Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nek daidzinica proba istu metodutriconja wrote: U mene daidza kad vozi i vidi dobru svirne i nesto dobaci. Jednom isli mi nedje kad tamo cura predobra u haljini, znaci lola svirno i proturio glavu kroz prozor i kaze al lahori.
Znaci i zena mu u autu ali sta bi, zena vec naucila na to, skoro nikakve reakcije
jesil ga nazvala il bar sms poslalacendlerbing wrote:Jednom mi je lik koji je sjedio iza mene u autobusu napisao svoj broj na autobuskoj karti i ubacio u dzep od jakne. Nista nisam osjetila![]()
Mogao mi je tako i bombu ubacit tobe jarabi
jesam, interesovalo me ko je. al nije se razvilo ni u sta.muha_sa wrote:jesil ga nazvala il bar sms poslalacendlerbing wrote:Jednom mi je lik koji je sjedio iza mene u autobusu napisao svoj broj na autobuskoj karti i ubacio u dzep od jakne. Nista nisam osjetila![]()
štetacendlerbing wrote:jesam, interesovalo me ko je. al nije se razvilo ni u sta.muha_sa wrote:jesil ga nazvala il bar sms poslalacendlerbing wrote:Jednom mi je lik koji je sjedio iza mene u autobusu napisao svoj broj na autobuskoj karti i ubacio u dzep od jakne. Nista nisam osjetila![]()
a jednom mi je lik prisao kad sam bila u tako losem izdanju da sam molila Boga da nikog poznatog ne sretnem i rekao da mi je morao prici jer sam tako prelijepa. nije se ni to razvilo al tu sam ja kriva doduse, jer sam ga odbila posto sam ustala iza sna i nisam znala ni gdje sam. i mislila sam da hoce da me pljacka a ne da me barimuha_sa wrote: šteta
kafanski_covjek wrote:de sliku na atribute pa mozda se i izrodi sta pozitivno
haj haj polakocendlerbing wrote:kafanski_covjek wrote:de sliku na atribute pa mozda se i izrodi sta pozitivno
ništa se ne smij neg mecicendlerbing wrote:kafanski_covjek wrote:de sliku na atribute pa mozda se i izrodi sta pozitivno
ma nemam ti ja tih atributa, sta je to, jedel se?muha_sa wrote:ništa se ne smij neg mecicendlerbing wrote:kafanski_covjek wrote:de sliku na atribute pa mozda se i izrodi sta pozitivno
Procitah prvu recenicu i pomislih u jesmo napredni u pm. Kad ono zensko postavilo postcendlerbing wrote:Jednom mi je lik koji je sjedio iza mene u autobusu napisao svoj broj na autobuskoj karti i ubacio u dzep od jakne. Nista nisam osjetila![]()
Jah, da žene probaju pa da mi slomi ruku što ga pokušavam izbunarittriconja wrote:Procitah prvu recenicu i pomislih u jesmo napredni u pm. Kad ono zensko postavilo postcendlerbing wrote:Jednom mi je lik koji je sjedio iza mene u autobusu napisao svoj broj na autobuskoj karti i ubacio u dzep od jakne. Nista nisam osjetila![]()
U najboljem slucajuBloo wrote:Jah, da žene probaju pa da mi slomi ruku što ga pokušavam izbunarittriconja wrote:Procitah prvu recenicu i pomislih u jesmo napredni u pm. Kad ono zensko postavilo postcendlerbing wrote:Jednom mi je lik koji je sjedio iza mene u autobusu napisao svoj broj na autobuskoj karti i ubacio u dzep od jakne. Nista nisam osjetila![]()
Prilazis li ti, Bloo?Bloo wrote:Jah, da žene probaju pa da mi slomi ruku što ga pokušavam izbunarittriconja wrote:Procitah prvu recenicu i pomislih u jesmo napredni u pm. Kad ono zensko postavilo postcendlerbing wrote:Jednom mi je lik koji je sjedio iza mene u autobusu napisao svoj broj na autobuskoj karti i ubacio u dzep od jakne. Nista nisam osjetila![]()
cendlerbing wrote: Prilazis li ti, Bloo?
Bloo čupka dlačice...Bloo wrote:cendlerbing wrote: Prilazis li ti, Bloo?![]()
![]()
![]()
![]()
Da izbunarim...ne
OklenaEuridika wrote:Bloo čupka dlačice...Bloo wrote:cendlerbing wrote: Prilazis li ti, Bloo?![]()
![]()
![]()
![]()
Da izbunarim...ne![]()
Gdje stigne, nije joj strano ni zavući se ispod odjeće...muha_sa wrote:OklenaEuridika wrote:Bloo čupka dlačice...![]()
Euridika wrote:Gdje stigne, nije joj strano ni zavući se ispod odjeće...muha_sa wrote:OklenaEuridika wrote:Bloo čupka dlačice...![]()
![]()
![]()
Čupka samo muškima.![]()
ista samBloo wrote:Euridika wrote: Čupka samo muškima.![]()
![]()
![]()
![]()
pa kad ste vi depiliraneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee