sexualne mastarije

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
madesa

#226 Re: sexualne mastarije

Post by madesa »

Efedrin wrote:e ja sam bas manijak sto se tice mastarija, ko da sam klinjo od 16 godina, tek tek :lol:
uvjek sam mastao, jer mi se podosta i desavao "public sex" ono u vozu, liftu, na izletu, jednom smo se igrali na zicari a minus zesci, u kinu, dok je kino Apolo radilo, redovno u onim kabinama za parove, itd... poza nije bitna, samo da je doggy :izet: i dan danas, mastam nekad o onim na brzaka, na pauzi, itd...
ja volim sve u sexu, osim ljubakanje i grickanje ispod rebara iznad kuka, to mi stvori nekakvu nervozu, ostalo, moze sve :)
vazda sam mastao o zenama s kojim pricam, s kojima se susrecem, s kojima se zezam, a ne neke glumice, modeli, itd...
nekad masta o nekoj starki, doktorki ili slicno, da je puna ko brod, da mi bude sponzor, a da je ja zadovoljim :lol:
joj ja bi volio da imam zenu i sve ok a sa strane neku staru doktoricu,poslovnu zenu koja je puna ko brod i koja ima muza djecu itd, i da nam plati onda putovanje na neki otok :skoljka:
Ramzess Veliki

#227 Re: sexualne mastarije

Post by Ramzess Veliki »

Dođem kući, a ono burek se puši, košulje popeglane ...
fatamorgana

#228 Re: sexualne mastarije

Post by fatamorgana »

Ramzess Veliki wrote:Dođem kući, a ono burek se puši, košulje popeglane ...
:thumbup: i mačka nahranjena, science fiction ramče ....
Ramzess Veliki

#229 Re: sexualne mastarije

Post by Ramzess Veliki »

fatamorgana wrote:
Ramzess Veliki wrote:Dođem kući, a ono burek se puši, košulje popeglane ...
:thumbup: i mačka nahranjena, science fiction ramče ....
Zato i jeste na ovoj temi. :lol: :lol: :lol:
Efedrin

#230 Re: sexualne mastarije

Post by Efedrin »

madesa wrote:
Efedrin wrote:e ja sam bas manijak sto se tice mastarija, ko da sam klinjo od 16 godina, tek tek :lol:
uvjek sam mastao, jer mi se podosta i desavao "public sex" ono u vozu, liftu, na izletu, jednom smo se igrali na zicari a minus zesci, u kinu, dok je kino Apolo radilo, redovno u onim kabinama za parove, itd... poza nije bitna, samo da je doggy :izet: i dan danas, mastam nekad o onim na brzaka, na pauzi, itd...
ja volim sve u sexu, osim ljubakanje i grickanje ispod rebara iznad kuka, to mi stvori nekakvu nervozu, ostalo, moze sve :)
vazda sam mastao o zenama s kojim pricam, s kojima se susrecem, s kojima se zezam, a ne neke glumice, modeli, itd...
nekad masta o nekoj starki, doktorki ili slicno, da je puna ko brod, da mi bude sponzor, a da je ja zadovoljim :lol:
joj ja bi volio da imam zenu i sve ok a sa strane neku staru doktoricu,poslovnu zenu koja je puna ko brod i koja ima muza djecu itd, i da nam plati onda putovanje na neki otok :skoljka:
eh tako ima jedan moj " od kolege poznanik" :lol: samo ja mislim da je on slobodan, a ima jednu udatu, punu ko brod u Njemackoj, pa kad dodje ovamo, trazi ga odmah, muz joj Njemac, a tambura je ovaj opasno...
madesa

#231 Re: sexualne mastarije

Post by madesa »

uu prije ce hitler ustati iz mrtvih nego meni da se to desi
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#232 Re: sexualne mastarije

Post by heat »

umrla masta kod insana naseg :-?
sokkia

#233 Re: sexualne mastarije

Post by sokkia »

kakva mašta, treba se prihvatiti ozbiljnog posla :-)
staraojebina

#234 Re: sexualne mastarije

Post by staraojebina »

Svasta mastam ,ali evo jedna:

Dolazim u neki office i dok cekam da zavrsi razgovor na telefonu primjecujem da se suknjica malo podigla i otkrila samostojece carapice....to je bilo dovoljno da dok se ona pomjera na stolici i razgovara pocne da mi krv brze tece kroz vene i da postaje sve tvrdji... okrenula se i primjetila moj pogled , a ja sam samo spustio glavu ne rekavski nista... po zavrsetku razgovora samo je ustala , pozvala me u svoju kancelariju, sjela na stol i podigla noge na radnu stolicu...nije rekla ni rijeci... uzela mi je ruke i stavila ih na grudi, a one su bile tako tvrde, kroz grudnjak su se osjecale tvrde bradavice...jednom rukom je raskopcala slic a drugom me privukla k sebi... u trenutku sam bio u njoj i osjetio toplotu i vlaznost koju do tada nisam poznavao... dva tri puta me zestoko privukla, zacrvenila se, nista nije izustila vec je bila na koljenima, lizuci posljednje kapi uzitka... pridigla se , namjestila suknjicu i pitala izovlite nesto ste trebali?
madesa

#235 Re: sexualne mastarije

Post by madesa »

staraojebina wrote:Svasta mastam ,ali evo jedna:

Dolazim u neki office i dok cekam da zavrsi razgovor na telefonu primjecujem da se suknjica malo podigla i otkrila samostojece carapice....to je bilo dovoljno da dok se ona pomjera na stolici i razgovara pocne da mi krv brze tece kroz vene i da postaje sve tvrdji... okrenula se i primjetila moj pogled , a ja sam samo spustio glavu ne rekavski nista... po zavrsetku razgovora samo je ustala , pozvala me u svoju kancelariju, sjela na stol i podigla noge na radnu stolicu...nije rekla ni rijeci... uzela mi je ruke i stavila ih na grudi, a one su bile tako tvrde, kroz grudnjak su se osjecale tvrde bradavice...jednom rukom je raskopcala slic a drugom me privukla k sebi... u trenutku sam bio u njoj i osjetio toplotu i vlaznost koju do tada nisam poznavao... dva tri puta me zestoko privukla, zacrvenila se, nista nije izustila vec je bila na koljenima, lizuci posljednje kapi uzitka... pridigla se , namjestila suknjicu i pitala izovlite nesto ste trebali?
:thumbup:
staraojebina

#236 Re: sexualne mastarije

Post by staraojebina »

Moze: Kolegica prekoputa za stolom lagano smije i iako sam shvatio sta radi nije prestajala... Polako sam spustio pogled , nakon sto sam nehotice ispustio olovku, a ona je prstima dirala medjunozje, bila je obucena u kancelarijsku suknju do koljena, ali sam primjetio da nosi roze cipkane gacice, zacrvenila se, ali nije prestajala... pomjerala se na stolici, a sa dva prsta je duboko uzivala, drugom rukom drzala se za vrat , i pomalo namjestala naocale kada bi, onako, malo spale... Sve jace i jace je neprimjetno uzdisala, trznula se samo jedanput , ustala i donijela nam po kafu....
Seoskivaralica

#237 Re: sexualne mastarije

Post by Seoskivaralica »

Prde li usput. :zoka:
shibonja

#238 Re: sexualne mastarije

Post by shibonja »

Da naguzim zenu dok joj babo i mama klanjaju aksam u susjednoj sobi,sve sam uspio samo jos to je ostalo :izet:
motorna_pila

#239 Re: sexualne mastarije

Post by motorna_pila »

shibonja wrote:Da naguzim zenu dok joj babo i mama klanjaju aksam u susjednoj sobi,sve sam uspio samo jos to je ostalo :izet:
:lol: :lol: :lol: KRALJ!!!
heat

#240 Re: sexualne mastarije

Post by heat »

Ne smijem ni napisati mame mi :D
navedeni

#241 Re: sexualne mastarije

Post by navedeni »

da joj stavim prst u pupak, i vrtim ga dok ne izbacim prljavo
jazzer

#242 Re: sexualne mastarije

Post by jazzer »

shibonja wrote:Da naguzim zenu dok joj babo i mama klanjaju aksam u susjednoj sobi,sve sam uspio samo jos to je ostalo :izet:
Nisi normalan, hahaha
Zastavnik_dzemo

#243 Re: sexualne mastarije

Post by Zastavnik_dzemo »

Ja mastam o starijim gspojama ..... 40-50 godina .... na cijim su licima ocrtani losi brakovi
MeSko Hz

#244 Re: sexualne mastarije

Post by MeSko Hz »

heat wrote:Ne smijem ni napisati mame mi :D
Mogao si napisati , šta ima veze :evil:
heat

#245 Re: sexualne mastarije

Post by heat »

MeSko Hz wrote:
da jednoj Milf-erici izvadim haveljak iz pupka :D
MeSko Hz

#246 Re: sexualne mastarije

Post by MeSko Hz »

heat wrote:
MeSko Hz wrote:
da jednoj Milf-erici izvadim haveljak iz pupka :D
hahahaha :)
broj dva

#247 Re: sexualne mastarije

Post by broj dva »

.
smack

#248 Re: sexualne mastarije

Post by smack »

Zrela lubenica :izet: i mlada teleca jetra prenocena u mlijeku :izet:
htcxone

#249 Re: sexualne mastarije

Post by htcxone »

Najjače je to sto vecina mladih i srednjovjecnih :D razmislja o tome da uhvati neko 35+
razlog je jednostavan, ove "moderne" imaju maštu ttotalno lošu i jako su predvidljive uz to ne poznaju značenje riječi "obostrano zadovoljstvo"

kako neko napisa "mjeseci i godine nezadvoljstva u braku koje želi da vrati za pola ssata""
Henry Chinaski

#250 Re: sexualne mastarije

Post by Henry Chinaski »

htcxone wrote:Najjače je to sto vecina mladih i srednjovjecnih :D razmislja o tome da uhvati neko 35+
razlog je jednostavan, ove "moderne" imaju maštu ttotalno lošu i jako su predvidljive uz to ne poznaju značenje riječi "obostrano zadovoljstvo"

kako neko napisa "mjeseci i godine nezadvoljstva u braku koje želi da vrati za pola ssata""
Biće žene opet dobre za desetak godina, dok prođe tranzicija...
Post Reply