BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
klixober

#226 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Pjanic nije na klupi,hebo utakmicu :(
zalizani

#227 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zalizani »

komeba wrote:Pjanic nije na klupi,hebo utakmicu :(
Zašto? :?
klixober

#228 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

zalizani wrote:
komeba wrote:Pjanic nije na klupi,hebo utakmicu :(
Zašto? :?
Vjeruj mi nemam pojma.Lyon ima samo 6 u rezervi.
hamdija

#229 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by hamdija »

Jel neko zna sta je s Grlicem sto on ne igra? Gledam ga neki dan u zweiti extra dobro odigrao protiv nurnberga. Jel bojkotuje il sta ?
klixober

#230 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Ne znam za Grlica,ali Anel Dzaka trenutno razvaljuje u drugoj Bundesligi i iduce godine ce vjerovatno igrati u prvoj Bundesligi.Nazalost,on je igrao samo jednom za Njemacku u-21 reprezentaciju i tako je za nas zauvijek izgubljen.Koji debil...a i nas debilski savez.Tako cemo za par godina kukati zbog Zlatana Azinovica,Dennia Avdica,Marka Arnautovica,Kurbegovica...koji su upisali ili ce upisati nastup za u-21 reprezentacije drugih drzava i mi cemo ih izgubiti.A nas savez ih ne zove...pa makar da ih zovnu u u-21 selekciju.
cyprus

#231 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by cyprus »

komeba wrote:Ne znam za Grlica,ali Anel Dzaka trenutno razvaljuje u drugoj Bundesligi i iduce godine ce vjerovatno igrati u prvoj Bundesligi.Nazalost,on je igrao samo jednom za Njemacku u-21 reprezentaciju i tako je za nas zauvijek izgubljen.Koji debil...a i nas debilski savez.Tako cemo za par godina kukati zbog Zlatana Azinovica,Dennia Avdica,Marka Arnautovica,Kurbegovica...koji su upisali ili ce upisati nastup za u-21 reprezentacije drugih drzava i mi cemo ih izgubiti.A nas savez ih ne zove...pa makar da ih zovnu u u-21 selekciju.
O Džaki se pričalo dosta, mislim da su ga i zvali, ali on izgleda nije htio da se odzovne.
papacja

#232 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by papacja »

cyprus wrote:
komeba wrote:Ne znam za Grlica,ali Anel Dzaka trenutno razvaljuje u drugoj Bundesligi i iduce godine ce vjerovatno igrati u prvoj Bundesligi.Nazalost,on je igrao samo jednom za Njemacku u-21 reprezentaciju i tako je za nas zauvijek izgubljen.Koji debil...a i nas debilski savez.Tako cemo za par godina kukati zbog Zlatana Azinovica,Dennia Avdica,Marka Arnautovica,Kurbegovica...koji su upisali ili ce upisati nastup za u-21 reprezentacije drugih drzava i mi cemo ih izgubiti.A nas savez ih ne zove...pa makar da ih zovnu u u-21 selekciju.
O Džaki se pričalo dosta, mislim da su ga i zvali, ali on izgleda nije htio da se odzovne.
100% nije htio, zvali ga kada je za U-21 igrala ona generacija: Škoro, Grujić, Berberović, Šilić... Ali tada je čekao poziv od Švaba i dočekao, pa odigrao samo jednu i nikada više. Mislim da je on po vokaciji vezni, a u reprezentaciji danas imamo dosta takvih igraća, mislim da nije hendikep neki što ga nema kod nas (mada svaki kvalitetan igrać dobro dođe), nama treba kakav dobar odbrambeni.
klixober

#233 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Sto se odbrambenih tice,imamo Damira Mirvica u belgijskom Gentu.Standardan je i dobro igra,ne znam zasto nikad nije pozvan.Ima i Mehmedalija Covic koji je isto otisao u Belgiju,ali mislim da je sad u Sloveniji.
papacja

#234 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by papacja »

komeba wrote:Sto se odbrambenih tice,imamo Damira Mirvica u belgijskom Gentu.Standardan je i dobro igra,ne znam zasto nikad nije pozvan.Ima i Mehmedalija Covic koji je isto otisao u Belgiju,ali mislim da je sad u Sloveniji.
Mislim da je Panđa iz Hajduka u prednosti. A za Mirvića odavno nisam ništa ćuo, znam da je bio posuđen u neki slabiji klub koji se borio za opstanak, zo znaći da su ga vratili u Gent?
klixober

#235 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

papacja wrote:
komeba wrote:Sto se odbrambenih tice,imamo Damira Mirvica u belgijskom Gentu.Standardan je i dobro igra,ne znam zasto nikad nije pozvan.Ima i Mehmedalija Covic koji je isto otisao u Belgiju,ali mislim da je sad u Sloveniji.
Mislim da je Panđa iz Hajduka u prednosti. A za Mirvića odavno nisam ništa ćuo, znam da je bio posuđen u neki slabiji klub koji se borio za opstanak, zo znaći da su ga vratili u Gent?
Standardan je u Gentu.S njim igra i Haznadar.Ne znam je li Haznadar nastupao za nasu u-21 selekciju ili za neku drugu...ima li pravo igrati za nas..
Topla voda

#236 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Topla voda »

jel to onaj haznadar iz holandije?mislim da je igrao za njihovu mladu,al nisam siguran.
mirvic nije za repke,a ni covic....
dzaka je star..sve i da hoce igrat,a i ne treba nam
prioritet je zvati ove malce u mladu...da se ubiljezi nastup
M-16

#237 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by M-16 »

kako se zove onaj malac iz sošoa, nesto su ga i francuzi ganjali, ili je igrao za njihove kadete... tako nesto :roll: ( ili je jos premlad za nasu U-21)
a bas mi je drago za medunjanina i ovog dzaku. taj medunjanin je konto igrat ce za A tim Holandije, holandije koja godisnje stance desetine takvih, ili jos vecih talenata. e sad je popusio i tamo i 'vamo , jer ne moze igrat za bosnu . rjecju-GLUPAN!

zato svaka cast pjanicu koji je znao da se moglo vrlo lahko desit, da za francusku odigra jednom i mozda nikad vise. to je i sam rekao.
ali koji je GLUPAN taj medunjanin, ili vjerovatnije njegov menadzer, posto su ti igraci obicne ovce...igrat ces za holadniju jelde :-) haha konjino
Edin H.

#238 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Edin H. »

Odo Dzemu veceras da gledam protiv Ville pa cu vam referirati.

Za one koji ne znaju Dzemo igra za one bugarske bezveznjakovice Litex sto cajnoslu uzese Zelju.
Bihac_4_ever

#239 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Bihac_4_ever »

Edin H. wrote:Odo Dzemu veceras da gledam protiv Ville pa cu vam referirati.

Za one koji ne znaju Dzemo igra za one bugarske bezveznjakovice Litex sto cajnoslu uzese Zelju.
Stlic igra fenomenalno protiv Austrijr iz Bec-a,trenutno 1:0 za Poznan,25.000 gledaoca :bih: :thumbup:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#240 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by pape »

Dobar si @bihac, ... brzo kontash, ... :D
Bihac_4_ever

#241 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Bihac_4_ever »

pape wrote:Dobar si @bihac, ... brzo kontash, ... :D
Ma cojk moze odmah u repki igrati u prvoj,mali je strasan trenutno je 1:1
Bihac_4_ever

#242 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Bihac_4_ever »

Ide se u produzetke,2:1 za Poznan nakon 90min.,igrac utakmice Semir Stilic (Austrijski Reporter) :bih: :bih: :bih: :bih:
zecko_kupuz

#243 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zecko_kupuz »

E, baš mi bi krivo zbog Štilića i Jahića, kad ih je Ćiro onako hladnokrvno "zakinuo" :sad: . Ali, zato će on opet jadnog Salihovića gurnuti u odbranu :x . Šta li kola tim Ćirinim mozgom :-D ?!
papacja

#244 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by papacja »

komeba wrote:
papacja wrote:
Standardan je u Gentu.S njim igra i Haznadar.Ne znam je li Haznadar nastupao za nasu u-21 selekciju ili za neku drugu...ima li pravo igrati za nas..
Igrao je u jednoj prijateljskoj tekmi za nas (nemogu da se sjetim protiv koga), ali tada još nije bila završena sva potrebna papirologija, jer je prije toga nastupao za mlađe selekcije Holandije, neznam kakav je status s njim trenutno.
zalizani

#245 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zalizani »

Ibišević lijepim dodavanjem asistira suigraču BA kod vodstva Hoffenheima 2-1
http://www.youtube.com/watch?v=Pti4UchjL0M&fmt=18

Salihović pruzio dobru partiju imao dvije izgledne prilike,koliko sam ja uspjeo primjetiti malo je neurozan :D odigrao 75 minuta
Last edited by zalizani on 04/10/2008 17:45, edited 2 times in total.
klixober

#246 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Znaci 7 golova i 4 asistencije Ibisevica do sada.Po broju golova prvi strijelac uz Helmesa,a po broju asistencija na drugom mjestu sa jos nekim igracima.Sve ukupno najefektivniji igrac Bundeslige do sada :bih:
amarpitar

#247 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by amarpitar »

Vedad Ibišević je večeras gost u emisiji ZDF Sportstudio na ZDF-u u 23.20h.
http://sportstudio.zdf.de/ZDFde/inhalt/ ... 95,00.html
zalizani

#248 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zalizani »

Dzeko i Misimović protiv Shalke04 od prve minute :thumbup:
klixober

#249 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Pjanic je na klupi.
klixober

#250 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »