Nisam znala za to da je rekao da ne želi nikog trenirati niti se time baviti, tim više što je, koliko mi je poznato, znatno doprinio pripremama Pokrajca za ove zadnje borbe u UFC-u, kao, između ostalog, vjeran član Coregyma.
I ja sam mišljenja da bi Filipović daleko više mogao ponuditi u K-1 nego u UFC-u, ali općenito mislim da je "materijal" i odveć toga memorirao da mu je vrijeme za mirovinu. I sam je rekao da se, nakon što je dobio drugo dijete, želi posvetiti obitelji ("Mirko je po dolasku u Zagreb rekao da je njegova karijera završila. Gotovo je. Sad ću se posvetiti svojoj kući u Slavoniji. Treba je pokriti. Malo ću se baviti građevinom, rekao je Mirko Filipović nakon svoje posljednje borbe za američki UFC.a) a onda se opet predomislio. Bez obzira na fight addiction, što je previše, previše je. Ne smatram da je borac kakav je bio, a još mu više zamjeram nedosljednost.
Mirko Cro Cop Filipović
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- medjutim
#227 Re: Mirko Cro Cop Filipović
Da,nece trenirati nikoga jer je izjavio da se opekao par puta pomazuci drugim borcima,koji su na kraju ispali nezahvalni i neprofesionalni.Uz to je i rekao da nema zivaca oko toga da se petlja.Loulou wrote:Nisam znala za to da je rekao da ne želi nikog trenirati niti se time baviti, tim više što je, koliko mi je poznato, znatno doprinio pripremama Pokrajca za ove zadnje borbe u UFC-u, kao, između ostalog, vjeran član Coregyma.
Ako nadjem negdje taj intervju postavit cu da pogledas.
Pokrajac je njegov dugogodisnji sparing partner i prijatelj iz vremena dok je Mirko nastupao u PRIDE-u,tako da je to druga stvar. U Core gymu oni njemu pomazu,Mirko ne pomaze njima (sem sto im daje reklamu)
Peter Aerts,Jerome,Schilt i jos neki su vec u cetvrtoj deceniji zivota i jos sa dobrim uspjehom nastupaju u K1.
Naravno,dolaze mladji i spremniji borci,sa vise elana i zelje za uspjesima,pa vidjet cemo dokle i sta moze.
Mirkov problem nije fizicka sprema ,njegov problem je psiha i to jos od poraza u UFC-u od Gonzage. Covjek ima mentalnu barijeru koju ne moze proci. Ipak za mene, Mirko je legenda,covjek koji nikada nije birao protivnike i pravi sportista,jako ga cijenim i postujem,jedino sto ne bih volio je da mu sad pred kraj neko narusi zdravlje (Ghita i Badr Hari su sposobni za to),jos koji fight i dosta.
- PriNc_ba
#229 Re: Mirko Cro Cop Filipović
uze lik milion dolara ni kriv ni duzan 
-
romeomoraprezivjeti
#230 Re: Mirko Cro Cop Filipović
Balkanske prevare,sta rec' drugo?!:)
- Renta
#231 Re: Mirko Cro Cop Filipović
Kad ćete vas dvojica srušiti high kickom onu mrcinu crnca od 192 cm i preko 100 kg čistih mišića onda možemo razgovarati...
-
Ammaar
#232 Re: Mirko Cro Cop Filipović
To je najmanje bitno dali on ima 100 kg misica ili ne kada se uzme u obzir da glava I nema bas ogromnu masu misica odprilike kod svih fightera je identicna...Lud i ponosan wrote:Sa 38 godina.Renta wrote:Kad ćete vas dvojica srušiti high kickom onu mrcinu crnca od 192 cm i preko 100 kg čistih mišića onda možemo razgovarati...
From phone using Tapatalk 2