U koju ste osnovnu skolu isli?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pitt wrote:Prijatelju edu....cuvaj se ti strumfeta.....date ne prevrate na krivovjerstvo gluho i daleko bilo:D Spavaj otvorenih ociju i bordo salom ispod jastuka...protiv uroka
:D:D
fakat si kralj....
QQ lele, sama sa pitarima
edu, druze, biraj:

zivota ti vidi odakle ja uzimam slike heehhheehehhheh
-
edu
mIRCerka wrote:pitt wrote:Prijatelju edu....cuvaj se ti strumfeta.....date ne prevrate na krivovjerstvo gluho i daleko bilo:D Spavaj otvorenih ociju i bordo salom ispod jastuka...protiv uroka
:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fakat si kralj....
QQ lele, sama sa pitarima:D:D
edu, druze, biraj:
zivota ti vidi odakle ja uzimam slike heehhheehehhheh
Sve!!!
-
Šandor
Mircerka, pitanje je sta je zaista radio "drug" Vasilije Miskin?
Posjedujem najsveobuhvatniju enciklopediju iz vremena SFRJ u kojoj se nalaze sva bitna i manje bitna pozitivna i negativna imena iz tog perioda.
Enciklopedija se sastoji u tri dijela od po par hiljada stranica.
A od naseg Vase Miskina ni traga ni glasa.
Al kazem, ima unutra sve. I pozitivne i negativne licnosti. Poznate.....relativno nepoznate......ma sve ima......al Miskina nema nikako.....a tip imao najznacajniju ulicu u Sarajevu......misterija.......
Volio bih saznati sta je to zaista radio Vaso Miskin.
A ovo sto se bune ovi....cinjenica je da je veliki dio......znate vec kojih....da ne imenujem.....konvertirao u partizane tek kad je rat poodmakao.....i kad su shvatili da od onoga za sta su se borili nema nista.
Posjedujem najsveobuhvatniju enciklopediju iz vremena SFRJ u kojoj se nalaze sva bitna i manje bitna pozitivna i negativna imena iz tog perioda.
Enciklopedija se sastoji u tri dijela od po par hiljada stranica.
A od naseg Vase Miskina ni traga ni glasa.
Al kazem, ima unutra sve. I pozitivne i negativne licnosti. Poznate.....relativno nepoznate......ma sve ima......al Miskina nema nikako.....a tip imao najznacajniju ulicu u Sarajevu......misterija.......
Volio bih saznati sta je to zaista radio Vaso Miskin.
A ovo sto se bune ovi....cinjenica je da je veliki dio......znate vec kojih....da ne imenujem.....konvertirao u partizane tek kad je rat poodmakao.....i kad su shvatili da od onoga za sta su se borili nema nista.
-
Uh
zzzzz wrote:Blagoje Parovic, ne mogu se sjetiti gdje je ta skola???Uh wrote:Nigdje nisam procitao da je neko isao u O.S. Blagoje Parovic ili je ta skola ukinuta kad sam ja zavrsio?
Ako danas kojim slucajem postoji, mora de joj je ime promjenjeno.
Ta ti je skola bila u ulici Blagoje Parovic, a danas se zove Paromlinska. I kad ides od Paromlina prema Buca Potoku
-
pyrocool
O.S. "Andrija Raso" od`81-`89, uciteljica Dragica Jurkovic, nastavnica Emina Bjelogrlic....Od prvog do osmog 3. odjeljenje...
Legendarni Alija...ti `oces u WC a on ti kaze zamisli more....
Al` je znao po prezimenu gdje si se rodio, sto si se rodio....
Imal` ko da je ista generacija?
Legendarni Alija...ti `oces u WC a on ti kaze zamisli more....
Al` je znao po prezimenu gdje si se rodio, sto si se rodio....
Imal` ko da je ista generacija?
-
whatattitudeproblemjerk?
komi wrote:heheBamm wrote:Ivan Goran Kovacic do 4. razreda, onda Branko Radicevic
ja sam bio u IGK 4 i pola petog kad je zaratilo
razrednica bahrija Lagumdžija
kasnije u ratu čujem da traži neke nestale iz obitelji preko oglasa
mi smo izgleda ista generacija...
samo se nesto ne sjecam ko je bahrija...
koje si odjeljenje bio? ja sam bila V2 kad se zaratilo...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
kad saznas javi i meni...prosvijetli me....Šandor wrote:
mislim ipak da su nasi preci bili totalni mamlazi cim su neznanima davali imena glavnih ulica....
- Bumbar
Bratstvo i Jedinstvo - Zadar,harisl wrote:29. Novembar i Bratstvo-Jedinstvo u Shoping-u, na Grbavici... Alija Alijagic kod pekare (Klas-a). Eto, ja isao u tri osnovne skole al' dzaba - niko da spomene makar jednu od njih...
Emin Bajric - Stijena
Silvija Strahimira Kranjcevica - Mejtas, Sarajevo
Harmani II - Bihac...
Presisala sam te
- River_isle
OS Razija Omanovic ; uciteljica Enisa Campara