Zivi svoj zivot care i uzivaj u onome sto si stekao svojim trudom. A ove socijalne kategorije i besposlicare sa preko 5000 postova i ne slusaj.
Njima niko i nista ne valja.
Chairman wrote:Konacno neko normalan poput Melbourna.
Zivi svoj zivot care i uzivaj u onome sto si stekao svojim trudom. A ove socijalne kategorije i besposlicare sa preko 5000 postova i ne slusaj.
e, kad spominjes nove sprave... odem ja neki dan u famozni fis da zraknem sprave... joj ocaja... i onda skontam svugdje je tako... kad bi covjek isao svako drugi dan u central, malo sprave, malo bazen, pa saunica... ih isplati se pravoooooooo...latinalover wrote:najbolje bi bilo da se ovi sto nemaju pametnijeg vposla netgo raspravljati sklone s teme..
a,to s uvjerovatno stavili da ne dodje puno ljudi na pocetku..vjerovatno ce kasnije ponuditi neki dnevni termin....mozda za 15,20KM...
a nove sprave su ekstra....
da odes 10 puta mjesecno x 15KM po sadasnjoj cijeni to je 150KM...samo je clanska skupa...madnessa wrote:e, kad spominjes nove sprave... odem ja neki dan u famozni fis da zraknem sprave... joj ocaja... i onda skontam svugdje je tako... kad bi covjek isao svako drugi dan u central, malo sprave, malo bazen, pa saunica... ih isplati se pravoooooooo...latinalover wrote:najbolje bi bilo da se ovi sto nemaju pametnijeg vposla netgo raspravljati sklone s teme..
a,to s uvjerovatno stavili da ne dodje puno ljudi na pocetku..vjerovatno ce kasnije ponuditi neki dnevni termin....mozda za 15,20KM...
a nove sprave su ekstra....
samo sto je akcija prosla...latinalover wrote:da odes 10 puta mjesecno x 15KM po sadasnjoj cijeni to je 150KM...samo je clanska skupa...
mi po akcijskoj da odemo 10mjesecno po 10KM to je 100KM...prejeftino...
sport life teretana saama 80KM(za studente 70KM), jos kad dodje 15 ljudi odma guzva..po jedan tus i u zenskoj i u muskoj svlacionici.
znaci ja dodam jos 30KM plus sto je blize(do marin dvora mi treba 25 minuta pjeske , do centala 6-8 minuta)..manje mi vremena oduzima ,a imam vise sadrzaja u ponudi
ista je zetra kao sport life..
znaci tu za 80KM imas samo malu teretanu, ovdje za 100KM teretana(na dva sprata)bazen, sauna, tursko kupatilo ,rimski caldarium, casove aerobika, tae bo, pilatesa yoge, body sculpt...
a sprave vecinom nove,..jedino su u kardio sali pojedine sprave koristene, ali su opet funkcionalne i dobre...
kardio sprave koristim maksimalno 15 minuta..cesto i manje..idem zbog sprava za snagu,bazena, i blizine !kirby wrote:ja mislim da vecina idu tamo da bi bila vidjena i da bi smeknuli kakvu dobru curu ili frajera.ako vec ides tamo i koristis kardio sprave,zar nije bolje ici trcati u prirodi?
kirby wrote:ja mislim da vecina idu tamo da bi bila vidjena i da bi smeknuli kakvu dobru curu ili frajera.ako vec ides tamo i koristis kardio sprave,zar nije bolje ici trcati u prirodi?
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:kirby wrote:ja mislim da vecina idu tamo da bi bila vidjena i da bi smeknuli kakvu dobru curu ili frajera.ako vec ides tamo i koristis kardio sprave,zar nije bolje ici trcati u prirodi?
pa nismo svi porijeklom iz hadzica da smo navikli trcati po brdima a sad zamisli kad taj neko iz hadzica se ufati amsterdama a i gore je fuka.......pa onda se fura da trci po prirodi ...nego kirby imas pozz od gazde pauka i barce znas ti koji su to lokali i kazu da jedva cekaju da dodjes dole pozelili su te jos kad sam ih ja zamolio preko stele naravno ...kazem ja tebi stela je cudo jos kad je imas na svakom koraku zivot je bas dobar..
Rece meni neko ko ni fitnes nije sposoban uplatiti sam, nego mu i za to treba stela...Mogu onda zamisliti koliko si poplacao stele za skolu (ako je uopce imas), posao,...Da li i djevojke mozda nalazis preko stele...MELBOURNE_SARAJEVO wrote:koji komplexi tebe pucajuLadyXY wrote:E bas zbog toga sto ovakvi kompleksasi misle da je ovo super, tu necu da idem, nema sanse...Chairman wrote:Bio, vidio, uclanio se.
Konacno jedno mjesto gdje kokuz tesko da ce moci krociti i gdje ce se skupljati ljudi bogatijeg kova. Upravo ovo je trebalo gradu, da se kao i u svim vecim metropolama zna gdje idu i izlaze imucniji i da oni tu provode vrijeme bez pogleda Sarajevskih droljica.
Pozdrav
Pa da gledam sisulje iz centrala i sitne papcice kako se smekaju i kako ti se smiju ako ti majica slucajno ne kosta over 100 KM i ako nisi na trening dosao nasminkan kao i sve prave, popularne full-cool central sponzy koke, nakvarcan i firsko feniran...
Jer, zaboga, mozda bas tu lezi sponzor tvojih snova....
Ili da gledam depilirane likove, takodjer nakvarcane i fenirane posebno za ovaj trening..no way...
Bas zbog ovakvih kompleksasa vise ne idem preko domacih agencija na ljetovanja i zimovanja jer mi se gadi da ih gledam u avionu, a poslije i po hotelu kako se sepure, a intelektualni nivo jedva da je ravan djetetu u petom osnovne....
ali, mamica i tatica dali lovu koju su prethodno na raznorazne kulturne nacine pokrali od ljudi....
Tnx, but no tnx..ovo je tuzno citati ali bas tuzno.......all I am gone say to you you are dumb as dumb can be...
lolita_xx wrote:ja neke ljude stvarno ne kontam ... cemu tolika ljubomora?
pa druze radi ona nesto pametno..Vidis da svoje komplekse pokusava da izljeci ovde na forumu,ja se samo pitam kako nekoga nije sramota da napise onaj posto vezano za druge ljude..Ko si ti da komentarise druge ljude??Jako je nisko i jadno kad se drugi ljudi komentarisu na osnovu izgleda ili torbice ili cipela ili koliko para ima..Svako ima svoje u zivotu i nek svako zivi kako hoce...ali pricati kako je neko lopov sto ima ili kako je neko kompleksas jer nosi markirane cipele ili torbice je zalosnoChairman wrote:Ja ne znam sta je s tobom. Dobro ti je decko i rekao... ne znas sta ces od kompleksa. Radi nesto pametno i prestani pricati gluposti. I, da...sreca pa ne ides preko domacih agencija na putovanja, jos treba da ubijes iz zavisti nekog kao sto je Melbourne.
ne znam na cemu, i ja se pitam. vise bih rekla da je neka zavidnost.kirby wrote:lolita_xx wrote:ja neke ljude stvarno ne kontam ... cemu tolika ljubomora?
na cemu?
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:pa druze radi ona nesto pametno..Vidis da svoje komplekse pokusava da izljeci ovde na forumu,ja se samo pitam kako nekoga nije sramota da napise onaj posto vezano za druge ljude..Ko si ti da komentarise druge ljude??Jako je nisko i jadno kad se drugi ljudi komentarisu na osnovu izgleda ili torbice ili cipela ili koliko para ima..Svako ima svoje u zivotu i nek svako zivi kako hoce...ali pricati kako je neko lopov sto ima ili kako je neko kompleksas jer nosi markirane cipele ili torbice je zalosnoChairman wrote:Ja ne znam sta je s tobom. Dobro ti je decko i rekao... ne znas sta ces od kompleksa. Radi nesto pametno i prestani pricati gluposti. I, da...sreca pa ne ides preko domacih agencija na putovanja, jos treba da ubijes iz zavisti nekog kao sto je Melbourne.![]()