Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post Reply
saibaba

#226 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

Her Flick wrote:ne kontas
meni moja valja

a koja tebi ili nekom drugov valja to je vas problem
sta hoces da kazes da svi trebamo za jednu stranku glasati ili trebamo glasati samo za "moju", nacionalnu stranku
Ti uopšte nećeš da razmišljaš nego glasaš za SDP i to je to ...
E pa tako radi večina ljudi glasaju za svoje stranke bezobzira šta im one rade ... Zato su uvijek isti ljudi na vlasti...
JThomas

#227 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by JThomas »

a da glasa za SDA onda bi bilo da razmišlja, je li?
saibaba

#228 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

E jebi ga sad, Ko spomenu SDA ?
Meni Izet Fazlinović nije smješan bezobzira kojoj stranci snimio reklamu..
Recimo Bogić Bogičević je principijelan čovjek bezobzira u kojoj stranci bio... itd ..

al Jebi ga ... snimiš reklamu za stranku i odjednom postaneš kultna ličnost BH humora ...

I ja bi snimio reklamu besplatno, sa reklamom povećaš gledanost serije za članstvo SDP-a ...
saibaba

#229 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

JThomas wrote:a da glasa za SDA onda bi bilo da razmišlja, je li?
On je sam rekao da ne razmišlja nego mi je dovljno da je iz njegove stranke...
Bihac_4_ever

#230 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by Bihac_4_ever »

Objavljeno: 23.9.2008, Sarajevo
DNEVNI AVAZ I DODIK ZAJEDNIČKI PROTIV SDP-A BIH

U posljednjih nekoliko dana svi smo svjedoci ponovne medijske harange Dnevnog Avaza usmjerene protiv SDP-a Bosne i Hercegovine. Na koliko niske poteze su spremni govori i činjenica da su se u posljednjih nekoliko dana obrušili na lik Izeta Fazlinovića i na samu seriju ''Lud, zbunjen, normalan''. Avaz je u tolikoj panici da je počeo izmišljati izjave i intervju Mustafe Nadarevića o političkom opredjeljenju popularnog Izeta. Da se radi o bezočnoj laži i izmišljotini svjedoči i današnja izjava Mustafe Nadarevića data Oslobođenju gdje Mustafa kaže da će:''Izet Fazlinović 1000 % glasati za SDP'', i da je on lično u toj mjeri crven i ljevičar da samo desnom rukom piše.

Ono što je interesantno je činjenica da usporedo sa Avazom, svoju bitku protiv SDP-a vodi i Milorad Dodik koji je zabranio kablovskim operaterima u RS-u da emituju popularnu seriju zbog izbornog spota SDP-a sa Izetom Fazlinovićem.

Ovim putem jasno poručujemo i Avazu i Miloradu Dodiku da njihove prljave rabote neće spriječiti građane naše zemlje da 5. oktobra izađu na izbore i glasaju za čovjeka, glasaju za SDP. Njihova panika samo će doprinijeti tome da SDP-ova pobjeda na lokalnim izborima bude još uvjerljivija.

Centar za informisanje SDP BiH

http://www.sdp.ba/Default.aspx?category ... entId=6591
vee-jay

#231 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by vee-jay »

saibaba wrote:E jebi ga sad, Ko spomenu SDA ?
Meni Izet Fazlinović nije smješan bezobzira kojoj stranci snimio reklamu..
Recimo Bogić Bogičević je principijelan čovjek bezobzira u kojoj stranci bio... itd ..

al Jebi ga ... snimiš reklamu za stranku i odjednom postaneš kultna ličnost BH humora ...

I ja bi snimio reklamu besplatno, sa reklamom povećaš gledanost serije za članstvo SDP-a ...
Sai: pa stvarno trubis. Pa da je htio da povecava svoju gledanost mogao je odmah za Dodika ili SDA (ili za oboje) da reklamira. Ovako dosao SDP, dao mu nesto para a njemu bilo OK zato sto je - kako kaze - i sam ljevicar. Da je Tanovic bio brzi, mozda bi ovaj i za njega napravio reklamu. Ne znam zasto stvarno toliko filozofiras oko jedne reklame. I na kraju krajeva, kakve veze ima njegovo stranacko misljenje sa njim kao osobom tj. glumcem?!?

Sto se tice kultne licnosti, na to ti nebih znao odgovoriti. Cinjenica je da je Nadarevic jedan od najboljih glumaca Ex-Yu prostora -> i samim time pripada komercijalnom sloju umjetnika. Po nekoj logici, na nasim podrucijima je maltane nemoguce biti i komercijala i kult.

Ako nisi primjetio, trend snimanja serija za TV je danas veci nego ikada i dolazi iz jedne velike prekoocenaske zemlje. Taj trend traje vec nekih 10 godina. U pocetku su serije snimljanje sa manje/vise poznatim glumcima. Danas svi veliki ili redovno glume ili su redovni gosti u serijama. Tako da ti i ta ne stoji...

Meni ovo je stvarno nonsens tema. Ovako se isto reagovalo kad je Edo glasno rekao kakve morone mi imamo na vlasti...
megafon

#232 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by megafon »

Ko bi da pita, ko se interesuje, ko ima problem, ko zeli znati:
POZOVITE MIDU KAROVICA NA 062 279 026!
SVAKI DAN OD 9-10h!

Pitajte sve sto vas zanima!
Iznesite problem!
Iznesite nedoumice!
Podrzite Midu!
Podrzite SDP!

Zbog sebe, zbog nas, zbog COVJEKA!
crni bombarder

#233 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by crni bombarder »

Area_51 wrote:
crni bombarder wrote:....Nadarević je veliki glumac ali se izofiro s ovim da to nije humano....prodo se za šaku maraka.....SDP nije ništa bolja od ostalih stranaka, skup lezihljebovića koji bi hljeba bez motike....E ne mEre!!!! :bih:
A da procitas danasnje Oslobodjenje, pa vidis sta kaze Mustafa Nadarevic, koliki mu je bio honorar, ima cak i za koga ce on glasati i za koga glasa Izet Fazlinovic. Pa kad sve to fino nadjes, onda nam to stavi ovdje da svi procitamo ali sa tvojim potpisom. Zasto, zato jer volis da lazes.
....skojevac prošlo je vrijeme da ljude etiketiraš bez argumenata....kažes kaže Mustafa Nadarević...... :lol: i mi treba da mu vjerujemo na riječ??
seln

#234 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by seln »

crni bombarder wrote:
Area_51 wrote:
crni bombarder wrote:....Nadarević je veliki glumac ali se izofiro s ovim da to nije humano....prodo se za šaku maraka.....SDP nije ništa bolja od ostalih stranaka, skup lezihljebovića koji bi hljeba bez motike....E ne mEre!!!! :bih:
A da procitas danasnje Oslobodjenje, pa vidis sta kaze Mustafa Nadarevic, koliki mu je bio honorar, ima cak i za koga ce on glasati i za koga glasa Izet Fazlinovic. Pa kad sve to fino nadjes, onda nam to stavi ovdje da svi procitamo ali sa tvojim potpisom. Zasto, zato jer volis da lazes.
....skojevac prošlo je vrijeme da ljude etiketiraš bez argumenata
Sta, jesmo li naciste vec potrpali na goli otok? masallah!
J.B.Tito

#235 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by J.B.Tito »

Nisam imao zivaca sve procitati, 10 stranica na ovu temu gdje ima komentara "nidje veze".
Reklama je reklama, i ova je ispala fantastična jer ste ovoliko pisali o tome.
Nisam cackao po forumu da vidim ima li igdje tema "glasajmo srcem sarajevskim" - hajmo malo na tu temu, koliko je tu "srca sarajevskih" i na plakatim i medju glasacima.
Idite bjezite, Izet/Mustafa i reklama su laz, bezze, podvaljivanje, vako nako.
Sta je ovo sa "Srcem sarajevskim".
Odmah da razjasnimo, kod mene nema podjele na ove i one, na one iz ili koji nisu iz.
Ovde je prica o predizbornim plakatima/reklamama.
Zox

#236 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by Zox »

Evo jedan frisak ispod nakovnja...

Image
HAVANA

#237 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by HAVANA »

saibaba wrote:
meni moja valja

sta hoces da kazes da svi trebamo za jednu stranku glasati ili trebamo glasati samo za "moju", nacionalnu stranku
E pa tako radi večina ljudi glasaju za svoje stranke bezobzira šta im one rade ... Zato su uvijek isti ljudi na vlasti...

Pošto ti razmišljaš daj više da čujemo za koga ti glasaš i zašto?
Neelix

#238 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by Neelix »

ja mislim da jos od vremena "10 najtezih godina zajedno" nije bilo gore izborne parole od "za covjeka" :? :D nidje veze :-)
lopta

#239 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by lopta »

megafon wrote:Ko bi da pita, ko se interesuje, ko ima problem, ko zeli znati:
POZOVITE MIDU KAROVICA NA 062 279 026!
SVAKI DAN OD 9-10h!

Pitajte sve sto vas zanima!
Iznesite problem!
Iznesite nedoumice!
Podrzite Midu!
Podrzite SDP!

Zbog sebe, zbog nas, zbog COVJEKA!
U kojoj si ti fotelji, da ti damo glas, da zaradis malo za svoj stomak. :thumbup:
saibaba

#240 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

HAVANA wrote:
saibaba wrote:
meni moja valja

Pošto ti razmišljaš daj više da čujemo za koga ti glasaš i zašto?
Samo kad mi uplate honorar :)
papacja

#241 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by papacja »

Zox wrote:Evo jedan frisak ispod nakovnja...

Image
:thumbup:
HAVANA

#242 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by HAVANA »

Zar ti još nisu uplatili?
Fair Life

#243 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by Fair Life »

HAVANA wrote:Zar ti još nisu uplatili?
Akontaciju... podigao i sjuzio.
gumifufna

#244 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by gumifufna »

Malo prije sam nesto trazio po netu i ukuca u google.ba SDA kad ispod izbaci dali ste mislili SDP :D

Image
Last edited by gumifufna on 27/09/2008 14:24, edited 1 time in total.
saibaba

#245 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by saibaba »

Ma ne možeš doc na red od ovih glumaca i pjevača :)
HAVANA

#246 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by HAVANA »

saibaba wrote:
Ma ne možeš doc na red od ovih glumaca i pjevača :)

Valjda košarkaša i fudbalera.
sarlo

#247 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by sarlo »

Smijem li da primjetim da poslije ovog cirkusa -ovo se ne moze nazvati festivalom- SDP, Nasa stranka i sl opcije nemaju sansi na izborima. Mislim -s narodom se nikad ne zna- da ce u Sarajevu dozivjeti debakl. Ni da Izet Fazlinovic prebrojava glasove ne moze im pomoci.
Navukli su ih u ALU Kvirovci k'o bekane.
JThomas

#248 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by JThomas »

hoćeš da se ja i ti okladimo po šta god hoćeš, u stvarnom životu, da će SDP uzeti najmanje dvije od četiri "glavne" sarajevske opštine?
mayab

#249 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by mayab »

Ne mogu da shvatim da bi neko mogao vise glasati za nacionalisticke i lopovske stranke!
seln

#250 Re: Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by seln »

sarlo wrote:Smijem li da primjetim da poslije ovog cirkusa -ovo se ne moze nazvati festivalom- SDP, Nasa stranka i sl opcije nemaju sansi na izborima. Mislim -s narodom se nikad ne zna- da ce u Sarajevu dozivjeti debakl. Ni da Izet Fazlinovic prebrojava glasove ne moze im pomoci.
Navukli su ih u ALU Kvirovci k'o bekane.
Slobodno ti primjecuj...koga briga za tim....
Post Reply