Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ljubav_aha wrote:za ljubitelje mercedesa i mErCeDeSa :
prije se znalo KO vozi mercedes,danas svaki shuft moze voziti mErCedEs
lol
E to si dobro rekao. Prije su mercedese vozili gastarbajteri i taksisti a sada ih voze ovi novi tajkuni i njima slicni. Budimo realni , prosjecna placa u BiH jedva da moze priustiti dvojku a i ona dobro ufurava u ionako tanak budget prosjecnog BiH gradana ( i seljaka). Mercedesi i slicna auta visoke klase za koje se treba izvaliti 60-70 tisuca dolara su nadostupna vecini ljudi koji ne znaju krasti . Ovo je cinjenica ne samo u BiH nego i mnogo razvijenijim i ekonomski stabilnijim zemljama. Meni je veoma interesantna psihologija ljudi koji kupuju Mercedes dok zive od prosjecnih primanja iako mislim da su ovakvi u manjini. Za BiH uslove Golf je jos uvijek Mercerdes .
ljubav_aha wrote:za ljubitelje mercedesa i mErCeDeSa :
prije se znalo KO vozi mercedes,danas svaki shuft moze voziti mErCedEs
lol
E to si dobro rekao. Prije su mercedese vozili gastarbajteri i taksisti a sada ih voze ovi novi tajkuni i njima slicni. Budimo realni , prosjecna placa u BiH jedva da moze priustiti dvojku a i ona dobro ufurava u ionako tanak budget prosjecnog BiH gradana ( i seljaka). Mercedesi i slicna auta visoke klase za koje se treba izvaliti 60-70 tisuca dolara su nadostupna vecini ljudi koji ne znaju krasti . Ovo je cinjenica ne samo u BiH nego i mnogo razvijenijim i ekonomski stabilnijim zemljama. Meni je veoma interesantna psihologija ljudi koji kupuju Mercedes dok zive od prosjecnih primanja iako mislim da su ovakvi u manjini. Za BiH uslove Golf je jos uvijek Mercerdes .
Moj mercedes je star 28 godina. Njegova cijena je negdje oko 2000 KM. Ne moze mu ni prismrditi taj tvoj GOLF II cija je cijena nevjerovatnih kretenskih 5000 KM...i to se otimaju za njega...(dobra limarija )....o udobnosti ne treba pricati, volanu..ili mjenjacu...i odakle ti info da se u BiH voze tako novi mercedesi koji su kupljeni novcem zaradjenim u BiH?
d2 wrote:i sta bi od golfonacije... nigdje ni jednog golfa II... a toliko su svi ljuti na vozace tog auta...
vozim ja crveni,1992 zadnja serija ... 1,3 kazu najbolji do sada (mada meni tako i ne izgleda)
tako brate, moj je bio novembar 1991, zadnja serija, bordo metalik ali ti moram reci da me je hebao uzduz i poprijeko (sad kad ga vise nema tu pa mogu da kazem) al svejedno bas danas dok sam se vozio u sadasnjem autu kontam kako ga ne volim ni blizu mog starog golfica
moj je bio 1.6 D - onaj sto ga ili mrze ili obozavaju uzduz i poprijeko
ma u redu je ba ljubavi_aha.. ja rekoh samo za mercedes, kontas.. i prije i danas mercedes vozi onaj ko je moze platiti i onaj kome se svidja, eto tu je moja poenta..
Arslan wrote:ma u redu je ba ljubavi_aha.. ja rekoh samo za mercedes, kontas.. i prije i danas mercedes vozi onaj ko je moze platiti i onaj kome se svidja, eto tu je moja poenta..
kontam,ali ne citiraj moje pisanje koje nema veze o ovom tvom postu,pusa,pusa,pusica,gotova je pricica za laku noc
Arslan wrote:ma u redu je ba ljubavi_aha.. ja rekoh samo za mercedes, kontas.. i prije i danas mercedes vozi onaj ko je moze platiti i onaj kome se svidja, eto tu je moja poenta..
kontam,ali ne citiraj moje pisanje koje nema veze o ovom tvom postu,pusa,pusa,pusica,gotova je pricica za laku noc
kreco hakija wrote:@qler
jarane dobar ti ovaj drveni volan, sviđa mi se pravo.
ja sam je kupio sa ovim volanom, i nigdje vise ni kod jedne nisam vidio ovakav. vjerovatno je neko kupio naknadno volan i stavio ga. a iz italije je uvezena nekada tako da je to sminker talijan napucavo. od opreme ima sve sem bitnog nema ABS-a ni ASR-a (sto moj haver sa ovakvom fiestom '96 godiste ima, al nema ni centralnu a kamo li sta drugo od "sminke", naravno uvezena iz njemacke)