Manchesteru treba još jedna titula prvaka engleske da se izjednaći sa Liverpoolom i kad se onda dodaju Fa Cupovi i drugi biće najtrofejnija ekipa u Engleskoj ligi. Naravno nisam računao nastupe i trofeje u Evropi, već samo Englesku ligu i kupove.bato99 wrote:a haj ti nama reci koje najtrofejniji engleski klub svih vremena... sa 18 titula prvaka,brdo fa kupova i liga kupova i naravno 5 puta prvak evrope...koji je to klub???????The__Doctor wrote:gledao sam tekmu nema sta veliki kvalitet posjeduje Liverpool svako primanje lopte igraca Boltona na prsa odmah po trojica igraca loserpoola dizu ruke u zrak traze igranje rukomŠibicar wrote:Gdje su strašni navijači Arsenala sad..hajde recite kako je Liverpool odigrao,jesu li i sad guzovače dobili
...samo vi zamišljajte da Arsenal može nešto,ja vam fino kažem i opet ću,iskreno, Arsenal nema kvalitet da se bori za titulu..žao mi je
![]()
ocigledno navikli da im sudci pomazu, nego da ja vas pitam kada je ono Liverpool zadnji put bio prvak???
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#226 Re: English Premier League
-
The__Doctor
#227 Re: English Premier League
Je li ono bez titule otkako se igra Premiershipbato99 wrote:a haj ti nama reci koje najtrofejniji engleski klub svih vremena... sa 18 titula prvaka,brdo fa kupova i liga kupova i naravno 5 puta prvak evrope...koji je to klub???????The__Doctor wrote:gledao sam tekmu nema sta veliki kvalitet posjeduje Liverpool svako primanje lopte igraca Boltona na prsa odmah po trojica igraca loserpoola dizu ruke u zrak traze igranje rukomŠibicar wrote:Gdje su strašni navijači Arsenala sad..hajde recite kako je Liverpool odigrao,jesu li i sad guzovače dobili
...samo vi zamišljajte da Arsenal može nešto,ja vam fino kažem i opet ću,iskreno, Arsenal nema kvalitet da se bori za titulu..žao mi je
![]()
ocigledno navikli da im sudci pomazu, nego da ja vas pitam kada je ono Liverpool zadnji put bio prvak???
- bato99
#228 Re: English Premier League
biće ove godine

-
shadow
#229 Re: English Premier League
Nisam navijac (navijam samo za SarajevoŠibicar wrote:Gdje su strašni navijači Arsenala sad..hajde recite kako je Liverpool odigrao,jesu li i sad guzovače dobili
Chelsea V Newcastle
Liverpool V Fulham
Man City V Arsenal
Middlesbrough V Bolton
Portsmouth V Hull City
Stoke City V West Brom
Aston Villa V Man Utd
Tottenham V Blackburn
Sunderland V West Ham
Wigan V Everton
- bato99
- belafonte
-
The__Doctor
- bato99
#233 Re: English Premier League
Saturday 22nd November 2008
Chelsea v Newcastle Unit 16:00 Stamford Bridge ----- kečina
Liverpool v Fulham 16:00 Anfield ------- kec ko kuća
Manchester City v Arsenal 16:00 City of Mcr. Stadium--- 2 na guzove
Middlesbrough v Bolton Wa 16:00 The Riverside Stadium---nerješeno
Portsmouth v Hull City 16:00 Fratton Park ------- kec
Stoke City v West Bromwich 16:00 Britannia Stadium ---- nerješeno
Aston Villa v Manchester Un. 18:30 Villa Park ------ naginje dvici
Sunday 23rd November 2008
Tottenham Hotspur v Blackburn Rovers 14:30 White Hart Lane ----kečić
Sunderland v West Ham United 17:00 Stadium of Light ---- nerješeno
Monday 24th November 2008
Wigan Athletic v Everton 21:00 JJB Stadium ----- nerješeno
Chelsea v Newcastle Unit 16:00 Stamford Bridge ----- kečina
Liverpool v Fulham 16:00 Anfield ------- kec ko kuća
Manchester City v Arsenal 16:00 City of Mcr. Stadium--- 2 na guzove
Middlesbrough v Bolton Wa 16:00 The Riverside Stadium---nerješeno
Portsmouth v Hull City 16:00 Fratton Park ------- kec
Stoke City v West Bromwich 16:00 Britannia Stadium ---- nerješeno
Aston Villa v Manchester Un. 18:30 Villa Park ------ naginje dvici
Sunday 23rd November 2008
Tottenham Hotspur v Blackburn Rovers 14:30 White Hart Lane ----kečić
Sunderland v West Ham United 17:00 Stadium of Light ---- nerješeno
Monday 24th November 2008
Wigan Athletic v Everton 21:00 JJB Stadium ----- nerješeno
- bato99
#234 Re: English Premier League
potop favorita danas

- Šibicar
#235 Re: English Premier League
Liverpool odron,Arsenal odron,Chelsea odron još da sačekam Manchester,pa da s pravom kažem da je velika četvorka danas bila manja od makovog zrna...
- karanana
#236 Re: English Premier League
e ako arsenal u bilo kojem formatu stavim vise ikad na kladionicki listic, ima da taj listic pojedem. igrad is da pobjede kuci oni zijan, odigras da smo dadnu pisljivi gol, oni s krompirom na semaforu zavrse.....eh kad ih se samo sjetim prije 2-3 godine, nisu znali izgubit. bljak.
- bato99
#237 Re: English Premier League
gdje su oni arsenalovci
nešto je trulo u arsenalu...vječito perpektivni a nikad ništa...lad vidim onog arsena wengera koji stalno fura ono kupi najbolje mlado meso u evropi i nek svak misli da se ekipa stvara smuči mi se..nikad ništa od njih
- KemooSA
#238 Re: English Premier League
Liverpool me unisti na kladionici danas

- rado_vidjen
#239 Re: English Premier League
isti slucajkaranana wrote:e ako arsenal u bilo kojem formatu stavim vise ikad na kladionicki listic, ima da taj listic pojedem. igrad is da pobjede kuci oni zijan, odigras da smo dadnu pisljivi gol, oni s krompirom na semaforu zavrse.....eh kad ih se samo sjetim prije 2-3 godine, nisu znali izgubit. bljak.
nema od njih nista
-
dimu
#240 Re: English Premier League
bato99 wrote:gdje su oni arsenalovcinešto je trulo u arsenalu...vječito perpektivni a nikad ništa...lad vidim onog arsena wengera koji stalno fura ono kupi najbolje mlado meso u evropi i nek svak misli da se ekipa stvara smuči mi se..nikad ništa od njih
izvini koja to ekipa igra SVAKU utakmicu savrseno
jesi li vidio sastav arsenala danas ?
nema gallasa tourea i sagne, znaci 3 kljucna igraca odbrane...
nema fabregasa, walcotta i adebayora i ebouea
sta si ocekivao bez 7 igraca iz prve postave ???
ja sam igrao na City upravo zbog ovog gore al sam pao na Liverpool i Chelsea... eto sta je sa njima ? Liverpool Fulhamu ne moze gola dati na domacem terenu... prejaki su
- bato99
#241 Re: English Premier League
e nek si ti igro na liverpool..hebiga ...ja na onu wengerovu balavurdiju ni pijan ne bi odigro...dimu wrote:bato99 wrote:gdje su oni arsenalovcinešto je trulo u arsenalu...vječito perpektivni a nikad ništa...lad vidim onog arsena wengera koji stalno fura ono kupi najbolje mlado meso u evropi i nek svak misli da se ekipa stvara smuči mi se..nikad ništa od njih
izvini koja to ekipa igra SVAKU utakmicu savrseno
jesi li vidio sastav arsenala danas ?
nema gallasa tourea i sagne, znaci 3 kljucna igraca odbrane...
nema fabregasa, walcotta i adebayora i ebouea
sta si ocekivao bez 7 igraca iz prve postave ???
ja sam igrao na City upravo zbog ovog gore al sam pao na Liverpool i Chelsea... eto sta je sa njima ? Liverpool Fulhamu ne moze gola dati na domacem terenu... prejaki su![]()
- Neelix
#242 Re: English Premier League
sto ne mogu marketinga, jebes ovu ligu 
- Edin H.
#243 Re: English Premier League
Stele misevi za kladioniceNeelix wrote:sto ne mogu marketinga, jebes ovu ligu
Joj sudije glupana sto ponisti onaj gol Van Persie-ju
-
Danss
#244 Re: English Premier League
Bas hebat ligu, velika cetvorka jedna velika 0, man utd ima svakako problema na strani, al sta bi sa chelseom i liverpoolom?! Arsenal necu ni spominjati, al ova eng liga postaje pushiona... Da im nije snijeg zasmeto? Mozda nisu nabavili zimske...Neelix wrote:sto ne mogu marketinga, jebes ovu ligu
- Neelix
#245 Re: English Premier League
ma to je sve medijski hype - isto kao c. ronaldo, koji je savrsen predstavnik citave lige
da im je kvalitetna liga, i englezi bi nesto postigli kao reprezentacija. nego dovedi sve sto moze trcat pa hajmo se nabacivat
kad mi se to gleda, nadjem kanal koji prenosi atletiku.
- BocaJuniors
#246 Re: English Premier League
ja to isto zakljucio poslije onih bjednih 4-4 sa totenhemomkaranana wrote:e ako arsenal u bilo kojem formatu stavim vise ikad na kladionicki listic, ima da taj listic pojedem. igrad is da pobjede kuci oni zijan, odigras da smo dadnu pisljivi gol, oni s krompirom na semaforu zavrse.....eh kad ih se samo sjetim prije 2-3 godine, nisu znali izgubit. bljak.
- rado_vidjen
#247 Re: English Premier League
Neelix, drag si mi, ali mojne se provaljivat.Neelix wrote:ma to je sve medijski hype - isto kao c. ronaldo, koji je savrsen predstavnik citave ligeda im je kvalitetna liga, i englezi bi nesto postigli kao reprezentacija. nego dovedi sve sto moze trcat pa hajmo se nabacivat
kad mi se to gleda, nadjem kanal koji prenosi atletiku.
- Neelix
#248 Re: English Premier League
Definisi "gotovo svake godine"? 
Bjezi ba, "style over supstance", eto sta je. Mozda je povrsnim poznavaocima fudbala zanimljivo gledati 22 konja kako trce gore dole non stop, al' nije u tom car. valja nekad upotrijebiti i mozak
Bjezi ba, "style over supstance", eto sta je. Mozda je povrsnim poznavaocima fudbala zanimljivo gledati 22 konja kako trce gore dole non stop, al' nije u tom car. valja nekad upotrijebiti i mozak
-
Danss
#249 Re: English Premier League
Bas tako igra liverpool ove sezone... ne mos' vidjeti poteza nema teorije.Neelix wrote:Definisi "gotovo svake godine"?
-
shadow
#250 Re: English Premier League
pa bas zato nas vecina i ne gotivi Liverpool, njihov trenutni stil odudara od engleske lige. Bez obzira na stanje na tabeli i bogatu tradiciju, ovakvom igrom ne mogu privuci neutralca.Danss wrote:Bas tako igra liverpool ove sezone... ne mos' vidjeti poteza nema teorije.Neelix wrote:Definisi "gotovo svake godine"?
Stipu neelixa, on prati "Serie A", tamo samo igraju matematicari, fizicari i ostali pametnjakovici, u svim ostalim ligama su glupani i konji koji trce gore-dole