Malo off topic...Benighted wrote:daleko od toga.. obozavam tool...srce_ruke_lopata wrote:Nemojte TOOL dirati..
ali koncerti im nisu jaca strana,sto jest jest...
Gledao sam ih par puta i dobri su bili (obozavam TOOL , naravno da su dobri bili
Moderator: _BataZiv_0809
Malo off topic...Benighted wrote:daleko od toga.. obozavam tool...srce_ruke_lopata wrote:Nemojte TOOL dirati..
ali koncerti im nisu jaca strana,sto jest jest...
mushan wrote: a RHCP imaju californication koji je najbolji album u istoriji muzike i ko ih prije toga nije slusao ne treba ga kriviti jer nisu imali par pjesama da valja, a kako su oni tek usrali sa stadium arcadium to je vec umjetnost, ha-ha...
Sine Grome, ti TOOL ne razumijes ocito i muziku koju sviraju.Sin_Groma wrote:Lipo nadite verziju sa Guitar Hero 3 igre, i poslusajte album.Tako je triba zvucat cd, a ne ovako krestavo...
Da skratimo cilu pricu, album je predobar, Tool je sranje... Eto.
http://rapidshare.com/files/132067864/P ... hibalD.rarmushan wrote:nego jel neko zna gdje skinuti Pro Pain - No End in Sight, link na rapidshare-u ne radi?
Ti znas da TOOL ima tri pjesme (Vicarious, Parabola, Schism) u novoj Guitar Hero igrici? Samo da te informisem.AenemA wrote:Sine Grome, ti TOOL ne razumijes ocito i muziku koju sviraju.Sin_Groma wrote:Lipo nadite verziju sa Guitar Hero 3 igre, i poslusajte album.Tako je triba zvucat cd, a ne ovako krestavo...
Da skratimo cilu pricu, album je predobar, Tool je sranje... Eto.
AKo je ista sranje onda je to Guitar Hero a i bendovi koji se prodaju klincima ovako.Umjesto da djeca sviraju gitare kako treba oni se zabiju pred ekran i zamisljaju kako su Kirk Hammet,a obicnog akorda ne znaju u'fatit...e Grome to je sranje, a TOOL je odlican!!
thank you very much!!!Layne wrote:http://rapidshare.com/files/132067864/P ... hibalD.rarmushan wrote:nego jel neko zna gdje skinuti Pro Pain - No End in Sight, link na rapidshare-u ne radi?
Al' brzo, sad će i ovaj ukinut.
svala čast za ovosultandzek wrote:...
Live At BBC Radio 1s Theatre
14.09.2008 London
set lista:
01) That Was Just Your Life
02) The End of the Line
03) Until It Sleeps
04) Broken, Beat & Scarred
05) Cyanide
06) Frantic
07) For Whom The Bell Tolls
08) The Day That Never Comes
09) Master Of Puppets
10) Blackened
http://rapidshare.com/files/145734426/metbbc08.rar
vala stitchNeelix wrote:evo sad i alatke porede s METALLICOMjadna majko sta necu procitat na ovoj temi
haj da si rekao RIZZO RUZA pa bi se i dalo raspravljat
Metallica i Rizzo, treceg nema, priznajemblack wrote:vala stitchNeelix wrote:evo sad i alatke porede s METALLICOMjadna majko sta necu procitat na ovoj temi
haj da si rekao RIZZO RUZA pa bi se i dalo raspravljat
i ti kakish...za tebe izgleda samo metallica postoji..nahorozis se cim neko kritikuje a eto isti si ...
Koliko sam ja to upratio, Mustaine je bio jedan od idejnih osnivaca Metallica-e i pjesme sa prvog albuma "Kill em'All" su bile uglavnom njegove. Medjutim, poslase oni njega na lijecenje i "iza ledja" zovnuse Hammeta da ga zamijeni, vecinu pjesama su zastitili kao svoje i nije im palo na pamet da ga vrate u bend, a trebali su.CVIKERASH wrote:pogledao sam taj dvd i fakat nije mi jasno koji je racku dave mustaine-u....cmizdri za neke stvari od prije skoro 30 godina,,covjek osnovao uspjesni megadeth ..lezi na milionima i cmizdri ko najveca pi++a....a lars suti pred njim i psihologom ko najveci debil,,,trebao ga je poslati u 100000 pi..i materni,,,,Vaso wrote:i ja mislim da se lars vise pita![]()
ali megadeth ima bolji novi album..ona iskompleksirana koza od pjevaca
vidjelo se na dvd-u some kind of monster, koliko jos pati...ko ga jebe, moze ga damfat kirku
Netačno. Newsted je došao u Metallicu 1986 i nije proveo 20 godina u bendu.Hodidjed wrote:Koliko sam ja to upratio, Mustaine je bio jedan od idejnih osnivaca Metallica-e i pjesme sa prvog albuma "Kill em'All" su bile uglavnom njegove. Medjutim, poslase oni njega na lijecenje i "iza ledja" zovnuse Hammeta da ga zamijeni, vecinu pjesama su zastitili kao svoje i nije im palo na pamet da ga vrate u bend, a trebali su.CVIKERASH wrote:pogledao sam taj dvd i fakat nije mi jasno koji je racku dave mustaine-u....cmizdri za neke stvari od prije skoro 30 godina,,covjek osnovao uspjesni megadeth ..lezi na milionima i cmizdri ko najveca pi++a....a lars suti pred njim i psihologom ko najveci debil,,,trebao ga je poslati u 100000 pi..i materni,,,,Vaso wrote:i ja mislim da se lars vise pita![]()
vidjelo se na dvd-u some kind of monster, koliko jos pati...ko ga jebe, moze ga damfat kirku
Slicno, no ipak u blazoj verziji se desilo Newsteadu. Lars ga sutn'o iz Metallice zato sto je svirao po nekakvim barovima "za svoju dusu" i time "uzdrmao kredibilitet Metallice". Pa fakat' bezveze. Koliko ima muzicara koji su pravili raznorazne "side-projects" pa se nikome nista nije obilo o glavu.
Ako si upratio dobro "Some kind of a Monster"....radilo se o tome i da Lars izbaci Hetfield-a. Medjutim, bez Hetfielda Metallica vise ne bi bila Metallica. Lars je to trebao i prije znati nego sto je Hetfieldu postavljao bilo kakve ultimatume, a Hetfield mu je fino okrenuo ledja u stilu "radi sta hoces, ali bez mene Metallice nema".
Ono sto sam htio da kazem jeste, da ne treba gledati na Mustaine-a kao nekoga "ko cmizdri" ili Newsteda "koji cmizdri" bez razloga. Ipak su u Metallicu utkali dio sebe, a Lars im je to lose vratio. Konkretno, Newstead je proveo okruglo 20 godina u Metallici (halo / nije to malo) i izbacen je kao smetljar.
Ovim nesto ne stajem na stranu ovih ili onih......meni su Metallica i Megadeth dragi podjednako i uz njih sam odrastao, ali vidim da je nekima na forumu
Megadeth "trn u oku". To je odlika balkanskog mentaliteta: ako vec nemamo po kojem osnovu da se svadjamo, onda cemo izmisliti bilo sta.
sto se tice DVD-a, Dave je izjavio da je to kraj pricama bilo kakve suradnje izmedu Megadetha i Metallice jer izgleda da je ova ekipa koja je radila DVD izrezirala razgovor izmedu Larsa i Davea tako da Mustaine ispadne pizda a isjekla djelove koji su govorili suprotno izmedu ostalog i onaj di Lars navodno pocinje plakati ko curica,CVIKERASH wrote:pogledao sam taj dvd i fakat nije mi jasno koji je racku dave mustaine-u....cmizdri za neke stvari od prije skoro 30 godina,,covjek osnovao uspjesni megadeth ..lezi na milionima i cmizdri ko najveca pi++a....a lars suti pred njim i psihologom ko najveci debil,,,trebao ga je poslati u 100000 pi..i materni,,,,Vaso wrote:i ja mislim da se lars vise pita![]()