30ta kuca na vrata

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#226 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Chmoljo »

Moonlight & Magnolia wrote:
d2 wrote:opet neko takmicenje, odoh da se depiliram :lol:
znaci ides i ti u ovu gey populaciju? :lol: :lol: :lol: apliciras za golmana?
ahhh on neće ništa braniti. zabijaće mu ko stigne :D :D :D :D :D

P.S. kasno se sad izvlačiti... bilderu :roll: :D
Dr.Cuddy

#227 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

d2 wrote:mislio sam da je ovo takmicenje bodybuildera, izvinite, pogresna vrata :lol:
drugi put pokucaj, nemoj samo baHnut :mrgreen:
d2

#228 Re: 30ta kuca na vrata

Post by d2 »

Chmoljo wrote:
d2 wrote:opet neko takmicenje, odoh da se depiliram :lol:
znaci ides i ti u ovu gey populaciju? :lol: :lol: :lol: apliciras za golmana?

budi pristojan
Dr.Cuddy

#229 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

d2 wrote:
Chmoljo wrote:

budi pristojan
reci mu reci...samo provocira :P
Chmoljo

#230 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Chmoljo »

d2 wrote:
Chmoljo wrote:
Moonlight & Magnolia wrote: znaci ides i ti u ovu gey populaciju? :lol: :lol: :lol: apliciras za golmana?

budi pristojan
:oops: :oops: :oops:
Chmoljo

#231 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Chmoljo »

d2 wrote: budi pristojan
reci mu reci...samo provocira :P
who? meeeee? :roll:

:D
BarbaDue

#232 Re: 30ta kuca na vrata

Post by BarbaDue »

reprezentacija? koji je sport u pitanju, da se razgibam :dance:
Chmoljo

#233 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Chmoljo »

BarbaDue wrote:reprezentacija? koji je sport u pitanju, da se razgibam :dance:
gvoš.
franceska

#234 Re: 30ta kuca na vrata

Post by franceska »

d2 wrote:mislio sam da je ovo takmicenje bodybuildera, izvinite, pogresna vrata :lol:
Dobro vece svima, a posebno tebi :-D
Bas ste bili vrijedni danas. Napisali svasta.
Vidim da je rezultat 8:8. Ja biram tebe d2 :-D
Dr.Cuddy

#235 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

franceska wrote:

d2, evo ti saMsa ... mlada dama je odabrala :thumbup:
Chmoljo

#236 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Chmoljo »

franceska wrote:

d2, evo ti saMsa ... mlada dama je odabrala :thumbup:
čuj ja te biram... jel' ovo igramo "aberečke abertude" :P

:D :D :D
eminica

#237 Re: 30ta kuca na vrata

Post by eminica »

draga frani,
znas onu taru pjesmu,dodje ljeto 30seto godina mi nije zao...ali i prodje...vidjet ces ,kako posle 30 g sve brzo prolaze,koluaju niz brdo,brzinom meeora...
nego
gdje naci momka dobrog,ocuvanog,njegovanog...slobodnog..
ima uh svukuda.svakakvih ,ozenjenih,slobodnih,felericnih ,perveznih,bolesnih u to na internetu na sajtu smokva...ali to nije za tebe...imas sajt -damebiraju-pa tu je za nijansu malo bolje...malo ima i stariji koji putuju i traze u svakom gradu da ga neko ceka..al ni to nije za tebe...sajt.poljubac-pokusaj tu...al ne ,tu jedna osoba ima sto nickova...
dakle,preko prijatelja,al pazi---sve je krasno,sve stima nemozes da vjerujes koliko si sretna ,upoznas pravog tip,kad ono u krevetu,on samo 10 min.i OOOO...zar bi zeljela sa njim provesti zivot?
zato ne zali,kad trazis,jednog dana ce doci taj,budi oprezna u svim poljima,jer nemoj da posle 20g bude razvod...i ne zali ako i nenadjes,uvjek ce postojati neko,pa cak da i rodis jedno slatko...vjeruj mi danas je nastupila kuga u brakovima...ljudi se vjencaju ,spoznaju negativnost i za mjesec se razvedu,pa i to je pametno...ali vidis opsti haos je nastao u toj nazovimo maniji poznanstava..u kafani..u klubovima ,samo gledaju da poklope za jednu noc,u svakom slucaju treba njega poklopiti i mahnuti mu ,caooo
zelim ti srecu u svakom pogledu :sax:
x0z0y0

#238 Re: 30ta kuca na vrata

Post by x0z0y0 »

eminica wrote:draga frani,
znas onu taru pjesmu,dodje ljeto 30seto godina mi nije zao...ali i prodje...vidjet ces ,kako posle 30 g sve brzo prolaze,koluaju niz brdo,brzinom meeora...
nego
gdje naci momka dobrog,ocuvanog,njegovanog...slobodnog..
ima uh svukuda.svakakvih ,ozenjenih,slobodnih,felericnih ,perveznih,bolesnih u to na internetu na sajtu smokva...ali to nije za tebe...imas sajt -damebiraju-pa tu je za nijansu malo bolje...malo ima i stariji koji putuju i traze u svakom gradu da ga neko ceka..al ni to nije za tebe...sajt.poljubac-pokusaj tu...al ne ,tu jedna osoba ima sto nickova...
dakle,preko prijatelja,al pazi---sve je krasno,sve stima nemozes da vjerujes koliko si sretna ,upoznas pravog tip,kad ono u krevetu,on samo 10 min.i OOOO...zar bi zeljela sa njim provesti zivot?
zato ne zali,kad trazis,jednog dana ce doci taj,budi oprezna u svim poljima,jer nemoj da posle 20g bude razvod...i ne zali ako i nenadjes,uvjek ce postojati neko,pa cak da i rodis jedno slatko...vjeruj mi danas je nastupila kuga u brakovima...ljudi se vjencaju ,spoznaju negativnost i za mjesec se razvedu,pa i to je pametno...ali vidis opsti haos je nastao u toj nazovimo maniji poznanstava..u kafani..u klubovima ,samo gledaju da poklope za jednu noc,u svakom slucaju treba njega poklopiti i mahnuti mu ,caooo
zelim ti srecu u svakom pogledu :sax:
:-)
franceska

#239 Re: 30ta kuca na vrata

Post by franceska »

Eminice hvala na savjetima :-D
Gdje je d2 veceras :( Sigurno je nasao vec nekoga. Ako jeste, sretno mu bilo :( :) :( :)
Laku noc vam zelim. Sutra ustajanje u 4.30. Idem na put :) :roll:
fishtrija

#240 Re: 30ta kuca na vrata

Post by fishtrija »

ja znam neke djevojke s liste koje nisu blizu 3banke a i neke za koje znam da jesu a nisu na listi... a ja bih voljio :kiss: onoj koja nije na listi a spominjala me prije nekoliko stranica...
otherside

#241 Re: 30ta kuca na vrata

Post by otherside »

neka se starka usutarila :D
beka_mo

#242 Re: 30ta kuca na vrata

Post by beka_mo »

semmy wrote:@franceska
ne kontam zasto muskarac mora biti stariji od tebe i to jos 5 godina... moj je od mene mladji 3 godine i sve funkcionira onako kako mi to zelimo...

:-) :-) :-) Ma to ti je sigurno ok ako ste oboje u 30.im godinama, pa se ta razlika od 3god ne vidi. ma hajde bar znas ko je shef u vezi.
aerobic

#243 Re: 30ta kuca na vrata

Post by aerobic »

evo da se tuspasim imam 32 slobodan, neoženjen, ako ti je važno situiran - stalno tragam za partnericom - i nama u mojim godinama nije lako posebno u Sarajevu. Razloga je mnogo. Najviše što nismo europski grad i mali je izbor normalnih ljudi koji nisu opterećni nepismenošću i religijom.

Žene su nam u prosjeku očajnog izgleda - 500 godina osmanske Turske. Zaboravi evropske žene, zaboravi čehinje i slovakinje sa mora, dobrodošli u Istambul, Tiranu ili da ne kažem Teheran - uglavnom crnke Ž kategorije - ma važno je da su "muslimanke" - gluho bilo :-) .

Odbij pokrivene i bradate, odbij orijantalnu egzotiku od izgleda - za koga ćeš se udati - za koju ću se ja oženiti. Ali ... udri brigu na veselje - propašće i država i ovaj tzv. narod kada naša generacija propadne. Tražili ste gledajte... Eto im kockastih glava neka im državu prave.
Last edited by aerobic on 04/09/2008 00:39, edited 1 time in total.
otherside

#244 Re: 30ta kuca na vrata

Post by otherside »

velika je europa.... :-)
d2

#245 Re: 30ta kuca na vrata

Post by d2 »

franceska wrote:Eminice hvala na savjetima :-D
Gdje je d2 veceras :( Sigurno je nasao vec nekoga. Ako jeste, sretno mu bilo :( :) :( :)
Laku noc vam zelim. Sutra ustajanje u 4.30. Idem na put :) :roll:
d2 spavao, dobro jutro :D
d2

#246 Re: 30ta kuca na vrata

Post by d2 »

franceska wrote:
hvala pocastvovan sam :mrgreen:
beka_mo

#247 Re: 30ta kuca na vrata

Post by beka_mo »

aerobic wrote:evo da se tuspasim imam 32 slobodan, neoženjen, ako ti je važno situiran - stalno tragam za partnericom - i nama u mojim godinama nije lako posebno u Sarajevu. Razloga je mnogo. Najviše što nismo europski grad i mali je izbor normalnih ljudi koji nisu opterećni nepismenošću i religijom.

Žene su nam u prosjeku očajnog izgleda - 500 godina osmanske Turske. Zaboravi evropske žene, zaboravi čehinje i slovakinje sa mora, dobrodošli u Istambul, Tiranu ili da ne kažem Teheran - uglavnom crnke Ž kategorije - ma važno je da su "muslimanke" - gluho bilo :-) .

Odbij pokrivene i bradate, odbij orijantalnu egzotiku od izgleda - za koga ćeš se udati - za koju ću se ja oženiti. Ali ... udri brigu na veselje - propašće i država i ovaj tzv. narod kada naša generacija propadne. Tražili ste gledajte... Eto im kockastih glava neka im državu prave.
Nidje veze! poche ti kako si neozenjen,kao oglas za usamljna srca. pa onda da su zene ocajnog izgleda. Ma u sta ti bolan gledas? Pa citav svijet kaze kako su u Bosni zene lijepe i dotjerane. Ma ti si neki okorjeli probirac opterecen izgledom i religijom. Ok i ja priznajem ne volim vidjeti neukusnu i ne propisnu muslimansku nosnju,ali ko voli nek izvoli. ......A zavrsi ti svoj post sa drzavom. Nidje veze .
fishtrija

#248 Re: 30ta kuca na vrata

Post by fishtrija »

otherside wrote:neka se starka usutarila :D
jedna... :zoka: znamne ja štani...

still... :kiss:
Amazonka27

#249 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Amazonka27 »

aerobic wrote:
inace...cula sam da ima dobrih žena na zelenom trotoaru, korziraju gore-dole...ako ti se ne gadi... pa ev..nesto pricaju da je i radioaktivan...mozda upoznas neku i sa 3 sise...
mrš :!: :!: :!:
x0z0y0

#250 Re: 30ta kuca na vrata

Post by x0z0y0 »

Amazonka27 wrote:
aerobic wrote:
inace...cula sam da ima dobrih žena na zelenom trotoaru, korziraju gore-dole...ako ti se ne gadi... pa ev..nesto pricaju da je i radioaktivan...mozda upoznas neku i sa 3 sise...
mrš :!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply