ja sam upozoravan i za manje stvari, izgleda da se psetoljubcima ovdje svašta toleriše.kurty wrote:Sir Amel wrote:Kako se to malokaliberkom rješava. Izgleda da samo u Sarajevu poštuju taj retardirani zakon koji je nemoguće provesti.
Svako ko je protiv toga da se lutalice iz gradova izmjeste i uspavaju je potpuni idiot. Kao terba prtisnuti vlast da riješi problem. Aha, malo sutra. Ljudi ne mogu pritisnnuti vlast za mnogo važnije stvari, a kamoli na bacanje para za udomljavanje džukela. A ovi moroni što govore nece pas ujesti su najbolji. Šta ti znaž hoće li ujesti ili neće? Djeca i starije osobe ne mogu im pobjeći, tako da zavise od njihovog raspoloženja. Nedo Bog da ujede kakva lutalica nekog meni bliskog, pa makar i komšiju, sve bi ih potamanio. A kad bi došo neko iz ovih retardiranih udrženja, to bi mu bilo zadnji put.
Gore je neko dao pamtean prijedlog. Platiš nekom da ih odveze negdje u p..ku materinu i ostaviš ih tamo gdje nema ljudi. Vukovi će se pobrinuti za njih. Onda mogu ovi iz udruženja da ganjaju vukove po šumi da im objašnjavaju.
Džukelama nije mjesto u gradu. Lako za skontati, zar ne!![]()
![]()
![]()
![]()
Znam jerane kako ti je... Postim ja, posti mlada... Kazu nije fino, mubarek dani, a i post se gubi... Hajd izdrzi jos manje od dvije hefte...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ces... Ma ustvari, idi ba u WC odradi to onako, muski... self service...
Agresivni psi??
Moderator: anex
- -Romeo-
#226 Re: Agresivni psi??
- kurty
#227 Re: Agresivni psi??
Ja takve policiji prijavljujem... I onom IPTF-u... Kako ih nije stid samo...DYD666 wrote:Nekako se kod nas sve pusta da se desi belaj pa se onda stvari saniraju naknadno. Strucnjak ili ne...valjda treba djelovati preventivno da i ne dodjemo u priliku da te napadne agresivan pas, ili da strahujemo jeli takav ili ne, a na kraju samo konstatujemo da je ipak bio.jaca78 wrote:Zakon je propisao šta se radi u slučaju agresivnog psa. zna se da se svugdje agresivni psi eutaniziraju.
ali samo stručnjak može procijeniti i utvrditi da je pas agresivan, a nikako predsjednik kućnog savjeta
Jutros gledam, ide dedica (jos mu nije mrsko bilo nadigao se prije 8, penzija valjda sta li) i pridje coporu koji koji se izlezava u hladovini, te im iz kese (koja nije bila mala uospte) poce davati hranu. Ne znam ali...nisam siguran ni koliko je to produktivno, jer dok svi mi cekamo ili eto poduzimamo mozda nesto, to ce sve sigurno potrajati kako god, a ovakvim postupcima , u mdjuvrmenu, samo ih se vise navikava na odredjene lokacije koje onda za one koji se plase, fakat postaju skoro 100% neprohodne tokom cijelog dana.
Da nisam zurio na posao, prisao bih mu i pitao da ima li preca posla?
Cuj molim te koji je to IQ, kakvo je to ponasanje, da on visak hrane cukama daje...
Imas li sliku gospodina, ili neki kontakt... Daj da ga tuzimo...
-
1906
#228 Re: Agresivni psi??
ako nije bilo u novinama - ne pika seDead Man Walking wrote:Ko je od ovih, bilo iz udruzenja, bilo s foruma, bilo iz Breze, bilo iz Sarajeva ili nekog petog mjesta, a koji zastupaju stav "ne diraj cuku, nece ni on tebe" spreman braniti tu tezu imenom i prezimenom, i recimo nekom odstetnom sumom od par hiljada konvertibilnih? Ko toliko vjeruje coporu, pa da mu se mogu javiti oni koji se nadju na udaru?
Moju mamu je ujeo, zena mi ne smije proci kroz ulicu kad se smraci. Sigurno ce se sad naci neki pametnjakovic da kaze kako su ih nekad sutale i vukle za rep, pa doslo vrijeme za payback.
-
teAMICA
#229 Re: Agresivni psi??
pse nema ko braniti... a kad to sami pokušaju onda belaj. Svaki pas kojeg sam srela je bio veći čovjek od mnogih koji se tako nazivaju. Ja nisam fantom iz udruženja (i mislim da je ružno s tvoje strane kritikovati nekog ko pokušava pomoći), ali mi je van svake pameti tolika mržnja prema životinjama. A mislim i da ti "fantomi" rade puno više da bi i tvoju guzu sačuvali od lutalica, za razliku od tebe koji nisi maknuo od tastature.-Romeo- wrote:pa ja mislim da se ni sami psi nebi branili ovakvom žestinom kojom ih brane ovi fantomi iz udruženja. ipak, ko zna, tehnologija je napredovala...danas je sve moguće......
- kurty
#230 Re: Agresivni psi??
Procitaj post iznad...-Romeo- wrote:
ja sam upozoravan i za manje stvari, izgleda da se psetoljubcima ovdje svašta toleriše.
Inace, kako si ti danas???
-
jaca78
#231 Re: Agresivni psi??
pa već smo zaključili da je to najbolje rješenje. prebaci problem u drugo naselje.sitno wrote:jaca78 wrote:ima ih jos, osim pasa, kojima nije mjesto u gradu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U pravu si. Sta mislis da ga dislociramo?
imaš kombi?
- Pasiflora
#233 Re: Agresivni psi??
Znas da nemam, ali mozemo iznajmiti od neke firme za tu priliku.jaca78 wrote:pa već smo zaključili da je to najbolje rješenje. prebaci problem u drugo naselje.sitno wrote:jaca78 wrote:ima ih jos, osim pasa, kojima nije mjesto u gradu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imaš kombi?
Samo nemoj molim te da ga vozimo na Skakavac, idem sa porodicom na izlet - mogao bi nas napasti
- kurty
#234 Re: Agresivni psi??
p.s. nisam clan ni jednog udruzenja...
-
jaca78
#235 Re: Agresivni psi??
veceras kad izadjemo hraniti dzukele dogovorimo se za kombisitno wrote:
Znas da nemam, ali mozemo iznajmiti od neke firme za tu priliku.
Samo nemoj molim te da ga vozimo na Skakavac, idem sa porodicom na izlet - mogao bi nas napasti
- Pasiflora
#236 Re: Agresivni psi??
jaca78 wrote:veceras kad izadjemo hraniti dzukele dogovorimo se za kombisitno wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
- kurty
#237 Re: Agresivni psi??
jaca78 wrote:veceras kad izadjemo hraniti dzukele dogovorimo se za kombisitno wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha... i vas cu prijaviti policiji
-
jaca78
#238 Re: Agresivni psi??
nemoj Kurty, pa sve je po zakonu 
- kurty
#239 Re: Agresivni psi??
hocu hocu... pusti se tih otrcanih premijerskih fora "po zakonu"jaca78 wrote:nemoj Kurty, pa sve je po zakonu
-
jaca78
#240 Re: Agresivni psi??
pa jel bila policija u Hrasnom i rekli nije zabranjeno dislociranje 
-
Sir Amel
#241 Re: Agresivni psi??
A_A_AKCIJA wrote:Auuu, opasan ovaj aristokrata Sir Amel.
Ne sviđa mi se njegovo ponašanje, nimalo. Kaka je ovo država da dozvoljava držanje malokalibarskog oružja kod ovako agresivnih pojedinaca. Nema mi druge, nego iznajmit kakav kombi pa ga strpat i pravac kaka vukojebina.
Haj nam reci Amele đe si, da navratimo sa kombijem po tebe večeras, osjećam se ugroženo od tebe, a država ništa ne radi po tom pitanju. Moram uzeti stvar u svoje ruke D:
Ja nemam oruzje, ne treba mi, ali šinteri imaju. (Jest da su underground, ko partizani
-
Sir Amel
#242 Re: Agresivni psi??
sitno wrote:@Amele sine, ziv bio vrati se u skolu i najprije se malo opismeni da bi mogao debatirati sa odraslima.Sir Amel wrote:Kako se to malokaliberkom rješava. Izgleda da samo u Sarajevu poštuju taj retardirani zakon koji je nemoguće provesti.
Svako ko je protiv toga da se lutalice iz gradova izmjeste i uspavaju je potpuni idiot. Kao terba prtisnuti vlast da riješi problem. Aha, malo sutra. Ljudi ne mogu pritisnnuti vlast za mnogo važnije stvari, a kamoli na bacanje para za udomljavanje džukela. A ovi moroni što govore nece pas ujesti su najbolji. Šta ti znaž hoće li ujesti ili neće? Djeca i starije osobe ne mogu im pobjeći, tako da zavise od njihovog raspoloženja. Nedo Bog da ujede kakva lutalica nekog meni bliskog, pa makar i komšiju, sve bi ih potamanio. A kad bi došo neko iz ovih retardiranih udrženja, to bi mu bilo zadnji put.
Gore je neko dao pamtean prijedlog. Platiš nekom da ih odveze negdje u p..ku materinu i ostaviš ih tamo gdje nema ljudi. Vukovi će se pobrinuti za njih. Onda mogu ovi iz udruženja da ganjaju vukove po šumi da im objašnjavaju.
Džukelama nije mjesto u gradu. Lako za skontati, zar ne!
I ovo "sir" ispred imena ti je vrlo ambiciozno.
OPet, ad hominem. Bravo intelektualac.
Imam škole više od tebe sigurno. Pisanje na forumu nije formalno pa stoga može da trpi prilagođenost običnom govoru. Nemoj mi uštogljenosti
-
Sir Amel
#243 Re: Agresivni psi??
jaca78 wrote:ima ih jos, osim pasa, kojima nije mjesto u gradusitno wrote:@Amele sine, ziv bio vrati se u skolu i najprije se malo opismeni da bi mogao debatirati sa odraslima.Sir Amel wrote:Kako se to malokaliberkom rješava. Izgleda da samo u Sarajevu poštuju taj retardirani zakon koji je nemoguće provesti.
Džukelama nije mjesto u gradu. Lako za skontati, zar ne!
I ovo "sir" ispred imena ti je vrlo ambiciozno.
Nek je tebi mjesto u gradu.
-
Sir Amel
#244 Re: Agresivni psi??
kurty wrote:Sir Amel wrote:Kako se to malokaliberkom rješava. Izgleda da samo u Sarajevu poštuju taj retardirani zakon koji je nemoguće provesti.
Džukelama nije mjesto u gradu. Lako za skontati, zar ne!![]()
![]()
![]()
![]()
Znam jerane kako ti je... Postim ja, posti mlada... Kazu nije fino, mubarek dani, a i post se gubi... Hajd izdrzi jos manje od dvije hefte...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ces... Ma ustvari, idi ba u WC odradi to onako, muski... self service...
Ne postim. Tako da ispadas budala. Ali bolje ispasti budala nego iz aviona.
Ha ja.
-
Sir Amel
#245 Re: Agresivni psi??
Ne laj ako ne smiješ ujest. Da to malo približim govor da razumiješ!sitno wrote:jaca78 wrote:ima ih jos, osim pasa, kojima nije mjesto u gradu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kurty
#246 Re: Agresivni psi??
Jaooooooooo, onda jos gore po tebe...
Zato procitaj drugi dio posta...self service
- Pasiflora
#247 Re: Agresivni psi??
@Amele, za ovako malo postova puno si ruznih rijeci izgovorio.
Ozbiljno ti kazem: vrati se malo u skolu, barem srednju ako si previsok za osnovnu pa se lijepo nauci komunicirati, a i pisati.
Ozbiljno ti kazem: vrati se malo u skolu, barem srednju ako si previsok za osnovnu pa se lijepo nauci komunicirati, a i pisati.
-
Sir Amel
#248 Re: Agresivni psi??
Opet ispadas glup.kurty wrote:Jaooooooooo, onda jos gore po tebe...
Izgleda da to nije slučajnost.
- kurty
#249 Re: Agresivni psi??
Evo jos jednom da ispadnem glup... jesi sretan...Sir Amel wrote:Opet ispadas glup.kurty wrote:Jaooooooooo, onda jos gore po tebe...
Zato procitaj drugi dio posta...self service![]()
Izgleda da to nije slučajnost.
-
Sir Amel
#250 Re: Agresivni psi??
Sta ima kod tebe intelektukac?sitno wrote:@Amele, za ovako malo postova puno si ruznih rijeci izgovorio.