Turska - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat utakmice Turska-BiH

Poll ended at 12/10/2008 19:48

Pobjeda Turske
26
23%
Nerijeseno
30
26%
Pobjeda BiH
54
47%
Prekid utakmice(?)
5
4%

Total votes: 115

Topla voda

#226 Re: Turska - BiH

Post by Topla voda »

sve ce tekme kvalifikacija u gostima,prenositi hayat

a i ja pricam napamet,nisam na tekmi a zakljucujem.ono kontam u 82 i 87 golovi,to mora da je fizicka sprema,povukli se ,ne mogu disat ,nabili se u 16 ispucavali loptu i primili 2 .to sam konto ,tako obicno biva kad neko ne moze do daha doci i povuce se u sesnaesterac.
pricace ovi kad dodju s tekme...jel plod golova ,to sto fks vise nije moglo izdrzati taj tempo il je plod akcija u ravnopravnoj igri kakva nas valjda ceka u turskoj
Diplomata

#227 Re: Turska - BiH

Post by Diplomata »

Jel vi fakat mislite da je Ciro levat, pa da je bacio sve karte u ovoj utakmici ? Pa normala da je neko iz Turske smekao, a ovaj glumi naivca sa onakvom igrom. Brasnic u jednom trenutku ima loptu u rukama i treba da je baci u kontru, a 8 igraca iz reprezentacije hodajuci izlazi iz kaznenog...Ciro je trazio protivnika da grize, a FKS je fakat zagrizlo...Jos oni plavi dresovi...
Tuzlachina

#228 Re: Turska - BiH

Post by Tuzlachina »

Za face vani ....
Tekma ima na kanalu Setanta sports- Echostar 8 satelit - US. Snimak u 22H.

Uzivo Online ( osim SOPCAST ) ima na Setanta Broadband - 10 $
http://play.www.setanta.servecast.net/s ... aspx?aff=1

Moguce da ce biti i na BFTV - 5 E
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... &Itemid=80

A redovno i kod svercera SuperBosna.com - 15 E

Ako ima neko jos kakvih info nek nabaci ....
:bih:

Image
Image
Topla voda

#229 Re: Turska - BiH

Post by Topla voda »

Diplomata wrote:Jel vi fakat mislite da je Ciro levat, pa da je bacio sve karte u ovoj utakmici ? Pa normala da je neko iz Turske smekao, a ovaj glumi naivca sa onakvom igrom. Brasnic u jednom trenutku ima loptu u rukama i treba da je baci u kontru, a 8 igraca iz reprezentacije hodajuci izlazi iz kaznenog...Ciro je trazio protivnika da grize, a FKS je fakat zagrizlo...Jos oni plavi dresovi...
to je dobro cuti :-D
zecko_kupuz

#230 Re: Turska - BiH

Post by zecko_kupuz »

Sad nešto gledam slike s utakmice, na sportsport.ba i kontam - e jesu nam ružni dresovi :D :P . A vala iste nosimo već tri godine. Nešto će mi bit' kad vidim Hasagića u "ružičastoj odori" :lol: .
Inače, Ćiro izgleda opet ide sa pet igrača u odbrani :shock: . Čovjek očigledno ne cijeni kvalitetu naših veznih igrača.
A iskreni da budemo, ona svakako postoji :thumbup: .
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#231 Re: Turska - BiH

Post by Dado dijasporitus »

zecko_kupuz wrote:Sad nešto gledam slike s utakmice, na sportsport.ba i kontam - e jesu nam ružni dresovi :D :P . A vala iste nosimo već tri godine. Nešto će mi bit' kad vidim Hasagića u "ružičastoj odori" :lol: .
Inače, Ćiro izgleda opet ide sa pet igrača u odbrani :shock: . Čovjek očigledno ne cijeni kvalitetu naših veznih igrača.
Potpis za dresove. Cak i Sarajevo ima Nike opremu. Mora da je neki tal u NSBiH u pitanju. I ja mislim da Ciro nije nimalo naivan i da je namjerno uvalio reprezentativcima protivnika sto grize a Sarajevo je izgleda bilo pravo gladno. Ima tu i malo sujete tipa "dosli dijasporci da nam ga fol uvale :dance: " :D . Svaka cast Sarajevu na pozrtvovanoj igri.

Nadam se da je ovo dobro prizemljilo igrace pa sam iz istog razloga jos veci optimista u Istanbulu.
husmin

#232 Re: Turska - BiH

Post by husmin »

LJUDI MOLIM VAS AKO MOZE KO POMOCI::::

ZNA LI KO NA KOJEM KANALU SEM HAYATA SE MOZE GLEDATI TEKMA???

SVEJEDNO DA LI JE TURSKI KANAL.....

AKO NEKO ZNA...... HVALA...
Edin H.

#233 Re: Turska - BiH

Post by Edin H. »

Postovani husmine,

Kako bi bilo da procitah par postova iznad prije nego sto napises svoj :-)
zenny

#234 Re: Turska - BiH

Post by zenny »

zecko_kupuz wrote:Sad nešto gledam slike s utakmice, na sportsport.ba i kontam - e jesu nam ružni dresovi :D :P . A vala iste nosimo već tri godine. Nešto će mi bit' kad vidim Hasagića u "ružičastoj odori" :lol: .
prosle godine su dresovi promjenjeni, ista marka al drugi dizajn dresova... meni su jaki pravo, pogotovo plavi
and

#235 Re: Turska - BiH

Post by and »

zenny wrote:
prosle godine su dresovi promjenjeni, ista marka al drugi dizajn dresova... meni su jaki pravo, pogotovo plavi
samo da ne igraju u bijelim sa plavim rukavima,ti su peh od mađarske
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#236 Re: Turska - BiH

Post by -LIBERO- »

Bio sam na Kosevu,i budu li ovako igrali bolje da ne idu u Tursku :roll:

Sarajevo je u vecem dijelu utakmice bilo bolje u polju,kombinatorici..sto je porazavajuce za nase zvjezdice.

Hajd' ok da je trening utakmica i da se nisu maksimalno trudili,ali mi nije jasno da im je tako los dugi pas,kombinatorika..pa i banalni dupli pas...znaci lose u polju.

Sarajevo je izgubilo zbog dosta losije fizicke spreme,sto je normalno znajuci kakva nam je liga i kakvi su uslovi u kojem se spremaju i igraju nase ekipe.

Koliko god sam zadovoljan kao navijac Sarajeva prikazanom igrom,toliko nisam zadovoljan igrom reprezentacije pred odlazak u Tursku.
zalizani

#237 Re: Turska - BiH

Post by zalizani »

Kako je Mravac odigro :?: :?:
LSD

#238 Re: Turska - BiH

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:Bio sam na Kosevu,i budu li ovako igrali bolje da ne idu u Tursku :roll:

Sarajevo je u vecem dijelu utakmice bilo bolje u polju,kombinatorici..sto je porazavajuce za nase zvjezdice.

Hajd' ok da je trening utakmica i da se nisu maksimalno trudili,ali mi nije jasno da im je tako los dugi pas,kombinatorika..pa i banalni dupli pas...znaci lose u polju.

Sarajevo je izgubilo zbog dosta losije fizicke spreme,sto je normalno znajuci kakva nam je liga i kakvi su uslovi u kojem se spremaju i igraju nase ekipe.

Koliko god sam zadovoljan kao navijac Sarajeva prikazanom igrom,toliko nisam zadovoljan igrom reprezentacije pred odlazak u Tursku.
Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbul a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.
Last edited by LSD on 08/10/2008 21:59, edited 1 time in total.
slucajan

#239 Re: Turska - BiH

Post by slucajan »

Sve cestitke za moj klub... a moja repka... 0 bodova :(

Iskreno se nadam da su veceras odigrali sa 10% mogucnosti, jer ako nije tako... crno nam se pise.

Sarajevo bolje u polju, kombinatorici, pasovima, odbrani, vezi, napadu... jedine dvije stavke porazne za bordo tim su realizacija i narocito fizicka sprema, sto pokazuju i minuti postignutih golova, a to je bilo i presudno.

Sve u svemu, zadovoljan sam igrom bordo tima, a isto tako ocekujem i debakl reprezentacije u Turskoj.
slucajan

#240 Re: Turska - BiH

Post by slucajan »

LSD wrote:
-LIBERO- wrote:Bio sam na Kosevu,i budu li ovako igrali bolje da ne idu u Tursku :roll:

Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbu a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.
Prvi put u zivotu se potpuno slazem s tobom
:lol: :lol: :lol:

Ali ja sam ozbiljan :mrgreen:
dinty2

#241 Re: Turska - BiH

Post by dinty2 »

procurila informacija iz saveza
utakmica je prodana turskoj
et
dzaba gledati
....
LSD

#242 Re: Turska - BiH

Post by LSD »

slucajan wrote:
LSD wrote:

Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbu a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.
Prvi put u zivotu se potpuno slazem s tobom
:lol: :lol: :lol:

Ali ja sam ozbiljan :mrgreen:
Ozbiljan sam i ja,samo mi ti ne vjeruješ izgleda :mrgreen:
Slažemo se pitaru bar jednom u životu...napredujemo,napredujemo :lol:
Meho Kodro

#243 Re: Turska - BiH

Post by Meho Kodro »

dinty2 wrote:procurila informacija iz saveza
utakmica je prodana turskoj
et
dzaba gledati
....
Hvala na informaciji..
Eto sad je utakmicu bezze gledati, bolje upaliti na kakav subotnji film....

Reci i za Armeniju, jel i to prodato, il ipak da gledamo?
:mrgreen: :lol:
mr_niceee

#244 Re: Turska - BiH

Post by mr_niceee »

mora da se salis
karanana

#245 Re: Turska - BiH

Post by karanana »

Cuj Haso uzeo Shvapsko drzavljanstvo?! Da je Haso obican Bosnjo ne bih se cudio, ali ne znam sta njemu donosi Shvapsko drzavljanstvo sto nema s bosanskim. Ja mislim da Hasi nije nikad problem dobiti vizu da ide gdje hoce s bosanskim pasosem. Ne znam koje jos koristi donosi Shvapsko drzavljanstvo za bogatog covjeka kao sto je Haso.
mire - ložač

#246 Re: Turska - BiH

Post by mire - ložač »

Političi rečeno :D "Odlično da je ovakav završetak tekme bio s FKS-om :thumbup: / super bravo MUNIBOVCI-LJUBOVCI/"

Na osnovu viđenog na Koševu :cry: :"Samo mi nije jasno kako će se 'vaki suočit sa hiljadama Turaka na stadionu i 11 dobro spremljenih i motivisanih na terenu.Samo nek se malo bolje spreme jer ovo nije ni na nulu nalik......uh..Imam samo jednu želju - nemojte ga u.s.r.a.t. do kragne samo, a ako i izgube neka hajd..." :-?

Eh sad pitanje je jel to Ćirina zajebancija namjerno da pokaže fol nemaju pojma :-) il je to fakat tako???? :? :?: :?
Rješenje enigme je u subotu, al ja nešto sve mislim da ovi ludi iz BiH neće ići u Istanbul spuštenih gaća( bar se nadam) :bih: :bih:
dr.dangerdoom

#247 Re: Turska - BiH

Post by dr.dangerdoom »

LSD wrote:Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbul a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.
Jesi i ti zviždao kad je BiH imala loptu... :roll:
Nemoj me pogrešno shvatiti, navijam za Sarajevo, i prezadovaljan sam igrom koju su pružili, možda najbolja tekma kući...ali brate šta ono bi sa zviždanjem raje, prvo reprezentaciji, pa onda Vladaviću...a valjda su zaboravili da je i Džeko igrao u Želji. Atmosfera kao u Zenici. Igra reprezentacija, skoncentrišimo se na igrače iz omraženim nam klubova.
Publika je u najmanju ruku trebala biti neutralna, a čulo se samo "SARAJ'VO" a ni jednom "BOSNA"...lijepi naš mentalitet :thumbup:
A što se tiče koga treba povesti u Istambul, mislim da to uopšte nije upitno. BiH jeste odigrala loše, ali slavila na kraju.
Osim toga u drugom poluvremenu nismo imali klasičnog napadača, i niko od igrača nije pokazao onoliko koliko su trebali da bi neko ko špijunira pročitao Ćirinu taktiku. Ovu formaciju danas (u 1. pol) i u Zenici protiv Estonije si vidio sad i možda više nikad, vidjet ćeš ko će istrčati u Istambulu i u kojoj formaciji.
Još jednom, drago mi je zbog Sarajeva, odličan izbor protivnika!
LSD

#248 Re: Turska - BiH

Post by LSD »

dr.dangerdoom wrote:
LSD wrote:Pa jasno...Sarajevo treba poslati u Istanbul a ne ove izvikane zvijezde koje igraju u Njemackoj...Čiro ako je imalo pametan,nece povesti Misimovica,Salihovica,Dzeku,Pjanica i ostale lopate vec prave igrace tipa Hiros,Duro,Dudo,Rascic,Pliska i sl. koji znaju odigrati u polju kako treba,kombinatorika,pasovi,presing,folovi-golovi...ovako nam je sa ovim levatima zagarantovana pušiona u Istanbulu.
Jesi i ti zviždao kad je BiH imala loptu... :roll:
Nemoj me pogrešno shvatiti, navijam za Sarajevo, i prezadovaljan sam igrom koju su pružili, možda najbolja tekma kući...ali brate šta ono bi sa zviždanjem raje, prvo reprezentaciji, pa onda Vladaviću...a valjda su zaboravili da je i Džeko igrao u Želji. Atmosfera kao u Zenici. Igra reprezentacija, skoncentrišimo se na igrače iz omraženim nam klubova.
Publika je u najmanju ruku trebala biti neutralna, a čulo se samo "SARAJ'VO" a ni jednom "BOSNA"...lijepi naš mentalitet :thumbup:
A što se tiče koga treba povesti u Istambul, mislim da to uopšte nije upitno. BiH jeste odigrala loše, ali slavila na kraju.
Osim toga u drugom poluvremenu nismo imali klasičnog napadača, i niko od igrača nije pokazao onoliko koliko su trebali da bi neko ko špijunira pročitao Ćirinu taktiku. Ovu formaciju danas (u 1. pol) i u Zenici protiv Estonije si vidio sad i možda više nikad, vidjet ćeš ko će istrčati u Istambulu i u kojoj formaciji.
Još jednom, drago mi je zbog Sarajeva, odličan izbor protivnika!
Nisam uopšte bio na stadionu,ali znam da je FCS svojom prekrasnom pas igrom i kombinatorikom dominiralo nad izvikanim zvijezdama iz Bundes lige,veceras je na terenu postojao samo jedan tim,i to onaj u bordo dresovima :lol: ,ali nisu znali tu dominaciju i realizovati u završnici...reprezentacija je veceras više sretno-nego spretno pobjedila Sarajevo...naravno treba pomenuti i ljude u crnom koji godinama koce napredak našeg klupskog fudbala i koji su se i veceras sramno stavili u funkciju/službu saveza (citaj reprezentacije) :mrgreen: ....svaki navijac Sarajeva treba da proslavi ovaj casni i nezasluženi poraz od repke.
KotromanichII

#249 Re: Turska - BiH

Post by KotromanichII »

kako je Mravac odigrao ????
zalizani

#250 Re: Turska - BiH

Post by zalizani »

KotromanichII wrote:kako je Mravac odigrao ????
to i ja pitam ali izgleda da su se samo igraci voljenog klupa pratili :zjev:
Locked