moze, oko 9???mima wrote: Veceras........ako ne dodju ovi nasi muski......nas dvije se maznemo....
cekaj me... mozda je najbolje da se nas dvije maznemo, ovi muski su mi nepouzdani ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
moze, oko 9???mima wrote: Veceras........ako ne dodju ovi nasi muski......nas dvije se maznemo....
saljite cirkularno, onda nema problema...pa gdje upali...ja sam to tako rijesio...veca_sa wrote:madner wrote:Meni pun inbox.
A ne to je onaj odlazni.
i meni je pun outbox, valja to ispraznit![]()
Vala bas, mogli bi bar procitat ponude, a ne odma brisat.veca_sa wrote:madner wrote:Meni pun inbox.
A ne to je onaj odlazni.
i meni je pun outbox, valja to ispraznit![]()
lolita_xx wrote:ja se izvinjavam svima kojima nisam stigla da odgovorim na pp, nadam se da cu stici u toku dana
ja nisam ni taj, blago tebi kad si zensko...zena21 wrote:lolita_xx wrote:ja se izvinjavam svima kojima nisam stigla da odgovorim na pp, nadam se da cu stici u toku dana
proslijedi meni neke..odgovoricu ja... cisto da vidim kako je kad dobijes pp.. ja dobila samo jedan... daaaaavno.. od administratora foruma.. vezano za moju registraciju![]()
![]()
![]()
e moj fantom.. a znas kad je to davno bilo.. neke daaavne 2006.. da mi hoce makar neko nesto napisatifantom slobode wrote:ja nisam ni taj, blago tebi kad si zensko...zena21 wrote:lolita_xx wrote:ja se izvinjavam svima kojima nisam stigla da odgovorim na pp, nadam se da cu stici u toku dana
proslijedi meni neke..odgovoricu ja... cisto da vidim kako je kad dobijes pp.. ja dobila samo jedan... daaaaavno.. od administratora foruma.. vezano za moju registraciju![]()
![]()
![]()
mlada si, zivot je pred tobom, naci ce se valjda kakva postena virtualna dusa, kakav muskarac, makar sa dzipom...Samo ne odgovaraj, dok ti sliku ne posalju, ti sto pisu tek tako, ti samo misle na seks...a i ni na sta su nalik...zena21 wrote:e moj fantom.. a znas kad je to davno bilo.. neke daaavne 2006.. da mi hoce makar neko nesto napisatifantom slobode wrote: ja nisam ni taj, blago tebi kad si zensko...
ma cisto sumnjam da ce se to uopste desiti.. ipak sam ja tu vise od 2 godine.. kad nije do sad.. hm... nesto ne vjerujem da ce ikakofantom slobode wrote:mlada si, zivot je pred tobom, naci ce se valjda kakva postena virtualna dusa, kakav muskarac, makar sa dzipom...Samo ne odgovaraj, dok ti sliku ne posalju, ti sto pisu tek tako, ti samo misle na seks...a i ni na sta su nalik...zena21 wrote:e moj fantom.. a znas kad je to davno bilo.. neke daaavne 2006.. da mi hoce makar neko nesto napisatifantom slobode wrote: ja nisam ni taj, blago tebi kad si zensko...
lolita_xx wrote:moze, oko 9???mima wrote: Veceras........ako ne dodju ovi nasi muski......nas dvije se maznemo....
cekaj me... mozda je najbolje da se nas dvije maznemo, ovi muski su mi nepouzdani ...
jao tek sad vidim ovomima wrote:lolita_xx wrote:moze, oko 9???mima wrote: Veceras........ako ne dodju ovi nasi muski......nas dvije se maznemo....
Konacno djevojka za mene.......jeeeeeeeeeee
Lolita....ljubim te.....
lolita_xx wrote:jedva cekam
a gdje cemo
moze, posalji pp sa adresommima wrote:lolita_xx wrote:jedva cekam
a gdje cemo
Hoce kisa...........hajmo kod mene.........
ti bi da gledas ??veca_sa wrote:kad lolita dodje mahni mi sa prozora i eto i mene moze?mima wrote:lolita_xx wrote:jedva cekam
a gdje cemo
Hoce kisa...........hajmo kod mene.........
Aha.....malo morgen.....veca_sa wrote:jok gledat, dosao bih ja ... na kafulolita_xx wrote:
ti bi da gledas ??
predivno je biloaida05 wrote:Bilo nam je divno veceras kod Mine, nas tri.Jest da su njih dvije u vezi ali meni su JAKO DOBRE drugarice