Turska - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Topla voda
#226 Re: Turska - BiH
sve ce tekme kvalifikacija u gostima,prenositi hayat
a i ja pricam napamet,nisam na tekmi a zakljucujem.ono kontam u 82 i 87 golovi,to mora da je fizicka sprema,povukli se ,ne mogu disat ,nabili se u 16 ispucavali loptu i primili 2 .to sam konto ,tako obicno biva kad neko ne moze do daha doci i povuce se u sesnaesterac.
pricace ovi kad dodju s tekme...jel plod golova ,to sto fks vise nije moglo izdrzati taj tempo il je plod akcija u ravnopravnoj igri kakva nas valjda ceka u turskoj
a i ja pricam napamet,nisam na tekmi a zakljucujem.ono kontam u 82 i 87 golovi,to mora da je fizicka sprema,povukli se ,ne mogu disat ,nabili se u 16 ispucavali loptu i primili 2 .to sam konto ,tako obicno biva kad neko ne moze do daha doci i povuce se u sesnaesterac.
pricace ovi kad dodju s tekme...jel plod golova ,to sto fks vise nije moglo izdrzati taj tempo il je plod akcija u ravnopravnoj igri kakva nas valjda ceka u turskoj
-
Diplomata
#227 Re: Turska - BiH
Jel vi fakat mislite da je Ciro levat, pa da je bacio sve karte u ovoj utakmici ? Pa normala da je neko iz Turske smekao, a ovaj glumi naivca sa onakvom igrom. Brasnic u jednom trenutku ima loptu u rukama i treba da je baci u kontru, a 8 igraca iz reprezentacije hodajuci izlazi iz kaznenog...Ciro je trazio protivnika da grize, a FKS je fakat zagrizlo...Jos oni plavi dresovi...
-
Tuzlachina
#228 Re: Turska - BiH
Za face vani ....
Tekma ima na kanalu Setanta sports- Echostar 8 satelit - US. Snimak u 22H.
Uzivo Online ( osim SOPCAST ) ima na Setanta Broadband - 10 $
http://play.www.setanta.servecast.net/s ... aspx?aff=1
Moguce da ce biti i na BFTV - 5 E
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... &Itemid=80
A redovno i kod svercera SuperBosna.com - 15 E
Ako ima neko jos kakvih info nek nabaci ....

Tekma ima na kanalu Setanta sports- Echostar 8 satelit - US. Snimak u 22H.
Uzivo Online ( osim SOPCAST ) ima na Setanta Broadband - 10 $
http://play.www.setanta.servecast.net/s ... aspx?aff=1
Moguce da ce biti i na BFTV - 5 E
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... &Itemid=80
A redovno i kod svercera SuperBosna.com - 15 E
Ako ima neko jos kakvih info nek nabaci ....

- Topla voda
#229 Re: Turska - BiH
to je dobro cutiDiplomata wrote:Jel vi fakat mislite da je Ciro levat, pa da je bacio sve karte u ovoj utakmici ? Pa normala da je neko iz Turske smekao, a ovaj glumi naivca sa onakvom igrom. Brasnic u jednom trenutku ima loptu u rukama i treba da je baci u kontru, a 8 igraca iz reprezentacije hodajuci izlazi iz kaznenog...Ciro je trazio protivnika da grize, a FKS je fakat zagrizlo...Jos oni plavi dresovi...
- zecko_kupuz
#230 Re: Turska - BiH
Sad nešto gledam slike s utakmice, na sportsport.ba i kontam - e jesu nam ružni dresovi
. A vala iste nosimo već tri godine. Nešto će mi bit' kad vidim Hasagića u "ružičastoj odori"
.
Inače, Ćiro izgleda opet ide sa pet igrača u odbrani
. Čovjek očigledno ne cijeni kvalitetu naših veznih igrača.
A iskreni da budemo, ona svakako postoji
.
Inače, Ćiro izgleda opet ide sa pet igrača u odbrani
A iskreni da budemo, ona svakako postoji
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#231 Re: Turska - BiH
Potpis za dresove. Cak i Sarajevo ima Nike opremu. Mora da je neki tal u NSBiH u pitanju. I ja mislim da Ciro nije nimalo naivan i da je namjerno uvalio reprezentativcima protivnika sto grize a Sarajevo je izgleda bilo pravo gladno. Ima tu i malo sujete tipa "dosli dijasporci da nam ga fol uvalezecko_kupuz wrote:Sad nešto gledam slike s utakmice, na sportsport.ba i kontam - e jesu nam ružni dresovi![]()
. A vala iste nosimo već tri godine. Nešto će mi bit' kad vidim Hasagića u "ružičastoj odori"
.
Inače, Ćiro izgleda opet ide sa pet igrača u odbrani. Čovjek očigledno ne cijeni kvalitetu naših veznih igrača.
A iskreni da budemo, ona svakako postoji.
Nadam se da je ovo dobro prizemljilo igrace pa sam iz istog razloga jos veci optimista u Istanbulu.
-
husmin
#232 Re: Turska - BiH
LJUDI MOLIM VAS AKO MOZE KO POMOCI::::
ZNA LI KO NA KOJEM KANALU SEM HAYATA SE MOZE GLEDATI TEKMA???
SVEJEDNO DA LI JE TURSKI KANAL.....
AKO NEKO ZNA...... HVALA...
ZNA LI KO NA KOJEM KANALU SEM HAYATA SE MOZE GLEDATI TEKMA???
SVEJEDNO DA LI JE TURSKI KANAL.....
AKO NEKO ZNA...... HVALA...
- Edin H.
#233 Re: Turska - BiH
Postovani husmine,
Kako bi bilo da procitah par postova iznad prije nego sto napises svoj
Kako bi bilo da procitah par postova iznad prije nego sto napises svoj
- zenny
#234 Re: Turska - BiH
prosle godine su dresovi promjenjeni, ista marka al drugi dizajn dresova... meni su jaki pravo, pogotovo plavizecko_kupuz wrote:Sad nešto gledam slike s utakmice, na sportsport.ba i kontam - e jesu nam ružni dresovi![]()
.
Inače, Ćiro izgleda opet ide sa pet igrača u odbrani. Čovjek očigledno ne cijeni kvalitetu naših veznih igrača.
- and
#235 Re: Turska - BiH
samo da ne igraju u bijelim sa plavim rukavima,ti su peh od mađarskezenny wrote:prosle godine su dresovi promjenjeni, ista marka al drugi dizajn dresova... meni su jaki pravo, pogotovo plavizecko_kupuz wrote:Sad nešto gledam slike s utakmice, na sportsport.ba i kontam - e jesu nam ružni dresovi![]()
.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#236 Re: Turska - BiH
Bio sam na Kosevu,i budu li ovako igrali bolje da ne idu u Tursku
Sarajevo je u vecem dijelu utakmice bilo bolje u polju,kombinatorici..sto je porazavajuce za nase zvjezdice.
Hajd' ok da je trening utakmica i da se nisu maksimalno trudili,ali mi nije jasno da im je tako los dugi pas,kombinatorika..pa i banalni dupli pas...znaci lose u polju.
Sarajevo je izgubilo zbog dosta losije fizicke spreme,sto je normalno znajuci kakva nam je liga i kakvi su uslovi u kojem se spremaju i igraju nase ekipe.
Koliko god sam zadovoljan kao navijac Sarajeva prikazanom igrom,toliko nisam zadovoljan igrom reprezentacije pred odlazak u Tursku.
Sarajevo je u vecem dijelu utakmice bilo bolje u polju,kombinatorici..sto je porazavajuce za nase zvjezdice.
Hajd' ok da je trening utakmica i da se nisu maksimalno trudili,ali mi nije jasno da im je tako los dugi pas,kombinatorika..pa i banalni dupli pas...znaci lose u polju.
Sarajevo je izgubilo zbog dosta losije fizicke spreme,sto je normalno znajuci kakva nam je liga i kakvi su uslovi u kojem se spremaju i igraju nase ekipe.
Koliko god sam zadovoljan kao navijac Sarajeva prikazanom igrom,toliko nisam zadovoljan igrom reprezentacije pred odlazak u Tursku.
-
LSD
#238 Re: Turska - BiH
Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbul a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.-LIBERO- wrote:Bio sam na Kosevu,i budu li ovako igrali bolje da ne idu u Tursku![]()
Last edited by LSD on 08/10/2008 21:59, edited 1 time in total.
- slucajan
#239 Re: Turska - BiH
Sve cestitke za moj klub... a moja repka... 0 bodova
Iskreno se nadam da su veceras odigrali sa 10% mogucnosti, jer ako nije tako... crno nam se pise.
Sarajevo bolje u polju, kombinatorici, pasovima, odbrani, vezi, napadu... jedine dvije stavke porazne za bordo tim su realizacija i narocito fizicka sprema, sto pokazuju i minuti postignutih golova, a to je bilo i presudno.
Sve u svemu, zadovoljan sam igrom bordo tima, a isto tako ocekujem i debakl reprezentacije u Turskoj.
Iskreno se nadam da su veceras odigrali sa 10% mogucnosti, jer ako nije tako... crno nam se pise.
Sarajevo bolje u polju, kombinatorici, pasovima, odbrani, vezi, napadu... jedine dvije stavke porazne za bordo tim su realizacija i narocito fizicka sprema, sto pokazuju i minuti postignutih golova, a to je bilo i presudno.
Sve u svemu, zadovoljan sam igrom bordo tima, a isto tako ocekujem i debakl reprezentacije u Turskoj.
- slucajan
#240 Re: Turska - BiH
Prvi put u zivotu se potpuno slazem s tobomLSD wrote:Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbu a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.-LIBERO- wrote:Bio sam na Kosevu,i budu li ovako igrali bolje da ne idu u Tursku![]()
Ali ja sam ozbiljan
- dinty2
#241 Re: Turska - BiH
procurila informacija iz saveza
utakmica je prodana turskoj
et
dzaba gledati
....
et
dzaba gledati
....
-
LSD
#242 Re: Turska - BiH
Ozbiljan sam i ja,samo mi ti ne vjeruješ izgledaslucajan wrote:Prvi put u zivotu se potpuno slazem s tobomLSD wrote:Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbu a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.-LIBERO- wrote:Bio sam na Kosevu,i budu li ovako igrali bolje da ne idu u Tursku![]()
![]()
![]()
![]()
Ali ja sam ozbiljan
Slažemo se pitaru bar jednom u životu...napredujemo,napredujemo
- Meho Kodro
#243 Re: Turska - BiH
Hvala na informaciji..dinty2 wrote:procurila informacija iz saveza
et
dzaba gledati
....
Eto sad je utakmicu bezze gledati, bolje upaliti na kakav subotnji film....
Reci i za Armeniju, jel i to prodato, il ipak da gledamo?
- mr_niceee
#244 Re: Turska - BiH
mora da se salis
- karanana
#245 Re: Turska - BiH
Cuj Haso uzeo Shvapsko drzavljanstvo?! Da je Haso obican Bosnjo ne bih se cudio, ali ne znam sta njemu donosi Shvapsko drzavljanstvo sto nema s bosanskim. Ja mislim da Hasi nije nikad problem dobiti vizu da ide gdje hoce s bosanskim pasosem. Ne znam koje jos koristi donosi Shvapsko drzavljanstvo za bogatog covjeka kao sto je Haso.
- mire - ložač
#246 Re: Turska - BiH
Političi rečeno
"Odlično da je ovakav završetak tekme bio s FKS-om
/ super bravo MUNIBOVCI-LJUBOVCI/"
Na osnovu viđenog na Koševu
:"Samo mi nije jasno kako će se 'vaki suočit sa hiljadama Turaka na stadionu i 11 dobro spremljenih i motivisanih na terenu.Samo nek se malo bolje spreme jer ovo nije ni na nulu nalik......uh..Imam samo jednu želju - nemojte ga u.s.r.a.t. do kragne samo, a ako i izgube neka hajd..."
Eh sad pitanje je jel to Ćirina zajebancija namjerno da pokaže fol nemaju pojma
il je to fakat tako????
Rješenje enigme je u subotu, al ja nešto sve mislim da ovi ludi iz BiH neće ići u Istanbul spuštenih gaća( bar se nadam)

Na osnovu viđenog na Koševu
Eh sad pitanje je jel to Ćirina zajebancija namjerno da pokaže fol nemaju pojma
Rješenje enigme je u subotu, al ja nešto sve mislim da ovi ludi iz BiH neće ići u Istanbul spuštenih gaća( bar se nadam)
-
dr.dangerdoom
#247 Re: Turska - BiH
Jesi i ti zviždao kad je BiH imala loptu...LSD wrote:Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbul a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.
Nemoj me pogrešno shvatiti, navijam za Sarajevo, i prezadovaljan sam igrom koju su pružili, možda najbolja tekma kući...ali brate šta ono bi sa zviždanjem raje, prvo reprezentaciji, pa onda Vladaviću...a valjda su zaboravili da je i Džeko igrao u Želji. Atmosfera kao u Zenici. Igra reprezentacija, skoncentrišimo se na igrače iz omraženim nam klubova.
Publika je u najmanju ruku trebala biti neutralna, a čulo se samo "SARAJ'VO" a ni jednom "BOSNA"...lijepi naš mentalitet
A što se tiče koga treba povesti u Istambul, mislim da to uopšte nije upitno. BiH jeste odigrala loše, ali slavila na kraju.
Osim toga u drugom poluvremenu nismo imali klasičnog napadača, i niko od igrača nije pokazao onoliko koliko su trebali da bi neko ko špijunira pročitao Ćirinu taktiku. Ovu formaciju danas (u 1. pol) i u Zenici protiv Estonije si vidio sad i možda više nikad, vidjet ćeš ko će istrčati u Istambulu i u kojoj formaciji.
Još jednom, drago mi je zbog Sarajeva, odličan izbor protivnika!
-
LSD
#248 Re: Turska - BiH
Nisam uopšte bio na stadionu,ali znam da je FCS svojom prekrasnom pas igrom i kombinatorikom dominiralo nad izvikanim zvijezdama iz Bundes lige,veceras je na terenu postojao samo jedan tim,i to onaj u bordo dresovimadr.dangerdoom wrote:Jesi i ti zviždao kad je BiH imala loptu...LSD wrote:Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbul a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.![]()
Nemoj me pogrešno shvatiti, navijam za Sarajevo, i prezadovaljan sam igrom koju su pružili, možda najbolja tekma kući...ali brate šta ono bi sa zviždanjem raje, prvo reprezentaciji, pa onda Vladaviću...a valjda su zaboravili da je i Džeko igrao u Želji. Atmosfera kao u Zenici. Igra reprezentacija, skoncentrišimo se na igrače iz omraženim nam klubova.
Publika je u najmanju ruku trebala biti neutralna, a čulo se samo "SARAJ'VO" a ni jednom "BOSNA"...lijepi naš mentalitet![]()
A što se tiče koga treba povesti u Istambul, mislim da to uopšte nije upitno. BiH jeste odigrala loše, ali slavila na kraju.
Osim toga u drugom poluvremenu nismo imali klasičnog napadača, i niko od igrača nije pokazao onoliko koliko su trebali da bi neko ko špijunira pročitao Ćirinu taktiku. Ovu formaciju danas (u 1. pol) i u Zenici protiv Estonije si vidio sad i možda više nikad, vidjet ćeš ko će istrčati u Istambulu i u kojoj formaciji.
Još jednom, drago mi je zbog Sarajeva, odličan izbor protivnika!
- KotromanichII
#249 Re: Turska - BiH
kako je Mravac odigrao ????
- zalizani
#250 Re: Turska - BiH
to i ja pitam ali izgleda da su se samo igraci voljenog klupa pratiliKotromanichII wrote:kako je Mravac odigrao ????