ja1977 wrote:alijadzigibau wrote:da Oslobodjenje jesu najbolje novine u bih![]()
![]()
Smješko
Haj nam ti reci koje su najbolje
Moderator: anex
ja1977 wrote:alijadzigibau wrote:da Oslobodjenje jesu najbolje novine u bih![]()
![]()
U BiH, nazalost, vise nema dobrih novina, imamo samo razna lobisticka smeca, poput Avaza, Sana, Oslobodjenja, Dana, Slobodne Bosne, Globala, itd.HAVANA wrote:Smješkoja1977 wrote:alijadzigibau wrote:da Oslobodjenje jesu najbolje novine u bih![]()
![]()
![]()
Haj nam ti reci koje su najbolje
Na sta spade novina za koju bi u proslome ratu i krvi dalihttp://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=4233
Tužilaštvo Kantona Sarajevo odbacilo optužbe u slučaju investicija u elektroenergetski sektor FBiH: Skinuta hipoteka s ministra Heće
...
Rezultati istrage su potvrdili i da procedura izbora strateških partnera nije vođena u skladu sa zakonskim propisima, s obzirom na to da zakon predviđa raspisivanje tendera ili samoinicijativnu ponudu.
...
Znaci, treba da se mirimo sa njima sirotima i aplaudiramo lazima koje nam svakodnevno lansiraju?strujnik wrote:Druze Vjeciti,
meni se cini da si ti opsjednut Oslobodjenjem. Kriva Drina se ne moze ispraviti, moras hvatiti da u BiH skoro pa i nema nezavisnih medija i nezavisnih novinara (cast izuzecima, koji su na prosjackom stapu). Prema tome, citas sta hoces i odvagas koliko je nesto istina ili laz, a i za svoje pare uzimas one novine za koje vjerujes da su najbolje, najobjektivnije, naj naj..
Nemoj sebi dozvoiliti da iz tebe izlaze razni Mandali, Orahovci, Vele i ostala Zmajeva potrcka.
Zar na Avaz uopste treba trositi vrijeme? Od prvog dana izlazenja, Avaz je bljuvotina i to zaista ne treba puno dokazivati.kakavdanakneiskustvu wrote:zanimljivo je da te baš i nema na temi o avazu,tamo ne spominješ pljuvanja po ljudima koja su u avazu vrlo čestaVjecitiStudent wrote: Znaci, treba da se mirimo sa njima sirotima i aplaudiramo lazima koje nam svakodnevno lansiraju?
Jel ja to negdje pogrijesih u prethodnim postovima?
Ma mirio se ti il' ne mirio isto ce ti biti, ovo govorim radi tebe i tvog zdravlja da se djaba ne sekiras plaho, osim ako nemas neke koristi od jednih ili drugihVjecitiStudent wrote:Znaci, treba da se mirimo sa njima sirotima i aplaudiramo lazima koje nam svakodnevno lansiraju?strujnik wrote:Druze Vjeciti,
meni se cini da si ti opsjednut Oslobodjenjem. Kriva Drina se ne moze ispraviti, moras hvatiti da u BiH skoro pa i nema nezavisnih medija i nezavisnih novinara (cast izuzecima, koji su na prosjackom stapu). Prema tome, citas sta hoces i odvagas koliko je nesto istina ili laz, a i za svoje pare uzimas one novine za koje vjerujes da su najbolje, najobjektivnije, naj naj..
Nemoj sebi dozvoiliti da iz tebe izlaze razni Mandali, Orahovci, Vele i ostala Zmajeva potrcka.
Jel ja to negdje pogrijesih u prethodnim postovima?
Ima li ko ostatak clanka? Bas me interesuje kako to da genocid nece biti kaznjavan!Podržane izmjene i dopune Krivičnog zakona BiH: Genocid neće biti kažnjiv
http://oslobodjenje.ba/index.php?id=4494
Ustavnopravna komisija Predstavničkog doma Parlamenta BiH na jučerašnjoj sjednici sa pet glasova za - Velimir Jukić, Ekrem Ajanović, Adem Huskić, Šefik Džaferović i Halid Genjac i tri suzdržana (Lazar Prodanović, Momčilo Novaković i Drago Kalabić) prihvatila je izmjene i dopune Krivičnog zakona BiH u drugom čitanju.
Imovinska korist
Komisija je odbila amandmane koje je na izmjene Zakona uložio Klub SNSD-a a kojim se tražilo brisanje člana kojim se definira prošireno oduzimanje imovinske koristi pribavljene krivičnim djelom, odnosno koji propisuje da sud može u toku krivičnog postupka oduzeti imovinsku korist.
Klub SNSD-a je kao obrazloženje za ukidanje ovog člana naveo da je odredba "nerazumljiva jer ne upućuje na osnovu čega sud može smatrati da postoje opravdani razlozi da se vjeruje da je imovina pribavljena krivičnim djelom".
Klub ove stranke je tražio da se ukine i član kojim se propisuje da obavezna harmonizacija Krivičnog zakona BiH, odnosno da su njegove odredbe usaglašene sa entitetskim. SNSD je tražio da se njegove odredbe primjenjuju samo u postupcima Suda i Tužilaštva BiH za koje su inače naveli kako je upitan "i njihov ustavni osnov kao institucija". Ovaj amandman je odbačen.
Čitajte više u Oslobođenju.
Ovaj clanak ce se vjerovatno pojaviti u sutrasnjem broju, pa cu ti sabahile ovdje zalijepitiAbacija wrote:Ima li ko ostatak clanka? Bas me interesuje kako to da genocid nece biti kaznjavan!Podržane izmjene i dopune Krivičnog zakona BiH: Genocid neće biti kažnjiv
http://oslobodjenje.ba/index.php?id=4494
Ustavnopravna komisija Predstavničkog doma Parlamenta BiH na jučerašnjoj sjednici sa pet glasova za - Velimir Jukić, Ekrem Ajanović, Adem Huskić, Šefik Džaferović i Halid Genjac i tri suzdržana (Lazar Prodanović, Momčilo Novaković i Drago Kalabić) prihvatila je izmjene i dopune Krivičnog zakona BiH u drugom čitanju.
Imovinska korist
Komisija je odbila amandmane koje je na izmjene Zakona uložio Klub SNSD-a a kojim se tražilo brisanje člana kojim se definira prošireno oduzimanje imovinske koristi pribavljene krivičnim djelom, odnosno koji propisuje da sud može u toku krivičnog postupka oduzeti imovinsku korist.
Klub SNSD-a je kao obrazloženje za ukidanje ovog člana naveo da je odredba "nerazumljiva jer ne upućuje na osnovu čega sud može smatrati da postoje opravdani razlozi da se vjeruje da je imovina pribavljena krivičnim djelom".
Klub ove stranke je tražio da se ukine i član kojim se propisuje da obavezna harmonizacija Krivičnog zakona BiH, odnosno da su njegove odredbe usaglašene sa entitetskim. SNSD je tražio da se njegove odredbe primjenjuju samo u postupcima Suda i Tužilaštva BiH za koje su inače naveli kako je upitan "i njihov ustavni osnov kao institucija". Ovaj amandman je odbačen.
Čitajte više u Oslobođenju.![]()
Unaprijed hvala.
Šta ti bi?thepatriot wrote:Oslobođenje- islamofobični, pivarski bilten
Nabija normu čovjekhomar wrote:Šta ti bi?thepatriot wrote:Oslobođenje- islamofobični, pivarski bilten
Kako ti to znas, kad jedino od papira sto u ruke uzmes je ponuda za sportsku kladionicu.thepatriot wrote:Oslobođenje- islamofobični, pivarski bilten
Reis mi rek'o, ja ti nisam od ovih kvazigrađanskih ljudi, čitam najčitaniji što se prod'a u 50000 primjeraka dnevno, a islamofobične medije ne volim, a pogotovo ovaj pivarski mafijaško-islamofobični letakstrujnik wrote:Kako ti to znas, kad jedino od papira sto u ruke uzmes je ponuda za sportsku kladionicu.thepatriot wrote:Oslobođenje- islamofobični, pivarski bilten
Nekoliko dana kasnije izbio je diplomatski spor velike Britanije i Izraela jer je većina od 26 assassina Mossada imala duplikate pasoša Britanaca koji žive u Izraelu
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=5494