ahhh on neće ništa braniti. zabijaće mu ko stigneMoonlight & Magnolia wrote:znaci ides i ti u ovu gey populaciju?d2 wrote:opet neko takmicenje, odoh da se depiliram![]()
![]()
apliciras za golmana?
P.S. kasno se sad izvlačiti... bilderu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ahhh on neće ništa braniti. zabijaće mu ko stigneMoonlight & Magnolia wrote:znaci ides i ti u ovu gey populaciju?d2 wrote:opet neko takmicenje, odoh da se depiliram![]()
![]()
apliciras za golmana?
drugi put pokucaj, nemoj samo baHnutd2 wrote:mislio sam da je ovo takmicenje bodybuildera, izvinite, pogresna vrata
budi pristojanChmoljo wrote:ahhh on neće ništa braniti. zabijaće mu ko stigneMoonlight & Magnolia wrote:znaci ides i ti u ovu gey populaciju?d2 wrote:opet neko takmicenje, odoh da se depiliram![]()
![]()
apliciras za golmana?
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. kasno se sad izvlačiti... bilderu![]()
reci mu reci...samo provocirad2 wrote:budi pristojanChmoljo wrote:
ahhh on neće ništa braniti. zabijaće mu ko stigne![]()
![]()
![]()
![]()
d2 wrote:budi pristojanChmoljo wrote:ahhh on neće ništa braniti. zabijaće mu ko stigneMoonlight & Magnolia wrote: znaci ides i ti u ovu gey populaciju?![]()
![]()
apliciras za golmana?
![]()
![]()
![]()
![]()
who? meeeee?Moonlight & Magnolia wrote:reci mu reci...samo provocirad2 wrote: budi pristojan
gvoš.BarbaDue wrote:reprezentacija? koji je sport u pitanju, da se razgibam
Dobro vece svima, a posebno tebid2 wrote:mislio sam da je ovo takmicenje bodybuildera, izvinite, pogresna vrata
franceska wrote:Dobro vece svima, a posebno tebid2 wrote:mislio sam da je ovo takmicenje bodybuildera, izvinite, pogresna vrata![]()
Bas ste bili vrijedni danas. Napisali svasta.
Vidim da je rezultat 8:8. Ja biram tebe d2
čuj ja te biram... jel' ovo igramo "aberečke abertude"Moonlight & Magnolia wrote:franceska wrote:Dobro vece svima, a posebno tebid2 wrote:mislio sam da je ovo takmicenje bodybuildera, izvinite, pogresna vrata![]()
d2, evo ti saMsa ... mlada dama je odabrala
eminica wrote:draga frani,
znas onu taru pjesmu,dodje ljeto 30seto godina mi nije zao...ali i prodje...vidjet ces ,kako posle 30 g sve brzo prolaze,koluaju niz brdo,brzinom meeora...
nego
gdje naci momka dobrog,ocuvanog,njegovanog...slobodnog..
ima uh svukuda.svakakvih ,ozenjenih,slobodnih,felericnih ,perveznih,bolesnih u to na internetu na sajtu smokva...ali to nije za tebe...imas sajt -damebiraju-pa tu je za nijansu malo bolje...malo ima i stariji koji putuju i traze u svakom gradu da ga neko ceka..al ni to nije za tebe...sajt.poljubac-pokusaj tu...al ne ,tu jedna osoba ima sto nickova...
dakle,preko prijatelja,al pazi---sve je krasno,sve stima nemozes da vjerujes koliko si sretna ,upoznas pravog tip,kad ono u krevetu,on samo 10 min.i OOOO...zar bi zeljela sa njim provesti zivot?
zato ne zali,kad trazis,jednog dana ce doci taj,budi oprezna u svim poljima,jer nemoj da posle 20g bude razvod...i ne zali ako i nenadjes,uvjek ce postojati neko,pa cak da i rodis jedno slatko...vjeruj mi danas je nastupila kuga u brakovima...ljudi se vjencaju ,spoznaju negativnost i za mjesec se razvedu,pa i to je pametno...ali vidis opsti haos je nastao u toj nazovimo maniji poznanstava..u kafani..u klubovima ,samo gledaju da poklope za jednu noc,u svakom slucaju treba njega poklopiti i mahnuti mu ,caooo
zelim ti srecu u svakom pogledu
semmy wrote:@franceska
ne kontam zasto muskarac mora biti stariji od tebe i to jos 5 godina... moj je od mene mladji 3 godine i sve funkcionira onako kako mi to zelimo...
d2 spavao, dobro jutrofranceska wrote:Eminice hvala na savjetima![]()
Gdje je d2 vecerasSigurno je nasao vec nekoga. Ako jeste, sretno mu bilo
![]()
![]()
![]()
![]()
Laku noc vam zelim. Sutra ustajanje u 4.30. Idem na put![]()
hvala pocastvovan samfranceska wrote:Dobro vece svima, a posebno tebid2 wrote:mislio sam da je ovo takmicenje bodybuildera, izvinite, pogresna vrata![]()
Nidje veze! poche ti kako si neozenjen,kao oglas za usamljna srca. pa onda da su zene ocajnog izgleda. Ma u sta ti bolan gledas? Pa citav svijet kaze kako su u Bosni zene lijepe i dotjerane. Ma ti si neki okorjeli probirac opterecen izgledom i religijom. Ok i ja priznajem ne volim vidjeti neukusnu i ne propisnu muslimansku nosnju,ali ko voli nek izvoli. ......A zavrsi ti svoj post sa drzavom. Nidje veze .aerobic wrote:evo da se tuspasim imam 32 slobodan, neoženjen, ako ti je važno situiran - stalno tragam za partnericom - i nama u mojim godinama nije lako posebno u Sarajevu. Razloga je mnogo. Najviše što nismo europski grad i mali je izbor normalnih ljudi koji nisu opterećni nepismenošću i religijom.
Žene su nam u prosjeku očajnog izgleda - 500 godina osmanske Turske. Zaboravi evropske žene, zaboravi čehinje i slovakinje sa mora, dobrodošli u Istambul, Tiranu ili da ne kažem Teheran - uglavnom crnke Ž kategorije - ma važno je da su "muslimanke" - gluho bilo.
Odbij pokrivene i bradate, odbij orijantalnu egzotiku od izgleda - za koga ćeš se udati - za koju ću se ja oženiti. Ali ... udri brigu na veselje - propašće i država i ovaj tzv. narod kada naša generacija propadne. Tražili ste gledajte... Eto im kockastih glava neka im državu prave.
jedna...otherside wrote:neka se starka usutarila
inace...cula sam da ima dobrih žena na zelenom trotoaru, korziraju gore-dole...ako ti se ne gadi... pa ev..nesto pricaju da je i radioaktivan...mozda upoznas neku i sa 3 sise...aerobic wrote:
Žene su nam u prosjeku očajnog izgleda - 500 godina osmanske Turske. Zaboravi evropske žene, zaboravi čehinje i slovakinje sa mora, dobrodošli u Istambul, Tiranu ili da ne kažem Teheran - uglavnom crnke Ž kategorije - ma važno je da su "muslimanke" - gluho bilo.
Amazonka27 wrote:inace...cula sam da ima dobrih žena na zelenom trotoaru, korziraju gore-dole...ako ti se ne gadi... pa ev..nesto pricaju da je i radioaktivan...mozda upoznas neku i sa 3 sise...aerobic wrote:
mrš![]()
![]()