organizaciju tu bi mogao dati svoj maximum :thumbup:

i severina prije nego što je postala pjevačica bila je GLUMICA :lol: :lol:
Bourne

#238 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Bourne »

EUROBIH wrote:i severina prije nego što je postala pjevačica bila je GLUMICA
Ma buraz pozavidim ja njemu od zubotehnicara preko glumca i humanitarca do pAliticara...ma BRAO majstore Batko...kao sto sam vec napisao humanitarni rad RESPECT ostalo 0...ZDRAAAOO ba :dance: :run:
aerosa

#239 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by aerosa »

Ljudi vi ste fakat bolesni, jbt na čovjeka koji je već do sad spasio toliko života a to i dalje radi zdrav čovjek ne može toliko pljuvati....
bruce lee

#240 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by bruce lee »

aerosa wrote:Ljudi vi ste fakat bolesni, jbt na čovjeka koji je već do sad spasio toliko života a to i dalje radi zdrav čovjek ne može toliko pljuvati....
upravo sam ovo i ja pomislio kad sam otkrio topic.. :shock: :shock: :roll:

pljuvanje kod nas postao narodni sport, popularniji čak od kladionice. počevši od pljuvanja po političkoj poziciji (razumljivo i pozdravljam naravno), ali onda i opoziciji :-) f.vladi, ali i borcima koji je napadnu, pjevaču, moderatoru, sportisti, komšiji, kolegi.. nadje se čak neko i da džeki psuje sve mrtvo ispred bilinog polja :cry:

hajmo sjesti na kafu i pljuvat malo po nekom. dosadno postalo uvijek iste pljuvat, pa hajmo sad po nekom drugom. nema žurbe, svako će doći na red, ima se vremena :x
EUROBIH

#241 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by EUROBIH »

aerosa wrote:Ljudi vi ste fakat bolesni, jbt na čovjeka koji je već do sad spasio toliko života a to i dalje radi zdrav čovjek ne može toliko pljuvati....
kokuz sa 5000 maraka plate na krmeleonu i
aerosa

#242 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by aerosa »

EUROBIH wrote:
I spašenih barem 5-6 života do sad....
Kolika je tvoja plata i koliko si ljudi spasio ?
Semiramida

#243 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Semiramida »

Koliko znam, Batko je privatno u jako nezavidnoj situaciji i želim mu svako dobro u tom smislu.

Što se Batkovog "humora" tiče, vrijeđa inteligenciju. One radio emisije, "Udri muški" ili kako već, pa to je katastrofa. Koncept emisije gdje slušatelji zovu radio, ispričaju bezbroj puta prežvakan vic - šalu - pošalicu, pa se Batko grohotom i svom svojom masom smije - krajnje je iritantno. (Stoga je i banovan iz memorije mog auto-radio-prijemnika.)

Cijenim njegova nastojanja u humanitarnom djelovanju, al' ne i sve načine kojima se služi u tu svrhu.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#244 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by dr.gog »

EUROBIH wrote:
jesvidiš kakav je on :oops: , i taj krmeleon...
jedna

#245 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by jedna »

aerosa wrote:
EUROBIH wrote:
I spašenih barem 5-6 života do sad....
Kolika je tvoja plata i koliko si ljudi spasio ?
ja fakat ne kontam ovakve komentare. kako iko od vas može znati koliko neko pomaže ljudima?
što ga pitaš kolika je njegova plata? evo, ja ću ti reći da je moja plata 10 puta manja od navedene (ja ne znam kolika je batkova plata, niti me zanima. sigurno nije mala, ali ako barem desetinu izdvaja za pomoć drugima - svaka njemu čast). koliko ja dajem od svoje plate za pomoć, to niko ne može znati i ne vidim kako bi :? zar se trebam hvaliti tim?
ova tema je o batkovom humoru i ako ja kažem da mi batko nije smiješan što to mene čini lošom osobom?
njegov humanitarni angažman je tema 2 i za to, od mene mu, svaka čast. žao mi je zbog njegove kćerkice, ne dogodilo se nikome.
njegov politički angažman je tema 3 i ja ne vidim (još uvijek) zašto bi glasala za njega. ok, human je i pomaže ljudima, ali šta može učiniti na političkom planu? ja nisam imala priliku da pročitam koncepr njegove stranke. ako nađem da je dobar, onda možda i glasam za njega. ovako.... neće ni angelina sigurno biti predsjednica sad.
HAVANA

#246 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by HAVANA »

Ja teme i govana :-)
ultima_palabra

#247 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by ultima_palabra »

Vidim neki dan Batko s..e na Alfi...izgleda da je Šćepo ubacio još jednog trojanskog konja s tom strankom kokuza :roll:
zonbirile

#248 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by zonbirile »

humor i emisije dno dna i mislim da bi trebao zadržati svoj rad,imiđ i preći u neku višu,bolju formu.Svaka čast i hvala za humanitarni rad.
udrch

#249 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by udrch »

Ma Batka treba izabrati za presjednika ili premijera..
Nije on veća budala, od ovih trenutnih..
Mahalac

#250 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko

Post by Mahalac »

Cijenim Batkov humanitarni rad i to je to.

Medjutim s osnivanjem stranke kokuza je ustvari pokazao svoje pravo lice. Samo budali nije jasno da takva stranka niti moze niti hoce bilo sto ozbiljno uraditi na narednim izborima. Da je nesto htjela mogli su komotno odabrati neku od opozicionih opcija koji imaju kapacitet te pozovu na njihovu podrsku(kolika god da bila).
Ali ne, BATKO svjesno ide u nazovi predizbornu utrku koju ce naravno samo razvodniti a na kraju u najboljem slucaju za sebe obezbjediti mjesto u parlamentu sto je jedini cilj ove "stranke" tj BATKA. :(
Providno ali zabrinjavajuce vidjeti koliko je ovaj nas narod g..p.
Post Reply