Bh. navijačka scena
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Omerovim_Koracima
#226 Re: Bh. navijačka scena
Bezveze se nerviram zbog ovih losih navijackih skupina. necu vise. 
Last edited by Omerovim_Koracima on 15/09/2010 12:36, edited 1 time in total.
- dobar_ti?
#227 Re: Bh. navijačka scena
Kad mi nadjes navijacku scenu koja je oslobodjenja slicnih desavanja, javi mi da se preselim tamojohnny_blazze wrote:kad citam ove postove ovo vise lici na pojas gaze nego na navijacku scenu![]()
Kad vec pominjem, da biram izmedju ubodne rane u ramenu i skakanja petorice po lobanji i bubrezima, vjerujem da bi izabrao ovo prvo.
P.S.
Ovo uopste ne znaci da ''ovi gore'' nisu skloni i hirurgiji i streljastvu.
- Joey Tribbiani
#228 Re: Bh. navijačka scena
naravno...mi bodemo, bombe bacamo još da dodam i koljemo
haj sad reci glupa pjesma. Odgovara 100% prilikama i priči komšinica ko god da je pjeva
Nije petak više, sad je cvaja, evo ja skupljam za vikend. kakav si za pogurat? Imas li telefona viška? Ja sam vec 3 dao ove sezone
haj sad reci glupa pjesma. Odgovara 100% prilikama i priči komšinica ko god da je pjeva
...Nuclear Winter wrote:Mi čitavo vrijeme govorimo da su "manijaci" bili naoružani,opremom za OBIJANJE,a ne ubijanje.Nego kada ćete vi promijeniti REKET na jugu koji su vam zadali: tica,bitiqi,krasniqi i ostali,a odnosi se na to da im MORATE dati barem petaka,inače slijede batine.Jel ovaj REKET dio KODEKSA?? Hajde nam objasni pošto mi pojma nemamo šta je to REKET ili ti najobičnije OTIMANJE na tribini??Urban B. wrote:Ma argentinci,jel vam to ne daju na vasem forumu da pisete pa ovdje pisete kako ste ultra navijaci,kodekse spominjete i ako vas pola ne zna sta to uopste znaci![]()
KOMPLEKS je cudo,cudi me da jos niste napisali da su MANIJACI bili naoruzani sa AK-47 kada su trans uzeli
Nije petak više, sad je cvaja, evo ja skupljam za vikend. kakav si za pogurat? Imas li telefona viška? Ja sam vec 3 dao ove sezone
Last edited by Joey Tribbiani on 15/09/2010 12:39, edited 2 times in total.
-
saabsa
#229 Re: Bh. navijačka scena
Slicno nesto kao sto su prosli put uhapsena cetiri "duha" (nadji mi incijale ili bilo kakvu zvanicnu info iz policije da su nekoga uhapsili taj dan na tranzitu iznad juga) koji su vam pokusali ubaciti suzavac . Neznam jel vam to policija ili gama servira dezinformacije ili ste baš paranoičniJThomas wrote: a niste ni slučajno sinoć opet nešto pokušali kroz šumarak da ubacite?
.
- kurty
#230 Re: Bh. navijačka scena
TNT su, navijacidobar_ti? wrote:Kad mi nadjes navijacku scenu koja je oslobodjenja slicnih desavanja, javi mi da se preselim tamojohnny_blazze wrote:kad citam ove postove ovo vise lici na pojas gaze nego na navijacku scenu![]()
![]()
Kad vec pominjem, da biram izmedju ubodne rane u ramenu i skakanja petorice po lobanji i bubrezima, vjerujem da bi izabrao ovo prvo.
P.S.
Ovo uopste ne znaci da ''ovi gore'' nisu skloni i hirurgiji i streljastvu.
od atomske bombe jaci...
Bujrum u Brezu
- Lunizz
#231 Re: Bh. navijačka scena
Nadam se da ce se uskoro prosiriti video uradak koji kruzi Dobrinjom i da onda jednom za sva vremena zavrsimo sa tim ko sta i kako radi.
- dobar_ti?
#232 Re: Bh. navijačka scena
Nema potrebe, ja vec znam da ne smijem parkirati auto prekouta Vijecnice. Pitaj neke drugare sa tribine zasto;)Ratatata wrote:Nadam se da ce se uskoro prosiriti video uradak koji kruzi Dobrinjom i da onda jednom za sva vremena zavrsimo sa tim ko sta i kako radi.
- Lunizz
#233 Re: Bh. navijačka scena
Ne kontam na sta aludiras al eto.dobar_ti? wrote:Nema potrebe, ja vec znam da ne smijem parkirati auto prekouta Vijecnice. Pitaj neke drugare sa tribine zasto;)Ratatata wrote:Nadam se da ce se uskoro prosiriti video uradak koji kruzi Dobrinjom i da onda jednom za sva vremena zavrsimo sa tim ko sta i kako radi.
Ovo sto sam napisao je jako ozbiljna stvar jer sexualno zlostavljanje nije mala stvar
- dobar_ti?
#234 Re: Bh. navijačka scena
Hocu da kazem da nijedna grupa nije imuna niti moze uticati na kriminalne aktivnosti nekih njenih clanova u ''privatnom zivotu''. S obzirom da si vjerovatno aludirao da bi tim klipom pokazao kakvi su ustvari Manijaci, svojim odgovorom sam ti pokazao da slican zakljucak mogu i ja donijeti za HZ.
- zeljonista
#235 Re: Bh. navijačka scena
joj sto ne mogu kitarskog merhameta,gori ste od onih anamo sa tom vasom propagandom i kuknjavom,ko o kome,kurva o postenju!!!prestanite kenjati vec jednom i pocnite gledati stvar realno,nego kako vam jaka ta propaganda poceli ste ovim nasim zeljovicma oci zamazivati,pa su u nedoumici,sa pomenutim incidentom
CERACEMO SE
CERACEMO SE
- veljaca
#236 Re: Bh. navijačka scena
Ama pusti sta se prepires sa njim ..... Ionako on ovaj tvoj odlican post - nece shvatiti ....dobar_ti? wrote:Hocu da kazem da nijedna grupa nije imuna niti moze uticati na kriminalne aktivnosti nekih njenih clanova u ''privatnom zivotu''. S obzirom da si vjerovatno aludirao da bi tim klipom pokazao kakvi su ustvari Manijaci, svojim odgovorom sam ti pokazao da slican zakljucak mogu i ja donijeti za HZ.
Ali tako je to u zivotu ....
- Lunizz
#237 Re: Bh. navijačka scena
Ja niti sam Manijak niti Hordas niti bilo sta drugo.Ja uzivam u fudbalu nase lige isto kao i u sjedenju na mravnjaku.
Ja jednostavno skrecem paznju na to da su obe strane debelo prekoracile granicu navijanja.a nakon ovog sada ispada se bas zapitam dokle ovako?
Ono je moglo biti i moje djete bas kao sto je moglo biti i vase.Kazem hvala Bogu pa nije ali ipak necije jeste
Ja jednostavno skrecem paznju na to da su obe strane debelo prekoracile granicu navijanja.a nakon ovog sada ispada se bas zapitam dokle ovako?
Ono je moglo biti i moje djete bas kao sto je moglo biti i vase.Kazem hvala Bogu pa nije ali ipak necije jeste
- veljaca
#238 Re: Bh. navijačka scena
Na koje dijete mislis ? Na onoga koga su gazila petorica ili na onoga ko je ranjen nozem ?Ratatata wrote:Ja niti sam Manijak niti Hordas niti bilo sta drugo.Ja uzivam u fudbalu nase lige isto kao i u sjedenju na mravnjaku.
I ja se slazem da se ide predaleko. Izborna je godina. Ima u ovome udjela i politika i policija .... Da se hoce - rijesilo bi se ovo u par dana - ali ocito to nekome ne odgovara. Kome ?
-
saabsa
#239 Re: Bh. navijačka scena
Glupa ti je prica pravo , pao si pod uticaj albanacaveljaca wrote:Na koje dijete mislis ? Na onoga koga su gazila petorica ili na onoga ko je ranjen nozem ?Ratatata wrote:Ja niti sam Manijak niti Hordas niti bilo sta drugo.Ja uzivam u fudbalu nase lige isto kao i u sjedenju na mravnjaku.
I ja se slazem da se ide predaleko. Izborna je godina. Ima u ovome udjela i politika i policija .... Da se hoce - rijesilo bi se ovo u par dana - ali ocito to nekome ne odgovara. Kome ?
-
Alkos
#240 Re: Bh. navijačka scena
Dzaba sve, kad to niko nije ni procitao, a i da jeste, opet ne moze doprijeti do mozgova nekih pojedinaca!!JThomas wrote: ovo ode sve u tri lijepe, @Alkos je nekidan prije nekoliko stranica napisao odličan post
- Lunizz
#241 Re: Bh. navijačka scena
Ocigledno je doslo do nesporazuma.Ne govorim o tim slucajevima,na to sam nazalost vec navikao.
Govorim o necemu gorem.Napisao sam gore da je u pitanju sexualno zlostavljanje
-
ri0
#242 Re: Bh. navijačka scena
Pa napisi nam o cemu se radi a ne tu misteriju neku glumit 
- dobar_ti?
#243 Re: Bh. navijačka scena
Onda si pogrijesio pdf. Imas pdf ''Sarajevo'' i u njemu tema ''Crna hronika'', pa opletiRatatata wrote:Ocigledno je doslo do nesporazuma.Ne govorim o tim slucajevima,na to sam nazalost vec navikao.
- Šibicar
#244 Re: Bh. navijačka scena
Ne popuštate sa budalaštinama
Umjesto ove otrcane i izlizane priče,bolje bi bilo da se svi zapitamo zašto na derbi sada dolazi max 10.000 ljudi...
Jadan je mentalni sklop navijača kojima je "indijanac" onaj ko dodje na tekmu u dresu svog kluba,pa vi možete misliti da ste najveći intelektualci 21. vijeka....
- nellington
#245 Re: Bh. navijačka scena
Ili još boljedobar_ti? wrote:Onda si pogrijesio pdf. Imas pdf ''Sarajevo'' i u njemu tema ''Crna hronika'', pa opletiRatatata wrote:Ocigledno je doslo do nesporazuma.Ne govorim o tim slucajevima,na to sam nazalost vec navikao.

Last edited by nellington on 15/09/2010 13:51, edited 1 time in total.
- Lunizz
#246 Re: Bh. navijačka scena
Nije nikakva misterija.A ako sam napisao da se radi o sexualnom zlostavljanju mislim da je sasvim dovoljno napisano.ri0 wrote:Pa napisi nam o cemu se radi a ne tu misteriju neku glumit
Procitaj samo postove iznad i mislim da ces moci i sam zakljuciti o kome i cemu se radi.
- Lunizz
#247 Re: Bh. navijačka scena
Vezano je za "navijacku scenu" ako se to moze i nazvati vise tako.dobar_ti? wrote:Onda si pogrijesio pdf. Imas pdf ''Sarajevo'' i u njemu tema ''Crna hronika'', pa opletiRatatata wrote:Ocigledno je doslo do nesporazuma.Ne govorim o tim slucajevima,na to sam nazalost vec navikao.
Akteri pomenutog klipa su te neke vodje navijaca i njihova raja
-
ri0
#248 Re: Bh. navijačka scena
Ma jarane sexualno zlostavljane je sirok pojam
svak svakoga je*be u mozak...i to je jedan vid
. Jeli problem napisati direktno : taj i taj uradio to i to!? 
- nellington
#249 Re: Bh. navijačka scena
Možda remake velikog hita Procvetala bela lala 
- Lunizz
#250 Re: Bh. navijačka scena
Oralno zlostavljanje djece nije za sprdnju prijatelju.A imena ne zelim da spominjem.Toliko od mene vezano za ovaj dogadjaj