M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
- Vares City
#226 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ima li kavih novosti o ZUJANU RUGOBI!!!!
Zovu li ga mentori?
Zovu li ga mentori?
-
sarajevo63
#227 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Crveno= jalijaš iz ranijeg vremena. Sada su to jalijaši na baterije, nasuprot istim, na baterije.Edin H. wrote:Vala zbog takvih postupaka volim Sarajevo i njegove ljude.Banksy wrote:Dobro, odlično ... ali, kakve to veze ima sa bilo čim? Šta to mijenja u cijeloj ovoj priči?fgr wrote: vjerovali ili ne, vidio sam to sa sajom...
ja bio u pekari, kupio kiflice i posao da prosetam....
dakle, kad se izadje iz imareta pa lijevo prema cesmi ondje na cosku bila neka frka...ne sjecam se bas svih detalja ali znam da su bila napadnuta 2-3 momka od strane nekih likova..i sve se desilo prebrzo ali sam vidio da je saja uletio, poslije sam skontao da je dosao iz neke radnje prekoputa, drzi je neki brko papucar, malo se pogurao i malo potukao sa tim sto su bili sa palijama...i onda se rascistilo a ja otisao svojim putem...nisam vidio to sa umivanjem i smirivanjem tih momaka ali sam vidio taj dio sa tucom...i vidio sam bakira sa suprugom i burhana sabana...eto, to ja vidio...
odvratno je to sto je pricao na telefon sa gasijem ali ovo sam fakat vidio...
Jos uvijek ima ljudi koji imaju hrabrosti da reaguju na takve situacije, zastite zrtvu/e. Svaka mu cast na tom postupku, ipak su momci nosili palije.
Na Zapadu mogu ubiti covjeka, niko nece reagovati, osim eventualno iz prikrajka zovnuti muriju, a i to je diskutabilno. Nece da budu svjedoci, cvikaju. Dok se murija pojavi kasno je. Citav sistem tuzilastva je zasnovan da li je kamera snimila incident ili ne. Nazalost i nas sve vise zahvata mentalitet - nije to moj problem.
Sto se tice telefonskog razgovora premda je prica ogavna, djeluje kao cisto mangupsko brbljanje. Bez ikakvih konkretnih planova.
Plavo=itekako je to i moj i tvoj problem.
- Pasiflora
#228 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
[quote="lopta
Titovke su bile na glavama momaka i starsjesina koje napadose ovu drzavu i ovaj grad, ali kako bi to znao neko ko je podrumas.
[/quote]
Ne mogu se sloziti sa tobom apropos "titovki". Naime, ukinuli su petokrake negdje u jesen '91 i umjesto njih stavili orlove. Samim time to vise nisu bile 'titovke' vec sajkace.
I ne mozes ljude nazivati podrumasima samo zato sto ne dijele tvoje misljenje.
Titovke su bile na glavama momaka i starsjesina koje napadose ovu drzavu i ovaj grad, ali kako bi to znao neko ko je podrumas.
Ne mogu se sloziti sa tobom apropos "titovki". Naime, ukinuli su petokrake negdje u jesen '91 i umjesto njih stavili orlove. Samim time to vise nisu bile 'titovke' vec sajkace.
I ne mozes ljude nazivati podrumasima samo zato sto ne dijele tvoje misljenje.
- zlatiborka
#229 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... ca-heroinaVares City wrote:Ima li kavih novosti o ZUJANU RUGOBI!!!!
Zovu li ga mentori?
Hrvatska Bajraktarija traži zbog šverca heroina
Na Sudu BiH uvjetno osuđen za puštanje u promet oko 50 tona krivotvorene vegete...
16.11.2008. 11:45 - Avaz
Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu prekjučer je podnijelo zahtjev Općinskom sudu Sarajevo da Neziru Bajraktariju zvanom Žuti, vlasniku firme "Zeno komerc", osumnjičenom za krivotvorenje isprava, bude određen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od bijega i mogućeg utjecanja na svjedoke. U Općinskom sudu nam je rečeno da će zvanična odluka o pritvoru biti saopćena u ponedjeljak, ali prema nezvaničnim informacija, Bajraktariju je određena mjera pritvora te je on nakon saslušanja u Tužilaštvu sproveden u KPZ.
Raspisana potjernica
Bajraktari je za sada ispitivan samo u vezi s krivotvorenjem isprava, a očekuje se da u narednom periodu bude saslušavan zbog kontakata sa Muhamedom Alijem Gašijem. Policija je tokom hapšenja kod Bajraktarija pronašla po dvije važeće CIPS lične karte i vozačke dozvole koje su izdate u Hadžićima. Jedno od lažnih imena kojima se koristio je Safet Krivača. Izvršen je i pretres Bajraktarijeve kuće u naselju Rakovica u blizini Sarajeva.
Njegovo hapšenje je uslijedilo kao nastavak akcije razbijanja mreže pomagača Muhameda Alija Gašija, koja je započela 3. novembra privođenjem nekoliko osoba za koje se sumnja da su, na Gašijev zahtjev, vršile pritisak na svjedoke u suđenju protiv braće Gaši i ostalih. Mreža je otkrivena nakon prisluškivanja telefona, koji su u zatvoru pronađeni kod Gašija, Mirse Krasnića i Edina Hota. Utvrđeno je da je Gaši iz pritvora kontaktirao i sa Bajraktarijem.
Bajraktari, koji je jedno vrijeme bio dobar prijatelj i sa ubijenim Ramizom Delalićem, također je ispitivan i o neuspjelom pomirenju Delalića i Muhameda Alija Gašija u kafiću "Akademija". Protiv Bajraktarija je na Sudu BiH vođen postupak zbog puštanja u promet na tržište BiH oko 50 tona krivotvorene vegete. Za ovo djelo 2005. godine sklopio je sporazum sa tužiocem te je uvjetno osuđen.
Inače, Županijski sud u Osijeku raspisao je potjernicu za Nezirom Bajraktarijem koji je osumnjičen da je zajedno sa još nekoliko osoba učestvovao u prebacivanju 65 kilograma heroina iz Turske u Hrvatsku. U akciji zvanoj "Istok" početkom ove godine uhapšeno je nekoliko osoba, dok se za Bajraktarijem tragalo. Kako je on bio nedostupan organima gonjenja, a u međuvremenu je počelo suđenje ostalima u ovom predmetu, Sud je u septembru ove godine donio odluku da se Bajraktariju sudi u odsustvu. Ovo rješenje koje je potpisao predsjednik vijeća dostupno je i na internetskoj stanici Županijskog suda Osijek.
Droga u kamionu
- Federalna uprava policije će uspostaviti kontakt sa kolegama iz Hrvatske s obzirom na informaciju da je za Bajraktarijem raspisana potjernica, kako bi se provjerili ti navodi i eventualno poduzele odgovarajuće mjere - rečeno nam je u FUP-u.
Prema optužnici u predmetu Miroslav Dukić i ostali, navedeno je da je Nezir Bajraktari zajedno sa prvooptuženim Dukićem dogovorio šverc droge, a za to su angažirali i druge osobe. Droga je nekoliko puta prevožena u kamionu koji je bio namijenjen za prijevoz voća iz Turske. U nekoliko navrata, prema optužnici, Dukić i Bajraktari ukupno su platili 50.000 eura u Turskoj za voće, a teret se prevozio zajedno sa drogom.
Voće je istovarano u skladištu koje se nalazilo u automehaničarskoj radnji u Hrvatskoj gdje je ostavljano da istruhne, a nakon isteka 25 dana od ulaska u Hrvatsku kamion bi kretao u Sarajevo. Tako su Dukić i Bajraktari drogu prodavali u Hrvatskoj i BiH. Uhvaćeni su tokom transporta treće pošiljke kada su carinici u saradnji sa USKOK-om prilikom ulaska u Hrvatsku zaustavili vozača i u unutrašnjosti vozila pronašli 120 paketa sa 65 kilograma heroina. Ukupna vrijednost zaplijenjene droge iznosi više od dva miliona eura.
Autor: Dž. MAHMUTOVIĆ-BAŠIĆ
Je li to onaj ZUTI, on je u buksi sto se vec zna. Novo mi je da je osim lazne VEGETE dilao heroin po Hrvatskoj i BiH u velikim kolicinama.....
Nije jos poznato da li ga neko zove.....
-
fgr
#230 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
nemam nista sa sajom ni bakirom ali kazem sta sam vidio...VjecitiStudent wrote:Naravno, nije trebalo dugo cekati na pojavu podobnog svjedokafgr wrote: vjerovali ili ne, vidio sam to sa sajom...
dakle, kad se izadje iz imareta pa lijevo prema cesmi ondje na cosku bila neka frka...ne sjecam se bas svih detalja ali znam da su bila napadnuta 2-3 momka od strane nekih likova..i sve se desilo prebrzo ali sam vidio da je saja uletio, poslije sam skontao da je dosao iz neke radnje prekoputa, drzi je neki brko papucar, malo se pogurao i malo potukao sa tim sto su bili sa palijama...i onda se rascistilo a ja otisao svojim putem...nisam vidio to sa umivanjem i smirivanjem tih momaka ali sam vidio taj dio sa tucom...i vidio sam bakira sa suprugom i burhana sabana...eto, to ja vidio...
-
brinetta
#231 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Vidio pa sta! Saja odbranio momke i sta sad!
Saji je rat dobro dosao jer da nije bilo rata on bi jos uvijek sjedio u Foci u svojoj zelenari. Rat mu donio lovu, slavu. Napravio vile po BiH djeca mu uzivaju i to sve zahvaljujuci ratu.
I sad se trebamo diviti njegovom humanom gestu, boze on je odbranio momke od huligana.
Saji je rat dobro dosao jer da nije bilo rata on bi jos uvijek sjedio u Foci u svojoj zelenari. Rat mu donio lovu, slavu. Napravio vile po BiH djeca mu uzivaju i to sve zahvaljujuci ratu.
I sad se trebamo diviti njegovom humanom gestu, boze on je odbranio momke od huligana.
- weed
#232 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Mene samo interesuje ko to od vas dusebriznika i pravednika, ne bi uradio isto sto i Saja tokom rata (ili neki od ovih ratnih profitera i lopova) samo da mu se pruzila prilika!?
Zivili!
Zivili!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#233 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Nikada ne bi sebi mogao dozvoliti da se bogatim na patnjama svog naroda
-
fgr
#234 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
samo sam to naveo jer sam vidio dogadjaj a neki spore da se to uopste desilo...brinetta wrote:Vidio pa sta! Saja odbranio momke i sta sad!
eto, zato sam se javio...
a saja kao i svi ljudi ima i lose i dobre strane, dakle mozemo ga i pljuvati jer i sam imam materijala za to ali mozemo reci i da ima zasluge u ratu vezane za odbranu BiH...
meni i valja i ne valja..
i inace ne volim pausalne ocjene o ljudima da su kriminalci, da su mafijasi i sl..
naslusao sam se toga godinama i tek kad neki sud donese presudu o nekome ja cu reci da je kriminalac..
- Drvosjeca iz Dejcica
#235 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Koliko je tebi godina? Mislim ozbiljno, bez uvrede, ako doticni nije kriminalac sta je onda? Poslovni sposoban covjek sa izrazenim darom za ekonomiju, analitiku i tenis? Mislim u kojem svijetu ti zivis, zivo me interesuje.fgr wrote:
meni i valja i ne valja..
i inace ne volim pausalne ocjene o ljudima da su kriminalci, da su mafijasi i sl..
naslusao sam se toga godinama i tek kad neki sud donese presudu o nekome ja cu reci da je kriminalac..
- Vares City
#236 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
zlatiborka wrote:http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... ca-heroinaVares City wrote:Ima li kavih novosti o ZUJANU RUGOBI!!!!
Zovu li ga mentori?
Hrvatska Bajraktarija traži zbog šverca heroina
Na Sudu BiH uvjetno osuđen za puštanje u promet oko 50 tona krivotvorene vegete...
16.11.2008. 11:45 - Avaz
Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu prekjučer je podnijelo zahtjev Općinskom sudu Sarajevo da Neziru Bajraktariju zvanom Žuti, vlasniku firme "Zeno komerc", osumnjičenom za krivotvorenje isprava, bude određen jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od bijega i mogućeg utjecanja na svjedoke. U Općinskom sudu nam je rečeno da će zvanična odluka o pritvoru biti saopćena u ponedjeljak, ali prema nezvaničnim informacija, Bajraktariju je određena mjera pritvora te je on nakon saslušanja u Tužilaštvu sproveden u KPZ.
Raspisana potjernica
Bajraktari je za sada ispitivan samo u vezi s krivotvorenjem isprava, a očekuje se da u narednom periodu bude saslušavan zbog kontakata sa Muhamedom Alijem Gašijem. Policija je tokom hapšenja kod Bajraktarija pronašla po dvije važeće CIPS lične karte i vozačke dozvole koje su izdate u Hadžićima. Jedno od lažnih imena kojima se koristio je Safet Krivača. Izvršen je i pretres Bajraktarijeve kuće u naselju Rakovica u blizini Sarajeva.
Njegovo hapšenje je uslijedilo kao nastavak akcije razbijanja mreže pomagača Muhameda Alija Gašija, koja je započela 3. novembra privođenjem nekoliko osoba za koje se sumnja da su, na Gašijev zahtjev, vršile pritisak na svjedoke u suđenju protiv braće Gaši i ostalih. Mreža je otkrivena nakon prisluškivanja telefona, koji su u zatvoru pronađeni kod Gašija, Mirse Krasnića i Edina Hota. Utvrđeno je da je Gaši iz pritvora kontaktirao i sa Bajraktarijem.
Bajraktari, koji je jedno vrijeme bio dobar prijatelj i sa ubijenim Ramizom Delalićem, također je ispitivan i o neuspjelom pomirenju Delalića i Muhameda Alija Gašija u kafiću "Akademija". Protiv Bajraktarija je na Sudu BiH vođen postupak zbog puštanja u promet na tržište BiH oko 50 tona krivotvorene vegete. Za ovo djelo 2005. godine sklopio je sporazum sa tužiocem te je uvjetno osuđen.
Inače, Županijski sud u Osijeku raspisao je potjernicu za Nezirom Bajraktarijem koji je osumnjičen da je zajedno sa još nekoliko osoba učestvovao u prebacivanju 65 kilograma heroina iz Turske u Hrvatsku. U akciji zvanoj "Istok" početkom ove godine uhapšeno je nekoliko osoba, dok se za Bajraktarijem tragalo. Kako je on bio nedostupan organima gonjenja, a u međuvremenu je počelo suđenje ostalima u ovom predmetu, Sud je u septembru ove godine donio odluku da se Bajraktariju sudi u odsustvu. Ovo rješenje koje je potpisao predsjednik vijeća dostupno je i na internetskoj stanici Županijskog suda Osijek.
Droga u kamionu
- Federalna uprava policije će uspostaviti kontakt sa kolegama iz Hrvatske s obzirom na informaciju da je za Bajraktarijem raspisana potjernica, kako bi se provjerili ti navodi i eventualno poduzele odgovarajuće mjere - rečeno nam je u FUP-u.
Prema optužnici u predmetu Miroslav Dukić i ostali, navedeno je da je Nezir Bajraktari zajedno sa prvooptuženim Dukićem dogovorio šverc droge, a za to su angažirali i druge osobe. Droga je nekoliko puta prevožena u kamionu koji je bio namijenjen za prijevoz voća iz Turske. U nekoliko navrata, prema optužnici, Dukić i Bajraktari ukupno su platili 50.000 eura u Turskoj za voće, a teret se prevozio zajedno sa drogom.
Voće je istovarano u skladištu koje se nalazilo u automehaničarskoj radnji u Hrvatskoj gdje je ostavljano da istruhne, a nakon isteka 25 dana od ulaska u Hrvatsku kamion bi kretao u Sarajevo. Tako su Dukić i Bajraktari drogu prodavali u Hrvatskoj i BiH. Uhvaćeni su tokom transporta treće pošiljke kada su carinici u saradnji sa USKOK-om prilikom ulaska u Hrvatsku zaustavili vozača i u unutrašnjosti vozila pronašli 120 paketa sa 65 kilograma heroina. Ukupna vrijednost zaplijenjene droge iznosi više od dva miliona eura.
Autor: Dž. MAHMUTOVIĆ-BAŠIĆ
Je li to onaj ZUTI, on je u buksi sto se vec zna. Novo mi je da je osim lazne VEGETE dilao heroin po Hrvatskoj i BiH u velikim kolicinama.....
Eeee bas taj,...on ti ima "djela"k'o Andric!!!
Nije jos poznato da li ga neko zove.....
- Vares City
#237 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
De baa,tebi izgleda hladovina steti mozdanim vijugama,...hladovina wrote:Mene samo interesuje ko to od vas dusebriznika i pravednika, ne bi uradio isto sto i Saja tokom rata (ili neki od ovih ratnih profitera i lopova) samo da mu se pruzila prilika!?
Zivili!
- upravnik
#238 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
bakire, bakire, fgr, fina gradska rajo, dobro nam došao!fgr wrote:a saja kao i svi ljudi ima i lose i dobre strane
- zlatiborka
#239 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Imam i ja i dobre i lose strane kao svi ljudi, ali nisam kriminalac niti ratni profiter!!!upravnik wrote:bakire, bakire, fgr, fina gradska rajo, dobro nam došao!fgr wrote:a saja kao i svi ljudi ima i lose i dobre strane
-
vlast
#240 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Vjerovatno ce se malo ko sloziti sa mnom, ali nakon pucnjave u Incognitu ocito je da je u toku osvetnicki pohod Ramizovog klana nakon objavljenih tel. snimaka! Da li ce se pozvati na odgovornost onaj koji je dao te snimke, a narocito Bakir Hadziomerovic koji ih je objavio. Njihovo objavljivanje nije koristilo nicemu osim zabavljanju sirokih narodnih masa, a pokrenuo je val osvetnickih pohoda koji su vec zavrsili ranjavanjem potpuno neduznih osoba. Za ovu pucnjavu suodgovornost zbog toga snosi i Bakir Hadziomerovic!!!!!!
- Fair Life
#241 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
@vlast
Najbolje sutjeti o "nasim" lopovima, ako sto procuri pomesti pod tepih i mirna Bosna.
Ha... sta velis ??
Najbolje sutjeti o "nasim" lopovima, ako sto procuri pomesti pod tepih i mirna Bosna.
Ha... sta velis ??
-
vlast
#242 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ocito neces da razumijes o cemu govorim......
- saibaba
#243 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ne razumijem ovu logiku ...vlast wrote:Vjerovatno ce se malo ko sloziti sa mnom, ali nakon pucnjave u Incognitu ocito je da je u toku osvetnicki pohod Ramizovog klana nakon objavljenih tel. snimaka! Da li ce se pozvati na odgovornost onaj koji je dao te snimke, a narocito Bakir Hadziomerovic koji ih je objavio. Njihovo objavljivanje nije koristilo nicemu osim zabavljanju sirokih narodnih masa, a pokrenuo je val osvetnickih pohoda koji su vec zavrsili ranjavanjem potpuno neduznih osoba. Za ovu pucnjavu suodgovornost zbog toga snosi i Bakir Hadziomerovic!!!!!!
- saibaba
#244 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Suodgovornost sigurno snosi i elektroprivreda jer je omogučila napajanje televizora električnom energijom ...saibaba wrote:Ne razumijem ovu logiku ...vlast wrote:Vjerovatno ce se malo ko sloziti sa mnom, ali nakon pucnjave u Incognitu ocito je da je u toku osvetnicki pohod Ramizovog klana nakon objavljenih tel. snimaka! Da li ce se pozvati na odgovornost onaj koji je dao te snimke, a narocito Bakir Hadziomerovic koji ih je objavio. Njihovo objavljivanje nije koristilo nicemu osim zabavljanju sirokih narodnih masa, a pokrenuo je val osvetnickih pohoda koji su vec zavrsili ranjavanjem potpuno neduznih osoba. Za ovu pucnjavu suodgovornost zbog toga snosi i Bakir Hadziomerovic!!!!!!
a o telekomu koji je omogucio razgovore da i ne govorimo ...
-
kijameta
#245 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Vecina ce se sloziti sa tobom,da to 'ovi Ramizovi' zavrsavaju 'poslove ' sa Gasijevim. Ali ovaj drugi dio da novinari,mediji,javnost ne bi smjeli talasati da ne bi 'naljutili' drugorazredne kriminalce je ujedno smijesan i zalostan.vlast wrote:Vjerovatno ce se malo ko sloziti sa mnom, ali nakon pucnjave u Incognitu ocito je da je u toku osvetnicki pohod Ramizovog klana nakon objavljenih tel. snimaka! Da li ce se pozvati na odgovornost onaj koji je dao te snimke, a narocito Bakir Hadziomerovic koji ih je objavio. Njihovo objavljivanje nije koristilo nicemu osim zabavljanju sirokih narodnih masa, a pokrenuo je val osvetnickih pohoda koji su vec zavrsili ranjavanjem potpuno neduznih osoba. Za ovu pucnjavu suodgovornost zbog toga snosi i Bakir Hadziomerovic!!!!!!
Ljudi(novinari,Hadziomerovic) rade svoj posao a sto je policija,drzava,sistem truhao do raspadanja,to nije do novinara,nego do ljudi poput tebe.
- Better Man
#246 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Naravno da se niko normalan neće složiti sa tobom i tvojim tvrdnjama! Svima njima je mjesto na električnoj stolici!vlast wrote:Vjerovatno ce se malo ko sloziti sa mnom, ali nakon pucnjave u Incognitu ocito je da je u toku osvetnicki pohod Ramizovog klana nakon objavljenih tel. snimaka! Da li ce se pozvati na odgovornost onaj koji je dao te snimke, a narocito Bakir Hadziomerovic koji ih je objavio. Njihovo objavljivanje nije koristilo nicemu osim zabavljanju sirokih narodnih masa, a pokrenuo je val osvetnickih pohoda koji su vec zavrsili ranjavanjem potpuno neduznih osoba. Za ovu pucnjavu suodgovornost zbog toga snosi i Bakir Hadziomerovic!!!!!!
- Better Man
#247 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
fgr wrote:vjerovali ili ne, vidio sam to sa sajom...in33sa wrote:Jos da nam je Bakir rekao imena dvojice djecaka, ili bar datum tog dogadjaja, ili zasto to nije prijavljeno policijskim organima (da jeste, zar neko sumnja da havaz nebi preko naslovne strane izbacio vijest "Saja spasio dvojicu djecaka na Bascarsiji"), pa da mu i povjerujem.
Sad ce neko reci puno trazis... kad je u pitanju Saja, ne vjerujem ni kada neko kaze da cijeli dan nije pokupio reket iz lokalnih papucarskih radnji. Posebno kada je taj neko Bakir Izetbegovic.
Zalosna interpretacija mladog Izetbegovica, i lazima se sluzi nebi li Saju predstavio kao romanticarskog nespretnog borca za pravdu i postenje. Eto on je suvise srcan i emotivan, pa mu izleti koja ruzna rijec, on to iz emotivnih razloga, pa i taj Vranj, sta je ba brezobrazan, sto mu to treba, sto ne pusti patrijote Saju i Ali Gasija da na miru granaju biznis, oni su se borili za vovu drzavu.
Samo lud čovjek može povjerovati u ovu tvoju priču! Daj molim te ti bio svjedok i vidio Šaju kako čini dobro djelo? da nije smješno bilo bi žalosno. Ne znam kako imaš stida i najmanje slovo pozitivno napisati o jednom nortornom kriminalcu, ratnom profiteru i slieđiji koji se u ratu obogatio na račun nedužnih građana. Njemu i sličnim kao on je mjesto na električnoj stolici!
-
*mima*
#248 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
vlast wrote:Vjerovatno ce se malo ko sloziti sa mnom, ali nakon pucnjave u Incognitu ocito je da je u toku osvetnicki pohod Ramizovog klana nakon objavljenih tel. snimaka! Da li ce se pozvati na odgovornost onaj koji je dao te snimke, a narocito Bakir Hadziomerovic koji ih je objavio. Njihovo objavljivanje nije koristilo nicemu osim zabavljanju sirokih narodnih masa, a pokrenuo je val osvetnickih pohoda koji su vec zavrsili ranjavanjem potpuno neduznih osoba. Za ovu pucnjavu suodgovornost zbog toga snosi i Bakir Hadziomerovic!!!!!!
- zaratustra
#249 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ma nije do Bakira. Mene također interesuje zašto ti snimci, ako već nisu, nisu do sada korišteni kao dokaz protiv Gašija.S obzirom da je ova oblast zakonski veoma kvalitetno uređena, čini mi se da su policija i pravosuđe malo šuknuli Bakiru, a da s druge strane oni vode i unutrašnje međusobne ratove. Na kraju krajeva, ko je dao da toliki mobiteli prođu u zatvor, obični ljudi sigurno nisu. Sve mi nekako miriše da se ovdje ide na onog bivše federalnog ministra unutrašnjih poslova, jel' Halilović bi. Spominjali su jedno vrijeme da je on bio ko njihov haver.vlast wrote:Vjerovatno ce se malo ko sloziti sa mnom, ali nakon pucnjave u Incognitu ocito je da je u toku osvetnicki pohod Ramizovog klana nakon objavljenih tel. snimaka! Da li ce se pozvati na odgovornost onaj koji je dao te snimke, a narocito Bakir Hadziomerovic koji ih je objavio. Njihovo objavljivanje nije koristilo nicemu osim zabavljanju sirokih narodnih masa, a pokrenuo je val osvetnickih pohoda koji su vec zavrsili ranjavanjem potpuno neduznih osoba. Za ovu pucnjavu suodgovornost zbog toga snosi i Bakir Hadziomerovic!!!!!!
-
popajic
#250 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
I svi oni koji koji imaju petlje da kritikuju kriminalce, VLAST,pa jos "svoje"...heeej...gdje to ima ??!!@vlast
Za ovu pucnjavu suodgovornost zbog toga snosi i Bakir Hadziomerovic!!!!!!