ma ne vjerujem da je baš tako ne ozbiljan.....ne znam...al stvarno je red da nas izvijesti o daljnjim dešavanjima....
Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#226 Re: Oprostiti prevaru
[quote="vajkrem"]Uh, jedva iscitah ovoliku glupost. Ljudi, ovaj tip se zajebava, dosadno mu bilo pa malo da se zabavi sa rajom na sa-x-u. 100%[/quote
ma ne vjerujem da je baš tako ne ozbiljan.....ne znam...al stvarno je red da nas izvijesti o daljnjim dešavanjima....
-
Benighted
#227 Re: Oprostiti prevaru
obicni naravno[/quote]motorspunokubika wrote:na koji mislis, obicni ili grupni?
zadnji put jutros. a grupni jos nikako. jebiga.[/quote]
ma LAZES !
imao si ti grupni ...
- otherside
#228 Re: Oprostiti prevaru
trebala si sacekati da mu zena izadje iz salona pa onako frajerski s balkona dobaciti: Hej jarane, bolja ti je ta nego ona od jucerBond_JaneBond wrote:Nikad ne bih oprostila prevaru.....
Upravo sam imala priliku posmatrati svalercinu koji dogovara sastanak sa nekom (MIki) i obecaje da niko nece saznati, dok ceka da mu supruga i 2 cerkice izadju iz salona koji je odmah ispod mog balkona..(Bio je toliko diskretan da smo ga svi culi u mahali)..ZAlim sto nemam snajper-da mu makar uho odbijem)
- fa84
#229 Re: Oprostiti prevaru
ili jos bolje : pa gdje si ti? sto se ne javljas? LOLotherside wrote:trebala si sacekati da mu zena izadje iz salona pa onako frajerski s balkona dobaciti: Hej jarane, bolja ti je ta nego ona od jucerBond_JaneBond wrote:Nikad ne bih oprostila prevaru.....
Upravo sam imala priliku posmatrati svalercinu koji dogovara sastanak sa nekom (MIki) i obecaje da niko nece saznati, dok ceka da mu supruga i 2 cerkice izadju iz salona koji je odmah ispod mog balkona..(Bio je toliko diskretan da smo ga svi culi u mahali)..ZAlim sto nemam snajper-da mu makar uho odbijem)
-
vajkrem
#230 Re: Oprostiti prevaru
Jel mi se cini, ili ti nekome dijelis savjete...fa84 wrote:ili jos bolje : pa gdje si ti? sto se ne javljas? LOLotherside wrote:trebala si sacekati da mu zena izadje iz salona pa onako frajerski s balkona dobaciti: Hej jarane, bolja ti je ta nego ona od jucerBond_JaneBond wrote:Nikad ne bih oprostila prevaru.....
- River_isle
#231 Re: Oprostiti prevaru
sve se moze oprostiti ali tesko zaboraviti, zato kad vec varam pokusavam da to ostane tajna al mahalska je ovo drzava 
- burek_in_space
#232 Re: Oprostiti prevaru
Zasto bi varala uopste?Mislim znam da ponese trenutak i sve sto ide uz to,ali jbm mu,zar nije postenije rascistiti pred svojom kucom i onda u tudji krevet uskakati?River_isle wrote:sve se moze oprostiti ali tesko zaboraviti, zato kad vec varam pokusavam da to ostane tajna al mahalska je ovo drzava
- River_isle
#233 Re: Oprostiti prevaru
na to zasto neko mi rece "zasto ne"
prevere se svakako dese, znas onu ko nije zgrijesio neka prvi baci kamen
- vjesticanametli
#234 Re: Oprostiti prevaru
greska
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#235 Re: Oprostiti prevaru
Ma jok! Nekada sam i ja varala, ali to nikad nije bilo zato sto sam bila luda za svojim tadasnjim deckom, niti zato sto sam mislila da je on taj pravi, niti sto sam htjela ozbiljno sa njim- vjeruj mi! Varala sam zato sto mi je ili bilo dosadno, ili monotono, ili nisam bila zadovoljna necim u vezi, ili mi jednostavno nije bilo dovoljno stalo- Zapravo ovaj zadnji razlog se nalazi u korjenu bilo kakvog varanja i laganja osobe s kojom si. Nije dovoljno stalo.
A sto se ne prekine veza onda? Pa tad, dok sam varala- nisam prekidala iz jednostavnog razloga- tako je bilo zgodno uvijek imati nekog pored sebe....
Par godina je trebalo da prodje da shvatim da tim ponasanjem nisam cinila nikom usluge. Zapravo, trebalo je da upoznam pravu osobu, u koju sam se iskreno bila zaljubila. Tada mi to vise nije bilo palo na pamet. Pa ni pod mozda. Tad sam shvatila sta varanje zapravo i znaci u malo sirem kontekstu.
Danas, kad pocnem izlaziti sa nekim muskarcem, ako kada pozelim da se ljubim tamo sa nekim drugim ili osjetim da prihvacam korake koji neko drugi pokusava da napravi prema meni, prekidam to bilo sta sto je medju nama- jer sam svjesna da cim imam zelju za nekim drugim- taj lik nije za mene.
Sto sam htjela da kazem? Oprositi? NE. Ali ne kao sam cin prevare nego kao dokaz da joj uistinu i nije tako stalo do tebe kao sto mislis. I nikada vjerovatno nece ni biti.
A sto se ne prekine veza onda? Pa tad, dok sam varala- nisam prekidala iz jednostavnog razloga- tako je bilo zgodno uvijek imati nekog pored sebe....
Par godina je trebalo da prodje da shvatim da tim ponasanjem nisam cinila nikom usluge. Zapravo, trebalo je da upoznam pravu osobu, u koju sam se iskreno bila zaljubila. Tada mi to vise nije bilo palo na pamet. Pa ni pod mozda. Tad sam shvatila sta varanje zapravo i znaci u malo sirem kontekstu.
Danas, kad pocnem izlaziti sa nekim muskarcem, ako kada pozelim da se ljubim tamo sa nekim drugim ili osjetim da prihvacam korake koji neko drugi pokusava da napravi prema meni, prekidam to bilo sta sto je medju nama- jer sam svjesna da cim imam zelju za nekim drugim- taj lik nije za mene.
Sto sam htjela da kazem? Oprositi? NE. Ali ne kao sam cin prevare nego kao dokaz da joj uistinu i nije tako stalo do tebe kao sto mislis. I nikada vjerovatno nece ni biti.
- River_isle
#236 Re: Oprostiti prevaru
prevariti u vezi ili prekinuti pa isti dan provest s nekim drugim jednako je
ljudi se nekad jednostavno zasite pa je "fino" promjeniti.... a gdje to sve vodi? vjerovatno nigdje al nagon je nagon, a razum skroz na suprotnoj strani mozga.
ljudi se nekad jednostavno zasite pa je "fino" promjeniti.... a gdje to sve vodi? vjerovatno nigdje al nagon je nagon, a razum skroz na suprotnoj strani mozga.
- burek_in_space
#237 Re: Oprostiti prevaru
Upravo zato sto sam grijesio,pitao sam te ovo.Nemoj ovo shvatiti kao neki napad,jer zaista to i nije,na tvom mjestu se mogao naci i neko drugi sa istim stavom.A ono sto se cesto u zadnje vrijeme spominje kao razlog prevare-"..ocigledno mi nije dovoljno stalo do partnera cim razmisljam o nekom drugom.." nema mi bas neku tezinu.Zasto?!Zato sto se ne da sansa toj vezi.Odmah se razmislja kako je sexy(on/ona),lijepe usne,cvrsta guza,velike grudi,bla bla bla...ali nikad ne znamo da mozda iza te "savrsene" spoljasnosti se ne krije neki kreten/ka.Po meni,prevara je stvar odluke,a ne emocije.I sad raspalite po meni slobodno!River_isle wrote:na to zasto neko mi rece "zasto ne"
- revolver amidza
#238 Re: Oprostiti prevaru
edited by Bumbaranjusha wrote:Ma jok! Nekada sam i ja varala, ali to nikad nije bilo zato sto sam bila luda za svojim tadasnjim deckom, niti zato sto sam mislila da je on taj pravi, niti sto sam htjela ozbiljno sa njim- vjeruj mi! Varala sam zato sto mi je ili bilo dosadno, ili monotono, ili nisam bila zadovoljna necim u vezi, ili mi jednostavno nije bilo dovoljno stalo- Zapravo ovaj zadnji razlog se nalazi u korjenu bilo kakvog varanja i laganja osobe s kojom si. Nije dovoljno stalo.
A sto se ne prekine veza onda? Pa tad, dok sam varala- nisam prekidala iz jednostavnog razloga- tako je bilo zgodno uvijek imati nekog pored sebe....![]()
Par godina je trebalo da prodje da shvatim da tim ponasanjem nisam cinila nikom usluge. Zapravo, trebalo je da upoznam pravu osobu, u koju sam se iskreno bila zaljubila. Tada mi to vise nije bilo palo na pamet. Pa ni pod mozda. Tad sam shvatila sta varanje zapravo i znaci u malo sirem kontekstu.![]()
Danas, kad pocnem izlaziti sa nekim muskarcem, ako kada pozelim da se ljubim tamo sa nekim drugim ili osjetim da prihvacam korake koji neko drugi pokusava da napravi prema meni, prekidam to bilo sta sto je medju nama- jer sam svjesna da cim imam zelju za nekim drugim- taj lik nije za mene.![]()
- River_isle
#239 Re: Oprostiti prevaru
cuj napast te, ja se s tobom aps slazem. vecina prevare se desi jer se nekom "digne" i tu stoji jedna velika tacka.burek_in_space wrote:Upravo zato sto sam grijesio,pitao sam te ovo.Nemoj ovo shvatiti kao neki napad,jer zaista to i nije,na tvom mjestu se mogao naci i neko drugi sa istim stavom.A ono sto se cesto u zadnje vrijeme spominje kao razlog prevare-"..ocigledno mi nije dovoljno stalo do partnera cim razmisljam o nekom drugom.." nema mi bas neku tezinu.Zasto?!Zato sto se ne da sansa toj vezi.Odmah se razmislja kako je sexy(on/ona),lijepe usne,cvrsta guza,velike grudi,bla bla bla...ali nikad ne znamo da mozda iza te "savrsene" spoljasnosti se ne krije neki kreten/ka.Po meni,prevara je stvar odluke,a ne emocije.I sad raspalite po meni slobodno!River_isle wrote:na to zasto neko mi rece "zasto ne"
al s jednim se ne slazem, prevare iz emocija itekako postoje, barem s jedne strane.
- Dr.Cuddy
#240 Re: Oprostiti prevaru
ne bih mogla. zato sto znaci da nesto nije stimalo u vezi in the first place...ako cemo se varat, nema potrebe da budemo skupa!
- Bumbar
#241 Re: Oprostiti prevaru
Opomena...molila bi da se suzdrzis vulgarnosti i pristojno komuniciras. Hvala unaprijed.revolver amidza wrote:[
heh,taman kad sam sta htio da pisem ovaj me tvoj post postedi trazenja politicki korektnih ali nedovoljno jasnih izraza,pa ovdje nadjoh ono sto ce covjeku biti jasno kao dan,dakle ti kao bivsa fufica jasno i glasno dajes sta je po srijedi;ž
ovo boldirano je kljuc svega,decko jos nije imao dovoljno posla sa zenama,jer da jeste skuzio bi kako je to u mojoj raji jednom neko nazvao zenu "tarzana" jer sta je to; kada na pr. gore navedena fufica vara tipa onda je ona kao tarzan koji se drzi za jednu lijanu,u momnetu kada se zeli presaltat na drugog,ima faza kada sa obe ruke drzi po jednu lijanu i tu vaga koja je bolje drzi,i tada ili ce se prebaciti na drugog ili ce se vratiti na staro,svejedno ta faza sa 2 lijane za tarzana fuficu je relativno kratka,i ovaj momak treba da zna da ga njegova fufica za kojom pizdi nece ostavit sve dok ne naidje na bolju lijanu,ukratko nesto kao i tebi,zgodno joj je imati nekoga kraj sebe tj citaj jebat ga u zdrav mozak i nabijat mu rogove tj. koristit ga kao padobran dok sta bolje na naidje,to sto ti kazes da prekidas ne radis ti to iz nekog altruizma i ne prekidas dok se dobro ne uvjeris da je taj drugi siguran za tebe,u medjuvremenu si tarzan,..a ovom momku mogu da kazem samo to da je to sto je on saznao da ga je 2 puta prevarila,..bilo to mnogo vise puta ali je on saznao za 2,..dakle neg otakci fufu i za promjenu da joj zguzi "najbolju" drugaricu,rodicu i jebi ga,sto da ne i mamu ako nije bas gadna!
- BarbaDue
#242 Re: Oprostiti prevaru
Nema se tu sta filozofirati, kratko i jasno: Laž i prevaru nikad ne opraštam!
-
mojgrad
#243 Re: Oprostiti prevaru
BarbaDue wrote:Nema se tu sta filozofirati, kratko i jasno: Laž i prevaru nikad ne opraštam!
Upravo tako.. Ako bi oprostila prevaru pogazila bih sebe a to ne cinim nikada..
-
zelenashica
#245 Re: Oprostiti prevaru
..........ako se uistinu voli opraštanja nema, jer nema ni prevara.......
- Secer_033
#246 Re: Oprostiti prevaru
Nikad necu razumjeti zasto bi neko varao.
Ja NIKAD ne bih oprostila.
Ja NIKAD ne bih oprostila.
Last edited by Secer_033 on 28/09/2008 17:34, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- metal_rules_cura
#248 Re: Oprostiti prevaru
Ako je tako kako onda objasnjavas cinjenicu da je u 80% brakova postojala treca osoba, u vecini se nikada ne sazna. Dokazano. A u tolikom broju brakova nemoguce da nije bilo ljubavi.mišica wrote:..........ako se uistinu voli opraštanja nema, jer nema ni prevara.......
To ti je ovako... Nekima ljubav nema veze sa seksom. Nekima ima vise, nekima manje veze sa tim i to je cinjenica.
-
Mina_sa
#249 Re: Oprostiti prevaru
naravno, pa kad ja mogu biti njemu vjerna može i on meni i krajBarbaDue wrote:Nema se tu sta filozofirati, kratko i jasno: Laž i prevaru nikad ne opraštam!
- Divlja_Djevojka
#250 Re: Oprostiti prevaru
I ja sam vise puta oprastala i uvjek radila na tome da vezu vratim na ono sto je nekad bila, nazalost uzalud. Zato sad mislim da to prastanje nevrijedi nicemu, bolje ga nama odkaci dok saznas i trazi drugog. Negubi vrijeme.