a cijela frka spala sa dernek.ba stranice... super... gomila malih perverznih djecaka i djevojcica koji se slikaju polugoli zele da im se nesto desava u zivotu pa organizuju proteste... e pa da se objesis...
tri put hura za pedere hura hura hura...
cuj ko je sljedeci...krenimo ovakokomi wrote: i najvažnije KO JE SLJEDEĆI
cure bez momaka?
momci bez cura?
samci?
neženje?
tako se nemoćno osjećam... možda kao normalni nijemci kad je krenulo sve 1933...
nafta skupa
brašno skupo
korupcija na nivou
toliko toga da se protestira... fuuuj
mozemo li iz toga zakljuciti da Grasovi vozaci i Radovi cistaci latentno potiskuju svoju homoseksualnost.Atrus wrote:Homofobija je često izraz latentne potisnute homoseksualnosti.
Ma da, idu HEKLATI i pistati u piste...Her Flick wrote:samo da se i ja suspasim
moramo dozvoliti i te proteste
ipak smo demokratija
mislim da je sve ok dok to ne preraste u nasilje,
da neko bije pedere ili da neko bije raju koja protestuje protiv pedera
i sve dok nema svastika, i poziva na linc, i poruka mrznje
lagumdzija nema kome sta da prica.Loulou wrote:Državni poslanik Zlatko Lagumdžija:
„Ograditi slobodu bilo kome da bude drugačiji zbog svoje različitosti, je zaista civilizacijsko dno, u stvari, koje taman odgovara čobanskom mentalitetu koji nas je uveo u ovu bolnicu u kojoj mi živimo.“
Prema Ustavu i zakonima, Bosna i Hercegovina je sekularna država. No, prema svijesti velikog broja ljudi očigledno nije.
Kratko i jasno!
palim se zato sto QFest organizuje QUEER organizacija, ime prezime i jmbg poznati.Her Flick wrote:
ako se zavrsi na heklanju i pistanju pistama onda je ok
sto se palis mirci samo hocu da kazem ako gej populacija ima potrebu za festivalom koji naravno ima pravo da organizuje tako i anti gej populacija ima potreb i pravo da protestuje protiv toga
mislim, znamo kako ti anti gej protestuju ali tu je policija neka osigura porteste

Haj' ba ne lupetaj. Diktatura uma je najgora bolest. Ovi koji bi da protestvuju protiv "Festivala", samo organizatorima daju krunski argument za tezu o njihovoj "ugrozenosti". Vi bi da im kezite zube pred Likovnom Akademijom, a oni bi svi sretni ( jer su nekome toliko vazni, i jer ce dobiti dodatnu medijsku paznju koje su toliko gladni ) napuckali Policiju na vas.Ponekad s'proljeca wrote:Ja to nazivam, diktatura manjine nad vecinom!!!!Latinica wrote:T(a)ema je odron.
Festival je odron ( procitah program ).
Ovi sto ce da protestvuju su takodje odron, jer su druga strana istog novcica. Preporucila bih im da se dobro zapitaju zbog cega ih "Festival" toliko uznemirava.
Ne brukaj se Sarajevo.
Eto allahimanet, dovidjenja i Bog vam pomogao.
eto prosao je srednji vijek, homovi su dobili svoja prava, ali zasto oni imaju potrebu da sada svoju izopacenost prikazuju drugima, znaci po toj logici bi trebali i svi sizofrenicari, ubice i ostali da odrzavaju parade!!!!
To je to.Atrus wrote:Homofobija je često izraz latentne potisnute homoseksualnosti.
konacno je neko pomenuo opciju: IGNORE!!!Latinica wrote:Haj' ba ne lupetaj. Diktatura uma je najgora bolest. Ovi koji bi da protestvuju protiv "Festivala", samo organizatorima daju krunski argument za tezu o njihovoj "ugrozenosti". Vi bi da im kezite zube pred Likovnom Akademijom, a oni bi svi sretni ( jer su nekome toliko vazni, i jer ce dobiti dodatnu medijsku paznju koje su toliko gladni ) napuckali Policiju na vas.Ponekad s'proljeca wrote:Ja to nazivam, diktatura manjine nad vecinom!!!!Latinica wrote:T(a)ema je odron.
Festival je odron ( procitah program ).
Ovi sto ce da protestvuju su takodje odron, jer su druga strana istog novcica. Preporucila bih im da se dobro zapitaju zbog cega ih "Festival" toliko uznemirava.
Ne brukaj se Sarajevo.
Eto allahimanet, dovidjenja i Bog vam pomogao.
eto prosao je srednji vijek, homovi su dobili svoja prava, ali zasto oni imaju potrebu da sada svoju izopacenost prikazuju drugima, znaci po toj logici bi trebali i svi sizofrenicari, ubice i ostali da odrzavaju parade!!!!
Uf sto ne mogu suplje. Oni koji bi da protestvuju su ista vrsta ljudi, kao i ovi sto organizuju ovu vrstu "Festivala". Gladni paznje javnosti, i sa zeljom da sve bude bas kako oni hoce. Vozdra ba.![]()
Svi koji imaju i zrnce pameti, a ne podrzavaju ovu vrstu promocije homoseksualnosti, ce to fino zaignorisati. To je mnogo efektinija, a vrlo direktna i jasna poruka.
Ne brukaj(te) Sarajevo.
Ako je to istina, onda su homoseksualci protiv Q festivala, sto znaci da ni sami ne zele festival. Cemu onda odrzavanje?Sezam wrote:To je to.Atrus wrote:Homofobija je često izraz latentne potisnute homoseksualnosti.
Ja sam jutros vidjela 3 razlicita u Pofalicina na autoskom stajalistu. Odvratnog su sadrzaja, nisam ih slikala samo letimicno procitala.shuriken wrote:navodno su neki novi plakati osvanuli po gradu
jel Emra moze postirat?
Potpisujem-LIBERO- wrote:Jad i bijeda ..."pederi" su vam najveci problem u drzavi i gradu.,svaka cast omladino(vecinom SDA i bratski im frakcija)
"Moralne vertikale",nisam vas prepoznao..a kada je Ljubica zapaljena,Denis izboden nozem..gdje su tada bile moralne vertikale???!!!
A da bile su "sa druge strane barikade",i slijepo branili Semihu I taju.![]()
Ovaj grad kojeg volim do krajnih granica,a po svemu sudeci volim fikciju koju sam stvorio intimno u sebi,je iz dana u dan sve manje grad,a sve vise tamni vilajet gdje je mjesto samo za pogodne i poslusne i samo za one koji se uklapaju u opste prihvaceno "moralno" nacelo,koliko god ono bilo pod upitnikom.![]()
Ok,a da u subotu izadjemo i protestvujemo protiv povecanja cijena,povecanja pdv-a ,nesigurnosti na ulicama..ili o tome niste dobili "mig" i dopustenje da razmisljae,a kamoli da reagujete na to.
Interesuje me ko ce preuzeti odgovornost za taj skup,i kako ce prema tom skupu odreagovati policija,hoce li neko morati dati licne podatke,hoce li morati imati redare...ahaaaaaa
....i koji se ne moze koristiti u toaletne svrhe...zlatiborka wrote:Ja sam jutros vidjela 3 razlicita u Pofalicina na autoskom stajalistu. Odvratnog su sadrzaja, nisam ih slikala samo letimicno procitala.shuriken wrote:navodno su neki novi plakati osvanuli po gradu
jel Emra moze postirat?
Zaljepljeni su sirokim selotejpom po citavom obimu, da se valjda teze skinu.....
1. STA SVE PEDERI RADE
2. MEDICINA I HOMOSEKSUALCI
3. zaboravila sam....
stampani na masnom i jakom papiru i to u boji.....
Ovom recenicom si nadmasio samog sebe.Air Ramiz wrote:Ako je to istina, onda su homoseksualci protiv Q festivala, sto znaci da ni sami ne zele festival.Sezam wrote:To je to.Atrus wrote:Homofobija je često izraz latentne potisnute homoseksualnosti.
Zato sto je to njihovo ( Ustavom zagarantovano ) pravo. A tvoje pravo je da ne obracas paznju na isti ako ti smeta. I to je to.Cemu onda odrzavanje?