smijesna, krkanska, itd auta :D

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
dottore

#226 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by dottore »

101power wrote:auuuuuuuuu tetrapaka ima i endžel ajs i štope od dajca :D :D :D :D
nije endžl ajs nego angel ICE :lol:
VR6

#227 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by VR6 »

JaguarXKR wrote:kad cemo na crtu, da oderem tog tvog dabl ševrona hehehhehe
Sad odma sad :)
sixpack

#228 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by sixpack »

VR6 wrote:
JaguarXKR wrote:kad cemo na crtu, da oderem tog tvog dabl ševrona hehehhehe
Sad odma sad :)
:D :D :skoljka:
101power

#229 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by 101power »

moras ga prvo podic da bi bio brzi od barabe :D
Karabaja

#230 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by Karabaja »

eh čuj bijele felge.... i to replika.. :skoljka:
kEN0

#231 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by kEN0 »

Image
Image
101power

#232 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by 101power »

pojavio se novi mustang u gradu ,ne znam jeste li ga vidjeli ....

Image
dottore

#233 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by dottore »

ovo ukrao madžidu sa benvea :lol:
101power

#234 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by 101power »

nemoj tako za tripl iks team,oni su puno truda ulozili i puno pehara od 2 marke osvojili,sta si ti postigao u zivotu??? nista...
Better Man

#235 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by Better Man »

Image
101power

#236 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by 101power »

imam ja dva bolja :D to su mi omiljena auta hahahahhaha

Image

Image
dimu

#237 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by dimu »

lubenicar je najjaci ;) :lol:
dottore

#238 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by dottore »

Image

a evo i ćunera iz trnova :D
sixpack

#239 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by sixpack »

jel ovo dizel..?? :D
dottore

#240 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by dottore »

sixpack wrote:jel ovo dizel..?? :D
ma jok
sixpack

#241 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by sixpack »

onda je izgleda turbo dizel..bar tako mi lici..
Last edited by sixpack on 17/01/2009 14:24, edited 1 time in total.
Neelix

#242 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by Neelix »

jel na ovo temi neko postavljao onog Alonsa :lol:
amrica

#243 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by amrica »

JaguarXKR wrote:Image
Image

obratiti paznju na ovo zaokruzeno sa sajbama...oplak'o sam :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

neka si ti njemu sakrio tablice, da ga ko ne prepozna.... :lol: :lol: :lol:
_tulumba_

#244 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by _tulumba_ »

:shock: pa mogli ste barem tablice obojiti na ovim autima :? ...jbte, na sta je ova Bosna spala! Sve "kultura", sve neka "gradska raja"???Vjerujem da 99% vas, koji se smijete ovim "pijacarima", ste "neke face"...A vidi bolan, ismijavate ljude na forumu, ljude koji mozda zaradjuju hljeb svojoj djeci tim autima...Mislim da bi najbolje bilo da neko tim "jadnicima" kaze, nemojte posteno raditi, idite pljackajte kao i svi drugi...Mozda bi neko od vasih "zajebanih" auta bilo na meti ovih "jadnika"....Al' fakat, dno dna...I kazu, nismo materijalisti??Aha, nismo, nismo..Hajd ok, kad vidim ovo TURBO DIZEL ili neke naljepnice, gluposti, to jest seljakluk nema sta... :-) :-)
101power

#245 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by 101power »

_tulumba_ wrote::shock: pa mogli ste barem tablice obojiti na ovim autima :? ...jbte, na sta je ova Bosna spala! Sve "kultura", sve neka "gradska raja"???Vjerujem da 99% vas, koji se smijete ovim "pijacarima", ste "neke face"...A vidi bolan, ismijavate ljude na forumu, ljude koji mozda zaradjuju hljeb svojoj djeci tim autima...Mislim da bi najbolje bilo da neko tim "jadnicima" kaze, nemojte posteno raditi, idite pljackajte kao i svi drugi...Mozda bi neko od vasih "zajebanih" auta bilo na meti ovih "jadnika"....Al' fakat, dno dna...I kazu, nismo materijalisti??Aha, nismo, nismo..Hajd ok, kad vidim ovo TURBO DIZEL ili neke naljepnice, gluposti, to jest seljakluk nema sta... :-) :-)
jesmo mi smo najvece face sto se smijemo seljacinama ,ja cu im se uvijek smijat .jesi se to ti nasao uvrijedjen??mozda i ti vozis neki tako krkanski raspad auto??? ja sam najsporiji,najruzniji,vozim trulog stojadina,al je bar ispravan i nije mi zao dati pare na odrzavanje ,a ovde 80% govnara samo se vozi ,nista ne ulazu .ako nemas para nemoj voziti auto.jedva cekam dan kad se nece moci folirat tehnicki pregled, pa da sva ta raspadnuta govna sto se vuku po cestama zavrse u presi...reciklirani i da pijemo colu iz njih...papak ima para za naljepnice i spojlere a nema da promijeni lamelu i disk plocice....
vazdadrugi

#246 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by vazdadrugi »

_tulumba_ wrote::shock: pa mogli ste barem tablice obojiti na ovim autima :? ...jbte, na sta je ova Bosna spala! Sve "kultura", sve neka "gradska raja"???Vjerujem da 99% vas, koji se smijete ovim "pijacarima", ste "neke face"...A vidi bolan, ismijavate ljude na forumu, ljude koji mozda zaradjuju hljeb svojoj djeci tim autima...Mislim da bi najbolje bilo da neko tim "jadnicima" kaze, nemojte posteno raditi, idite pljackajte kao i svi drugi...Mozda bi neko od vasih "zajebanih" auta bilo na meti ovih "jadnika"....Al' fakat, dno dna...I kazu, nismo materijalisti??Aha, nismo, nismo..Hajd ok, kad vidim ovo TURBO DIZEL ili neke naljepnice, gluposti, to jest seljakluk nema sta... :-) :-)
kad smo vec kod postenja, vidim da su auti puni banana i kojekavog voca koje bas i ne uspijeva u bosni. znaci, kupio ih je na stupskoj pijaci pa ce ih odvesti u svoju zelenaru za koju naravno ne placa porez i onako uz put podici im cijenu bar 30%.
Karabaja

#247 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by Karabaja »

pa šta ako se vide tablice? :?
vazdadrugi

#248 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by vazdadrugi »

ova "peglica" je strava, samo ne kontam sta ce joj usisnici na gepeku.
101power

#249 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by 101power »

vazdadrugi wrote:ova "peglica" je strava, samo ne kontam sta ce joj usisnici na gepeku.
pa tu se hlade kocnice zadnje hahahahaha,trebao bi malo nauciti o autima ,mozda je motor nazad ??? ko zna....
_tulumba_

#250 Re: smijesna, krkanska, itd auta :D

Post by _tulumba_ »

101power wrote:
jesmo mi smo najvece face sto se smijemo seljacinama ,ja cu im se uvijek smijat .jesi se to ti nasao uvrijedjen??mozda i ti vozis neki tako krkanski raspad auto??? ja sam najsporiji,najruzniji,vozim trulog stojadina,al je bar ispravan i nije mi zao dati pare na odrzavanje ,a ovde 80% govnara samo se vozi ,nista ne ulazu .ako nemas para nemoj voziti auto.jedva cekam dan kad se nece moci folirat tehnicki pregled, pa da sva ta raspadnuta govna sto se vuku po cestama zavrse u presi...reciklirani i da pijemo colu iz njih...papak ima para za naljepnice i spojlere a nema da promijeni lamelu i disk plocice....
Nisam se druze nasao uvrijedjen uopce, naravno Tvoje pravo, smij se kome hoces i koliko hoces...Ali se samo pitam, pored toliko drugih problema u ovoj drzavi, vidim neki imaju i vremena da ismijavaju druge zbog njihovog automobila...a djeca po ulicama spaljuju ljude..Blago nama :? Mozda se na taj nacin rjesavaju druge fustracije, ko zna...I koliko sam upoznat, u vecini saobracajnih nesreca, uzrok nesrece nije neispravnost vozila nego ljudski faktor...Samo sam se stavio u poziciju nekog (od vlasnika ovih automobila) koji mozda dodju na ovaj forum i vide svoje auto(kakvo takvo), na temi "krkanska" auta...Ne znam, meni sigurno ne bi bilo drago da to vidim...Bi li tebi bilo drago da se ti nadjes ovdje??I ja sam postao slike na ovoj istoj temi ali bar nisu omalovazavajuce za bilo koga, nego bas da se nasmijemo...
btw, daa Bog, hvala mu pa se sad voza, ako nista bar mladje od 10 g, a i ranije G2 je bio odrzavan...To sto kazes za odrzavanje, apsolutno se slazem, nalijepiti neke naljepnice, spojlere...a nemati postenu gumu, paknu ili rucnu...Apsolutno!
Kako mozemo znati da svaki vozac "pijacara" ne odrzava auto...Izgleda da kod nas nema normala ljudi koji voze "pijacara" (ili bilo koje drugo starije karavan vozilo), odrzavaju ga, (bez ikakvih "turbo" dodataka), koriste auto za prevoz i to je to....
No, nebitno...Svako dobro...Uzivajte :)
Locked