nije endžl ajs nego angel ICE101power wrote:auuuuuuuuu tetrapaka ima i endžel ajs i štope od dajca![]()
![]()
![]()
smijesna, krkanska, itd auta :D
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- dottore
#226 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
- VR6
#227 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
Sad odma sadJaguarXKR wrote:kad cemo na crtu, da oderem tog tvog dabl ševrona hehehhehe
- sixpack
#228 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
VR6 wrote:Sad odma sadJaguarXKR wrote:kad cemo na crtu, da oderem tog tvog dabl ševrona hehehhehe
- 101power
#229 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
moras ga prvo podic da bi bio brzi od barabe 
- Karabaja
#230 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
eh čuj bijele felge.... i to replika.. 
-
kEN0
- 101power
#232 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
pojavio se novi mustang u gradu ,ne znam jeste li ga vidjeli ....

- dottore
#233 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
ovo ukrao madžidu sa benvea 
- 101power
#234 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
nemoj tako za tripl iks team,oni su puno truda ulozili i puno pehara od 2 marke osvojili,sta si ti postigao u zivotu??? nista...
- 101power
#236 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
imam ja dva bolja
to su mi omiljena auta hahahahhaha

-
dimu
#237 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
lubenicar je najjaci

- dottore
#238 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

a evo i ćunera iz trnova
- sixpack
#239 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
jel ovo dizel..?? 
- dottore
#240 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
ma joksixpack wrote:jel ovo dizel..??
- sixpack
#241 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
onda je izgleda turbo dizel..bar tako mi lici..
Last edited by sixpack on 17/01/2009 14:24, edited 1 time in total.
- Neelix
#242 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
jel na ovo temi neko postavljao onog Alonsa 
- amrica
#243 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
JaguarXKR wrote:
obratiti paznju na ovo zaokruzeno sa sajbama...oplak'o sam![]()
neka si ti njemu sakrio tablice, da ga ko ne prepozna....
- _tulumba_
#244 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
- 101power
#245 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
jesmo mi smo najvece face sto se smijemo seljacinama ,ja cu im se uvijek smijat .jesi se to ti nasao uvrijedjen??mozda i ti vozis neki tako krkanski raspad auto??? ja sam najsporiji,najruzniji,vozim trulog stojadina,al je bar ispravan i nije mi zao dati pare na odrzavanje ,a ovde 80% govnara samo se vozi ,nista ne ulazu .ako nemas para nemoj voziti auto.jedva cekam dan kad se nece moci folirat tehnicki pregled, pa da sva ta raspadnuta govna sto se vuku po cestama zavrse u presi...reciklirani i da pijemo colu iz njih...papak ima para za naljepnice i spojlere a nema da promijeni lamelu i disk plocice...._tulumba_ wrote:pa mogli ste barem tablice obojiti na ovim autima
...jbte, na sta je ova Bosna spala! Sve "kultura", sve neka "gradska raja"???Vjerujem da 99% vas, koji se smijete ovim "pijacarima", ste "neke face"...A vidi bolan, ismijavate ljude na forumu, ljude koji mozda zaradjuju hljeb svojoj djeci tim autima...Mislim da bi najbolje bilo da neko tim "jadnicima" kaze, nemojte posteno raditi, idite pljackajte kao i svi drugi...Mozda bi neko od vasih "zajebanih" auta bilo na meti ovih "jadnika"....Al' fakat, dno dna...I kazu, nismo materijalisti??Aha, nismo, nismo..Hajd ok, kad vidim ovo TURBO DIZEL ili neke naljepnice, gluposti, to jest seljakluk nema sta...
![]()
-
vazdadrugi
#246 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
kad smo vec kod postenja, vidim da su auti puni banana i kojekavog voca koje bas i ne uspijeva u bosni. znaci, kupio ih je na stupskoj pijaci pa ce ih odvesti u svoju zelenaru za koju naravno ne placa porez i onako uz put podici im cijenu bar 30%._tulumba_ wrote:pa mogli ste barem tablice obojiti na ovim autima
...jbte, na sta je ova Bosna spala! Sve "kultura", sve neka "gradska raja"???Vjerujem da 99% vas, koji se smijete ovim "pijacarima", ste "neke face"...A vidi bolan, ismijavate ljude na forumu, ljude koji mozda zaradjuju hljeb svojoj djeci tim autima...Mislim da bi najbolje bilo da neko tim "jadnicima" kaze, nemojte posteno raditi, idite pljackajte kao i svi drugi...Mozda bi neko od vasih "zajebanih" auta bilo na meti ovih "jadnika"....Al' fakat, dno dna...I kazu, nismo materijalisti??Aha, nismo, nismo..Hajd ok, kad vidim ovo TURBO DIZEL ili neke naljepnice, gluposti, to jest seljakluk nema sta...
![]()
- Karabaja
#247 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
pa šta ako se vide tablice? 
-
vazdadrugi
#248 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
ova "peglica" je strava, samo ne kontam sta ce joj usisnici na gepeku.
- 101power
#249 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
pa tu se hlade kocnice zadnje hahahahaha,trebao bi malo nauciti o autima ,mozda je motor nazad ??? ko zna....vazdadrugi wrote:ova "peglica" je strava, samo ne kontam sta ce joj usisnici na gepeku.
- _tulumba_
#250 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D
Nisam se druze nasao uvrijedjen uopce, naravno Tvoje pravo, smij se kome hoces i koliko hoces...Ali se samo pitam, pored toliko drugih problema u ovoj drzavi, vidim neki imaju i vremena da ismijavaju druge zbog njihovog automobila...a djeca po ulicama spaljuju ljude..Blago nama101power wrote:jesmo mi smo najvece face sto se smijemo seljacinama ,ja cu im se uvijek smijat .jesi se to ti nasao uvrijedjen??mozda i ti vozis neki tako krkanski raspad auto??? ja sam najsporiji,najruzniji,vozim trulog stojadina,al je bar ispravan i nije mi zao dati pare na odrzavanje ,a ovde 80% govnara samo se vozi ,nista ne ulazu .ako nemas para nemoj voziti auto.jedva cekam dan kad se nece moci folirat tehnicki pregled, pa da sva ta raspadnuta govna sto se vuku po cestama zavrse u presi...reciklirani i da pijemo colu iz njih...papak ima para za naljepnice i spojlere a nema da promijeni lamelu i disk plocice...._tulumba_ wrote:pa mogli ste barem tablice obojiti na ovim autima
![]()
btw, daa Bog, hvala mu pa se sad voza, ako nista bar mladje od 10 g, a i ranije G2 je bio odrzavan...To sto kazes za odrzavanje, apsolutno se slazem, nalijepiti neke naljepnice, spojlere...a nemati postenu gumu, paknu ili rucnu...Apsolutno!
Kako mozemo znati da svaki vozac "pijacara" ne odrzava auto...Izgleda da kod nas nema normala ljudi koji voze "pijacara" (ili bilo koje drugo starije karavan vozilo), odrzavaju ga, (bez ikakvih "turbo" dodataka), koriste auto za prevoz i to je to....
No, nebitno...Svako dobro...Uzivajte